×
سیاسی
شناسه خبر : 303614
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/29 ساعت 01:15
جلیلی: ما امروز در نقطه‌ای بسیار مهم و حساس هستیم

جلیلی: ما امروز در نقطه‌ای بسیار مهم و حساس هستیم

جلیلی گفت:ما امروز در نقطه‌ای بسیار مهم و حساس هستیم و قدرت امروز ما به دلیل نقاط قوتی است که در محاسبات دشمن وجود نداشته است.

نورنیوز-گروه سیاسی: سعید جلیلی عضو شورای عالی امنیت ملی طی سخنانی با بیان اینکه ملت ایران با حضور خود محاسبات دشمن را به هم زده است، گفت: شهادت‌ها ملت ما را مصمم‌تر و جدی‌تر در ادامه این مسیر می‌کند.

جلیلی با اشاره به اینکه اشتباه محاسباتی دشمن همچنان ادامه دارد، افزود: دشمن متناسب با فضایی که خود دارد، محاسباتی را انجام می‌دهد و نمی‌داند که شهادت عزیزانی چون شهید لاریجانی، آن‌ها را به آرزویشان رسانده است. 

وی ادامه داد: ما امروز در نقطه‌ای بسیار مهم و حساس هستیم و قدرت امروز ما به دلیل نقاط قوتی است که در محاسبات دشمن وجود نداشته است.

جلیلی حضور مردم را مهمترین عامل بر هم خوردن محاسبات دشمن دانست و تأکید کرد: دشمنان درک درستی از قدرت ملت ایران ندارند و به همین دلیل دچار اشتباه محاسباتی می‌شوند. 

وی با اشاره به اینکه چهل و هفت سال از آغاز حرکتی که امروز به اوج خود رسیده است، می‌گذرد، گفت: دشمن با تمام توان برای مقابله با ملت ایران وارد صحنه شده است.

عضو شورای‌عالی امنیت ملی با بیان اینکه مناسبات جهانی که منافع دشمنان را حفظ می‌کرد، رو به اتمام و افول است، افزود: این مناسبات که به نظم جهانی معروف بود، دو مولفه اصلی داشت؛ یکی مباحث نرم‌افزاری و شعارهایی که امروز خودشان به آن اعتراف دارند که دیگر چیزی از آن باقی نمانده است. آن‌ها دیگر ادعایی ندارند و حتی فرد حاکم بر آمریکا از این‌ها عبور کرده است.

عضو شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: مولفه دوم قدرت سخت و نظامی است که به آن متکی هستند، اما قدرت ملت ایران این ابهت را حفظ کرده است. وی با اشاره به اینکه تمرکز دشمنان امروز روی ایران و جمهوری اسلامی است، گفت: ملت ایران پیشگام در به چالش کشیدن مناسبات غلط بوده است. دشمنان از اینکه ملت ایران نشان داد ادعاهای آن‌ها آزادی، استقلال، دموکراسی و حقوق بشر نیست، نگران هستند، ملت ایران پیشتاز حرکت مقاومت در برابر این حرف‌ها شد. در حال حاضر دشمنان از حیثیت و شعارهای خود عبور کرده و علنی به قدرت خود متمرکز شده‌اند.

وی با استناد به آیاتی از قرآن، گفت: منطق قدیم استکبار این است که هر کس قوی‌تر باشد، برتری دارد. امروز در حرکتی که انجام داده‌اند، فرصت و ظرفیت خاص جغرافیایی کشور ما در شاهراه مهم جهانی قرار دارد.

جلیلی با بیان اینکه نبض اقتصاد جهانی در این منطقه است و یک پنجم نفت دنیا از اینجا عبور می‌کند، افزود: این موضوع باعث می‌شود که ذخایر نفتی دشمنان به مرور کم شود. دشمنان در نقطه‌ای جنگ را شروع کرده‌اند که امکان درد جهانی وجود دارد.

عضو شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه امروز قیمت نفت و گاز در جهان افزایش یافته است، گفت: این نشان می‌دهد که اکنون ما هستیم که در جهان قاعده گذاری می‌کنیم.

 وی ادامه داد: یکی از مقامات ارشد نظامی دشمن در مقاله‌ای عنوان کرده است که قدرت پهپادی و دریایی ایران را نباید دست کم گرفت.

جلیلی با بیان اینکه دشمنان اذعان دارند که ایران هزاران هزار پهپاد می‌تواند تولید کند، افزود: آن‌ها به قیمت سلاح‌های خود اشاره کرده و می‌گوید که توان تولید محدودی دارند. قدرت خشاب مهمترین عاملی است که می‌تواند جنگ را ادامه دهد و این یکی از فرصت‌ها و ظرفیت‌های ماست.


نظرات

آخرین اخبار
نماینده دموکرات کنگره: ترامپ برای امنیت ملی ایالات متحده خطرناک است
هند موشکی جدید با قابلیت حملات چندگانه را آزمایش کرد
گفت وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان درباره تحولات منطقه
سقاب اصفهانی: می‌توان با صرفه‌جویی، تابستان و زمستان را بدون بحران پشت سر گذاشت
بی‌نتیجه ماندن مذاکرات ملادینوف و نتانیاهو در مورد غزه
تاکید بن سلمان بر تقویت روابط برادرانه میان دو کشور عربستان و عراق
سناتور آمریکایی: ادعای 25 میلیارد دلاری درباره جنگ با ایران دروغ است
ژن‌هایی که می‌توانند به بازسازی اندام انسان کمک کنند
افشای یک پایگاه سری اسرائیل در خاک عراق علیه ایران
هشدار سپاه پاسداران نسبت به تعرض علیه شناورهای ایران
پیش‌نویس عجیب درباره تعرفه آب!
اعلام عبور کشتی قطری به مقصد پاکستان از تنگه هرمز
سازمان حمایت: امسال خودروسازان مجوز افزایش قیمت ندارند
سردار موسوی: منتظر فرمان شلیک هستیم
خنثی‌سازی 185 موشک دشمن از سوی فراجا
گروه ایران مشخص شد/قلعه‌نویی: تیم‌ آسان در آسیا نداریم+فیلم
پوتین:پیشنهاد ما برای انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران همچنان روی میز است
جزئیاتی از «کارت امید مادر» با اعتبار ماهانه 2میلیون تومان
پیروزی قاطع سیتی با درخشش دوکو و هالند
مفتی اعظم عمان: جهان اسلام در برابر تجاوزها متحد شود
آژیر خطر در شلومی و حنیتا پس از هشدار حمله پهپادی
نجات معجزه آسای یک کودک یک‌ساله
دستور جدید در کاخ سفید: صحبت با رسانه‌ها بدون مجوز ممنوع
خدمات‌رسانی دوباره 5 ایستگاه خط 7 متروی تهران به مردم
ستاره بلغارستانی لوبه به فولاد سیرجان پیوست
جنگ با ایران افسانه «برتری مطلق» واشنگتن را فرو ریخت
ورود بیش از 10 همت پول حقیقی به صندوق‌های طلا و درآمد ثابت
پزشکیان با انتشار آیه‌ای از قرآن دعوت به وحدت کرد
عملیات تیراندازی در کرانه باختری/ حال یکی از زخمی‌ها وخیم است
نوراینفو | راه های انتقال ویروس مرگبار هانتاویروس و نحوه پیشگیری از آن
شهادت 7 غیرنظامی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ضرب‌الاجل اف ای سی برای معرفی 3 نماینده ایران
نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 دلاری نشانه پیروزی نیست
عکس های منتخب ایران، شنبه 19 اردیبهشت 1405
دستور دولت برای بازگشت قیمت روغن
پایان لیگ قطر با قهرمانی السد و حضور ابراهیمی در تیم منتخب
روند نزولی ذخایر جهانی نفت
افزایش قیمت جهانی غذا به بالاترین سطح از 2023 رسید
ترامپ در آستانه دو شکست بزرگ
استقلالی ها دوباره پا به توپ می شوند
سقوط یک پله‌ای ایران در رنکینگ جهانی فوتبال ساحلی
چراغ سبز خارجی‌های استقلال برای بازگشت به تهران
تحقیق و تفحص از 6 بانک در پرونده وام‌های ازدواج و فرزندآوری
تاکید پزشکیان بر اجرای اصلاح و بهینه‌سازی مصرف انرژی با مشارکت مردم
رقات چهار مدعی برای جانشینی گوترش
فرانسه ایلان ماسک و «ایکس» به دادگاه می کشد
نخست‌وزیر جدید مجارستان سوگند یاد کرد
ویز ایر پروازهای خود را به تل آویو لغو کرد
ارائه لیست مازاد اوسمار ویرا حقیقت دارد؟
روسیه: دیدار پوتین و ترامپ در چین غیرواقع‌بینانه است