×
اجتماعی
شناسه خبر : 303913
تاریخ انتشار : شنبه 1405/01/01 ساعت 11:13
تقویت توان امدادی شهرها در جنگ رمضان

تقویت توان امدادی شهرها در جنگ رمضان

رئیس سازمان شهرداری‌ها اعلام کرد در اسفندماه، 16.5 همت به یک‌هزار و 451 شهرداری و 5.8 همت به دهیاری‌ها برای تقویت خدمات شهری و توان امدادی در ایام جنگ رمضان پرداخت شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، مسعود نصرتی با اشاره به اقدامات انجام شده در این سازمان در ایام جنگ تحمیلی رمضان اظهار کرد: در این مدت ارتباط مستمر و روزانه‌ای با معاونان هماهنگی امور عمرانی استانداری‌ها و دیگر مسئولان ارشد استان‌ها و در برخی موارد با شهرداران مناطق آسیب‌پذیر برقرار شد تا آخرین وضعیت حوادث جنگی و خسارات ناشی از آن بررسی و راهکارهای لازم برای مدیریت شرایط و رفع مشکلات ارائه شود.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور افزود: تقویت بنیه مالی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برای استمرار خدمات‌رسانی، بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده و مدیریت مناسب منابع مالی در پایان سال از جمله مهم‌ترین اقدامات این سازمان در این دوره بوده است.

نصرتی افزود: با مدیریت مناسب منابع مالی، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها توانستند علاوه بر پرداخت حقوق و مزایای کارکنان، اقدامات مؤثری برای ترمیم و بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده انجام دهند.

وی همچنین به مشارکت فعال مدیریت‌های محلی در برنامه‌های اجتماعی این ایام اشاره کرد و گفت: شهرداری‌ها و دهیاری‌ها با هدف تقویت روحیه عمومی، همبستگی اجتماعی و ایجاد فضای همدلی، در برپایی موکب‌های عزاداری در مناطق و محلات پرجمعیت و محل‌های تجمع شبانه مردم همکاری گسترده‌ای با گروه‌های مردمی داشته‌اند.

معاون عمران وزیر کشور با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی در سطح شهرها افزود: تبلیغات گسترده شهری متناسب با شرایط جنگی و رویدادهای مهم کشور از جمله شهادت رهبر معظم انقلاب و انتخاب سومین رهبر انقلاب از سوی مجلس خبرگان رهبری با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف تبلیغی در شهرهای کشور انجام شده است.

وی تأکید کرد: برپایی موکب‌ها در کلان‌شهرها، مراکز استان‌ها و بسیاری از شهرهای بزرگ، متوسط و حتی برخی روستاها با استقبال مردم و مسئولان همراه بوده و نقش مهمی در تقویت همدلی و انسجام اجتماعی ایفا کرده است.

نصرتی در ادامه به برخی تصمیمات حمایتی در حوزه حقوق شهروندان اشاره کرد و گفت: مهلت بهره‌مندی از تعرفه عوارض مصوب سال ۱۴۰۴ برای پرداخت عوارض پروانه‌های ساختمانی تا پایان خردادماه ۱۴۰۵ تمدید شد، همچنین برای جلوگیری از ایجاد التهاب اجتماعی، اجرای آرای مواد ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری‌ها در این ایام متوقف شد.

وی درباره آمادگی نیروهای امدادی اظهار کرد: در این دوره ۲۱۰۰ ایستگاه عملیاتی آتش‌نشانی با بیش از ۲۱ هزار و ۵۰۰ نیروی آتش‌نشان و ۴۲۰۰ خودروی عملیاتی در شهرهای کشور در حالت آماده‌باش کامل قرار داشتند که منجر به انجام بیش از هزار عملیات و حدود ۱۰ هزار مورد استقرار برای تأمین ایمنی شهرها شد.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور افزود: برای ارتقای سطح خدمات‌رسانی، هم‌افزایی تجهیزات و ماشین‌آلات امدادی و عملیاتی دهیاری‌ها با شهرداری‌های مجاور انجام شد و در ۲ هفته اخیر نیز ۱۰۰ دستگاه خودروی خدماتی به دهیاری‌های کشور واگذار شده است.

وی همچنین به تمهیدات پیش‌بینی شده برای استمرار فعالیت مراکز فرماندهی آتش‌نشانی اشاره کرد و گفت: با بهره‌گیری از تجربیات جنگ ۱۲ روزه، علاوه بر مرکز اصلی مدیریت و فرماندهی آتش‌نشانی، مرکز فرماندهی دوم و سلسله مراتب جانشینی نیز پیش‌بینی شده و در صورت نیاز از ظرفیت آتش‌نشانان بازنشسته داوطلب نیز استفاده خواهد شد.

نصرتی در ادامه از اقدامات انجام شده در حوزه تنظیم بازار شهری خبر داد و گفت: در هماهنگی با سیاست‌های تنظیم بازار استان‌ها و همکاری دستگاه‌های مرتبط، حدود ۸۰۰ بازار و ۸ هزار غرفه موقت برای عرضه میوه، تره‌بار و اقلام پروتئینی در شهرهای مختلف کشور فعال شده است.

وی همچنین از استقرار تیم‌های آواربرداری در مناطق آسیب‌دیده خبر داد و افزود: این تیم‌ها با تجمیع امکانات، ماشین‌آلات و نیروی انسانی شهرداری‌ها و دهیاری‌های مجاور برای ارائه خدمات فوری در مناطق هدف مستقر شده‌اند.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در ادامه به پیگیری مستمر وضعیت استان‌ها اشاره کرد و گفت: گزارش فعالیت‌ها و اقدامات استان‌ها به صورت روزانه جمع‌آوری و پس از جمع‌بندی به مراجع ذی‌ربط منعکس شده است.

وی از تمدید مهلت انتشار اوراق مشارکت شهرداری‌ها تا پایان اردیبهشت ماه سال آینده خبر داد و گفت: با این تصمیم امکان جذب حدود ۵۶ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای پروژه‌های زیربنایی مدیریت شهری فراهم می‌شود.

نصرتی افزود: با توجه به شرایط ویژه و اضطراری کشور، پیشنهاد تمدید این مهلت به مدت ۲ ماه تهیه و با مکاتبه با معاون اول رئیس‌جمهور و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط و پس از طرح موضوع در شورای عالی امنیت ملی، این تصمیم اتخاذ شد تا شهرداری‌ها بتوانند از این فرصت برای تأمین مالی پروژه‌های زیرساختی به‌ ویژه در حوزه حمل‌ونقل عمومی و مدیریت شهری بهره‌مند شوند.


اخبار مرتبط
فراخوان جذب داوطلبان برای کمک به آسیب‌دیدگان «جنگ رمضان»
شنبه 1405/01/01 ساعت 09:10
فراخوان جذب داوطلبان برای کمک به آسیب‌دیدگان «جنگ رمضان»
معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی تهران با انتشار فراخوانی از دانشجویان و مردم برای همکاری داوطلبانه در امدادرسانی و کمک به هموطنان آسیب‌دیده از «جنگ رمضان» دعوت کرد.
رادان: راه شهدای «جنگ رمضان» را با قدرت ادامه می‌دهیم
شنبه 1405/01/01 ساعت 01:15
رادان: راه شهدای «جنگ رمضان» را با قدرت ادامه می‌دهیم
سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی به مناسبت آغاز سال جدید پیام تبریک صادر کرد.
حمایت از مدافعان «جنگ رمضان» در دستور کار مجلس
پنج‌شنبه 1404/12/28 ساعت 18:56
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی خبر داد
حمایت از مدافعان «جنگ رمضان» در دستور کار مجلس
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به طرح مجلس، گفت: در صورت تصویب این طرح، افرادی که در جنگ رمضان به صورت مستقیم در حال مبارزه، دفاع و مقاومت هستند، یا نیروهایی خدوم ایست‌های بازرسی‌ و همچنین افرادی که در این دفاع اقداماتی را انجام می‌دهند، به عنوان ایثارگر شناخته شده و مشمول قوانین حمایتی ایثارگران می‌شوند.
نظرات

آخرین اخبار
پایان بازی لیورپول 0 (0) _( 2) 2 پاری‌سن‌ ژرمن
پایان بازی اتلتیکومادرید 2 (1) _( 2) 0 بارسلونا
عملیات خشم حماسی به عملیات شکست حماسی تبدیل شد
روزنامه‌نگار آمریکایی در کویت دستگیر شد
آمریکا تحریم‌های بانکی ونزوئلا را کاهش داد
آمریکا معافیت موقت تحریم‌های نفتی ایران را تمدید نمی‌کند
در طول جنگ به چند مرکز درمانی و بهداشتی حمله شد؟
سلام نظامی سلطانیان پس از کسب طلا
ارسال نخستین محموله امدادی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به جمعیت هلال احمر ایران
گروسی: برنامه هسته‌ای ایران با اقدام نظامی متوقف نمی شود
مخالفت جنبش امل با مذاکره مستقیم لبنان با اسرائیل
دو برابر شدن قیمت لحظه‌ای نفت
آغاز مذاکرات مستقیم لبنان و رژیم صهیونیستی در واشنگتن/شروط اسرائیل/بیانیه مشترک + فیلم
سانچز: چین، تنها کشوری که می‌تواند جنگ ایران را حل‌ کند
اسکات ریتر: محاصره دریایی ایران قابل اجرا نیست
تعدیل 15 تا 20 درصدی مهندسان شرکت رنو
استاد دانشگاه جان هاپکینز: ارزش ریال ایران در جنگ ارتقا یافته
متحدان ترامپ همچنان از همکاری با او دوری می‌کنند
تعمیر 18 هزار واحد آسیب دیده از جنگ به‌پایان رسید
احتمال خروج اسلوونی از ناتو
اعتراض مکزیک به کشته شدن تعدادی از شهروندانش در بازداشتگاه‌های مهاجرتی آمریکا
لاپید تعلیق همکاری ایتالیا با اسرائیل را یک شکست برای نتانیاهو خواند
عصبانیت ترامپ از اظهارات ملونی
از هر 10 آمریکایی 6 نفر مخالف جنگ علیه ایران هستند
194 شهید و مجروح درپی حملات 24 ساعت اخیر در لبنان
بازداشت 90 معترض ضد جنگ در نیویورک
یک مقام اسرائیلی: به ادعای خلع سلاح حزب‌الله اعتماد نداریم
دستگیری 8 نفر از عناصر مرتبط با پروژه‌های خصمانه دشمن در ایلام
رئیس شورای اروپا: محاصره‌ راه حل تنش با ایران نیست
پیشنهاد پرداخت عوارض برای عبور از تنگه هرمز توسط کره جنوبی
کوثری: ترامپ به دنبال خروج آبرومندانه از جنگ است
17 کشور اروپایی خواستار آتش‌بس در لبنان شدند
نمایندگی ایران در اتحادیه اروپا: اگر در حمایت از صلح صادق هستید، منصف باشید
اضافه شدن علیرضا کوشکی به شاگردان بختیاری‌زاده
سی‌ان‌ان: شناورهای ایرانی از تنگه عبور می‌کنند
مداحان امشب در کدام میادین تهران می‌خوانند؟
ادامه حملات پرشمار رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
توتال پرداخت عوارض به ایران را پذیرفت
ترامپ بار دیگر اروپایی‌ها را ببر کاغذی خواند
گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد
سید محمد خاتمی: رسیدن به صلح پایدار دور از دسترس نیست
طلا به شدت ریخت + جدول قیمت طلا و سکه امروز 25 فروردین 1405
انتشار تصاویر هوایی از محل سکونت رهبران موساد و شین‌بت توسط حنظله
سندرز: ادامه تأمین مالی اقدامات نظامی اسرائیل غیرقابل قبول است
در طول جنگ چند مدرسه و مرکز فرهنگی آسیب دیدند؟
محکومیت سخنان ترامپ علیه پاپ توسط شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی
چین به دنبال ارتقای همکاری استراتژیک با روسیه
تکنیک نازیِ دروغ بزرگ با تکرار مداوم در عصر جدید کار نمی‌کند
تراکتور صفر - شباب الاهلی3 + فیلم
آیا ترامپ دیوانه‌ای حیله‌گر است یا صرفاً دیوانه؟