×
سیاسی
شناسه خبر : 303964
تاریخ انتشار : شنبه 1405/01/01 ساعت 15:47
سردارشهید نائینی سخنگوی عشق و ایثار

سردار سرتیپ پاسدار یعقوب زهدی،همرزم شهید نائینی؛

سردارشهید نائینی سخنگوی عشق و ایثار

نورنیوز-گروه سیاسی: ولاتقولوا لمن یقتل فی سبیل الله اموات بل احیا ولکن لا تشعرون ، پس از شهادت جمعی از همرزمان در جنگ رمضان ، شهید نائینی تماس گرفت و خواست که برای آشنائی مردم با سوابق آن بزرگواران مطلب بنویسم، برای برخی نوشتم و منتشر کرد ولی هرگز گمان نمی کردم که به همین زودی برای خود او هم دست به قلم بشوم.

اولین بار در اوایل دفاع مقدس هشت ساله در قرارگاه نجف با شهید نائینی آشنا شدم. مسئول واحد تبلیغات قرارگاه بود انعکاس اخبار عملیات ها ، انجام تبلیغات جنگ ، عملیات روانی و مقابله با جنگ روانی دشمن ، ارتقاء روحیه رزمندگان، هماهنگی حضور مبلغین و مداحان در جبهه و ارتباط و تغذیه رسانه  ها و مطبوعات ازجمله فعالیتهای ایشان بود.

شهید نائینی همزمان یکی از اعضای موثر ستاد تبلیغات جنگ کشور نیز بود

سیاستگزاری تبلیغات و هماهنگی رسانه ها بخصوص صدا و سیما و انتشار اخبار جبهه از وظایف این ستاد بود.

از فعالیتهای مهم شهید نائینی در ستاد تبلیغات جبهه و جنگ هماهنگی حضور خبرنگاران خارجی در جبهه برای گزارش پیروزی های رزمندگان اسلام از یکسو و انعکاس جنایات جنگی دشمن بعثی مانند حملات شیمیائی و بمباران شهرها و هدف قراردادن غیرنظامیان از سوی دیگر بود.

شهید والامقام با استعداد و توانمندی بالائی که برخوردار بود و تلاشها و فداکاریهای مخلصانه در مسئولیتهای بالاتری مانند رئیس ستاد قرارگاه نجف  در  دوران هشت ساله دفاع مقدس و حتی بعد از آن خدمت کرد.

در مردادماه سال ۱۳۶۹ به هنگام بازگشت آزادگان عزیز به میهن اسلامی میزبان آنان در مرز قصرشیرین بود و اسکان و انتقالشان را مدیریت می کرد.

پس از جنگ به تحصیلات خود ادامه داد و با اخذ دکترا به عضویت هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) درآمد و دانشکده فرهنگی دانشگاه را راه اندازی و مدیریت کرد.

فعالیت در حوزه فرهنگی شهرداری تهران با ایجاد و فعال کردن فرهنگسراهای مناطق و پشتیبانی و حمایت از فعالیتهای مساجد ، توسعه پردیس ها و مراکز فرهنگی و فراهم نمودن زمینه حضور جوانان پرشور و انقلابی در امور فرهنگی محلات فصل دیگری از حضور پرثمر وی در خدمت به مردم بود.

دوره برجسته و درخشان دیگری از عمر پربرکت شهید دکتر نائینی حضور در مسئولیت مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس سپاه بود.

فراخوان و فعال کردن راویان دفاع مقدس، تهیه و انتشار تاریخ شفاهی فرماندهان دفاع مقدس ، تدوین و انتشار ده ها عنوان کتاب از عملیاتها و  عملکرد لشکرها و استانها و رسته ها و تخصص ها در دفاع مقدس از جمله محصولات تلاش عالمانه و مدبرانه ایشان بود که شرح کامل آن در این یادداشت نمی گنجد.

شهید عالیقدر سلامی برای بهره گیری بیشتر از تجارب و علم و تخصص او، شهید نائینی را در جایگاه مهم معاون روابط عمومی و سخنگوی سپاه منصوب کرد.

شهید نائینی با اشرافیت و تسلطی که بر امور تبلیغی و فرهنگی و رسانه داشت که حاصل بیش از چهار دهه فعالیت در این حوزه از دفاع مقدس تا کنون بود توانست در جنگ دوازده روزه وجنگ رمضان رسالت خود را در اعلا درجه به انجام برساند و با اطلاع رسانی و ارائه تحلیل عملیاتی و راهبردی از عملیاتهای  دشمن شکن سپاه در رسانه هاو خنثی نمودن اکاذیب و جنگ روانی دشمن ، توانست نقش موثر و بی نظیری را در صحنه جنگ رمضان ایفا نماید بطوریکه دشمن خبیث صهیونیستی نتوانست حضور او را تحمل کند و دست به ترور ناجوانمردانه و وحشیانه وی زد و سردار دکترنائینی عزیزما که از عنفوان جوانی در سنگر دفاع از انقلاب و کشور و ملت مجاهدت خالصانه نمود در نهایت به آرزوی دیرینه خود که نوشیدن شربت گوارای شهادت ونیل به ملاقات معبود و معشوق بود، رسید و در آغوش امام و مقتدای شهیدش آرمید.

روح مطهرش شاد و با سیدالشهدا محشور باد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
معاون دادستان کل کشور: برای اجرای احکام تغییر کاربری در شمال ضرب‌الاجل تعیین شد
برنامه نیمه نهایی لیگ ملت های والیبال 2026 اعلام شد
دو سوم آمریکایی‌ها جنگ علیه ایران را بی‌فایده می‌دانند
ادامه ممنوعیت صادرات بنزین، گازوئیل و سوخت کشتی در روسیه
درگیری مسلحانه در شادگان؛ شهادت یک نیروی پلیس
رهبرانصارالله یمن : سیاست «گاو شیرده»؛ واکاوی رویکرد ترامپ در قبال منابع عربستان
مصوبه جدید دولت برای ساماندهی نیروهای شرکتی
طراحی سیستم ضدسرقت چندلایه خودرو در ایران
یک تغییر غافلگیرکننده جدید در پرسپولیس!
نورنما | ویدئویی از شدت زمین لرزه اخیر در ژاپن
تکذیب حمله انصارالله به بندر دمیاط؛ وزارت خارجه یمن ادعای ریاض را رد کرد
تردد زائران اربعین از مرزهای زمینی به 2.8 میلیون نفر رسید
رهبر انصارالله: صهیونیسم خطری برای همه جامعه بشری است، نه فقط امت اسلامی
هشدار محیط زیست تهران درباره آلاینده «ازن»؛ کدام مناطق در وضعیت قرمز هستند؟
عراقچی: پایگاه‌های خارجی در قبرس نباید علیه ایران مورد سوءاستفاده قرار گیرند
اطلاعیه سپاه در خصوص حمله به پایگاه هوایی آمریکا در علی السالم کویت
عراقچی: استقرار هواپیماهای نظامی آمریکا در پایگاه «بزمر» بلغارستان غیرقابل قبول است
قتل پسر جوان در بوستان جانبازان؛ بازداشت 6 متهم توسط پلیس
شاهکار جدید جیمز؛ رکورد تاریخی فروش پیراهن ورزش جهان شکسته شد
اردوغان: نه فقط فلسطین و لبنان، کل منطقه بهای تجاوز اسرائیل را می‌پردازد
تجاوز مجدد ارتش آمریکا به ایران؛ پاسخ قاطع نیروهای مسلح و انهدام سه فروند هواپیمای اف 35
ارتباط مستقیم گرمای هوا و سکته قلبی
تمرد بی‌سابقه در ارتش اسرائیل؛ خروج یک گردان صهیونیست از پادگان
نقش متفاوت قصابیان در تلویزیون
عارف: حمله به میراث فرهنگی، جنگ با هویت و تمدن ایران بود
نورویدئو | از خزر تا بیروت؛ نقشه تازه واشنگتن برای محاصره ایران
وزیر جهاد کشاورزی: کمبود کالا نداریم
پیام فرمانده نیروی هوایی ارتش در پی شهادت خلبان مجید کاظمی
واکنش قطر و عربستان به حملات ایران به پایگاه های دشمن در منطقه
سرنوشت روزبه چشمی در فصل جدید استقلال مشخص شد
اطلاعیه شماره 55 سپاه؛ انهدام 3 فروند اف-35 دشمن در پاسخ حمله جنایتکارانه به قشم
پایان نفتِ ذخیره در 4 هفته/ هشدار کارشناسان درباره سناریوی «خفگی بازار» در دولت ترامپ
بن‌بست مطلق در مذاکرات تهران-واشنگتن؛ چرا دیوار بی‌اعتمادی بلندتر شد؟
چرا آنچلوتی پیشنهاد هدایت تیم ملی ایتالیا را رد کرد؟
برنامه هفته اول لیگ برتر فوتبال اعلام شد؛ آغاز رقابت‌ها با دیدار استقلال و پرسپولیس
آیا شهرداری تهران فقط چند چهره را شهید می داند؟!
آمادگی ارتش لبنان برای استقرار در جنوب پس از خروج اشغالگران
ادامه رایزنی اسلام‌آباد با ایران و آمریکا برای آرام‌سازی اوضاع منطقه
گزارش تصویری | خسارات ناشی از تجاوز آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم
نورنما | ماجرای تصویر تکان دهنده از اکبر عبدی قبل از فوتش
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 8 مرداد ؛ طلا عقب نشست
دولت برای مدیریت مصرف آب و انرژی آماده می‌شود
ادامه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه؛ 6 شهید و 25 زخمی
داود اوغلو از سیاست کناره‌گیری کرد؛ حزب آینده ترکیه منحل شد
قهقهه شکارچیان شهرت در مراسم ترحیم
نتانیاهو: هنوز به راه‌حل دیپلماتیک با ایران خوش‌بین نیستم
نورویدئو | هنرمندی از جنس مردم و برای مردم
ژاپن میزبان جام ملت‌های زیر 23 سال آسیا 2028 شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 8 مرداد 1405
اعزام تیم منتخب کشتی آزاد ایران به ترکیه