×
سیاسی
شناسه خبر : 303736
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/29 ساعت 16:48
پیام تبریک قالیباف به مناسبت فرا رسیدن عید فطر به مسلمانان جهان

پیام تبریک قالیباف به مناسبت فرا رسیدن عید فطر به مسلمانان جهان

رئیس مجلس در پیامی خطاب به مسلمانان جهان به مناسبت عید سعید فطر تاکید کرد: چاره این است که ما خود سرنوشتمان را به دست بگیریم، وگرنه آمریکا و اسراییل تمام شهرهای ما را غزه خواهند کرد.

نورنیوز- گروه سیاسی: محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی به زبان عربی خطاب به مسلمانان جهان به مناسبت عید سعید فطر تاکید کرد: چاره این است که ما خود سرنوشتمان را به دست بگیریم؛ وگرنه آمریکا و اسراییل تمام شهرهای ما را غزه خواهند کرد. آن‌ها تک تک ما را از شیعه و سنی، بزرگسال و کودک، نظامی و غیر نظامی، چیزی جز عمالیق نمی‌بینند. و می‌دانید که آنها بر این عقیده‌اند که باید عمالیق را نسل‌کشی و از روی زمین محو کرد.

ترجمه متن پیام تبریک رئیس مجلس به مناسبت فرا رسیدن عید فطر، عید برادری و اتحاد، به تمام خواهران و برادران عزیز مسلمان در سراسر جهان بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ای مسلمانان! خواهران و برادران عزیز!

عید فطر را باید عید برادری بدانیم و از امروز باید برای ساختن نظام امنیتی جدیدی در این منطقه که بر پایهٔ برادری بین ما بنا شده و نه بر پایهٔ اعتماد به دشمنان اسلام و اطاعت از فرمایش‌های آنان تلاش کنیم. هر گونه اختلافی میان مسلمانان، به نفع نقشهٔ بزرگ دشمنان مشترک ما در این منطقه است. بر پایهٔ قرآن می‌دانیم که هرگز دشمنان اسلام از ما راضی نخواهند شد «هرگز از تو راضی نمی‌شوند». (بقره ۱۲۰) و این وعدهٔ خداست که «اگر پس از دانشی که برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود». (بقره ۱۲۰) تبعیت از خواسته‌های آنها هم در دنیا هم در آخرت خسران قطعی است. آنها وعدهٔ حمایت و امنیت می‌دهند اما دروغ می‌گویند و جز جنگ و ناامنی و دشمنی نمی‌آورند. «و به کسانی که [به آیات خدا، پیامبر و مردم مؤمن] ستم کرده اند، تمایل و اطمینان نداشته باشید و تکیه مکنید که آتش به شما خواهد رسید و در آن حال شما را جز خدا هیچ سرپرستی نیست، سپس یاری نمی شوید». (هود ۱۱۳) هر مسلمانی که به آمریکا یعنی پشتیبان اصلی نسل کشی در غزه و لبنان و ایران تکیه کند، به راستی هیچ یاوری نخواهد داشت. شما می‌دانید هر کسی را که آمریکا به او لباس بپوشاند در حقیقت برهنه است و آمریکا تمام مسلمانان را عاقبت برای تحقق طرح اسراییل بزرگ فدا خواهد کرد و به هیچ پیمان و عهدی با شما وفادار نخواهد ماند. «همان کسانی که با برخی از آنان [بارها] پیمان بستی، ولی هر بار پیمانشان را می شکنند و از خدا پروا نمی کنند». (انفال ۵۶) پس آگاه باشیم و متحد.

امروز همان ائتلافی در حال کشتار مردم ایران است که پیش از این در غزه نسل‌کشی کرد. آیا رواست که خاک کشور مسلمان در اختیار این ائتلاف باشد؟ این چه مسلمانی است؟ مگر نه این است که اسراییل و آمریکا عاملان اصلی جنایت در غزه هستند پس: «ای اهل ایمان! دشمنان من و دشمنان خودتان را دوستان خود مگیرید، شما با آنان اظهار دوستی می کنید، در حالی که آنان به طور یقین به آنچه از حق برای شما آمده کافرند». (ممتحنه ۱)

برخی از حکام کشورهای مسلمان مخفی و آشکارا با این جنایتکاران ابراز دوستی و همراهی می‌کنند؛ «مخفیانه به آنان پیام می دهید که دوستشان دارید؟ در حالی که من به آنچه پنهان می داشتید و آنچه آشکار کردید داناترم، و هر کس از شما با دشمنان من رابطه دوستی برقرار کند، مسلماً از راه راست منحرف شده است». (ممتحنه ۱) تقوای الهی پیشه کنیم و پیش از آنکه دیر شود راه حق را در پیش گیریم و برادری امت اسلام و نه دوستی با کفار را محور قرار دهیم.

اگر خاک کشور مسلمانی مبدا بمباران بی رحمانه مدرسه دخترانه و کشتار ۱۶۵ دختر بچه بیگناه باشد، باید ایستاد و تماشا کرد یا باید مقابله به مثل کرد؟ «پس هر کس بر شما تعدی کرد همان گونه که بر شما تعدی کرده بر او تعدی کنید». (بقره ۱۹۴) اگر با کفار مقابله نکنیم و پایگاه آنان را با خاک یکسان نکنیم یعنی به کشته شدن دختران بیگناه بیشتر راضی شده‌ایم. «به کدامین گناه کشته شده است»؟ (تکویر ۹)

چاره این است که ما خود سرنوشتمان را به دست بگیریم؛ وگرنه آمریکا و اسراییل تمام شهرهای ما را غزه خواهند کرد. آن‌ها تک تک ما را از شیعه و سنی، بزرگسال و کودک، نظامی و غیر نظامی، چیزی جز عمالیق نمی‌بینند. و می‌دانید که آنها بر این عقیده‌اند که باید عمالیق را نسل‌کشی و از روی زمین محو کرد.

قرآن به ما آموخته است که «اگر بر شما چیره شوند، دشمنانتان خواهند بود، و دست هایشان را [به اسارت، آزار و کشتن] و زبان هایشان را به [بدگویی، تحقیر و ناسزا] بر ضد شما می گشایند، و آرزو دارند که ای کاش شما هم کافر شوید» (ممتحنه ۲) نباید اجازه داد تا کفار در سرزمین‌های ما بسط ید پیدا کنند چرا که جز به کافر شدن ما راضی نخواهند شد و ما را بازیچهٔ اهداف شیطانی خود قرار خواهند داد.

اگر هیچ کشور مسلمانی اجازه ندهد که از پایگاه‌های نظامی باند اپستین و جنایتکاران غزه علیه ما استفاده شود، هیچ تقابلی از سوی ما

صورت نمی‌گیرد. و اگر کشورهای مسلمان با برادری و همکاری، خود بر سرنوشت امور این منطقه بدون دخالت خارجی حاکم شوند، امنیت پایدار برای تمام کشورهای مسلمان در برابر همهٔ دشمنی‌ها ایجاد خواهد شد.

می توانیم با توافق‌های دوجانبه و چندجانبهٔ امنیتی و اقتصادی، نظمی جدید را در منطقه حاکم کنیم تا تمام کشورهای منطقه از منافع یک امنیت پایدار و قابل اتکا استفاده کنند بدون آنکه دشمنان قسم‌خوردهٔ اسلام و انسانیت بتوانند به آن خدشه‌ای وارد کنند؛ این بدیهی‌ترین پایهٔ «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ» (حجرات ۱۰) خواهد بود که در دسترس و ممکن است. منافع این منطقه باید منحصراً به مردم خود منطقه برسد.

«بگو که من به یک سخن شما را پند می‌دهم و آن سخن این است که شما خالص برای خدا دو نفر دو نفر با هم یا هر یک تنها قیام کنید» (سبأ ۴۶) امروز مصداق قیام برای خدا، مقابله با رژیم جنایتکار اسراییل و تروریست‌های حاکم بر آمریکا هستند که برادران و خواهران دینی شما را با بمب‌های چند تنی به قتل می‌رسانند. امروز وقت عمل است. امروز وقت برادری است.

در پایان یاد قائد اعظم امام شهید آیت الله العظمی خامنه‌ای را گرامی می دارم که اندیشه‌ای جز اعتلای اسلام و مسلمین نداشت و عمر با برکت خود را در راه وحدت مذاهب اسلامی برای مقابله با زورگویی کفار صرف کرد و در این راه در کنار خانواده‌اش بدست شقی ترین افراد عالم شهید شد.

عید فطر، عید برادری و اتحاد مسلمانان جهان مبارک.

محمدباقر قالیبافسربازی از سربازان اسلام


اخبار مرتبط
پیام تبریک عراقچی به مناسبت اعیاد فطر و نوروز
شنبه 1405/01/01 ساعت 19:44
پیام تبریک عراقچی به مناسبت اعیاد فطر و نوروز
وزیر امور خارجه اعیاد فطر و نوروز را با روایت ایستادگی هزاران ساله ایرانیان تبریک گفت.
پوتین در پیامی عید فطر را تبریک گفت
جمعه 1404/12/29 ساعت 17:49
پوتین در پیامی عید فطر را تبریک گفت
رئیس جمهور روسیه در پیامی با تبریک عید فطر به مسلمانان این کشور، از نقش مثبت جامعه مسلمان در روسیه تجلیل کرد.
رونالدو عید فطر را تبریک گفت
جمعه 1404/12/29 ساعت 17:46
رونالدو عید فطر را تبریک گفت
بازیکن مشهور پرتغالی با انتشار پیامی در صفحه شخصی خود، عید سعید فطر را به مسلمانان تبریک گفت.
تمهیدات ترافیکی ویژه نماز عید فطر در تهران
جمعه 1404/12/29 ساعت 16:28
تمهیدات ترافیکی ویژه نماز عید فطر در تهران
تمهیدات ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص برگزاری نماز عید سعید فطر اعلام شد
کدام کشورها امروز را عید فطر اعلام کردند؟
جمعه 1404/12/29 ساعت 07:45
کدام کشورها امروز را عید فطر اعلام کردند؟
برخی از کشورهای اسلامی امروز جمعه را اول ماه شوال و عید سعید فطر اعلام کردند. کشورهای عربستان، امارات، فلسطین، یمن، مصر، اردن، قطر، عمان، تونس، الجزایر، لیبی، سوریه، کویت، بحرین و ترکیه و اوقاف اهل سنت عراق امروز (جمعه)) را اول ماه شوال و عید فطر اعلام کردند.
شنبه اول فروردین، روز عید سعید فطر است
چهارشنبه 1404/12/27 ساعت 00:46
شنبه اول فروردین، روز عید سعید فطر است
عضو ستاد استهلال دفتر رهبری گفت: مطابق پیش‌بینی کارشناسان، شنبه اوّل فروردین، روز اول ماه شوال است.
عید فطر و قربان در یونسکو به ثبت رسید
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 09:48
عید فطر و قربان در یونسکو به ثبت رسید
در جریان چهل‌وسومین کنفرانس عمومی یونسکو در شهر سمرقند ازبکستان، دو عید بزرگ اسلامی فطر و قربان به پیشنهاد اندونزی و با تصویب کشورهای عضو، به‌طور رسمی به‌عنوان مناسبت‌های فرهنگی جهانی به رسمیت شناخته شدند. این اقدام در راستای صلح، احترام و گفت‌وگوی میان ادیان انجام گرفته است.
نظرات

آخرین اخبار
رسوایی‌های ناتمام و کاهش محبوبیت ترامپ
اکنون دلایل قانع‌کننده زیادی برای تحریم همه محصولات آمریکایی وجود دارد!
سانسور ضربات موشکی ایران، به درخواست ترامپ: تصاویر ماهواره‌ای منتشر نشود
رئیس برکنار شده ستاد نیروی زمینی ارتش آمریکا: ارتش شایسته «رهبرانی با شخصیت» است!
نیویورکر: آرزوهای ترامپ و هگست در جنگ با ایران با شرایط فعلی همخوانی ندارند
ایرانی‌ها در زمینه توانمندی تولید موشک‌های بالستیک و پهپاد بسیار خیره‌کننده عمل کردند
کارشناس فرانس24: ایران در حال بازنویسی نظم منطقه است
گرانی بی‌سابقۀ کالاهای جهانی از زمان جنگ با ایران
نظرسنجی جدید سی‌ان‌ان از مردم آمریکا درباره جنگ زمینی با ایران
اموال 63 نفر از مدیران و کارکنان اینترنشنال در ایران توقیف شد
هشدار البرادعی به کشورهای حاشیه خلیج فارس درباره اقدامات رئیس جمهور آمریکا
سردار قاآنی: عاقبت همه نیروهای تروریست آمریکا، فرار از منطقه است
روایت مرندی از تصمیم ایران؛ کانال دیپلماتیک با آمریکا مسدود می‌شود؟
مقام ایرانی به المیادین: به زودی غافلگیری بزرگی برای آمریکا و اسرائیل خواهیم داشت
عملیات مشترک یمن، ایران و حزب‌الله برای نابودی اهداف حیاتی صهیونیست‌ها
قالیباف: اولویت ایران تقویت روابط با همسایگان و جهان اسلام است
سپر کوروش اسامی و اطلاعات 52 عضو گروهک کومله در اروپا را منتشر کرد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به مناطقی از کهگیلویه و اردبیل
استدلال عجیب دستیاران ترامپ برای توجیه حمله به زیرساختهای غیرنظامی
بعد از سقوط جنگنده، ادعاهای ترامپ درهم شکست
سخنگوی دولت: 251 زن در جنگ تحمیلی سوم شهید شدند
صعود پرگل چلسی و حذف غیرمنتظره آرسنال
پلوسی: تهدید ترامپ درباره خروج از ناتو کوته‌بینانه است
حاجی میرزایی: دولت با تمام توان درخدمت مردم است
تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و مصر با عراقچی
بقائی: جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل علیه ایران، هدفی جز نابودی ایران و ایرانی ندارد
قالیباف: فرماندهان باتجربه ارتش آمریکا نمی خواهند بله‌قربان‌گوی یک مجری تلویزیونی باشند
آغاز موج 95 وعده صادق 4 / حمله به سامانه پاتریوت آمریکا باموشک‌های حاج قاسم، خیبرشکن و قدر
یحیی سریع: با موشک بارشی به فرودگاه بن‌گوریون حمله کردیم
اولیانوف: حمله به تاسیسات بوشهر را افراد روانی انجام دادند
نامه ایران به سازمان ملل درباره حمله آمریکا و اسرائیل به پل کرج و پتروشیمی ماهشهر
حملات یمن به اهداف حیاتی و نظامی دشمن صهیونیستی
تعداد مجروحان رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ اعلام شد
گری سیک: آمریکا به صورت روزانه قوانین جنگ را نقض می‌کند
هشدار فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا درباره تعرض دشمن به زیرساخت‌ها
یک نظامی دیگر صهیونیست در جنوب لبنان کشته شد
هشدار عراقچی نسبت به پیامدهای حملات آمریکایی-صهیونی به تاسیسات هسته‌ای ایران
بازداشت و اعدام 2 عضو گروهک تروریستی رجوی
قدردانی پزشکیان از داوطلبان و امدادگران هلال احمر
آیا میان تخریب رادارهای کشورهای متخاصم با افزایش بارش‌ها در ایران ارتباط دارد؟
آمریکا درصدد انتقال موشک‌های دوربرد به پایگاه‌های سنتکام
گفتگوی وزرای خارجی ایران و اتریش پیرامون تحولات منطقه
رایزنی‌های ایران و مصر برای جلوگیری از تشدید تنش در منطقه
عملیات نجات خلبان آمریکایی در ایران بسیار خطرناک است
انفجار قیمت بنزین در بازارهای جهانی
اردوغان: جامعه بین‌المللی تلاش‌های خود را برای پایان دادن به جنگ دو برابر کند
بخشودگی جریمه تأخیر اقساط وام‌های زیر 700 میلیون تومان
ژنرال صهیونیست: ایران وارد مذاکرات نمی‌شود
زمان انجام معاملات بورس انرژی ایران اعلام شد
تکذیب هلی‌برن چتربازان آمریکایی در منطقه چاروسای کهگیلویه