×
بین الملل
شناسه خبر : 303790
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/29 ساعت 20:13
آمریکا به دنبال تغییر نظام در ایران نیست

واشنگتن پست:

آمریکا به دنبال تغییر نظام در ایران نیست

رسانه آمریکایی با تاکید بر وجود اختلاف میان ترامپ و نتانیاهو در جنگ با ایران به نقل از منابع آگاه گزارش داد که وزیر امورخارجه ایالات متحده گفته است، واشنگتن به دنبال تغییر نظام در ایران نیست.

نورنیوز- گروه بین الملل: چندین مقام و قانونگذار آمریکایی، صهیونیستی و مقاماتی از کشورهای غرب آسیا معتقدند که پس از گذشت نزدیک به سه هفته از آغاز جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران، به نظر می‌رسد که اهداف درگیری بین «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده که یک فرصت تاریخی برای دستیابی به پیروزی نظامی سریع با تنها درد اقتصادی متوسط ‌را متصور بود و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل با رؤیاهای بزرگتر، یعنی سقوط نظام در ایران، متفاوت است.

روزنامه واشنگتن ادامه داد: همچنین واکنش ترامپ به حملات اسرائیل به میدان گازی عظیم پارس جنوبی ایران در روز چهارشنبه، تنش‌های بین دو متحد و ناهماهنگی رویکرد رئیس جمهور در قبال این درگیری را آشکار کرد.

مقامات آمریکایی که مانند سایرین خواستند نامشان فاش نشود، می‌گویند که ترامپ از تأثیرات فاجعه‌بار اقتصادی که در نتیجه این حملات در سراسر جهان موج می‌زند، ابراز نگرانی می‌کند. به‌علاوت، کارزار چند ماهه نتانیاهو برای متقاعد کردن ترامپ به حمله به ایران و افشاگری فی‌البداهه «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر اینکه خواست اسرائیل برای حمله، مقامات آمریکایی را مجبور به اقدام کرده است، هواداران «اول آمریکا» ی ترامپ را خشمگین کرده است.

این در حالی است که به‌رغم تلاش‌های نتانیاهو، مقامات اطلاعاتی ایالات متحده و اسرائیل اذعان دارند که رژیم ایران در حال فروپاشی نیست و تسلط آن بر قدرت همچنان پابرجاست.

مقاماتی که در جلسات توجیهی روبیو شرکت داشتند، می‌گویند که او در اوایل ماه مارس در گفت‌وگوهای خود با قانونگذاران آمریکایی رویکرد دیپلماتیک‌تری اتخاذ و نقش آمریکا را روشن کرد اما آن را در تضاد با اهداف اسرائیل ندانست.

اما یکی از مقاماتی که در یکی از جلسات توجیهی روبیو شرکت داشت، گفت: «او گفت که ایالات متحده به دنبال تغییر نظام نیست، با این حال دامنه جاه‌طلبی‌های اسرائیل را هم مشخص نکرد.»

«تولسی گابارد» مدیر اطلاعات ملی آمریکا نیز روز پنج‌شنبه در جلسه استماع کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان در پاسخ به سوالی درباره ناهماهنگی آشکار اهداف جنگی ایالات متحده و اسرائیل گفت: «اهدافی که توسط رئیس جمهور مطرح شده با اهدافی که توسط دولت اسرائیل مطرح شده، متفاوت است.»


اخبار مرتبط
پروژه تغییر نظام ایران با شکست کامل روبه‌رو شد
سه‌شنبه 1405/02/15 ساعت 13:47
میدل ایست آی:
پروژه تغییر نظام ایران با شکست کامل روبه‌رو شد
سردبیر رسانه انگلیسی زبان میدل ایست آی در تحلیلی تاکید کرد راهبرد «تغییر نظام» ایران با توسل به ترور و تجاوز نظامی که از سوی آمریکا، رژیم صهیونیستی و امارات دنبال می‌شد، به شکستی مفتضحانه انجامیده و اکنون جمهوری اسلامی ایران قدرتمندتر از همیشه، معادلات منطقه را رقم می‌زند.
تهدیدهای آمریکا روی محاسبات ایران تاثیری ندارد
چهارشنبه 1405/02/02 ساعت 18:50
مقام اطلاعاتی سابق اسرائیل:
تهدیدهای آمریکا روی محاسبات ایران تاثیری ندارد
رئیس پیشین شاخه ایران در اداره اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی با اذعان به تغییر موازنه در تنش‌های تهران و واشنگتن اعلام کرد که تهدیدهای مقامات آمریکایی دیگر تأثیری بر محاسبات ایران ندارد و در صورت تمایل آمریکا به توافق، باید شروط منتقل‌شده از سوی تهران را بپذیرد.
ناامیدی ترامپ از براندازی در ایران
جمعه 1404/12/29 ساعت 23:23
ناامیدی ترامپ از براندازی در ایران
رئیس‌جمهور آمریکا بعد از آنکه برنامه‌هایش برای براندازی در ایران به بن‌بست خورده اکنون مدعی شده که این جزو اهدافش نیست.
رئیس سابق سازمان سیا: حمله به ایران منجر به تغییر نظام نخواهد شد
دوشنبه 1404/12/04 ساعت 11:13
رئیس سابق سازمان سیا: حمله به ایران منجر به تغییر نظام نخواهد شد
دیوید پترائوس رئیس سابق سازمان سیا خاطرنشان کرد که اقدام نظامی علیه ایران، متاسفانه منجر به تغییر نظام در این کشور نخواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌باری می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی
نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان
هزینه واقعی جنگ ایران بسیار بیشتر از گزارش هگست است
تأیید مرگ سومین نظامی آمریکایی
قهرمان 18 ساله ژیمناستیک تهران پس از سانحه تمرین درگذشت
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ پلیس راز جنایت را فاش کرد
آمریکا و عربستان در آستانه توافق هسته‌ای؛ مخالفت‌ها در کنگره بالا گرفت
هشدار حماس درباره تعرض شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی
هشدار دادگستری تهران درباره استفاده از استارلینک
منبع نظامی: حمله به پل یا نیروگاه ایران با پاسخ متقابل روبه‌رو می‌شود
رئیس دفتر سیاسی جدید حماس: اولویت ما توقف تجاوز به غزه است
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ
تکرار تهدیدهای ترامپ علیه ایران