نورنیوز- گروه حوادث: مقامهای جمهوری چک امروز (جمعه) اعلام کردند: تحقیقات درباره آتشسوزی شبانه در یک مجتمع صنعتی در شهر «پاردوبیتسه» این کشور، درحال انجام است و این حادثه ممکن است یک اقدام عمدی بوده باشد.
به گفته آتشنشانان جمهوری چک، این آتشسوزی در یک سالن انبار در این مجموعه، واقع در حدود ۱۲۰ کیلومتری شرق پراگ، رخ داده و به ساختمان دیگری نیز سرایت کرده است. در این حادثه گزارشی از تلفات انسانی منتشر نشده است.

همزمان، پایگاه خبری«آکتالنه» چک، گزارش داد که یک گروه معترض مدعی شده این آتشسوزی را در یک «مرکز کلیدی تولید تسلیحات برای اسرائیل» ایجاد کرده تا به گفته خود، به نقش این مجموعه در «نسلکشی در غزه» پایان دهد.
شرکت دفاعی « الپیپی» (LPP Holding) که در این مجتمع فعالیت دارد، با تایید وقوع آتشسوزی در یکی از مراکز خود، اعلام کرد با مقامهای مسئول همکاری میکند. این شرکت پیشتر در سال ۲۰۲۳ از برنامه همکاری با شرکت « سیستم البیت»(Elbit Systems) اسرائیل برای تولید پهپاد خبر داده بود.

پلیس چک در ابتدا اعلام کرد در حال بررسی عمدی بودن حادثه و ادعاهای مطرحشده از سوی یک «گروه مشخص» است اما نامی از آن نبرد، ولی در ادامه، مقامات این کشور اعلام کردند که تحقیقات با مشارکت نهادهای امنیتی و در چارچوب قوانین مرتبط با تروریسم در حال پیگیری است.
لوبومیر متنار وزیر کشور جمهوری چک در اینباره، گفت: «بر اساس اطلاعات فعلی، این حادثه ممکن است با یک حمله تروریستی مرتبط باشد.»