×
بین الملل
شناسه خبر : 303601
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/28 ساعت 23:48
بازتاب جهانی رهگیری جنگنده رادارگریز F‑35 آمریکا توسط ایران

بازتاب جهانی رهگیری جنگنده رادارگریز F‑35 آمریکا توسط ایران

بسیاری از رسانه‌های بین‌المللی با بازنشر خبر رهگیری جنگنده رادارگریز F‑35 آمریکا توسط ایران، در گزارش‌ها و پیام‌های خود به این رویداد واکنش نشان دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: شبکه «سی‌ان‌ان» از نخستین رسانه‌های جهانی بود که خبر رهگیری جنگنده رادارگریز اف-۳۵ ایالات متحده را در حساب کاربری خود در رسانه‌های اجتماعی منتشر و اعلام کرد: یک فروند جنگنده اف ۳۵ آمریکا پس از عبور از آسمان ایران مجبور به فرود اضطراری در خاورمیانه شد.

اف35
 

همچنین شبکه «الجزیره» در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران اعلام کرد که یک جنگنده اف-۳۵ را هدف قرار داده است.

اف35
 

الجزیره افزود: فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که این جنگنده مجبور به فرود اضطراری شده است.

همچنین شبکه «المیادین» هم در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: شبکه خبری سی‌ان‌ان به نقل از دو منبع آگاه اعلام کرد که یک جنگنده اف-۳۵ آمریکایی پس از اینکه احتمال می‌رود از سوی پدافند هوایی ایران هدف قرار گرفته، مجبور به فرود آمدن در یکی از پایگاه‌های ایالات متحده در غرب آسیا شده است.

اف35
 

رسانه آمریکایی «اینسایدر پیپر» نیز با بازنشر فیلمی از لحظه هدف قرار گرفتن این جنگنده آمریکایی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: ایران فیلمی مربوط به هدف قرار گرفتن جنگنده اف-۳۵ توسط پدافند هوایی این کشور را منتشر کرده است.

رسانه لبنانی «کردل» نیز این فیلم را در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) منتشر کرد و در توضیح آن نوشت: فیلم مربوط به جنگنده اف-۳۵ آمریکا که توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آسمان ایران هدف قرار گرفت.

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» نیز با انتشار خبر فرود اضطراری این جنگنده، نوشت: یک جنگنده اف-۳۵ آمریکا پس از اینکه ادعا شد در جریان انجام عملیات بر فراز آسمان ایران هدف آتش ایران قرار گرفته، مجبور به فرود اضطراری شده است.

 شبکه خبری سی ان ان آمریکا پیش تر اعلام کرده بود: یک فروند جنگنده اف ۳۵ آمریکا پس از عبور از آسمان ایران مجبور به فرود اضطراری در خاورمیانه شده است.

کاپیتان تیم هاوکینز سخنگوی فرماندهی مرکزی ایالات متحده موسوم به سنتکام روز پنجشنبه به وقت محلی با تائید این مطلب، گفت که این جت رادارگریز نسل پنجم "در حال پرواز بر فراز ایران" بود که مجبور به فرود اضطراری شد.

هاوکینز ادعا کرد که جنگنده به سلامت فرود آمد و این حادثه در حال بررسی است.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که یک جنگنده اف-۳۵ نیروی هوایی آمریکا پس از آنکه در جریان یک ماموریت نظامی بر فراز ایران هدف آتش قرار گرفت، ناچار به فرود اضطراری در یک پایگاه آمریکایی در خاورمیانه شده است.

سی ان ان به نقل از دو منبع افزود: این جنگنده به‌ احتمال زیاد بر اثر آتش پدافند ایران آسیب دیده است.

این شبکه خبری ادامه داد: در صورت تائید این حادثه، این نخستین مورد موفق از هدف قرار گرفتن یک هواپیمای آمریکایی از زمان آغاز حمله به ایران خواهد بود.

در این جنگ، هم آمریکا و هم رژیم صهیونیستی از جنگنده‌های اف-۳۵ استفاده می‌کنند؛ هواپیماهایی که ارزش هرکدام بیش از ۱۰۰ میلیون دلار برآورد می‌شود.

این فرود اضطراری در حالی رخ می‌دهد که مقامات ارشد آمریکایی همچنان ادعای موفقیت گسترده در جنگ علیه ایران را دارند.


اخبار مرتبط
آمریکا درصدد انتقال موشک‌های دوربرد به پایگاه‌های سنتکام
شنبه 1405/01/15 ساعت 22:19
آمریکا درصدد انتقال موشک‌های دوربرد به پایگاه‌های سنتکام
رسانه آمریکایی گزارش داد ایالات متحده تقریبا تمام ذخایر موشک‌های دوربرد رادارگریز JASSM-ER را از داخل آمریکا و دیگر مناطق به پایگاه‌های سنتکام منتقل می‌کند.
ضربه 3 میلیارد دلاری ایران به سیستم راداری آمریکا و متحدانش
سه‌شنبه 1405/01/04 ساعت 22:20
ضربه 3 میلیارد دلاری ایران به سیستم راداری آمریکا و متحدانش
خبرگزاری آناتولی اعلام کرد: براساس جدیدترین تصاویر ماهواره‌ای، مجموع خسارت ایران به سیستم راداری آمریکا و متحدانش به بیش از 3 میلیارد دلار رسیده است.
قالیباف: اف-35 مجسمه‌ای از تفرعن ارتش آمریکا بود
جمعه 1404/12/29 ساعت 12:20
قالیباف: اف-35 مجسمه‌ای از تفرعن ارتش آمریکا بود
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اف-35 مجسمه‌ای از تفرعن ارتش آمریکا بود که برای اولین بار در جهان مورد اصابت قرار گرفت؛ این لحظه فروپاشی یک نظم بود.
سرلشکر عبداللهی: ترامپ و نیروی نیابتی‌اش باید منتظر شگفتانه‌های بیشتری باشند
پنج‌شنبه 1404/12/28 ساعت 23:58
سرلشکر عبداللهی: ترامپ و نیروی نیابتی‌اش باید منتظر شگفتانه‌های بیشتری باشند
فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا (ص) گفت: رئیس‌جمهور آمریکا باید بداند که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران برای او و رژیم صهیونیستی به عنوان دست نشانده و نیروی نیابتی‌اش، شگفتانه‌هایی دارند.
5 نکته راهبردی درباره شکار جنگنده امریکایی در آسمان ایران
پنج‌شنبه 1404/12/28 ساعت 21:29
5 نکته راهبردی درباره شکار جنگنده امریکایی در آسمان ایران
هدف قرار گرفتن جنگنده پنهانکار F‑35 در آسمان منطقه مرکزی ایران، ابعاد تازه‌ای از توان پدافند هوایی کشور را آشکار کرد و پیام‌های مهمی درباره موازنه قدرت نظامی در منطقه به همراه داشت.
فرود اضطراری جنگنده اف -35 آمریکا پس از عبور از آسمان ایران
پنج‌شنبه 1404/12/28 ساعت 20:20
سنتکام تایید کرد
فرود اضطراری جنگنده اف -35 آمریکا پس از عبور از آسمان ایران
شبکه خبری سی ان ان آمریکا اعلام کرد: یک فروند جنگنده اف 35 آمریکا پس از عبور از آسمان ایران مجبور به فرود اضطراری در خاورمیانه شد.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405 +جدول
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار شنبه 30 اردیبهشت /دلار 2 هزار تومان رشد کرد+ جدول
جزئیات تامین لوازم خانگی برای خانواده‌های آسیب‌دیده از جنگ
قیمت‌های جدید 1096 قلم دارو اعلام شد
وزیر ارشاد: 30 سال آینده؛ ایران وارد دوره سالمندی می‌شود
روسیه: آمریکا و اسرائیل مسئول تشدید تهدیدات هسته‌ای در غرب آسیا هستند
دولت اسپانیا رسماً از خاویر باردم حمایت کرد
قائم‌پناه: ایران جنگ‌طلب نیست اما در مقابل هر تجاوزی می‌ایستد
جاده چالوس امروز ساعت 14 بازگشایی می‌شود
هشدار سپاه: تجاوز به ایران تکرار شود جنگ را به فراتر از منطقه می‌کشانیم
امارات و اسرائیل صندوق مشترک تسلیحاتی راه‌اندازی کردند
انتقاد شدید کارلسون از آمریکا به دلیل کمک‌های نظامی به اسرائیل
تکواندوکاران ایران در بخش تیمی پومسه ناکام ماندند
امتحانات پایان‌ترم پیام نور حضوری شد
کرملین: سفر پوتین و ترامپ قابل مقایسه نیست
مرحله دوم پرداخت مطالبات مراکز درمانی و داروخانه ها آغاز شد
آخرین وضعیت جسمی علی پروین ؛ زخم پا بهبود پیدا کرد
تیم ملی کنگو با قرنطینه به جام جهانی 2026 می‌آید
کره جنوبی بازداشت فعالانش توسط اسرائیل را محکوم کرد
افتتاح سفارت سومالی لند در سرزمین فلسطین اشغالی
تاکید رئیس جمهور موقت ونزوئلا بر ضرورت پایان دادن به تحریم های آمریکا
قیمت شیر خام اعلام شد
مشاوران جنگ‌طلب را نادیده بگیر و به توافق با ایران بیاندیش
قالیباف: شهید رییسی راه حل مشکلات کشور را عمل به اندیشه های امامین انقلاب می دانست
روسیه و چین 20 سند همکاری امضا کردند
مرمت بناهای تاریخی اصفهان در دستور کار دولت و یونسکو
ادعای آمریکا: توقیف یک نفتکش مرتبط با ایران در اقیانوس هند
راه تازه واردات مواد اولیه پتروشیمی و پلیمری به کشور باز شد
نشانه های نادر زوال عقل که شاید ندانید
اژه‌ای: شهید رئیسی جانفدایی برای ایران را معنا کرد
آمریکا سطح استقرار نیروهای خود در اروپا را به سال 2021 بازگرداند
دیدار قریب‌الوقوع ویتکاف با پوتین در مسکو
آیا قوانین یونسکو زیر آوار جنگ دفن شدند؟
قیمت گوشت قرمز امروز 30 اردیبهشت 1405 + جدول
ادامه روند کاهشی ازدواج و فرزندآوری ، نرخ باروری به 1.34 رسید
تحریم فعالان مرتبط با ناوگان صمود از سوی دولت آمریکا
یک دولت و سه شرکت
قیمت طلای جهانی امروز چهار‌شنبه 30 اردیبهشت / تضعیف اونس در سایه اضطراب تورم جهانی
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
کلماتی که می‌کشند
شی جین: جنگ در خاورمیانه باید هر چه سریعتر پایان یابد
رئیس‌جمهور: تغییر رویکردها و خلاقیت مدیریتی ضروری است
اقتصاد جنگ؛ تجارت خارجی در مسیر تاب‌آوری
حمله وزیر دارایی رژیم اسرائیل به دیوان کیفری بین‌المللی لاهه
دستور دادستان تهران به شبکه بانکی برای پرداخت تسهیلات حمایتی
لابی صهیونیستی با پول‌پاشی نامزدها را تحت تاثیر قرار می‌دهد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت + جدول
معادله تازه ایران برای مهار آمریکا و اسرائیل
پایان انتظار 22 ساله؛ آرسنال قهرمان لیگ برتر شد + فیلم جشن قهرمانی
بلینکن: توان موشکی و هسته‌ای ایران با جنگ از بین نمی‌برد