×
سیاسی
شناسه خبر : 303710
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/29 ساعت 14:45
سازمان فضایی: حملات دشمن خللی در برنامه‌های فضایی ایجاد نمی‌کند

سازمان فضایی: حملات دشمن خللی در برنامه‌های فضایی ایجاد نمی‌کند

سازمان فضایی ایران با اشاره به حملات اخیر به برخی مراکز مرتبط با این حوزه اعلام کرد: این اقدامات هیچ‌گونه اختلالی در روند توسعه و اجرای برنامه‌های صنعت فضایی کشور ایجاد نکرده است و فعالیت‌ها با اتکا به توان داخلی با قدرت ادامه دارد.

نورنیوز-گروه سیاسی: روابط عمومی سازمان فضایی ایران با صدور پیامی ضمن تسلیت به مردم ایران در پی شهادت جمعی از هموطنان و گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب، از ادامه روند توسعه صنعت فضایی کشور خبر داد.

در این بیانیه با مروری بر حوادث جنگ تحمیلی رمضان آمده است: شایسته است به خود و همه دانشمندان و متخصصان و علاقه‌مندان به حوزه فضایی یادآوری نماییم، این صنعت در کشور عزیزمان یک صنعت با کاربرد‌های کاملا صلح‌آمیز و به خود متکی، بومی و مبتنی بر دانش و فناوری داخلی و کاملا توزیع شده در سراسر کشور است. از این رو حملات وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی و دولت غارتگر و مستکبر آمریکا به برخی نماد‌های توسعه صنعت فضایی ایران مانند ساختمان ستاد پژوهشگاه فضایی و برخی مراکز فضایی دیگر، به هیچ وجه خللی در توسعه صنعت کاملا صلح آمیز و راهبردی فضایی در کشور عزیزمان وارد نکرده و نمی‌کند.

سازمان فضایی در ادامه گفته است: چند صد مرکز اعم از شرکت‌ها و واحد‌های تحقیقاتی در سطوح مختلف در جای جای میهن اسلامی، برخواسته از دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور در تمامی زنجیره ارزش این صنعت اعم از ساخت ماهواره و ماهواره بر و خدمات مبتنی بر داده و تصاویر مشغول به کار هستند و تعداد آنها به لطف پروردگار و با عنایت ویژه رئیس جمهور محترم، وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات و دیگر مسئولین ذی ربط در حال افزایش است. این حملات و اقدامات غیر قانونی و آسیب رساندن به مراکز تحقیقاتی و علمی کشور، بیان کننده ماهیت استکباری و سلطه جویانه رژیم‌های غاصب و درماندگی آنها در میدان نبرد نظامی است و نشان می‌دهد چشم دیدن پیشرفت‌ها و خودکفایی کشور را در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری ندارند.

در این بیانیه تاکید شده است: در عین حال شایان ذکر است عزم متخصصین این صنعت برای رشد و پیشرفت کشور در تمامی ابعاد و از جمله صنعت فضایی، بیش از پیش بالا رفته است. این صنعت در رشد و توسعه اقتصادی کشور و افزایش بهره وری در حوزه‌های مختلف مدیریت شهری، کشاورزی و محیط زیست و برقراری ارتباطات مطمئن و پایدار نقش بی بدیلی بازی میکند و پیشرفت‌ها به فضل الهی و به کوری چشم دشمنان ایران و استقلال کشور قطعا تداوم خواهد داشت.

در پایان عنوان شده است: سال ۱۴۰۵ با توکل بر ذات اقدس الهی و عزم و تلاش جمعی و شبانه روزی متخصصان این صنعت، سالی پر از موفقیت و پیشرفت و دستیابی به قله‌های جدیدی در صنعت فضایی کشور خواهد بود. ماهواره‌های مختلف ساخت بخش‌های مختلف کشور اعم از شرکت‌های دانش بنیان و مراکز تحقیقاتی دولتی رونمایی خواهند شد و پرتاب‌های ماهواره‌ای مختلف داخلی و خارجی در برنامه سازمان فضایی ایران قرار دارد و بیش از پیش ورود خدمات فضاپایه به زندگی آحاد مردم و کسب و کار‌ها را شاهد خواهیم بود.


نظرات

آخرین اخبار
فرانسوا انگلرت، برنده نوبل فیزیک درگذشت
مسئول ارشد فیفا: از تیم ملی ایران یاد بگیرید
تفاهم روی کاغذ و صف آرایی در میدان ؟! درباره حداقل کارهایی که می توانیم نکنیم...
دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین: تفاهم تهران–واشنگتن به نفع فلسطین است
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 31 خرداد 1405
آغاز نشست چهارجانبه ایران، آمریکا، قطر و پاکستان در سوئیس
عزاداری شب ششم محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
آخرین آمار میزان حجم آب دریاچه ارومیه چقدر است؟
ذبیح‌الله خداییان: بیش از 15 هزار پرونده تخلف اداری در 5 سال تشکیل شده است
پاداش صرفه‌جویی در آب؛ تخفیف 20 تا 30 درصدی قبوض
نورنما | سگ‌های رباتیک هم به جام جهانی آمدند
تمدید مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی
عارف: ان شاءالله مذاکرات به نتیجه می‌رسد
بن گویر: آتش‌بس با لبنان اشتباه بود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 31 خرداد 1405
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 31 خرداد 1405 / بازار طلا وارد مسیر نزولی شد + جدول
60 روز پرچالش؛ از جنگ سایه تا جنگ مذاکره
جزئیات حادثه تلخ نشت گاز در اهواز
حقوق خرداد کارمندان و بازنشستگان دولت پرداخت شد
روایت پزشکیان از نجات کشور در بحران کالاهای اساسی
آدم‌ربایی با پوشش مأمور در پایتخت ؛ اعضای مسلح باند به دام افتادند
فرانسه چرا از تفاهم ایران و آمریکا این‌گونه وحشت کرده است؟
عاشورا؛ اوج عرفان و حماسه
پیام‌های ویژه اسلام‌آباد به تهران ؛ مذاکرات یکشنبه از سر گرفته می‌شود
5 کشته و مجروح در قطب صنعتی دستگرد
حمایت نبیه بری از توافق آتش‌بس و خروج اسرائیل از لبنان
رضایی: آمریکا از سر استیصال اصرار به مذاکره دارد
رکوردشکنی نقره در معاملات خردادماه
تحلیل انصارالله از تحولات منطقه؛ بازگشت معادلات به نقطه آغاز
پیش بینی قیمت طلای جهانی امروز 31 خرداد 1405
قیمت گوشت قرمز امروز 31 خرداد 1405 + جدول
عزاداری شب ششم محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
ترامپ برای نجات خود با ایران توافق کرد
طوفان سامورایی‌ها،بازگشت رویایی آلمان و رکورد تاریخی هلند
جزئیات تازه از کالابرگ؛ برنامه دولت برای جبران گرانی‌ها
وضعیت ترافیک تهران؛ آغاز شلوغی در بزرگراه‌های اصلی
چرا درمان هر روز گران‌تر می‌شود؟
پیش‌ بینی قیمت دلار یکشنبه 31 خرداد 1405 / دلار در مسیر بازسازی کانال‌های از دست‌رفته
شهباز شریف و فرمانده ارتش پاکستان وارد سوئیس شدند
آیا جنگ سرنوشت ساز در پیش است؟
مسئولیت حقوقی رهبری و نهادهای نظام
آزمایش DNA راز رابطه پنهانی را فاش کرد
پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 31 خرداد 1405 / بازار طلا در انتظار فرمان تازه دلار
تیم ملی کاراته بانوان ایران قهرمان آسیا شد
خطر چالش‌های حقوقی تفاهم‌نامه
چرا بند اول تفاهمنامه مهم است؟
برنامه کامل مسابقات جام جهانی 2026 ؛ یکشنبه 31 خرداد؛ نبرد بزرگ ایران و بلژیک
مدار دیپلماسی | لبنان، نخستین آزمون تفاهم ایران و آمریکا
کاراته قهرمانی آسیا؛ صعود مقتدرانه ایران با دو مدال طلا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 31 خرداد 1405 + جدول