×
سیاسی
شناسه خبر : 303710
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/29 ساعت 14:45
سازمان فضایی: حملات دشمن خللی در برنامه‌های فضایی ایجاد نمی‌کند

سازمان فضایی: حملات دشمن خللی در برنامه‌های فضایی ایجاد نمی‌کند

سازمان فضایی ایران با اشاره به حملات اخیر به برخی مراکز مرتبط با این حوزه اعلام کرد: این اقدامات هیچ‌گونه اختلالی در روند توسعه و اجرای برنامه‌های صنعت فضایی کشور ایجاد نکرده است و فعالیت‌ها با اتکا به توان داخلی با قدرت ادامه دارد.

نورنیوز-گروه سیاسی: روابط عمومی سازمان فضایی ایران با صدور پیامی ضمن تسلیت به مردم ایران در پی شهادت جمعی از هموطنان و گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب، از ادامه روند توسعه صنعت فضایی کشور خبر داد.

در این بیانیه با مروری بر حوادث جنگ تحمیلی رمضان آمده است: شایسته است به خود و همه دانشمندان و متخصصان و علاقه‌مندان به حوزه فضایی یادآوری نماییم، این صنعت در کشور عزیزمان یک صنعت با کاربرد‌های کاملا صلح‌آمیز و به خود متکی، بومی و مبتنی بر دانش و فناوری داخلی و کاملا توزیع شده در سراسر کشور است. از این رو حملات وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی و دولت غارتگر و مستکبر آمریکا به برخی نماد‌های توسعه صنعت فضایی ایران مانند ساختمان ستاد پژوهشگاه فضایی و برخی مراکز فضایی دیگر، به هیچ وجه خللی در توسعه صنعت کاملا صلح آمیز و راهبردی فضایی در کشور عزیزمان وارد نکرده و نمی‌کند.

سازمان فضایی در ادامه گفته است: چند صد مرکز اعم از شرکت‌ها و واحد‌های تحقیقاتی در سطوح مختلف در جای جای میهن اسلامی، برخواسته از دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور در تمامی زنجیره ارزش این صنعت اعم از ساخت ماهواره و ماهواره بر و خدمات مبتنی بر داده و تصاویر مشغول به کار هستند و تعداد آنها به لطف پروردگار و با عنایت ویژه رئیس جمهور محترم، وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات و دیگر مسئولین ذی ربط در حال افزایش است. این حملات و اقدامات غیر قانونی و آسیب رساندن به مراکز تحقیقاتی و علمی کشور، بیان کننده ماهیت استکباری و سلطه جویانه رژیم‌های غاصب و درماندگی آنها در میدان نبرد نظامی است و نشان می‌دهد چشم دیدن پیشرفت‌ها و خودکفایی کشور را در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری ندارند.

در این بیانیه تاکید شده است: در عین حال شایان ذکر است عزم متخصصین این صنعت برای رشد و پیشرفت کشور در تمامی ابعاد و از جمله صنعت فضایی، بیش از پیش بالا رفته است. این صنعت در رشد و توسعه اقتصادی کشور و افزایش بهره وری در حوزه‌های مختلف مدیریت شهری، کشاورزی و محیط زیست و برقراری ارتباطات مطمئن و پایدار نقش بی بدیلی بازی میکند و پیشرفت‌ها به فضل الهی و به کوری چشم دشمنان ایران و استقلال کشور قطعا تداوم خواهد داشت.

در پایان عنوان شده است: سال ۱۴۰۵ با توکل بر ذات اقدس الهی و عزم و تلاش جمعی و شبانه روزی متخصصان این صنعت، سالی پر از موفقیت و پیشرفت و دستیابی به قله‌های جدیدی در صنعت فضایی کشور خواهد بود. ماهواره‌های مختلف ساخت بخش‌های مختلف کشور اعم از شرکت‌های دانش بنیان و مراکز تحقیقاتی دولتی رونمایی خواهند شد و پرتاب‌های ماهواره‌ای مختلف داخلی و خارجی در برنامه سازمان فضایی ایران قرار دارد و بیش از پیش ورود خدمات فضاپایه به زندگی آحاد مردم و کسب و کار‌ها را شاهد خواهیم بود.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار مقام آمریکایی درباره پیامدهای ادامه درگیری با ایران
تاج: فیفا را مسئول صدور ویزا می‌دانیم
قلعه‌نویی ملی‌پوشان را آماده معرفی فهرست نهایی جام جهانی کرد
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟