×
سیاسی
شناسه خبر : 303850
تاریخ انتشار : شنبه 1405/01/01 ساعت 01:00
بازتاب پیام نوروزی رهبر انقلاب و رئیس جمهور در رسانه های آسیا/تاکید بر وحدت و تنش زدایی

بازتاب پیام نوروزی رهبر انقلاب و رئیس جمهور در رسانه های آسیا/تاکید بر وحدت و تنش زدایی

همزمان با آغاز سال 1405 هجری شمسی و فرارسیدن عید باستانی نوروز، پیام های جداگانه آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی و مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران با بازتاب گسترده و معناداری در رسانه های مهم آسیای جنوبی، شرق آسیا و جنوب شرق آسیا روبرو شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: بررسی و تحلیل رسانه های منطقه نشان می دهد که محورهای وحدت آفرین، تقویت روابط با همسایگان، ایستادگی در برابر فشارهای خارجی و رویکرد تنش زدایی در کانون توجه این بازتاب ها قرار گرفته است.

رسانه های پاکستان و هند توجه ویژه ای به بخش هایی از پیام نوروزی رهبر انقلاب معطوف کردند که در آن بر روابط برادرانه با پاکستان تاکید شده بود.

شبکه هوم نیوز با پوشش گسترده، سخنان آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای را که پاکستان را «کشوری بزرگ» خواند و از علاقه خود به این کشور سخن گفت، در صدر اخبار خود قرار داد.

همچنین رسانه هندی ویون با اشاره به این بخش از پیام، آن را نشانه ای از اراده جدی تهران برای تحکیم مناسبات با همسایگان شرقی تحلیل کرد.

در میان رسانه های شرق و جنوب شرق آسیا، روزنامه استریتس تایمز در سنگاپور در تحلیل خود، لحن پیام نوروزی رهبر انقلاب را در چارچوب سیاست ایستادگی در برابر فشارهای خارجی ارزیابی کرد.

در چین، خبرگزاری رسمی شینهوا در گزارشی به پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب پرداخت و نوشت که آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای سال جدید را «سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» نامگذاری کرده است.

رهبر ایران همچنین با اشاره به تحولات منطقه ای، هرگونه نقش ایران یا نیروهای هم پیمان آن در برخی حملات اخیر در منطقه، از جمله در ترکیه و عمان را رد کرده و این ادعاها را نادرست دانسته است.

در میان کشورهای جنوب شرق آسیا، روزنامه استریتس تایمز در سنگاپور پیام نوروزی رهبر انقلاب را بازتاب داد و آن را پیامی قاطع در برابر فشارهای خارجی توصیف کرد.

در پاکستان، روزنامه داون پیام نوروزی رئیس جمهور ایران را با محور «صلح منطقه ای» بازتاب داد و نوشت که تهران بر «برادری با کشورهای همسایه» تاکید کرده است.


اخبار مرتبط
ایران را با زبان زور نمی‌توان از حرکت بازداشت
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 14:16
معاون رئیس‌جمهور:
ایران را با زبان زور نمی‌توان از حرکت بازداشت
معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به حمله تروریستی آمریکا و رژیم صهیونی علیه ایران، گفت: ایران را نمی‌توان با ضربه و زبان زور از حرکت بازداشت، به یاری خداوند و به پشتوانه ملت ایران، سال پیش‌رو سال تثبیت اقتدار ملی، تعمیق همدلی و گشایش در مسیر پیشرفت ایران خواهد بود.
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی درباره نخستین پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 12:09
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی درباره نخستین پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بیانیه ای تحلیلی - راهبردی درباره اولین پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله العالی) منتشر کرد.
شنیدن صدای مردم و راه‌های آن
شنبه 1405/01/01 ساعت 12:48
نورنیوز اشاره مقام معظم رهبری به ضرورت حضور میدانی مسئولان را بررسی می‌کند
شنیدن صدای مردم و راه‌های آن
نظام برنامه‌ریزی توسعه، برای آنکه بتواند به معنای واقعی کلمه "توسعه‌دهنده" باشد و نه صرفاً "برنامه‌ریز"، نیازمند پلی است که میان دنیای تحلیل‌های کلان و واقعیت‌های زیسته مردم ساخته شود. حضور ناشناس در عرصه عمومی – در پارک‌ها، متروها، بازارها و سایر فضاهای روزمره – یکی از قدرتمندترین و عینیت‌بخش‌ترین ابزارها برای ساختن این پل است.
تاکید وزرای دولت چهاردهم بر شعار سال جدید
شنبه 1405/01/01 ساعت 12:28
تاکید وزرای دولت چهاردهم بر شعار سال جدید
اعضای تیم اقتصادی دولت چهاردهم در پیام های جداگانه ای با تبریک عید نوروز و فرا رسیدن عید سعید فطر بر تقویت بنیان های اقتصادی همسو با اقتصاد مقاومتی در سال 1405 تاکید کردند.
نظرات

آخرین اخبار
دختر نوجوان ایرانی قهرمان وزنه‌برداری آسیا شد
عراقچی خطاب به امریکا: مراقب اخبار جعلی و اشتباه محاسباتی باشید
پاسخ منفی سیتی به بارسلونا برای «رودری»
واکنش ایران به ادعاهای نتانیاهو درباره فلسطین و جولان؛ محکومیت اقدام کلمبیا
200 نفر از آتش سوزی مشهد نجات یافتند
ژاوی سرمربی هلند شد؛ شروعی سخت برابر آلمان
تنش تازه روسیه و ژاپن بر سر جزایر کوریل
ترکیب احتمالی استقلال برای اولین بازی فصل اعلام شد
پشت پرده خروج سخنگوی ترامپ؛ پای یک افشای امنیتی در میان است
خواب‌آلودگی راننده حادثه آفرید؛ 11 مصدوم در محور بجنورد-آشخانه
هشدار درباره پیش‌خرید خودرو در مازندران
14 میلیون مجرد در سن ازدواج؛ چرا جوانان ایرانی ازدواج نمی‌کنند؟
افغانی گران شد
10 تعرض اسرائیل به سوریه در 24 ساعت
بقائی: کشتی فله‌بر خارجی عامل آلودگی نفتی قشم است
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 22 مرداد 1405 / اونس روی 4400 دلار ماند
هوای تهران نمره قبولی گرفت
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
جدول جدید قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 22 مرداد
هشدار سیلاب در مازندران؛ مسافران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند
آخریت قیمت یورو امروز پنج شنبه 22 مرداد
2 هزار مفقودی در غزه؛ تراژدی ادامه‌دار جنگ اسرائیل
آخرین خبر از بنزین 87 هزار تومانی؛ اجرای طرح جدید بنزین متوقف شد
وضعیت آب و هوا امروز پنج شنبه 22 مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
طرح تروریستی داعش در کویت خنثی شد
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+جدول
چالوس زیر بار ترافیک؛ باران در جاده‌های شمالی
اوباما دفتر طلایی ترامپ را مسخره کرد
خبر جدید از نقل و انتقالات استقلال امروز پنج شنبه 22 مرداد
قیمت دلار امروز پنجشنبه 22 مرداد +جدول قیمت ارزها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 22 مرداد 1405 +جدول پخش
قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
تصویب قانون جنجالی عفو عمومی در لبنان
قیمت طلا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول قیمت طلا 18 عیار
جوانان فرنگی‌کار ایران مسافر اسلواکی شدند
پاسخ تند عراقچی به فرانسه
شناسایی استرس با حسگرهای پوشیدنی
چرا با نوشیدن آب دچار نفخ می‌شویم؟
بهترین راه مقابله با گرمازدگی
چالش جدید انویدیا برای اوپن‌ای‌آی با عرضه مدل عظیم متن‌باز
هشدار درباره نقص‌های مادرزادی قلب کودکان
حفظ زیرساخت‌های اقیانوسی با چسب!
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش