×
بین الملل
شناسه خبر : 303813
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/29 ساعت 21:32
وزیر انرژی آمریکا: در فرآیند توزیع هماهنگ نفت مشارکت می‌کنیم

وزیر انرژی آمریکا: در فرآیند توزیع هماهنگ نفت مشارکت می‌کنیم

وزیر انرژی آمریکا به از بین رفتن توازن بین عرضه و تقاضا در بازار نفت در نتیجه جنگ تحمیلی علیه ایران اذعان کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: کریس رایت وزیر انرژی آمریکا در مصاحبه با فاکس بیزنس درباره افزایش تقاضا و کاهش عرضه نفت بعد از تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران گفت: نیاز به نفت در آسیا بیشتر شده است.

وی درباره راهکارهای آمریکا برای کمک به کاهش تقاضا و افزایش عرضه نیز افزود: ما در فرآیند توزیع هماهنگ نفت مشارکت می‌کنیم.

این مقام آمریکایی آزادسازی ذخایر راهبردی را از دیگر راهکارهای این کشور عنوان کرد و افزود: آزادسازی نفت ذخایر راهبردی طی چند ماه آینده انجام خواهد شد.

رایت با اشاره به صدور مجوز برای فروش نفت روی آب ایران، گفت: نفت ایران طی ۳ یا ۴ روز آینده به بنادر خواهد رسید.

رئیس آژانس بین‌المللی انرژی نیز اعلام کرد عادی شدن جریان انرژی از خلیج‌فارس، ممکن است حداقل ۶ ماه طول بکشد.

«فاتح بیرول» در مصاحبه با فایننشال تایمز ضمن اشاره به این موضوع، افزود: میزان نفتی که قطع شده است، بیشتر از مقداری است که در شوک‌های دهه هفتاد قطع شده بود.

رئیس آژانس بین‌المللی انرژی گفت: میزان گاز متوقف شده در حال حاضر بیش از دو برابر مقداری است که در سال ۲۰۲۲ از روسیه به اروپا قطع شده بود.

بیرول خاطرنشان کرد: قیمت‌های انرژی ممکن است تا زمانی که حمل‌ونقل از تنگه هرمز تحت تأثیر قرار گیرد، همچنان افزایش یابد.

روزنامه آمریکایی وال‌استریت‌ژورنال نیز در گزارشی به نقل از منابع نفتی عربستان نوشت: اگر جنگ علیه ایران تا آوریل پایان نیابد قیمت نفت به ۱۸۰ دلار خواهد رسید.

این رسانه غربی همچنین به نقل از یک تحلیلگر موسسه تحقیقاتی وود مکنزی نوشت: احتمال رسیدن قیمت نفت به ۲۰۰ در هر بشکه در سال ۲۰۲۶ وجود دارد.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
تاکید ماکرون بر ادامه حمایت از اوکراین
اردوغان: اسرائیل بهای کشتن هزاران نفر را خواهد پرداخت
استاندار تهران: اقتصاد مقاومتی علاج اقتصاد کشور است
نبیه بری: ایرانی‌ها به پیروزی دست یافته‌اند
تاکید لندن بر لزوم پایان فوری جنگ در منطقه
ایران سبز در پناه امید و ایمان
رقبای دختران والیبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا مشخص شدند
3 شهرک در سرزمین‌های اشغالی هدف حملات حزب الله قرار گرفت
سرنگونی بالگرد رژیم صهیونیستی به دست حزب الله لبنان
قطر: به آمریکا بابت حمله به تاسیسات انرژی ایران هشدار دادیم
سی ان ان: ایران می تواند تنگه هرمز را بسته نگه دارد
موج 69 عملیات وعده صادق 4 با موشک های قدر و خیبرشکن و میانبردهای ذوالفقار و قیام و پهپادها
بیستمین روز جنگ تحمیلی و میدان‌داری مردم در شب عید
آتش‌سوزی یک کارخانه مرتبط با رژیم‌صهیونیستی در جمهوری چک + عکس
پایان محدودیت یک‌طرفه در محورچالوس از امشب/بارش و مه در محورهای شمالی کشور
وزیر انرژی آمریکا: در فرآیند توزیع هماهنگ نفت مشارکت می‌کنیم
مالزی خواستار کاهش فوری تنش‌ها در منطقه شد
رد ادعای امارات درباره شبکه منتسب به حزب الله
سردار رادان: راه شهدای «جنگ رمضان» را با اقتدار ادامه می‌دهیم
ناتو از عراق خارج شد
دلسی رودریگز فرماندهان نظامی ارشد ونزوئلا را تغییر داد
گزارش تصویری | لحظه تحویل سال 1405 در میدان انقلاب
پیام نوروزی وزیر فرهنگ‌؛ ایران، در آستانهٔ بهارِ مقاومت و همدلی
پیام نوروزی وزیر ورزش و جوانان همزمان با آغاز سال 1405
روح‌الله حجازی: در هر کجای دنیا هستیم با شرف و باوطن زندگی کنیم
جاکارتا: اگر امیدی به ماموریت‌های هیات صلح نباشد، خارج می‌شویم
اژه‌ای در پیام نوروزی خود با تمام عناصر ناامن‌ساز اتمام حجت کرد
5 ایرانی در جمع نامزدهای برترین‌های فوتبال ساحلی دنیا
سایت Leader.ir در دسترس قرار گرفت
بسته شدن تنگه هرمز روزانه چقدر خرج روی دست آمریکایی‌ها گذاشته است؟
اعلام برنامه‌های تلویزیون در ایام نوروز
استاد مطالعات دفاعی انگلیس: آمریکا قادر به بازگشایی تنگه هرمز نیست
رئیس قوه قضاییه فرا رسیدن نوروز 1405 را تبریک گفت
شهادت چهار نفر در حمله به ساختمان مسکونی در کرج/ جستجو برای نجات کودک هفت ساله ادامه دارد
تعداد تلفات جنگ طلبی ترامپ اعلام شد
افزایش قیمت بنزین در آمریکا به 4 دلار در هر گالن رسید
آمریکا به دنبال تغییر نظام در ایران نیست
نخستین سهمیه بنزین 1405 در این تاریخ شارژ می‌شود
50 درصد بدهی‌های معوق دارو و تجهیزات پزشکی پرداخت شد
توقیف یک نفتکش روسی توسط فرانسه
2 دیدار دوستانه تیم ملی فوتبال ایران در فروردین ماه/اعلام اسامی
پیام سخنگوی پلیس در پی شهادت سخنگوی سپاه پاسداران
قدردانی وزیر بهداشت از کادر سلامت در سالی پر فراز و نشیب
ولایتی: قدرت واقعی در عمل اثبات می شود نه با فریاد
دستگیری 2 شایعه‌پراکن در چگنی لرستان
نظامیان ایتالیایی از عراق فرار کردند
برنامه سازمان فضایی برای ساخت ماهواره‌های مختلف در سال 1405
3 تصمیم مهم در حوزه صادرات در شرایط جنگی
دولت: سردار نایینی به آرزوی شهادتش رسید
کنایه عراقچی به آمریکا در خصوص تکرار سناریوی ویتنام در ایران