×
بین الملل
شناسه خبر : 303487
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/28 ساعت 15:59
تلاش کانادا برای تنش‌زدایی و جلوگیری از گسترش جنگ

تلاش کانادا برای تنش‌زدایی و جلوگیری از گسترش جنگ

وزیر امور خارجه کانادا از تلاش این کشور برای کاهش تنش‌ها و پایان دادن به جنگ با ایران از طریق گروه هفت (جی7) و رایزنی با کشورهای خاورمیانه خبر داد.

نورنیوز_ گروه بین الملل : وزیر امور خارجه کانادا اعلام کرد که دولت «اتاوا» در تلاش است تا از طریق یک رویکرد مشترک گروه هفت (جی۷) و کشورهای خاورمیانه، برای کاهش تنش‌ها و پایان دادن به جنگ با ایران اقدام کند.

به گزارش روز پنجشنبه روزنامه گاردین، «آنیتا آناند» وزیر خارجه کانادا گفته است که کشورش در تلاش برای اتخاذ رویکردی جمعی از سوی گروه ۷ و کشورهای خاورمیانه برای کاهش تنش در جنگ است و این تلاش شامل اقداماتی است که می‌تواند به این جنگ پایان دهد.

آناند که پس از گفتگو با «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه، به منظور دیدار با «ایوت کوپر» وزیر خارجه انگلیس به لندن رفته است، در گفتگویی با روزنامه گاردین گفت، امیدوار است نشست گروه ۷ به ریاست فرانسه، بتواند آغازگر رویکردی جمعی و گسترده‌تر برای خروج از این بحران باشد.

فرانسه در حال حاضر ریاست دوره ای گروه ۷ را برعهده دارد. این گروه شامل، فرانسه، کانادا، آمریکا، ژاپن، ایتالیا، انگلیس و آلمان است.

آناند گفت که یک «سند اصول» (document of principles) را برای به اشتراک گذاشتن با دیگران «به منظور کاهش خطر سرایت جنگ به منطقه‌، به حداقل رساندن تأثیرات جانبی آن بر کشورهای غیر متخاصم و جمعیت غیرنظامی و در نهایت کاهش شوک‌های اقتصادی محلی» تهیه کرده است.

آناند گفت: «این سندی است که من با تعدادی از کشورها روی آن کار می‌کنم. من با همه کشورهای عضو گروه ۷ و هر شریکی که تحت تأثیر جنگ در خاورمیانه قرار گرفته است صحبت می‌کنم تا بر اصل کاهش تنش تأکید کنم.»

وزیر خارجه کانادا افزود: «برای ما مهم است که در مورد کاهش تنش‌ها گفتگو کنیم. من می‌خواهم به‌طور خاص با کشورهایی که مستقیماً تحت تأثیر حملات قرار گرفته‌اند، تعامل داشته باشم، بنابراین این یک بحث جمعی و هماهنگ در مورد راه‌های خروج (از جنگ) است.»

وی همچنین تاکید کرد که دولت کانادا هیچ شور و اشتیاقی درباره جنگ آمریکا-اسرائیلی علیه ایران ندارد هر چند مدعی شد که پاسخ ایران به این حملات نقض قوانین بین‌المللی است!

وزیر خارجه کانادا گفت: ما درباره این عملیات نظامی مورد مشورت قرار نگرفتیم و در آن مشارکت نکردیم و بطور قطع هیچ قصدی برای مشارکت در عملیات نظامی نداریم اما این بدان معنا نیست که درباره تنگه هرمز نگرانی نداریم.
این رسانه انگلیسی نوشت: کانادا محل زندگی بخش بزرگی از ایرانیان خارج از کشور است، اما ۱۵ سال است که با تهران روابط دیپلماتیک ندارد.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران از صبح روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.


نظرات

آخرین اخبار
محسن پاکنژاد: محاصره دریایی ایران برای دشمن بی نتیجه است
علی خسروی طراح و گرافیست نام آشنا درگذشت
رایزنی تلفنی بن زاید و الزیدی
محسن رضایی: آمریکا در بن بستی کامل گرفتار شده است
یک تانک مرکاوا توسط حزب‌الله هدف قرار گرفت
یک نفتکش ایرانی دیگر از تنگه هرمز عبور کرد
وزارت صمت خالی فروشی خودرو را ممنوع کرد
استقبال ترامپ از خروج امارات از اوپک
ازسرگیری حملات داعش به حومه حلب
ناو «جرالد فورد» خاورمیانه را ترک می‌کند
واکنش ایران به ادعاهای بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس
گفتگوی تلفنی عراقچی و رئیس پارلمان لبنان درباره آخرین تحولات منطقه
روسیه و بلاروس حمله آمریکا و اسرائیل به ایران را محکوم کردند
اعتراف یک رسانه غربی به ضربات کوبنده ایران به آمریکا
خبرگان رهبری: تیم مذاکره‌کننده در چارچوب فرامین ولی فقیه عمل می‌کند
قیمت نفت برنت از مرز 120 دلار گذشت
رئیس قوه قضاییه: ملت متحد ایران بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
بن‌بست آمریکا در بحران تنگه هرمز
ایران اقدام بحرین در سلب تابعیت شهروندانش را محکوم کرد
گفت‌وگوی پوتین و ترامپ درباره ایران و اوکراین
گزارش تصویری| اجتماع امام رضایی ها در تهران
هلاکت 2 شرور درپی حمله تروریستی به ماموران پلیس ایرانشهر
قوه قضاییه: مرحومه‌ای به نام «آیدا برآسا» وجود خارجی ندارد
گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران
سئول در حال رایزنی با تهران برای حل مشکل کشتی‌های کره‌ای در هرمز
5 اسیر فلسطینی اهل نوار غزه آزاد شدند
عضو کمیسیون امنیت ملی: رژیم صهیونیستی مانع مذاکرات ایران و آمریکا است
آزادی 6 نفر از خدمه ایرانی کشتی توسکا با پیگیری ایران
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیران امور خارجه لهستان، هند و کنیا
حملات پهپادی تازه حزب‌الله به تجمع نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
هزینه‌کرد 25 میلیارد دلاری آمریکا برای جنگ علیه ایران
سپاه تعیین‌کننده تردد دریایی در تنگه هرمز است
بازار خرده‌فروشی بریتانیا در آستانه زمین‌گیر شدن
بحران بی‌سابقه در هوانوردی جهان پس از بسته شدن تنگه هرمز
اعتراف ارتش اسرائیل به ناتوانی در مقابله با ریزپرنده‌های حزب‌الله
چین ادعای روزنامه فایننشال تایمز را رد کرد
5 کشتی مرتبط با ایران از تنگه هرمز عبور کردند
پکن: واشنگتن فوری به محاصره و تحریم کوبا پایان دهد
اعتراف هگست به بمباران یک مدرسه در ایران در جدال لفظی با نمایندگان
یاتا اذعان کرد؛ افزایش قیمت بلیت هواپیما در آسیا و اروپا
تاج به خاطر توهین‌های صورت گرفته تصمیم به بازگشت گرفت
انتقاد سناتورهای آمریکایی از ضعف تدابیر حفاظتی در پایگاه آمریکا در کویت
تأکید رئیس‌جمهور لبنان بر تقویت حضور دولت در جنوب
نورنما | خلیج فارس خانه ماست
چارلز سوم به ترامپ: اگر ما نبودیم شما فرانسوی حرف می‌زدید/ماکرون:خیلی شیک می‌شد!
تمرینات پرسپولیس از این تاریخ آغاز می‌شود
دفتر نبیه بری اظهارات رئیس‌جمهور لبنان را رد کرد
جاده چالوس از عصر امروز یک‌طرفه شد
ادموند بزیک، مدیر جدید آکادمی سرخ‌پوشان شد
بیانیه نماینده ایران در آژانس در کنفرانس بازنگری «ان‌پی‌تی»