×
ورزشی
شناسه خبر : 303805
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/29 ساعت 21:10
پیام نوروزی وزیر ورزش و جوانان همزمان با آغاز سال 1405

پیام نوروزی وزیر ورزش و جوانان همزمان با آغاز سال 1405

وزیر ورزش و جوانان در پیامی به مناسبت آغاز سال 1405 نوشت: از خداوند متعال مسالت دارم که این بیداری و اتحادِ مثال‌زدنی را مایه پیروزی نهایی ما قرار دهد. ایمان دارم که با همت شما، پرچم پرافتخار ایران نه تنها در میدان دفاع، که بر فراز بلندترین سکوهای جهانی به اهتزاز در خواهد آمد.

نورنیوز- گروه ورزشی: وزیر ورزش و جوانان در پیامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۵ نوشت: از خداوند متعال مسالت دارم که این بیداری و اتحادِ مثال‌زدنی را مایه پیروزی نهایی ما قرار دهد. ایمان دارم که با همت شما، پرچم پرافتخار ایران نه تنها در میدان دفاع، که بر فراز بلندترین سکوهای جهانی به اهتزاز در خواهد آمد.

در متن پیام احمد دنیامالی آمده است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

یا مقلب القلوب و الابصار؛ یا مدبر اللیل و النهار

جامعه بزرگ و غیرتمند ورزش و جوانان ایران اسلامی؛

مدیران فدراسیون‌ها، مجاهدانِ ادارات کل و هیات‌های استانی، ورزشکاران عزیز، قهرمانان بزرگ، پیشکسوتان گرانقدر، داوران و مربیان تلاشگر، مدیران گرانقدر باشگاه‌های ریشه‌دار و جوانانِ نواندیش در سمن‌های سراسر کشور

حلول سال ۱۴۰۵، بهارِ طبیعت و تقارن مبارک آن با عید سعید فطر، عید بندگی و بازگشت به فطرت پاک انسانی فرصتی است تا شکوهِ ایستادگی یک ملت را در آینه تاریخ بازخوانیم. سالی که پشت سر گذاشتیم، برهه‌ای دشوار و آمیخته با خون و حماسه بود. ما در حالی به استقبال نوروز می‌رویم که از کرانه‌های نیلگون کاسپین تا خلیج همیشگی فارس و از شرق تا غرب این خاکِ پرگهر، مورد آماج تهاجم ظالمانه و کینه‌توزانه‌ آمریکا و رژیم صهیونی قرار گرفتیم.

در این مسیرِ پرفراز و نشیب، ایرانِ عزیز با داغ شهادت «قائد امت» و جمعی از مدیران ارشد، فرماندهان معزز و مخلص و مردمی وفادار به سوگ نشست. قلب ما از آسمانی شدن دانش‌آموزان معصوم و مظلوم میناب و شهادت غیرنظامیان بی‌گناه به درد آمد و شاهد خسارت به زیرساخت‌های انرژی، بیمارستان‌ها و حتی سنگرهای ورزشی‌مان بودیم. اما در این کارزار، دفاع جانانه و جوانمردانه فرزندان این مرز و بوم، از ایران دژی مستحکم ساخت که با پشتوانه پولادین مردم، تمامیت ارضی را به عنوان اولویت نخست، بر تارک جهان نشاند.

در این روزهای دفاع، «وطن‌دوستی» به عنوان یکی از عالی‌ترین مصادیق «منش پهلوانی» در کالبد جامعه ورزش شعله‌ور گشت. همان‌گونه که در حماسه جنگ دوازده‌روزه، حضور و غیرت شما رضایت خاطرِ «رهبر شهید» را در برداشت، امروز نیز مصادیق عزتمندی و همراهی با ملت برای دفاع از ایران، در عرصه‌ی ورزشی تبلور یافته است.

در این بزنگاه تاریخی، ضمن تجدید میثاق و بیعت با رهبر معظم انقلاب، به ایشان بار دیگر اطمینان می‌دهیم که جامعه ورزش و جوانان با تاسی به سیره رهبر شهید، همچنان در مسیر فتح قله‌های افتخار گام برداشته و با درخشش در میادین بین‌المللی، موجی از امید، غرور و نشاط را در کالبد جامعه جاری خواهد ساخت. با وجود تمام این سختی‌ها، ما اجازه ندادیم نبض ورزش کشور از تپش باز ایستد. هرچند اولویت‌ها در شرایط جنگی تغییر می‌کند، اما سیاست‌های کلان ما بر پایه حضور عزتمندانه استوار است.

در سال ۱۴۰۴ موفقیت‌های درخشان در رویدادهای قاره‌ای، پیروزی‌های غرورآفرین در بازی‌های آسیایی جوانان، بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی و سربلندی جوانان نواندیش ما در المپیادهای جهانی، نشان داد که ورزشکار ایرانی میداندارِ موفقیت است. بنده بارها تاکید کرده‌ام که قدردان تلاش‌های وافر فدراسیون‌ها و همت والای ورزشکاران هستم، اما هیچ‌گاه به وضعیت موجود راضی نبوده و نیستم؛ چرا که ظرفیت عظیم ورزش ایران باید با تلاشی مضاعف، از وضعیت کنونی به سوی قله‌های رفیع‌تر گام بردارد.

پیش از آغاز این نبرد تحمیلی، بر حضور پرقدرت در بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی «ناگویا» تاکید داشتم و اکنون نیز با عزمی راسخ‌تر می‌گویم: باید نتایج دوره‌های قبل به بهترین شکل ممکن جبران شود و نشان‌های زرین ما افزایشی چشمگیر یابد. ما در آستانه سالی پررویداد هستیم؛ سالی که گذرگاه خاص رسیدن به المپیک آینده است. بازی‌های ساحلی آسیا و المپیک جوانان، علاوه بر بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی ناگویا آزمون‌های پیش‌روی ما برای رقم زدن «۱۴۰۵ طلایی» در تاریخ ورزش ایران هستند.

در روزهای پایانی سال، بر اساس وظیفه و برای حمایت از سرمایه‌های اصلی‌مان، پاداش قهرمانان واریز شد تا در این روزهای ایستادگی، خانواده بزرگ ورزش بداند که دولت و نظام، همواره پشتیبان آن‌هاست. ما در این جنگ، امید را در دل جامعه می‌کاریم و با عبور موفقیت‌آمیز از این بحران، پویایی و اندیشه نو را در رگ‌های فدراسیون‌ها، هیات ها و سمن‌ها جاری خواهیم کرد.

در آستانه این بهارِ پویایی، از خداوند متعال مسالت دارم که این بیداری و اتحادِ مثال‌زدنی را مایه پیروزی نهایی ما قرار دهد. ایمان دارم که با همت شما، پرچم پرافتخار ایران نه تنها در میدان دفاع، که بر فراز بلندترین سکوهای جهانی به اهتزاز در خواهد آمد.

نوروزتان پیروز و عید بندگی‌تان مبارک باد.

احمد دنیامالی

وزیر ورزش و جوانان


اخبار مرتبط
اسلامی: پیروزی بر اهرمن از آن «ایران» خواهد بود
جمعه 1404/12/29 ساعت 23:29
اسلامی: پیروزی بر اهرمن از آن «ایران» خواهد بود
معاون رئیس جمعور و رئیس سازمان انرژی اتمی در پیام نوروزی با اشاره به جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان تاکید کرد، در این رویارویی تاریخی، سرانجام، پیروزی بر اهرمن، از آنِ «ایران» خواهد بود.
اژه‌ای در پیام نوروزی خود با تمام عناصر ناامن‌ساز اتمام حجت کرد
جمعه 1404/12/29 ساعت 20:59
اژه‌ای در پیام نوروزی خود با تمام عناصر ناامن‌ساز اتمام حجت کرد
حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در پیام نوروزی خود گفت: با تمام عناصر ناامن‌ساز اتمام حجت می‌کنیم که اراده قاطعانه و مُنبعث از قانون ما را برای اقدام محکم و شدید در برابر خود، نیازمایند.
عارف در پیام نوروزی: ایران از دل جنگ و ترور، مقتدرتر ایستاده است
جمعه 1404/12/29 ساعت 19:02
عارف در پیام نوروزی: ایران از دل جنگ و ترور، مقتدرتر ایستاده است
معاون اول رئیس‌جمهور در پیام نوروزی با تبریک هم‌زمان عید فطر و نوروز، با اشاره به ناکامی سناریوهای جنگی و تروریستی دشمنان علیه ایران، تأکید کرد ملت ایران با انسجام، حضور در صحنه و بیعت با رهبری، این توطئه‌ها را خنثی کرده و در سال 1405 با تمرکز بر «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» مسیر پیشرفت و اقتدار را با قدرت ادامه خواهد داد.
پیام نوروزی رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال 1405
جمعه 1404/12/29 ساعت 18:31
پیام نوروزی رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال 1405
پیام نوروزی حضرت آیت‌الله سیّدمجتبیٰ حسینی خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال 1405 منتشر شد
نظرات

آخرین اخبار
خبر خوش برای فرزندان شهدا و جانبازان؛ جزئیات آزمون استخدامی جدید و جذب 12 هزار نفری
انیمیشن «رویاشهر» به سینماهای ترکیه رسید
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت پنجم
تهران غبارآلود می‌شود / خطر وزش باد شدید در مناطق جنوبی و غربی
نورنما | متفاوت ترین هوادار روز اول رقابت های جام 2026
دیپلماسی تلفنی برای صلح؛ عراق و آژانس در مسیر کاهش تنش‌های منطقه‌ای
الجزیره: توافق ایران و آمریکا تا 24 ساعت آینده امضا می‌شود
گروه مرگ بسکتبال با ویلچر ایران در مسابقات جهانی کانادا
ترافیک سنگین در جاده‌های شمال
آنروا با چالش های پیچیده مواجه است
محور قدیم کرج–چالوس موقتاً مسدود می‌شود
پایان انتظار 18 ساله ژاپنی‌ها؛ لهستان در برابر اراده سامورایی تسلیم شد
سفر بدون ویزا میان آنکارا و ریاض کلید خورد
وزیر جهاد: امنیت غذایی جهان نباید گروگان اقدامات یک‌جانبه شود
جزئیات توافق 12 میلیارد دلاری با قطر؛ از آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده تا خط اعتباری جدید
واردات برنج نامرغوب ممنوع شد
ماجرای سفر محرمانه رئیس حزب دموکرات‌های اسرائیل به امارات
24 خرداد؛ آغاز مهلت رفع نقص دستیاری+ اعلام زمان آزمون
مرتضی نعمت اللهی پیشکسوت مجسمه‌سازی درگذشت/ دبیر انجمن مجسمه‌سازان درباره او می گوید
ادعای تلگراف: ترامپ به‌دنبال امضای تفاهم با ایران پیش از نشست گروه هفت است
سخنگوی وزارت خارجه: تفاهم نامه اسلام آباد بر خاتمه جنگ تمرکز دارد
پیام طارمی در آستانه سفر به آمریکا : ورزش را از سیاست جدا کنید
ادعای جنجالی برادرزاده ترامپ درباره وضعیت سلامت ذهنی او
اکران «نیم‌شب» در میان تجمع مردمی میدان ولیعصر (عج)
سرمربی سابق پرسپولیس هدایت دهوک عراق را برعهده گرفت
حزب‌الله: توافق احتمالی ایران و آمریکا مسیر لبنان را تغییر می‌دهد
برای اولین بار محکومان به اعدام نیز مشمول عفو رهبری شدند
واکنش ستاد حقوق بشر به تخریب زیرساخت‌های آب در جنوب کشور
تلف شدن آهوهای ایرانی در تجاوز آمریکا به جزیره خارک
دیدار غریب آبادی با سفیران چین و روسیه در تهران
نورنما | جزیره مارو، ناشناخته ای زیبا در هرمزگان!
23 استان درگیر تنش آبی هستند
مجموعه پیراهن‌های جام جهانی با نام کودک شهید فلسطینی رونمایی شد
جزئیات جلسات ویژه برای تسریع اعلام نتایج کنکور و دانشجو-معلم
نخست‌وزیر پاکستان: 24 ساعت آینده توافق تاریخی امضا می‌شود
نبض جهان در نیروگاه‌ها می‌تپد؛ اما قلب انرژی کجاست؟
«هلیا» یوزپلنگ آسیایی وارد استان سمنان شده است
مقامات بصره: خوزستان بهترین شریک اقتصادی ماست
خبر جدید از اردوی ایران؛ چهار ویزای جدید برای سفر به آمریکا صادر شد
نورویدئو | ایران یکسال پس از آن دوازده روز
قیمت نقره امروز شنبه 23 خرداد 1405 + جدول
«آن‌سوی تیترها»؛ روایت ناگفته ترور دانشمندان هسته‌ای ایران
وزیر نیرو: با صرفه‌جویی مردم، جیره‌بندی آب نخواهیم داشت
مصر و پاکستان به نتایج سازنده مذاکرات ایران و آمریکا امیدوار شدند
مرگ روزانه 53 نفر در تصادفات؛ چه شهرهایی در صدر تلفات جاده‌ای قرار دارند؟
قالیباف: تا پای جان برای پیروزی نهایی ایران ایستاده‌ایم
پیش‌بینی هواشناسی تا پایان تیر؛ گرمای بالاتر از نرمال در راه است
نوراینفو | از تهران تا مشهد؛ برنامه بدرقه تاریخی رهبر شهید انقلاب منتشر شد
این روزها ورود کالاهای اساسی به کشور چگونه انجام می‌شود؟
از تهران تا مشهد؛ برنامه بدرقه تاریخی رهبر شهید انقلاب منتشر شد