×
سیاسی
شناسه خبر : 303825
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/29 ساعت 23:07
استاندار تهران: اقتصاد مقاومتی علاج اقتصاد کشور است

استاندار تهران: اقتصاد مقاومتی علاج اقتصاد کشور است

استاندار تهران گفت: معنای اصلی اقتصاد مقاومتی این است که در شرایط سخت، فشار تحریم‌ها و دشمنی‌ها، بتوانیم رشد و پیشرفت کشور را داشته باشیم.

نورنیوز- گروه سیاسی: محمدصادق معتمدیان در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به نامگذاری شعار سال، اظهار کرد: محور اصلی این نامگذاری، پیوند میان اقتصاد مقاومتی، وحدت ملی و امنیت ملی است.

وی با تأکید بر تجربه موفق اقتصاد مقاومتی در کشور گفت: سیاست‌های کلانی که به دستور مقام معظم رهبری تدوین شد، علاج اقتصاد کشور در اقتصاد مقاومتی است و معنای اصلی اقتصاد مقاومتی این است که در شرایط سخت، فشار تحریم‌ها و دشمنی‌ها، بتوانیم رشد و پیشرفت کشور را داشته باشیم.

استاندار تهران با اشاره به فرمایشات رهبر شهید، نقطه اتکای اصلی اقتصاد مقاومتی را مردم دانست و افزود: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در هر حوزه‌ای که مردم تصدی امور را به دست گرفتند، توفیقات بزرگی داشتیم، مردم در پیروزی انقلاب، در دوران دفاع مقدس، در مقابله با فتنه‌ها و تأمین امنیت کشور همواره پیشگام بوده‌اند و امروز نیز در حوزه اقتصاد، برون‌سپاری امور به مردم و ایفای نقش تسهیلگری توسط دولت، مورد تأکید است.

معتمدیان با اشاره به جایگاه ویژه تهران به عنوان قطب اقتصادی کشور خاطرنشان کرد: حدود یک سوم تولید ناخالص داخلی کشور مربوط به استان تهران است و بزرگترین شهرک‌های صنعتی خاورمیانه در این استان متمرکز شده و ۵۲ درصد کل مالیات کشور در تهران وصول می‌شود و بازار تهران نیز به عنوان بزرگترین بازار منطقه، همه این ویژگی‌ها مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند.

وی در ادامه ابراز امیدواری کرد که با استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان تهران، گام‌های بلندی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و شعار سال برداشته شود.

استاندار تهران، در پاسخ به دو سؤال درباره اقدامات برای کاهش نگرانی‌های مردم و تحقق وحدت ملی، از آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد.

وی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه و تشکیل ستاد بازسازی به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور، گفت: در تهران تقسیم کار مشخصی انجام شده است. در شهر تهران، شهرداری با همکاری خوب آقای زاکانی مسئولیت رسیدگی به خسارت‌ها را بر عهده گرفته و مردم می‌توانند به نواحی شهرداری مراجعه کنند. در سایر شهرستان‌های ۱۵‌گانه استان نیز بنیاد مسکن متولی است و با نظارت فرمانداران اقدامات در حال انجام است.

استاندار تهران افزود: برای کاهش مراجعات حضوری، سامانه‌ها، شماره‌تلفن‌ها و کانال‌های ارتباطی پیش‌بینی شده تا مردم بتوانند درخواست خود را ثبت کنند. ارزیابی‌ها انجام و مراحل پرداخت از طریق بنیاد مسکن پیگیری می‌شود.

معتمدیان درباره جبران خسارت خودرو و موتورسیکلت نیز خاطرنشان کرد: بخش‌نامه مربوطه به زودی ابلاغ می‌شود و بیمه ایران هزینه‌های مربوط را تقبل خواهد کرد. مردم باید از طریق فرمانداری‌ها اقدام کنند.

وی با اشاره به آسیب دیدن بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی در استان گفت: وزارت صمت متولی این بخش است. با توجه به پیچیدگی ارزیابی ابنیه، ماشین‌آلات و تجهیزات، کارشناسی این واحدها به کانون کارشناسان رسمی (بخش خصوصی) واگذار شده تا با سرعت و به صورت رایگان انجام شود.»

استاندار تهران در ادامه با اشاره به نامگذاری سال به نام «وحدت ملی» تأکید کرد: انسجام و همدلی مردم در کوچه و خیابان نمایان است. ما نیز به عنوان خدمتگزاران مردم، در ایام تعطیلات با آماده‌باش صددرصدی همه مدیران و حضور ۲۰ درصد از پرسنل به صورت شبانه‌روزی، آماده پاسخگویی هستیم.

معتمدیان از تجهیز هزار اکیپ عملیاتی با تکنسین‌های مجرب برای خدمات‌رسانی در حوزه آب، برق، گاز و امدادرسانی (هلال احمر، اورژانس و مراکز درمانی) خبر داد و گفت: تعطیلی نداریم و توفیق ما خدمت به مردم در این شرایط است.


نظرات

آخرین اخبار
کاهش شدید تردد در تنگه هرمز؛ مسیر حیاتی نفت همچنان محدود است
روش جدید اندازه‌گیری کلسترول بدون نیاز به آزمایش خون
هشدار زرد دریایی مازندران؛ شنا و فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع
جزئیات حمله موشکی سنگین یمن به بندر المخاء
استقلال خوزستان صفر - آلومینیوم اراک 2؛ شروع رویایی پیروز قربانی
ابومحمد جولانی، بمب ساعتی یا متحد ناخواسته اسرائیل است؟
برنامه قطعی برق کرمان شنبه 24 مرداد + لینک
خروج نیروهای خارجی؛ شرط تحویل سلاح گروه‌های مقاومت عراق
جدول لیگ برتر فوتبال بعد از هفته اول / استقلال بالاتر از تراکتور و سپاهان
صالحی: قدردانی شیخ نعیم قاسم از نقش ایران، نشان‌دهنده هماهنگی دیپلماسی و مقاومت است
تبریک انصارالله یمن به مناسبت بیستمین سالگرد پیروزی جنگ 33 روزه
پزشکیان: دختران وزنه‌بردار ایران یک «اولین» ارزشمند را به نام خود ثبت کردند
گل‌گهر 1 - نساجی صفر؛ شروع شیرین رحمتی در سیرجان
حضور فعال ایران در نشست مجازی وزرای ورزش بریکس 2026
سپاهان 2 - چادرملو صفر؛ استارت سه‌امتیازی طلایی‌پوشان در لیگ+ فیلم خلاصه بازی
درآوردن موفقیت‌آمیز سوزن از روده کودک 10 ساله در رشت
افشای پیوند ترامپ و علوم غریبه!
استقلال 4 - 0 مس شهر بابک/ شروع طوفانی و صدرنشینی آبی ها در لیگ برتر+ فیلم خلاصه بازی
خیبر 1 - فجرسپاسی 1؛ فرار خرم‌آبادی‌ها از شکست
تراکتور 2 - پیکان صفر؛ شروع کم‌نقص با درخشش مغانلو + فیلم گل های تراکتور
فرانسه خواستار توقف اشغالگری و پیگرد شهرک‌نشینان متجاوز صهیونیستی شد
حمله موشکی یمن به مواضع مزدوران عربستان در بندر المخا + فیلم
درخشش بنیامین فرجی در مسابقات جوانان؛ شکست قاطع نماینده فرانسه
جدول قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 24 مرداد ماه اعلام شد
یک خبر مهم برای پیشکسوتان پرسپولیس
عکس های برتر سال 2026 با موضوع اقیانوس ها
جزئیات سفر کوشنر و ملادنوف به اسرائیل و مصر درباره غزه
ضربه‌ پلیس به قاچاق دارو؛ دستگیری 2 راننده متهم
عملیات خنثی‌سازی مهمات در کنارک
قالیباف: بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب هیچ فرقی نیست؛ حکم، حکم ولایت است
«نه» حزب‌الله به دیکته‌های اسرائیلی مورد پذیرش دولت لبنان
خلاصه و نتیجه بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
پرواز قشم به تهران، مشهد و اصفهان چه زمانی برقرار می‌شود؟
تحول در مدیریت ترافیک تهران؛ از رفع تأخیر جرائم تا ساماندهی موتورسیکلت‌ها
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و پیکان امروز جمعه 23 مرداد در لیگ برتر ایران+ فیلم
پخش زنده بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
نتانیاهو در آستانه انتخابات؛ «بی‌بی» باید کنار برود!
ترکیب استقلال مقابل مس شهر بابک اعلام شد؛ بازگشت آبی‌ها به شهر قدس پس از 168 روز
وزیر خارجه طالبان: نیازی به مذاکره با مخالفان سیاسی و مسلح نیست
نقشه ترامپ برای تعلیق ممنوعیت ساخت سالن رقص در کاخ سفید
آخرین وضعیت آلودگی نفتی در سواحل قشم
بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها
جنبش نجباء: اجازه شعله‌ور شدن درگیری داخلی در عراق را نمی‌دهیم
اقامه دعوی دانشجویان فلسطینی علیه دانشگاه کلمبیا
اولین واکنش رسمی پکن به رزمایش تایوان
واکنش رسانه‌های انگلیسی به اظهارات نتانیاهو
نابودی یک‌چهارم ناوگان پهپادی «ریپر» آمریکا
گزارش تکان‌دهنده سازمان جهانی بهداشت؛ افزایش بی‌سابقه حملات به مراکز درمانی
تداوم مأموریت فرسایشی آمریکا؛ «جورج واشنگتن» جایگزین «لینکلن»
تاریخ‌سازی بسکتبال سه نفره ایران؛ پسران در رده نخست لیگ ملت‌های آسیا