×
سیاسی
شناسه خبر : 303982
تاریخ انتشار : شنبه 1405/01/01 ساعت 16:35
پزشکیان: اسرائیل عامل ناآرامی و تشنج در منطقه است نه ایران

در تماس تلفنی رئیس جمهور با نخست‌وزیر هند مطرح شد؛

پزشکیان: اسرائیل عامل ناآرامی و تشنج در منطقه است نه ایران

رئیس جمهور در تماس تلفنی با نخست وزیر هند ادعای آمریکا مبنی بر اینکه ایران «عامل ناآرامی و تشنج» در منطقه است را مردود دانست و تاکید کرد: این اسرائیل است که به لبنان، غزه، ایران، عراق، قطر و هرجا که می‌خواهد حمله و ترور می‌کند و با کشتن انسان‌های بی‌گناه، حمله خود را با هدف حفظ امنیت و صلح توجیه می‌کند.

نورنیوز- گروه سیاسی: مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران امروز شنبه اول فروردین ۱۴۰۵ در تماس تلفنی با آقای نارندرا مودی نخست وزیر هند درخصوص مناسبات دو جانبه، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی در پرتو تداوم تجاوزات نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت وگو و تبادل نظر کرد.

رئیس جمهور کشورمان با تشریح ابعاد تجاوز و حملات غیرقانونی و جنایات ارتکابی توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی تصریح کرد: ایران آغازکننده جنگ نبوده و دشمن متجاوز بدون هیچ دلیل و منطق و مبنای قانونی، در حین مذاکرات هسته‌ای اقدام به تجاوز نظامی علیه ایران و به شهادت رساندن رهبر معظم انقلاب اسلامی، فرماندهان عالیرتبه نظامی و جمعی از شهروندان بی‌دفاع از جمله دانش آموزان معصوم و هدف قرار دادن تاسیسات عمومی کشورمان کرد.

پزشکیان افزود: آمریکا دبستان «شجره طیبه» میناب را از مبدأ کشورهای همسایه ایران که میزبان پایگاه‌های آمریکا هستند هدف حمله قرار داد که منجر به شهادت مظلومانه ۱۶۸ کودک دانش‌آموز بی‌گناه شد.

رئیس‌جمهور کشورمان با رد ادعاهای رئیس‌جمهور آمریکا در توجیه تهاجم نظامی علیه ایران برای جلوگیری از ساخت بمب اتمی در ایران، تاکید کرد که در جلسات مختلفی که با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار می‌شد، رهبر شهید انقلاب اسلامی به شدت با سلاح هسته‌ای مخالف بود و دستور اداری و شرعی لازم برای عدم حرکت به سمت سلاح هسته‌ای را داده بودند.

پزشکیان همچنین دیگر ادعای آمریکا مبنی بر اینکه ایران «عامل ناآرامی و تشنج» در منطقه است را نیز مردود دانست و تاکید کرد این اسرائیل است که به لبنان، غزه، ایران، عراق، قطر و هرجا که می‌خواهد حمله و ترور می‌کند و با کشتن انسان‌های بی‌گناه، حمله خود را با هدف حفظ امنیت و صلح توجیه می‌کند، در صورتی که این تجاوزات منطقه را به آشوب و آتش می‌کشد.

رئیس جمهور کشورمان تاکید مکرر آمادگی ایران در گفت وگوهای تلفنی و حضوری با رهبران جهان از جمله در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک جهت راستی‌آزمایی و پذیرش نظارت بر فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای را به طرف هندی یادآور شد و اقدامات کاملاً غیرانسانی و غیراخلاقی متجاوزان آمریکایی و صهیونیستی علیه ایران را مایه تأسف و به شدت محکوم دانست.

پزشکیان همچنین به منظور استقرار صلح و ثبات در منطقه غرب آسیا، یک ساختار امنیتی متشکل از کشورهای منطقه شکل بگیرد تا صلح و امنیت در منطقه توسط خود کشورهای منطقه و بدون دخالت بیگانگان تضمین شود.

رئیس‌جمهور کشورمان همچنین لازمه پایان جنگ و درگیری در منطقه را توقف فوری تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی و تضمین عدم تکرار این تجاوزات در آینده دانست.

پزشکیان با توجه به ریاست دوره‌ای هند بر بریکس خواستار ایفای نقش مستقل این گروه در راستای توقف تجاوزات علیه ایران و صیانت از ثبات و امنیت در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی شد.

نخست وزیر هند، خواستار تداوم تامین امنیت تنگه هرمز و آزادی کشتیرانی در خلیج فارس شد

نارندرا مودی نخست وزیر هند نیز در این گفت وگو اعیاد فطر و نوروز را به رئیس جمهور، دولت و مردم ایران تبربک گفت و سالی سرشار از آرامش و صلح برای ایرانیان آرزو کرد.

وی با ابراز نگرانی عمیق کشورش از تشدید تنش و درگیری در غرب آسیا، هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی در منطقه را به دلیل تهدید جدی و به مخاطره کشاندن امنیت غذایی و انرژی و صادرات محصولات کشاورزی در اقصی نقاط جهان قویا محکوم کرد و خواستار تداوم تامین امنیت تنگه هرمز و آزادی کشتیرانی در خلیج فارس شد.

نخست وزیر هند در این ارتباط با اشاره به تماس‌ها و گفتگوهای خود با رهبران مختلف جهان تاکید کرد: انتخاب مسیر جنگ به نفع هیچ کس نیست؛ لذا لازم است همه طرف‌ها در اسرع وقت به مسیر صلح روی آورند.

رئیس‌جمهور کشورمان و نخست‌وزیر هند همچنین درخصوص برخی موضوعات مورد علاقه و اهتمام مشترک تبادل نظر کردند.


اخبار مرتبط
پزشکیان: همچنان خواستار گسترش و تقویت همکاری‌های درون منطقه ای هستیم
دوشنبه 1405/01/03 ساعت 23:08
پزشکیان: همچنان خواستار گسترش و تقویت همکاری‌های درون منطقه ای هستیم
رئیس‌جمهور با بیان اینکه ایران همواره نسبت به صیانت از ثبات و امنیت و مقابله با مداخله بیگانگان در امور منطقه اهتمام جدی دارد تاکید کرد: ما همچنان خواستار گسترش و تقویت همکاری‌های درون‌منطقه‌ای با کشورهای منطقه هستیم.
پزشکیان: تنگه هرمز برای همه جز متجاوزان به خاک ایران باز است
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 18:36
پزشکیان: تنگه هرمز برای همه جز متجاوزان به خاک ایران باز است
رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه تنگه هرمز برای کشتی‌های همه کشورها به جز متجاوزان به خاک ایران باز است، تصریح کرد: پاسخ پریشان گویی و تهدیدهای بی‌محابا را قاطعانه در میدان می‌دهیم.
در اوج نبردِ قدرتمندانه رزمندگان، مردم عزیز ما نیز صحنه‌ای استثنائی خلق کرده‌اند
شنبه 1405/01/01 ساعت 22:21
پزشکیان:
در اوج نبردِ قدرتمندانه رزمندگان، مردم عزیز ما نیز صحنه‌ای استثنائی خلق کرده‌اند
رئیس‌جمهور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در اوج نبردِ قدرتمندانه رزمندگان، مردم عزیز ما نیز صحنه‌ای استثنائی خلق کرده‌اند و خیابان‌ها هرگز خالی نماند. ‏
پزشکیان: امسال بیش از هر زمان دیگری به نوروز نیاز داریم؛ نوروزی که وحدت را نشان دهد
جمعه 1404/12/29 ساعت 18:58
پزشکیان: امسال بیش از هر زمان دیگری به نوروز نیاز داریم؛ نوروزی که وحدت را نشان دهد
رئیس جمهور گفت: امسال بیش از هر زمان دیگری به نوروز نیاز داریم؛ نوروزی که وحدت را به رخ جهانیان می کشد.
هشدار پزشکیان درباره جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی؛آتش این شعله دامان بسیاری را می‌سوزاند
جمعه 1404/12/29 ساعت 02:40
هشدار پزشکیان درباره جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی؛آتش این شعله دامان بسیاری را می‌سوزاند
مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران در پیامی درباره جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران هشدار داد و تاکید کرد که آتش این شعله دامان بسیاری را خواهد سوزاند.
نظرات

آخرین اخبار
بهترین راه مقابله با گرمازدگی
چالش جدید انویدیا برای اوپن‌ای‌آی با عرضه مدل عظیم متن‌باز
هشدار درباره نقص‌های مادرزادی قلب کودکان
حفظ زیرساخت‌های اقیانوسی با چسب!
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک