×
سیاسی
شناسه خبر : 303834
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/29 ساعت 23:29
اسلامی: پیروزی بر اهرمن از آن «ایران» خواهد بود

اسلامی: پیروزی بر اهرمن از آن «ایران» خواهد بود

معاون رئیس جمعور و رئیس سازمان انرژی اتمی در پیام نوروزی با اشاره به جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان تاکید کرد، در این رویارویی تاریخی، سرانجام، پیروزی بر اهرمن، از آنِ «ایران» خواهد بود.

نورنیوز- گروه سیاسی: محمد اسلامی در پیامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۵ هجری شمسی اعلام کرد: یقین دارم که ملت ایران با ایمان، صبر و استقامت، راه عزت و استقلال را با قوت ادامه خواهد داد و در این رویارویی تاریخی، سرانجام، پیروزی بر اهرمن، از آنِ «ایران» خواهد بود.

متن این پیام به شرح زیر است:

ملت بزرگ، دلاور و سرافراز ایران!

فرارسیدن نوروز باستانی ۱۴۰۵ هجری خورشیدی، یادگار فرهنگ و تمدن کهن ایرانی و هم‌زمانی مبارک آن با عید سعید فطر؛ عید بندگی، رحمت و مغفرت الهی، جلوه‌ای درخشان از پیوند ژرف سنت‌های اصیل ایرانی با ارزش‌های متعالی اسلامی است؛ تقارنی فرخنده که در هنگامه‌ای حساس از تاریخ این سرزمین، فرصتی برای بازآفرینی ایمان در دل‌ها، تقویت همبستگی ملی و اهتمامی تازه برای آبادانی ایران‌زمین فراهم می‌آورد و ان‌شاءالله نویدبخش تداوم مسیر عزت و سربلندی ایران اسلامی خواهد بود.

در این روزها در حالی به استقبال سال نو هجری خورشیدی می‌رویم که سال گذشته با فراز و نشیب‌ها و نیز رخدادهایی تلخ و عبرت‌آموز در حافظه تاریخی این سرزمین همراه بود. در این سال، تجاوزات آشکار و اقدامات خصمانه ایالات متحده آمریکا و هم‌پیمان اشغالگر آن، رژیم صهیونیستی، علیه جمهوری اسلامی ایران بار دیگر ماهیت قانون‌گریز و سلطه‌طلبانه این بازیگران جنایتکار در عرصه جهانی را آشکار ساخت؛ اقداماتی که نقض صریح اصول بنیادین حقوق بین‌الملل، منشور ملل متحد و موازین پذیرفته‌شده انسانی و حقوق بشری به‌شمار می‌رود و وجدان بیدار جامعه جهانی را با چالشی جدی مواجه ساخته است.

در پی این تجاوزات، خسرانی بزرگ و اندوهی عمیق در دل ملت ایران و دوستداران انقلاب اسلامی در سراسر جهان برجای ماند. ایران‌مان سوگوار شهادت رهبر دوم فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای(رحمت‌الله‌علیه) و جمعی از فرزندان رشید خود شد؛ کارگزاران مدبر و اندیشمند نظام، فرماندهان عالی‌رتبه، دانشمندان برجسته و خدمتگزارانی که عمر خویش را در راه اقتدار و پیشرفت کشور صرف کردند و بی‌تردید نام آنان در حافظه تاریخی این ملت به یادگار خواهد ماند.

در کنار این فجایع، حملات آشکار به اهداف غیرنظامی از جمله زیرساخت‌های انرژی کشور، هدف قرار دادن مدرسه «شجره طیبه» در میناب و آسیب دیدن و شهادت دانش‌آموزان و شهروندان بی‌گناه، حمله به ناو جمهوری اسلامی ایران «دنا» و شهادت سلحشوران نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، تهاجم نظامی به تاسیسات و فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای و نیز تعرض به اماکن عمومی و ورزشی در نقاط مختلف کشور؛ نمونه‌هایی آشکار از تروریسم دولتی، نقض فاحش حقوق بشر و تلاشی عامدانه برای تضعیف ثبات و امنیت منطقه به‌شمار می‌رود؛ اقداماتی که نه با اصول اخلاقی و انسانی سازگار است و نه با قواعد مُصرح حقوق بین‌الملل.

بدیهی است که جامعه جهانی نباید در برابر چنین رفتارهایی بی‌تفاوت بماند و ضرورت پاسخگویی عاملان و آمران این جنایات بیش از هر زمان دیگری مطرح است. در این میان، انتظار می‌رود دولت‌ها و حاکمان منطقه نیز با اتخاذ مواضعی صریح، مسئولانه و مبتنی بر اصول عدالت و حقوق بین‌الملل، در برابر این تجاوزات آشکار سکوت اختیار نکنند و با ایستادن در سمت درست تاریخ، از مبادی بنیادین صلح، امنیت و کرامت انسانی حمایت کنند.

در عین حال، صبر و ایستادگی مثال‌زدنی مردم، نشان داد که ملت ایران در دفاع از عزت، استقلال و تمامیت ارضی میهن اسلامی، استوار و شکست‌ناپذیر است. تاریخ پرافتخار این سرزمین گواه آن است که ایران در برابر هیچ فشار و تجاوزی سر تسلیم فرود نیاورده و نخواهد آورد. امروز نیز مردم ایران، با اتکا به ایمان، وحدت ملی و توانمندی‌های بومی، مسیر عزت و اقتدار انقلاب اسلامی را با صلابت ادامه می‌دهند و حق ذاتی خود برای دفاع مشروع از سرزمین، امنیت و منافع ملی را محفوظ می‌دانند. لازم به ذکر است که جمهوری اسلامی ایران در عین پایبندی به گسترش صلح و امنیت جهانی، همواره در کنار ملت‌های مظلوم و آزادی‌خواه منطقه و جهان ایستاده و از کرامت انسانی در جوامع حمایت می‌کند.

بی‌تردید در پرتو زعامت رهبری معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای(حفظه‌الله) و با مجاهدت‌ها و رشادت‌های رزمندگان و فرماندهان غیور نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، جبهه عدالت در برابر شرارت سربلند خواهد بود؛ چنان‌که وعده الهی درباره پیروزی حق بر باطل در کلام نورانی قرآن کریم چنین تجلی یافته است:«بَلْ نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَی الْبَاطِلِ فَیَدْمَغُهُ فَإِذَا هُوَ زَاهِقٌ وَ لَکُمُ الْوَیْلُ مِمَّا تَصِفُونَ»(سوره انبیاء، آیه ۱۸)

یقین دارم که ملت ایران با ایمان، صبر و استقامت، راه عزت و استقلال را با قوت ادامه خواهد داد و در این رویارویی تاریخی، سرانجام، پیروزی بر اهرمن، از آنِ «ایران» خواهد بود.

امید آن داریم که همزمان با رستاخیز طبیعت و جلوه‌های شکوهمند نوروز، در پرتو راهبرد «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» به‌عنوان شعار سال ۱۴۰۵، با الطاف الهی و همت والای ایرانیان، سالی سرشار از نیک‌بختی، پیشرفتِ پیوسته، صلح، امنیتی پایدار و سربلندی برای کشور رقم بخورد. ان‌شاالله.


اخبار مرتبط
پیام نوروزی وزیر فرهنگ‌؛ ایران، در آستانهٔ بهارِ مقاومت و همدلی
جمعه 1404/12/29 ساعت 21:11
پیام نوروزی وزیر فرهنگ‌؛ ایران، در آستانهٔ بهارِ مقاومت و همدلی
سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ در پیامی برای فرا رسیدن عید نوروز و عید فطر تاکید کرد که ایران، در آستانهٔ بهارِ مقاومت و همدلی است.
پیام نوروزی وزیر ورزش و جوانان همزمان با آغاز سال 1405
جمعه 1404/12/29 ساعت 21:10
پیام نوروزی وزیر ورزش و جوانان همزمان با آغاز سال 1405
وزیر ورزش و جوانان در پیامی به مناسبت آغاز سال 1405 نوشت: از خداوند متعال مسالت دارم که این بیداری و اتحادِ مثال‌زدنی را مایه پیروزی نهایی ما قرار دهد. ایمان دارم که با همت شما، پرچم پرافتخار ایران نه تنها در میدان دفاع، که بر فراز بلندترین سکوهای جهانی به اهتزاز در خواهد آمد.
اژه‌ای در پیام نوروزی خود با تمام عناصر ناامن‌ساز اتمام حجت کرد
جمعه 1404/12/29 ساعت 20:59
اژه‌ای در پیام نوروزی خود با تمام عناصر ناامن‌ساز اتمام حجت کرد
حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در پیام نوروزی خود گفت: با تمام عناصر ناامن‌ساز اتمام حجت می‌کنیم که اراده قاطعانه و مُنبعث از قانون ما را برای اقدام محکم و شدید در برابر خود، نیازمایند.
نظرات

آخرین اخبار
شکست در جنگ، قمار در دریا؛ آیا آمریکا دوباره حمله می‌کند؟
حمله ترامپ به رهبر کاتولیک‌های جهان: پاپی نمی‌خواهم که از من انتقاد کند
نویسنده مصری: ترامپ از مذاکره به عنوان یک فریب استفاده می‌کند
کارشناس اقتصاد و انرژی بی‌بی‌سی: محاصره دریایی ایران، مصداق حماقت ترامپ است!
اعتراف شبکۀ صهیونیستی: از نظر مردم اینجا دیگر امنیت ندارد و اسرائیل در حال سقوط و افول است
استرالیا: برنامه‌ای برای مشارکت در محاصره دریایی ایران نداریم
دیوید ایگناتیوس: ترامپ هیچ اشتیاقی به درگیری نظامی بیشتر ندارد
عبور سه کشتی با پرچم ایران از تنگه هرمز همزمان با خبر دستور محاصره آن از سوی ترامپ
کارشناس فلسطینی: نتانیاهو در تغییر خاورمیانه شکست خورد
سامانه تسهیلات اسکان موقت راه‌اندازی شد+جزییات و لینک سامانه
سناتور آمریکایی: نمی‌فهمم ترامپ قرار است چطور قیمت بنزین را پایین بیاورد!
نیویورک تایمز: ترامپ در تله‌ همیشگی سیاست خارجی آمریکا گرفتار شده
کارلسون: اسرائیل، آمریکا را کنترل می‌کند
اهتمام ویژه به عزت، کرامت و امنیت در برنامه ریزی اجرایی و اعزام‌های حج تمتع 1405
شهادت 13 لبنانی در حمله به شهرک‌های تفاحتا و معروب لبنان
جهش سنگین قیمت نفت با زمزمه بسته شدن تنگه هرمز
استرالیا به طرح ترامپ در تنگه هرمز نمی‌پیوندد
بازگشت بیش از 70 درصد آسیب‌دیدگان جنگ رمضان به منازلشان طی دو هفته آینده
تکلیف بلیت‌های لغو شده هواپیما چه شد؟
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه
آمریکا سوخت‌رسان 68 ساله را به نیروی هوایی برمی‌گرداند
توضیحات عراقچی در مورد مذاکره اسلام‌آباد
واکنش سفارت ایران در وین به اظهارات خلاف واقع مقامات آمریکایی دباره برنامه هسته ای ایران
نیویورک‌تایمز: پنتاگون در تسلیحات مجهز به هوش مصنوعی از چین و روسیه عقب افتاده است
موگرینی خطاب به ونس: برجام 12 سال زمان برد
السودانی حملات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
نگرانی انگلیس از سوء استفاده از مدل جدید هوش مصنوعی
کنایه سفارت ایران به سکوت لندن در برابر تهدیدهای ترامپ
نماینده سابق پارلمان اروپا : آمریکا و اسرائیل با دیپلماسی بیگانه اند
قالیباف: دلتان برای قیمت فعلی بنزین تنگ می‌شود
زیان چند میلیارد دلاری تجار جهانی از جهش قیمت نفت
اظهارات ترامپ وضع تردد از تنگه هرمز را بدتر کرد
محور میانه- زنجان به شبکه ریلی کشور بازگشت
راه‌اندازی سامانه اختصاصی تسهیلات اسکان موقت + جزئیات وام در شهر و روستا
تاج زمان برگزاری لیگ فوتبال را اعلام کرد
سردار قاآنی: آمریکا و رژیم صهیونی بدون هیچ دستاوردی منطقه را ترک خواهند کرد
محسن رضایی: محاصره دریایی آمریکا محکوم به شکست است
قدردانی وزیر بهداشت از اعضای تیم ملی سلامت
تجاوز رژیم اشغالگر به مناطقی از خاک سوریه
سقوط آزاد ذخایر طلای ترکیه
دبیرکل نجباء: واشنگتن با برنامه‌ای نامنسجم در حال زمان خریدن است
نواف سلام: حفاظت از جنوب لبنان فقط از طریق یک دولت واحد امکان‌پذیر است
سفیر ایران در پاکستان: مذاکرات اسلام‌آباد نه یک رویداد، بلکه یک فرآیند است
پژمان درستکار: قهرمانی آسیا تقدیم به مردم با غیرت ایران
هشدار انصارالله به دشمنان: تنش‌زایی جدید با واکنش قاطع پاسخ داده می‌شود
رئیس سابق سیا خواستار برکناری ترامپ شد
رئیس جدید موساد رسما منصوب شد/او کیست؟
ماموریت شرکت ملی گاز برای احیای 2 پالایشگاه گازی در عسلویه
دریادار ایرانی: تهدیدهای ترامپ خنده‌دار است
ظریف: بدترین قماربازان کسانی هستند که نمی‌دانند چه زمانی باید از سر میز بازنده بلند شوند