×
سیاسی
شناسه خبر : 303493
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/28 ساعت 16:02
خبر خوش دولت برای شرکت‌های دانش بنیان

خبر خوش دولت برای شرکت‌های دانش بنیان

سخنگوی دولت از تخصیص بسته حمایتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای شرکت های دانش بنیان خبر داد.

نورنیوز_ گروه سیاسی : سخنگوی دولت گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بسته حمایتی را برای شرکت های دانش بنیان با نرخ سود پانزده و سه دهم درصد تا سقف ۷۰ میلیارد تومان در نظر گرفته است.

فاطمه مهاجرانی امروز پنجشنبه ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۴ در بیستمین روز از جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان در گزارشی تلویزیونی، گفت: بیستمین روز جنگ را سپری می‌کنیم. باید از همراهی و همدلی مردم در تشییع پیکرهای شهدای ناو دنا، شهید لاریجانی و شهید سردار سلیمانی که به معنای واقعی نشان دادند مردم چگونه پای کار نظام و کشور هستند، تشکر کنم.

وی در ادامه ضمن تسلیت شهادت حجت الاسلام والمسلمین خطیب را به عنوان دومین شهید کابینه افزود: قوت جمهوری اسلامی هم در حوزه‌های سخت که قوت موشکی است و هم در حوزه‌های نرم که حمایت مردم است این دو در کنار قدرت جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک تمدن پر گهر معنادار می کند.

سخنگوی دولت در ادامه با تبریک بازگشت اعضای تیم ملی فوتبال زنان کشورمان به وطن گفت: با وجود تلاش‌های بسیار زیادی که در فضاسازی های رسانه ای وجود داشت و تلاش جدی رسانه‌ای دشمن آنها پای کشورشان و مردم ایران ایستادند. این عزیزان در روزهایی که کشور درگیر جنگ بود در یک جبه دیگری می جنگیدند.

مهاجرانی افزود: فشار سنگینی بر اعضای فوتبال زنان کشورمان وارد شد که جا دارد که به این دختران عزیزمان خدا قوت بگوییم و تاکید کنیم که راه بازگشت به وطن برای این عزیزان و راه بازگشت به وطن برای همه ایرانیان باز است، بخصوص کسانی که دشمن امروز روی آنها دست گذاشته که بتواند از طریق انها به کشور آسیب بزند.

وی ادامه داد: دیروز به بخش هایی از واحدهای پالایشی تاسیسات گازی جنوبی کشور حمله شد که خوشبختانه با تلاش فعالین صنعت نفت به خصوص همکاران ما در شبکه گاز، شبکه پایدار است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد. همچنین به دادگستری لارستان در حین ارائه خدمات قضایی حمله شد که در این حمله ۱۴ نفر شهید شدند. دو قاضی، دو کارمند و ۱۰ مراجعه کننده که این نشان از این دارد که دشمن صهیونی ایران را هدف گرفته و حمله به صرف نظامی‌ها را به عنوان بهانه‌ای برای کشتن مردمان ایران زمین می‌داند.

سخنگوی دولت گفت: تعداد شهدای زن ۲۳۱ نفر، تعداد مصدومین زن ۳۴۹۰ نفر، شهدای کمتر از ۱۸ سال ۲۰۶ نفر، تعداد شهدای کمتر از ۵ سال ۱۳ نفر و تعداد شهدای مدافع سلامت ۱۸ نفر هستند.

مهاجرانی افزود: شبکه سوخت کشور با وجود همه تهدیدها و حملات دشمن پابرجا و پایداراست.

وی ادامه داد: وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی مدرسه شجره طیبه میناب را در فهرست میراث ملی ایران ثبت کرد که این کار در راستای رساندن صدای تمدنی ما است. همچنین آثاری که ثبت ملی و جهانی شدن و آسیب دیدند را به صورت مرتب فهرست‌برداری می‌کنند و به کمک کارشناسان شدت آسیب‌ها برآورد می شود که این کار کمک می کند در زمانی که بخواهند بازسازی کنند مشکلی در این زمینه نداشته باشیم.

سخنگوی دولت از فعال شدن تیم های مداخلات روانی و اجتماعی در محل اسکان موقت آسیب دیدگان جنگ خبر داد و گفت: افرادی که منازل آنها دچار آسیب شد و یا پیرامون آنها دچار آسیب شد ممکن است از نظر روحی روانی نیاز به مداخله و حمایت داشته باشند لذا به همراهی جمعیت هلال احمر وسازمان بهزیستی تیم‌های مداخلات روانی و اجتماعی در محل اسکان موقت آنها فعال شدند که بتوانند کمک کنند که این افراد بار سنگین ناشی از اضطراب زمان انفجار و از دست دادن خانه و زندگی را بتوانند تحمل کنند.

وی در ادامه افزود: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هم از ارائه خدمات بهداشتی به بیش از ۸۳ هزار مادر و نوزاد در ایام جنگ خبر داد. همچنین وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی هم اعلام کرد که اعتبار ۲۰ میلیون تومانی را در بانک رفاه کارگران برای تمام بازنشستگان تامین اجتماعی اختصاص داده که بتوانند کالاهای ضروری و مایحتاج عمومی خود را خرید کنند.

سخنگوی دولت ادامه داد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از ارسال بیش از ۶ میلیون مرسوله پستی در ایام جنگ خبر داد. همچنین یک بسته حمایتی را وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای فعالان حوزه فناوری اطلاعات در نظر گرفته است که اولویت شرکت‌های دانش بنیان است. این شرکت ها می توانند با ثبت درخواست و تکمیل اطلاعات خود در سامانه «غزال» از تسهیلات سرمایه در گردش با نرخ سود «پانزده و سه دهم درصد» و تا سقف ۷۰ میلیارد تومان بهره مند شود.

وی گفت: این تسهیلات سه ماه تنفس دارد و با بازپرداخت نه ماهه ارائه خواهد شد. البته این شرکت ها باید در دوران پیش از بحران فعال بوده باشند و تسهیلات مشابهی را استفاده نکرده باشند و اولویت با شرکت هایی است که تسهیلات مشابه را دریافت نکرده باشند.

مهاجرانی افزود: برای شرکت های غیر دانش بنیان که در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات فعالیت می‌کنند تسهیلاتی با نرخ ۲۳ درصد و تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال یعنی ۱۰ میلیارد تومان در قالب سرمایه در گردش و در سرمایه ثابت در نظر گرفته شده که شرط فعال بودن و شرط عدم دریافت تسهیلات مشابه یا لااقل در اولویت بودن شرکت‌ها همچنان پابرجاست.

سخنگوی دولت ادامه داد: کتابخانه های عمومی در ایام نوروز مشخصا اعلام کرده که ۱۰۴ کتابخانه عمومی چراغ آنها روشن خواهد بود و به ارائه خدمات خواهد پرداخت. همچنین عکاسان، نویسندگان و طراحان زیادی در این ایام کارهای ارزشمندی را انجام دادن و در کنار آنها فعالان حوزه موسیقی هم کارهایی را به مناسبت همین ایام به مردم تقدیم کردند.


نظرات

آخرین اخبار
انفجارهای مهیب کی‌یف را لرزاند؛ مردم به ایستگاههای مترو پناه بردند
چشم‌انداز تجارت 10میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان
کارشکنی تازه آمریکا در مسیر دیپلماسی؛ تحریم‌های موازی خزانه‌داری همزمان با ادعای تفاهم
موج محکومیت حملات آمریکا و عربستان به عراق؛ از تهران تا صنعا و بغداد
واردات ربات‌های انسان‌نمای چینی به آمریکا ممنوع شد
سنتکام چگونه دکترین حقوق دریاها را در تنگه هرمز زیر پا گذاشت؟
آماده‌باش کامل در اوکراین؛ زلنسکی از حمله قریب‌الوقوع مسکو خبر داد
5 راهکار تناسب اندام به جای دراز و نشست
ترور ناجوانمردانه مأمور حافظ امنیت در ایرانشهر؛ عملیات تعقیب آغاز شد
کارنامه نیمه اول، دستورکار نیمه دوم
گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر و فرستاده ویژه آمریکا درباره تحولات منطقه
شهادت 4 پاسدار مأمور تأمین امنیت اربعین در حمله به عراق
واکنش سفارت ایران در غنا به پیام ترامپ
سپاه: بستن یک حساب کاربری، هرگز نمی‌تواند صدای حق را خاموش سازد
یادی از  خالق خاطرات شیرین سینمای ایران تهران،/چهارشنبه/ مجلس ترحیم زنده یاد اکبر عبدی
آیت‌الله نورمفیدی: تهمت به مسئولان از مرز اخلاق و قانون گذشته است
گزارش تصویری | مراسم یادبود مرحوم اکبر عبدی در مسجد جامع شهرک غرب
دستگیری عاملان شهادت 2 بسیجی در مشهد
شعله‌ها در هورالعظیم فروکش کردند
بررسی ابعاد حمله جنایتکارانه اوکراین به کشتی آنا در دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه
سخنگوی شورای نگهبان: هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است
امدادرسانی به 187 نفر در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
50 تن مواد پتروشیمی احتکاری در ساری کشف شد
تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران
حادثه آسانسور در کرج جان یک نفر را گرفت
تکذیب حمله به کشتی باربری در سواحل فریدونکنار
انفجارهای شدید سلیمانیه عراق را لرزاند
سرپرست وزارت دفاع: خون شهدای اقتدار، توان بازدارندگی ایران را استوارتر از گذشته خواهد کرد
مخالفت بوئینک با تولید موشک‌های پاتریوت در اوکراین
برنامه امتحانات نهایی برگزارنشده پایه دوازدهم 4 استان جنوبی منتشر شد
پیشنهاد تشکیل بلوک نظامی بریکس
تنها نقشه راه؛حفظ امنیت ملی
رایزنی وزرای خارجه قطر و آلمان درباره کاهش تنش‌ها در منطقه
عارف: هیچ بهانه‌ای برای کم‌کاری در توسعه روابط با آفریقا پذیرفته نیست
ادعای دوباره آمریکا در خصوص تنگه هرمز
حمله پهپادی به تاسیسات گازی آمریکا
فرمانده کل ارتش: بر عهد خود با ملت ایستاده‌ایم؛ دفاع از ایران تا آخرین نفس ادامه دارد
منطقه در لبه انفجار!
گزارش «سی‌ان‌ان» از دیدار ونس و نتانیاهو
سفر معنادار کویتی‌ها به پاکستان
نقش مخرب اوکراین در تسلیح گروه‌های مافیایی اروپا
بازی «بی بی» و زلنسکی در دفن گراهام
حسرت بزرگ لواندوفسکی از رد قرارداد میلیون یوریویی
رویارویی روسیه با 30 هزار تحریم
کانادا خشونت‌های صهیونیست‌ها در کرانه باختری را محکوم کرد
مراسم یادبود اکبر عبدی؛ از اشک هنرمندان تا عصبانیت از سلفی‌بگیران + تصاویر
فعالیت تمامی مدارس به صورت حضوری خواهد بود
هدایت پیکان به الهامی سپرده شد
هلاکت عامل تروریستی در شهرستان بوکان
زیدان برای عشق به فرانسه آمد، نه پول