×
فرهنگی
شناسه خبر : 303701
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/29 ساعت 13:35
بیانیه مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در پاسخ به اظهارات دانشگاه الازهر مصر

بیانیه مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در پاسخ به اظهارات دانشگاه الازهر مصر

مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در بیانیه ای، اظهارات و موضع گیری دانشگاه الازهر مصر را به شدت محکوم کرد و از آنها خواست که به آیات الهی عمل کرده و در طرف درست تاریخ بایستند.

نورنیوز-گروه فرهنگی: در متن این بیانیه آمده است: خبر محکومیت حمله ایران به همسایگانش به وسیله دانشگاه الازهر مایه تأسف و تعجب گردید.

این بیانیه می افزاید: با وجود اینکه ایران بر پای میز مذاکره برای دستیابی به صلحی پایدار بود، به وسیله دشمن غدار صهیونیستی مورد هجوم ناجوانمردانه قرار گرفت. در عرض چند ساعت موجب شهادت مرشد اعلای ما رهبر شهید سید علی خامنه‌ای قدس الله نفسه الزکیه و تعدادی از مدیران و نظامیان ما، در حالی که در منازل خود در کنار خانواده و فرزندان معصوم خویش بودند، شد. توقع از ازهر شریف این بود که در همان ابتدا این حمله ناجوانمردانه را محکوم کند اما دریغ از یک پیام تعزیت!

مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی متن تصریح کرد: آیا اینک دوستی با کفاری که علیه مسلمانان سلاح بدست گرفته و پیش از این ۸۰ هزار تن از فلسطینیان را به شهادت رسانده که بیش از نیمی از آنان زنان و کودکان بی‌گناه بودند شایسته محکومیت نبود؟ آیا قران کریم از دوستی با دشمنان خداوند نهی نفرموده «یا ایها الذین آمنوا لاتتخذوا الیهود و النصاری اولیاء بعضهم اولیاء بعض و من یتولّهم منکم فانه منهم ان الله لا یهدی القوم الظالمین» (المائدة:۵۱)؟ آیا شایسته نبود ازهر شریف به اقتضای «اشداء علی الکفار» دولتهای منطقه خلیج فارس را تنبه دهد که دوستی با حامیان رژیم صهیونیست کاری خداپسندانه نیست و آن را محکوم کند و والیان کشورهای عربی را از این خطای عظیم برحذر دارد؟ آیا مکر دشمن اسلام را نمی‌بینید که در پس خاک عربی سنگر گرفته و به سوی ما شلیک می‌کند؟ آیا ما بنشینیم و رادارهای دشمن در سرزمین‌های عربی جنگی نابرابر را برای ما رغم بزنند و ما تماشاگر باشیم؟ هیهات منا الذلة!

در ادامه این بیانیه آمده است: آیا به راستی هوش از سر ما رفته که اعتداء حاضر را ایرانی می‌دانیم و معتدی واقعی را رها کرده‌ایم. آیا این ایران نبود که در میدان عمل به کمک فلسطینیان شتافت و اینک نیز تاوان همان حمایت‌های میدانی را می‌پردازد؟ آیا شما فراموش کردید که زمان جنگ غزه حتی یک گلوله از سوی حکام عربی به اسرائیل شلیک نشد؟ آیا همسایگان ما مجازند سرزمین خود را در اختیار حامیان دشمن مشترک جهان اسلام قرار دهند تا سیادت ایران اسلامی بر زمینش و نیز رهبری آن را مورد حمله ناجوانمردانه قرار دهند؟ آیا دولتهای همسایه قرار نیست مسئولیت عملکرد پایگاههای امریکایی را در خاک خود بپذیرند؟ آیا شما دست دشمن اسلام را در پس این تحرکات صهیونیستی نمی‌بینید؟

مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی متن خاطرنشان کرد: آیا وقت آن نیست که ازهر شریف از دانش انباشته هزار ساله خود بهره ببرد و با تمسک به آیات قرانی حکم جهاد علیه رژیم غاصب صهیونیستی را زنده کند و از حکام عربی بخواهد که با تأسیس اتحادیه کشورهای اسلامی ید واحدة علیه زیاده‌طلبی و تمامیت‌خواهی سرکردگان جانی این رژیم باشند؟ آیا شما دست یاری آشکار استکبار جهانی و دست یاری پنهان دست‌نشاندگان آنان در منطقه را به رژیم غاصب نمی‌بینید؟

این بیانیه می افزاید: ما اگر می‌خواستیم با همسایگان خود دشمنی کنیم الان هیچ یک از آنان امارتی نداشتند. اما چنین اراده‌ای نداشته و نداریم. ما در مقابل کفار حربی دست به سلاح شده‌ایم. ما مسلمانان را هدف قرار نداده‌ایم و آنها را از یک امت می‌دانیم و دوستی، رحمت و تواضع میان امت اسلامی را وظیفه خود می‌دانیم. حتی اگر همسایگان ما اهل نامهربانی باشند. ما هرگز به سوی آنان سلاح نکشیده‌ایم و نخواهیم کشید. ما هرگز به سمت هیچ مسلمانی محترمی نشانه نرفته‌ایم. ما هرگز حق حرمت مسلمانی را نشکسته‌ایم. ما هرگز میدان جنگ را توسعه نداده‌ایم. دشمنی این قوم ستیزه‌جوی مکار صهیونی با ما باعث نمی‌شود از مدار عدالت خارج شویم. بدانید که اگر اینک جهان عربی و همسایگان به حق روی نیاورند و از ظالم حمایت کنند روزی این ظلم گریبان‌گیر حکام منطقه خواهد شد و آنگاه است که یاری و گریزگاهی نخواهد بود.

در ادامه آمده است: بدانید که ما ایرانیان ملتی استوار در طول تاریخ بوده‌ایم هرگز سر به ظلم و ستم فرونیاورده و نخواهیم آورد. ما از خود دفاع می‌کنیم. این جهاد دفاعی عزت ایرانی-عربی را برای امت اسلامی به ارمغان می‌آورد. زبان زخمهای دوستان را نیز در کنار ترورهای دشمن به جان می‌خریم ولی از مقاومت و جهاد دفاعی مقدس خود دست نمی‌کشیم. ما آماده‌ایم قومی باشیم که خداوند ما را دوست می‌دارد و ما نیز او را دوست می‌داریم. در کنار امت اسلامی می‌مانیم و با دشمنان اسلام در راه خدا می‌جنگیم و از ملامت ملامت‌گران نمی‌هراسیم این فضل الهی است که به هر کس بخواهد عطا کند و خداوند واسع علیم است (المائدة:۵۴)
مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ادامه داد: بدانید دشمن غدار چون نتوانست بر غزه به اهداف خود برسد در صدد سرپوش نهادن بر شکست خود بود به ایران اسلامی حمله کرد. ابزار حمله او نیز پایگاه‌های امریکایی-صهیونیستی در منطقه شدند تا فتنه‌ای دیگر بپا کند تا شاید از شکست خود در غزه رها گردد یا آن را پنهان سازد.

این بیانیه تصریح کرد: اما ندانست که اینجا ما تا پای جان در کنار امت اسلامی ایستاده‌ایم و از حقیقت دفاع می‌کنیم و گلایه خود را از دوستان و همسایگان نزد خدا خواهیم برد تا او بین ما حکم کند و او بهترین حکم کنندگان است.‌

مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تاکید کرد: به ازهر شریف توصیه می‌کنیم در این جنگ حق و باطل در طرف درست تاریخ بیاستد و به تبلیغات دشمن که قصد اجرای داستان تلخ تاریخ صهیون «تفرقه بیانداز و آقایی کن» گوش ندهد. آنان به دنبال این هستند که منطقه را به آشوب بکشند و میان ما تفرقه و نزاع ایجاد کنند. با هوشیاری بیشتر عمل کنیم و و با احتیاط فراخور سخن بگوییم و اگر موانعی برای سخن حق داریم لااقل به باطل سخن نگویم یا سکوت کنیم.


اخبار مرتبط
بیانیه اساتید علوم سیاسی اصفهان درباره حملات اخیر علیه ایران
چهارشنبه 1405/01/05 ساعت 23:03
بیانیه اساتید علوم سیاسی اصفهان درباره حملات اخیر علیه ایران
گروهی از اساتید علوم سیاسی دانشگاه آزاد اصفهان در بیانیه‌ای حملات منتسب به آمریکا و اسرائیل علیه ایران را ناقض اصول حقوق بین‌الملل و هنجارهای پذیرفته‌شده بین‌المللی توصیف کردند.
انتقاد شدید سیاسیون پاکستانی از بیانیه یک‌سویه دولت‌های عربی-اسلامی درباره ایران
جمعه 1404/12/29 ساعت 13:31
انتقاد شدید سیاسیون پاکستانی از بیانیه یک‌سویه دولت‌های عربی-اسلامی درباره ایران
برخی از چهره‌های سیاسی پاکستان با ابراز تاسف از سکوت بحث برانگیز دولت‌های عربی-اسلامی درباره تجاوزات آشکار آمریکا و اسرائیل به جمهوری اسلامی ایران، گفتند که استانداردهای دوگانه کشورهای منطقه نه تنها به اعتبار آنان خدشه وارد می کند که نقض منشور سازمان ملل است.
سازمان ملل: تشدید تنش نظامی در ایران را که موجب رنج غیرنظامیان شده، محکوم می‌کنیم
جمعه 1404/12/29 ساعت 13:17
سازمان ملل: تشدید تنش نظامی در ایران را که موجب رنج غیرنظامیان شده، محکوم می‌کنیم
نمایندگی سازمان ملل متحد در ایران به مناسبت نوروز 1405 در بیانیه‌ای اعلام کرد: این سازمان تشدید تنش نظامی که موجب رنج و آسیب گسترده به غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی از جمله مراکز درمانی، مدارس، منازل و اماکن دارای ارزش برجسته فرهنگی در ایران شده را محکوم می‌کند.
نظرات

آخرین اخبار
چراغ‌های روشن شبانه و تغییرات پنهان در قلب انسان
نابودی تومورهای روده بزرک با پروبیوتیک مهندسی‌شده
ایران چگونه آمریکا را در تله تشدید انداخت؟
زنگ خطر آلزایمر در ایران؛ 1.5 میلیون مبتلا و تغییر سن ابتلا پس از کرونا
کسب‌وکارهای آمریکا در شوک زنجیره تأمین؛ بحرانی پیچیده‌تر از دوران کرونا
منشأ اضطراب کودکان در شروع سال تحصیلی چیست و چگونه آن را مدیریت کنیم؟
عراقچی به نیویورک رسید؛ آغاز برنامه‌های ایران در مجمع عمومی سازمان ملل
رایزنی وزیران خارجه مصر و پاکستان درباره ایران، منطقه و همکاری‌های دوجانبه
حماس: به توافق آتش‌بس پایبندیم؛ نقض‌ها همچنان ادامه دارد
وزارت خارجه یمن: اقدامات عربستان امنیت و ثبات یمن را هدف گرفته است
افغانستان، کاردار پاکستان را احضار کرد
جدول خاموشی برق کرمانشاه برای سه‌شنبه 31 شهریور اعلام شد؛ برنامه جوانرود و اسلام‌آباد
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 30 شهریور 1405؛ سکه امامی 3.6 میلیون تومان ارزان شد
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز دوشنبه 30 شهریور ؛ جدول قیمت بازار و نمایندگی
سرلشکر ایزدی: توان موشکی، پهپادی و پدافندی ایران در حال تقویت است
ضرورت عبور از توافق چارچوب
حزب‌الله عراق در سوگ آیت‌الله شبیری زنجانی؛ میراث علمی او ماندگار است
شورش رسانه‌های آمریکا علیه ترامپ؛ پوشش رئیس‌جمهور متوقف شد
ارتحال آیت الله شبیری زنجانی ضایعه اسفبار دینی و فرهنگی است
توصیه‌های آزمون و رضاییان به نوجوانان؛ از خواب و تغذیه تا آینده‌نگری
جنایت جنگی علیه جنوب لبنان؛ حمله با بمب‌های فسفری
جزییات جدید از وضعیت شیوع کرونا وآنفولانزا در ایران/ وزارت بهداشت هشدار داد
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا ؛ هشدار درباره هرمز، نفت 100 دلاری و سفر مقام پاکستانی
کمبود گازوئیل اقتصاد جهان را تحت فشار می‌گذارد؛ چشم‌انداز بازار تا 2027
بازار طلا آماده نوسان شد؛ دلار 230 هزار تومانی سرنوشت‌ساز می‌شود؟
وزیر اقتصاد: آغاز اصلاح ساختار 30 بانک
10 غایب بزرگ تیم ملی؛ آیا زنگ تغییر نسل در فوتبال ایران به صدا درآمده است؟
پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه 31 شهریور 1405؛ دلار در کمین شکست مرز 230 هزار تومان
دیپلماسی چین در قبال ایران و اوکراین
رایزنی وزیران خارجه پاکستان و فرانسه در نیویورک؛ محوریت ایران و فلسطین
دو مصدوم در واژگونی آمبولانس در محور ایلام-مهران
«کووید 19» چگونه فعال شد؟
نگرانی شدید سازمان ملل درباره یمن؛ احتمال گسترش دوباره درگیری‌ها
درخواست ترکیه از آمریکا برای پایان سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل
سقوط مرگبار بالگرد در آمریکا؛ دو نفر کشته شدند
سپاه: وحدت و ایستادگی میراث راهبردی دفاع مقدس است
شکست حزب دموکرات مسیحی به رهبری مرتس
تمرین تیم ملی با حضور لژیونرها داغ شد؛ آزمون و طارمی آمدند + فیلم
دولت چهاردهم علیه مقررات زائد؛ 90 هزار مقرره در کشور شناسایی شد
شروع عصر زیدان در فرانسه با یک خاطره ویژه از امباپه
مسکو: روسیه نه اروپا را تهدید می‌کند و نه از کسی باج می‌گیرد
سخنگوی قوه قضائیه: برای تنگه هرمز باید یک نظام حقوقی شکل بگیرد
جزئیات متفاوت از شیوه فیلم‌سازی اصغر فرهادی؛ اهمیت صدا در سینمای ایران
پزشکیان: اقدامات آمریکا زمینه‌ساز افزایش همگرایی میان کشورهای اسلامی شده است
جزییات و زمان افزایش یارانه حکمت بازنشستگان نیروهای مسلح اعلام شد
بازسازی 100 مدرسه در سیستان‌وبلوچستان و هرمزگان توسط ارتش
اطلاعیه مهم درباره آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا
راه‌اندازی تیم‌های واکنش سریع برای حفاظت اضطراری از زیگورات چغازنبیل
آیت الله مکارم‌شیرازی: فقدان آیت الله شبیری زنجانی ضایعه‌ای سنگین برای جامعه مؤمنان است
فهرست شایعات و اخبار تکذیب‌شده 24 ساعت گذشته