×
بین الملل
شناسه خبر : 303790
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/29 ساعت 20:13
آمریکا به دنبال تغییر نظام در ایران نیست

واشنگتن پست:

آمریکا به دنبال تغییر نظام در ایران نیست

رسانه آمریکایی با تاکید بر وجود اختلاف میان ترامپ و نتانیاهو در جنگ با ایران به نقل از منابع آگاه گزارش داد که وزیر امورخارجه ایالات متحده گفته است، واشنگتن به دنبال تغییر نظام در ایران نیست.

نورنیوز- گروه بین الملل: چندین مقام و قانونگذار آمریکایی، صهیونیستی و مقاماتی از کشورهای غرب آسیا معتقدند که پس از گذشت نزدیک به سه هفته از آغاز جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران، به نظر می‌رسد که اهداف درگیری بین «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده که یک فرصت تاریخی برای دستیابی به پیروزی نظامی سریع با تنها درد اقتصادی متوسط ‌را متصور بود و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل با رؤیاهای بزرگتر، یعنی سقوط نظام در ایران، متفاوت است.

روزنامه واشنگتن ادامه داد: همچنین واکنش ترامپ به حملات اسرائیل به میدان گازی عظیم پارس جنوبی ایران در روز چهارشنبه، تنش‌های بین دو متحد و ناهماهنگی رویکرد رئیس جمهور در قبال این درگیری را آشکار کرد.

مقامات آمریکایی که مانند سایرین خواستند نامشان فاش نشود، می‌گویند که ترامپ از تأثیرات فاجعه‌بار اقتصادی که در نتیجه این حملات در سراسر جهان موج می‌زند، ابراز نگرانی می‌کند. به‌علاوت، کارزار چند ماهه نتانیاهو برای متقاعد کردن ترامپ به حمله به ایران و افشاگری فی‌البداهه «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر اینکه خواست اسرائیل برای حمله، مقامات آمریکایی را مجبور به اقدام کرده است، هواداران «اول آمریکا» ی ترامپ را خشمگین کرده است.

این در حالی است که به‌رغم تلاش‌های نتانیاهو، مقامات اطلاعاتی ایالات متحده و اسرائیل اذعان دارند که رژیم ایران در حال فروپاشی نیست و تسلط آن بر قدرت همچنان پابرجاست.

مقاماتی که در جلسات توجیهی روبیو شرکت داشتند، می‌گویند که او در اوایل ماه مارس در گفت‌وگوهای خود با قانونگذاران آمریکایی رویکرد دیپلماتیک‌تری اتخاذ و نقش آمریکا را روشن کرد اما آن را در تضاد با اهداف اسرائیل ندانست.

اما یکی از مقاماتی که در یکی از جلسات توجیهی روبیو شرکت داشت، گفت: «او گفت که ایالات متحده به دنبال تغییر نظام نیست، با این حال دامنه جاه‌طلبی‌های اسرائیل را هم مشخص نکرد.»

«تولسی گابارد» مدیر اطلاعات ملی آمریکا نیز روز پنج‌شنبه در جلسه استماع کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان در پاسخ به سوالی درباره ناهماهنگی آشکار اهداف جنگی ایالات متحده و اسرائیل گفت: «اهدافی که توسط رئیس جمهور مطرح شده با اهدافی که توسط دولت اسرائیل مطرح شده، متفاوت است.»


اخبار مرتبط
تهدیدهای آمریکا روی محاسبات ایران تاثیری ندارد
چهارشنبه 1405/02/02 ساعت 18:50
مقام اطلاعاتی سابق اسرائیل:
تهدیدهای آمریکا روی محاسبات ایران تاثیری ندارد
رئیس پیشین شاخه ایران در اداره اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی با اذعان به تغییر موازنه در تنش‌های تهران و واشنگتن اعلام کرد که تهدیدهای مقامات آمریکایی دیگر تأثیری بر محاسبات ایران ندارد و در صورت تمایل آمریکا به توافق، باید شروط منتقل‌شده از سوی تهران را بپذیرد.
ناامیدی ترامپ از براندازی در ایران
جمعه 1404/12/29 ساعت 23:23
ناامیدی ترامپ از براندازی در ایران
رئیس‌جمهور آمریکا بعد از آنکه برنامه‌هایش برای براندازی در ایران به بن‌بست خورده اکنون مدعی شده که این جزو اهدافش نیست.
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است
چهارشنبه 1404/12/20 ساعت 21:52
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است
منابعی نظامی در ارتش رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با روزنامه جروزالم‌پست مدعی شدند، تغییر نظام جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه هدف نظامی اسرائیل نبوده و ارتش این رژیم تنها به‌دنبال «ایجاد شرایط» برای آن بوده است؛ اعترافی که پس از ناکامی حمله مشترک آمریکا و اسرائیل به تهران و عدم تحقق فروپاشی مورد انتظار آنان و نیز پاسخ قدرتمند ایران به این تجاوز مطرح می‌شود.
رئیس سابق سازمان سیا: حمله به ایران منجر به تغییر نظام نخواهد شد
دوشنبه 1404/12/04 ساعت 11:13
رئیس سابق سازمان سیا: حمله به ایران منجر به تغییر نظام نخواهد شد
دیوید پترائوس رئیس سابق سازمان سیا خاطرنشان کرد که اقدام نظامی علیه ایران، متاسفانه منجر به تغییر نظام در این کشور نخواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
جو کنت: نمی‌توانیم ایرانیان را وادار کنیم مطابق خواسته‌های ما عمل کنند
هزینه‌های جنگ اسرائیل علیه غزه حدود 108 میلیارد دلار برآورد شده است
مقام حزب‌الله: مقاومت تا آزادی کامل خاک لبنان ادامه دارد؛
نخست وزیر سوئد: آمریکا راهبرد منسجمی در جنگ علیه ایران ندارد
تشکیلات خودگردان فلسطین، احداث واحدهای شهرک سازی در شمال کرانه باختری را محکوم کرد
نخست وزیرفرانسه: جنگ در اوکراین و خاورمیانه بر اقتصاد کشور سنگینی می‌کند
انتخاب ایران در هیات رئیسه کنفرانس بازنگری در NPT و خشم آمریکا
کشته و زخمی شدن شماری از مزدوران در کمین مقاومت در جنوب خان ‌یونس
فیدان: ترکیه تلاش می کند، مذاکرات ایران و آمریکا سریع تر به نتیجه برسد
سی‌ان‌ان: ارزیابی واقعی از هزینه‌های جنگ آمریکا علیه ایران 40 تا 50 میلیارد دلار است
احتمال افزایش خطر زوال عقل با مصرف کربوهیدرات‌های نامناسب
وضعیت آب و هوا امروز پنج شنبه 10 اردیبهشت +وضعیت استان ها
چرا درد مفاصل در بهار تشدید می‌شود؟
ترامپ مدعی تلاش برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس لبنان شد
تصمیم‌گیری برای کاهش نیروهای آمریکایی در آلمان
مدل‌های جدیدی برای بازسازی و تامین مالی پساجنگ طراحی شده است
نمایندگی ایران: اورانیوم غنی‌شده ایران تحت نظارت کامل آژانس است
قالیباف: ایستگاه بعدی قیمت نفت، 140 دلار است
محسن پاکنژاد: محاصره دریایی ایران برای دشمن بی نتیجه است
علی خسروی طراح و گرافیست نام آشنا درگذشت
رایزنی تلفنی بن زاید و الزیدی
محسن رضایی: آمریکا در بن بستی کامل گرفتار شده است
یک تانک مرکاوا توسط حزب‌الله هدف قرار گرفت
یک نفتکش ایرانی دیگر از تنگه هرمز عبور کرد
وزارت صمت خالی فروشی خودرو را ممنوع کرد
استقبال ترامپ از خروج امارات از اوپک
ازسرگیری حملات داعش به حومه حلب
ناو «جرالد فورد» خاورمیانه را ترک می‌کند
واکنش ایران به ادعاهای بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس
گفتگوی تلفنی عراقچی و رئیس پارلمان لبنان درباره آخرین تحولات منطقه
روسیه و بلاروس حمله آمریکا و اسرائیل به ایران را محکوم کردند
اعتراف یک رسانه غربی به ضربات کوبنده ایران به آمریکا
خبرگان رهبری: تیم مذاکره‌کننده در چارچوب فرامین ولی فقیه عمل می‌کند
قیمت نفت برنت از مرز 120 دلار گذشت
رئیس قوه قضاییه: ملت متحد ایران بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
بن‌بست آمریکا در بحران تنگه هرمز
ایران اقدام بحرین در سلب تابعیت شهروندانش را محکوم کرد
گفت‌وگوی پوتین و ترامپ درباره ایران و اوکراین
گزارش تصویری| اجتماع امام رضایی ها در تهران
هلاکت 2 شرور درپی حمله تروریستی به ماموران پلیس ایرانشهر
قوه قضاییه: مرحومه‌ای به نام «آیدا برآسا» وجود خارجی ندارد
گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران
سئول در حال رایزنی با تهران برای حل مشکل کشتی‌های کره‌ای در هرمز
5 اسیر فلسطینی اهل نوار غزه آزاد شدند
عضو کمیسیون امنیت ملی: رژیم صهیونیستی مانع مذاکرات ایران و آمریکا است
آزادی 6 نفر از خدمه ایرانی کشتی توسکا با پیگیری ایران
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیران امور خارجه لهستان، هند و کنیا
حملات پهپادی تازه حزب‌الله به تجمع نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
هزینه‌کرد 25 میلیارد دلاری آمریکا برای جنگ علیه ایران
سپاه تعیین‌کننده تردد دریایی در تنگه هرمز است