×
اجتماعی
شناسه خبر : 303507
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/28 ساعت 17:15
اخراج 2500 دانش‌آموز ایرانی از امارات

اخراج 2500 دانش‌آموز ایرانی از امارات

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش از اخراج 2500 دانش‌آموز ایرانی از امارات خبر داد و اعلام کرد ایران به سازمان ملل و یونسکو شکایت کرده و با همکاری عمان امکان ادامه تحصیل آنان فراهم می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی:علی فرهادی  اظهار کرد: دولت امارات در اقدامی همسو با سیاست‌های خصمانه رژیم صهیونیستی و ایالات متحده، نه تنها فعالیت مدارس دولتی ایرانی در آن کشور را متوقف کرد، بلکه دانش آموزان و کادر آموزشی مدارس را نیز به یکباره از کشور اخراج کرده است.

وی با بیان اینکه سابقه فعالیت آموزشی ایران در امارات مربوط به چند سال اخیر نیست بلکه سابقه ای ۵۰ ساله دارد، خاطر نشان کرد: بیش از ۵۰ سال است که ایران با مجوز دولت امارات مدارسی را در شهرهای دبی، العین و ابوظبی احداث کرده است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: این کشور نه تنها تاکنون شهادت ۱۶۸ دانش آموز و معلم در شهر میناب را محکوم نکرده بلکه در ریختن خون این کودکان مظلوم با رژیم‌های کودک کش آمریکا و صهیونیست نیز بیشترین همراهی را داشته و متاسفانه در اقدامی غیراخلاقی (ترور تحصیلی) مجوزهای فعالیت مدارس کشورمان را نیز باطل کرده است.

فرهادی تصریح کرد: در واکنش به این فاجعه آموزشی، ایران طی دو نامه رسمی به سازمان‌های بین‌المللی از جمله یونسکو و آیسسکو شکایت و اعتراض شدید خود را اعلام کرده است؛ البته در این مکاتبات تاکید شده که محروم کردن کودکان از حق تحصیل، نقض آشکار کنوانسیون‌های بین‌المللی است؛ آن هم در شرایطی که ایران همواره بودجه‌کلانی را صرف آموزش اتباع و مهاجران قانونی و غیرقانونی در خاک خود کرده است.

به گفته فرهادی؛ جمهوری اسلامی ایران اقدام امارات در همراهی با تجاوزات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان را هرگز فراموش نخواهد کرد چراکه دولت امارات که مدعی مسلمانی است اکنون با هدف قرار دادن یادگیری و تحصیل دانش‌آموزان، در مسیر دشمنی با کودکان ایران گام برداشته و باید در برابر ملت ایران و نهادهای بین‌المللی پاسخگو باشد.

وی با بیان اینکه تمهیداتی برای ادامه تحصیل این دانش‌آموزان در نظر گرفته‌ شده است، خاطر نشان کرد: به منظور حمایت از دانش‌آموزانی که امکان بازگشت به کشور را ندارند، برنامه‌ریزی‌های لازم جهت استفاده از ظرفیت‌های کشور عمان صورت گرفته است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: دانش‌آموزان می‌توانند تحصیلات خود را به صورت غیرحضوری و با پشتیبانی مراکز آموزشی در کشور عمان ادامه دهند تا هیچ خللی در روند یادگیری آنان در سال تحصیلی جاری رخ ندهد.

وی در خصوص آمار شهدای دانش آموز نیز گفت: تاکنون ۲۰۶ دانش آموز و معلم کشورمان به شهادت رسیده اند و ۱۲۰مدرسه نیز دچار آسیب جزئی و کلی شده‌ است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش همچنین در خصوص وضعیت سال تحصیلی جاری نیز گفت: تا پایان اسفندماه آموزش‌ها به صورت مجازی ادامه خواهد داشت اما بعد از تعطیلات نوروز با توجه به شرایط کشور در خصوص مجازی و یا حضوری بودن مدارس تصمیماتی را اتخاذ خواهیم کرد که در این خصوص نیز اطلاع رسانی می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
حملات هوایی گسترده رژیم صهیونیستی به مناطقی در لبنان/ افزایش آمار 89 شهید و 700 زخمی
سردار رادان: تا پیروزی قطعی در خیابان ها خواهیم ماند
ترامپ به هیچ‌وجه نمی‌تواند ادعای پیروزی کند
نفتکش‌ها از هرمز برگشت خوردند
کشته شدن یک نظامی صهیونیست در جنوب لبنان
روحانی: به آمریکا نمی‌توان اعتماد کرد
سانچز: لبنان باید در آتش‌بس با ایران گنجانده شود
شهادت 2 خبرنگار به دست ارتش رژیم صهیونیستی در لبنان و غزه
نجبای عراق اعلام کرد: به حملات خود علیه مواضع دشمن ادامه می دهیم
البرادعی از آمریکا خواستار شد: جلوی وحشی‌گری اسرائیل را بگیرد
رای گیری دموکرات‌های سنا درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران
گفتگوی وزرای خارجه قطر و عربستان بر سر جلوگیری از گسترش جنگ در منطقه
تردد در تنگه هرمز مانند قبل از آتش بس است
وزیر ارتش آمریکا: کناره گیری نمی کنم
نتانیاهو: توقف جنگ در لبنان بخشی از آتش‌بس نیست/هنوز اهدافی در ایران داریم
باید به مسئولان اعتماد کنیم
ممنوعیت دریافت دستی عوارض آزادراه‌ها
فرماندهی پهپادی نیروی هوافضای سپاه: آماده‌ایم و گوش به فرمان
کنترل حوزه انرژی به ایران قدرت داده است
کنایه یک قانونگذار اسرائیلی به ترامپ
مقام امنیتی اسبق انگلیس: آمریکا دیگر متحد قابل اعتمادی نیست
حضور پرشور مردم تهران در شب اربعین رهبرشهید انقلاب
پزشکیان به مکرون: آتش‌بس در لبنان یکی از شروط طرح 10 ماده‌ای ایران است
کاخ سفید: لبنان بخشی از آتش بس نیست/آغاز مذاکرات از شنبه
عراقچی: آمریکا باید انتخاب کند؛ آتش‌بس یا تداوم جنگ از طریق اسرائیل
پیروزی‌ ایران بار دیگر ثابت کرد اراده ملت‌ها شکست‌ناپذیر است
قالیباف: پس از 3 نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست
رنگرز: برای نخستین بار در 4 سال پیاپی قهرمان آسیا شدیم
سفیر ایران در عمان: امنیت از دل اعتماد می روید
اعتراض دولت عراق به حملات وحشیانه امروز اسرائیل به لبنان
پیام فرمانده کل سپاه پاسداران در پی شهادت سرلشکر پاسدار شهید مجید خادمی
قدردانی سفیر ایران از همراهی ایرانیان مقیم آلمان در جنگ
بقائی: حملات رژیم صهیونیستی به لبنان را شدیدا محکوم می کنیم
ترامپ: مذاکرات حضوری به‌زودی برگزار می شود/ شاید ونس نباشد
طلای آسیا بر گردن ساروی
انصارالله:کنار کشورهای مسلمان می ایستیم
سندرز: نتانیاهو، ترامپ را به جنگ با ایران کشاند
نورویدیو | آن سوی جنگ 2
تهدید تعرفه‌ای ترامپ، پشتوانه حقوقی ندارد
«لبنان» یکی از شروط محوری طرح ایران است/به هر تعرضی پاسخ می دهیم
گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و ترامپ درباره آتش‌بس
ترافیک سنگین در محورهای خروجی مازندران/چالوس یکطرفه شد
ماکرون: آتش‌بس باید شامل لبنان شود
گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و نخست‌وزیر ژاپن
سپاه: تجاوز به لبنان فوراً پایان نیابد، به متجاوزان پاسخ می‌دهیم
باید پاسخی دندان‌شکن به صهیونیست‌ها داد
افزایش قیمت نفت پس از حمله اسرائیل به لبنان
کمک‌های بشردوستانه جمهوری قرقیزستان وارد منطقه آزاد سرخس شد
شرط مشارکت در مذاکرات پاکستان، برقراری آتش‌بس در لبنان
دو هفته هوشیاری برای میدان، دیپلماسی و خیابان/سوخت واقعی موشک‌ها، حضور در خیابان