×
سیاسی
شناسه خبر : 303475
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/28 ساعت 15:06
هشدار قرارگاه خاتم : حمله دوباره به زیرساخت‌های انرژی پاسخ شدیدتری خواهد داشت

هشدار قرارگاه خاتم : حمله دوباره به زیرساخت‌های انرژی پاسخ شدیدتری خواهد داشت

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) با تأکید بر اینکه ایران قصد توسعه دامنه جنگ به تاسیسات نفتی را نداشت و نمی‌خواست آسیبی به اقتصاد کشورهای دوست و همسایه بزند هشدار داد: در صورت حمله مجدد پاسخ ما بسیار شدیدتر از حملات قبلی خواهد بود.

نورنیوز_ گروه سیاسی : سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) با بیان اینکه ایران قصد توسعه دامنه جنگ به تاسیسات نفتی را نداشت و نمی‌خواست آسیبی به اقتصاد کشورهای دوست و همسایه وارد شود، تاکید کرد: در صورت حمله مجدد پاسخ ما بسیار شدیدتر از حملات قبلی خواهد بود.

سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری روز پنجشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ اعلام کرد: موج شصت و سوم عملیات وعده صادق ۴ علیه تاسیسات نفتی مرتبط با آمریکا در منطقه با قدرت با رمز یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف اجرا شد.

وی تاکید کرد: دشمن فریبکار و دروغگو بعضی از تاسیسات انرژی کشورمان را هدف قرار داد تا عرصه را بر مردمی که ۱۶ شبانه روز نظرشان را در خیابان‌ها در مورد تجاوزات اخیر فریاد می‌زنند تنگ کند و از ملت ایران انتقام بگیرد.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران قصد توسعه دامنه جنگ به تاسیسات نفتی را نداشت و نمی‌خواست آسیبی به اقتصاد کشورهای دوست و همسایه وارد شود اما با تجاوز دشمن به زیرساخت‌های انرژی عملاً وارد مرحله جدیدی از جنگ شدیم و ضرورت دفاع از زیرساخت‌های ایران ما را وادار به حمله به تاسیسات انرژی مرتبط با آمریکا و سهامداران آمریکایی ساخت.

سرهنگ ذوالفقاری گفت: نیروهای مسلح بلافاصله بعد از خباثت دشمن شروع به اقدام تهاجمی کرده و در پی عملیاتی سنگین و تقابلی تا رسیدن خسارات به سطح ضربه وارده مجموعه‌ای از تاسیسات نفتی که منافع آمریکا در منطقه محسوب می‌شوند را به آتش کشیدند.

وی تاکید کرد: بار دیگر به دشمن اخطار می‌دهیم که اشتباه بزرگی در حمله به زیرساخت‌های انرژی جمهوری اسلامی ایران مرتکب شدید و پاسخ آن در حال اجراست و هنوز تمام نشده اگر مجدداً تکرار شود حملات بعدی به زیرساخت‌های انرژی شما و هم‌پیمانان شما تا نابودی کامل آن متوقف نخواهد شد و پاسخ ما بسیار شدیدتر از حملات قبلی خواهد بود.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) یادآور شد: نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران نیز در ادامه عملیات بعدی صادق ۴ و در موج ۶ و سوم این عملیات اهداف کلیدی در پایگاه‌های منهاد و پایگاه بالگردی الحدیری تروریست‌های آمریکایی و پایگاه مینا سلمان مقر ناوگان پنجم تروریست‌های آمریکایی را منهدم ساخت در این عملیات ترکیبی موشکی پهپادی، ساختمان استقرار فرماندهان مخازن سوخت و سوله‌های تجهیزات پایگاه منهاد را مورد اصابت موثر قرار دادند.

سرهنگ ذوالفقاری اضافه کرد: رادارهای هشدار اولیه و رمپ مرکزی پایگاه الحدیری نیز با موشک‌های بالستیک مورد اصابت قرار گرفت مخازن سوخت و رادارهای هشدار اولیه پایگاه‌های هوایی تروریست‌های آمریکایی و مقر ناوگان پنجم در مینا سلمان نیز مورد اصابت سهمگین پهپادها و موشک‌های کروز و بالستیک قرار گرفتند.

وی گفت: دلاورردان نیروی هوافضای سپاه نیز در ادامه موج ۶ و سوم مراکز استقرار نظامی‌های کودککش رژیم اشغالگر صهیونیستی در جنوب سرزمین‌های اشغالی را با یک فروند موشک چند کلاهک قدر مورد اصابت قرار دادند و این اصابت تصاویر متفاوتی نیز به وجود آورد.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) یادآور شد: ضمن آنکه ساعاتی قبل دو فروند پهپاد دشمن متجاوز توسط سامانه‌های نیروی پدافند هوایی ارتش در آسمان تهران منهدم شد. در طول این جنگ پهپادهای پیشرفته دشمن متجاوز اغلب پیش از انجام عملیات تهاجمی مورد اصابت سامانه‌های شبکه یکپارچه پدافندی قرار گرفتند. عملیات‌های آفندی و پدافندی نیروهای مسلح ایران پرقدرت ادامه دارد.


نظرات

آخرین اخبار
تقدیر رئیس جمهور از حضور تاریخی مردم در مراسم بدرقه رهبر شهید
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه 20تیرماه
تشییع رهبر شهید ایران از دریچه نگاه CNN
از بین‌الحرمین تاصحن رضوی؛ رواق دارالذکر، آرامگاه ابدی رهبر شهید انقلاب
گزارش تصویری| تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد مقدس
فرودگاه ایرانشهر بسرعت بازسازی می شود
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
اسرائیل در ترور سخنگوی حماس ناکام ماند
بازسازی یک خط از مسیر ریلی آسیب دیده نیشابور - مشهد
وداع تاریخی یک ملت با رهبر شهید
بازتاب تشییع رهبر شهید ایران در رسانه‌های روسیه
نتانیاهو: از جنوب لبنان عقب نشینی نمی کنیم
امضای توافق‌های اقتصادی عربستان و کانادا
ترامپ، پیشوای ابتذال سیاست و سقوط اخلاق در حکمرانی
خدمت‌رسانی هزار طلبه قم به زائران مراسم تشییع رهبر شهید
تشییع میلیونی پیکر امام شهید نقطه عطف تاریخی است
نکیسا: جام را با نیوزیلند از دست دادیم
افزایش قیمت بنزین آمریکا در سایه تنش‌های نفتی
رونمایی از ترجمه روسی کتاب «پدر دلسوز»
ارائه 57هزار خدمات درمانی در مراسم وداع
ایران مقابل ماجراجویی امریکا می ایستد
مصر در آستانه هسته‌ای شدن
خروج اضطراری نفت ایران قبل از محاصره دریایی آمریکا
دستگیری سرکرده ارشد داعش در سوریه
3 شهید و 15 مجروح در حمله آمریکا به بندر صیادی سیریک
تداوم حملات کوبنده نیروهای مسلح ایران به پایگاههای آمریکا؛ بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه
رایزنی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه عمان و ترکیه
استقبال بن سلمان از نخست وزیر کانادا در جده
بازسازی فوری پل آق قلا پس از حمله امریکا
پدیده لیگ، پرسپولیسی شد
رایزنی اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات
بدرقه 10میلیونی رهبر شهید در عراق
بخشودگی 100درصدی جرایم مالیاتی تا 30 تیر
پرداخت سود سپرده‌های بانکی با رفع اختلال‌
جزئیات جدید بیمه سلامت/ کدام دهک ها رایگان شدند؟+ اعلام نرخ سایر دهک‌ها
این آمار فقط یک عدد نیست؛ یک هشدار است
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز پنجشنبه 18 تیر 1405 | شوک بزرگ به استقلال
نخست‌وزیر عراق: پس از پایان مهلت، سلاح در اختیار دولت خواهد بود
اصابت 10موشک بالستیک به مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا
جنگنده اف-16 آمریکایی در آتش سوخت
تحلیلگر هندی: ادعای التماس ایران برای توافق، روایت‌سازی ترامپ است
توافق آلمان و آمریکا برای استقرار موشک‌های تاماهاوک
پرداخت حقوق خانواده شهدای جنگ رمضان ابلاغ شد
رایزنی ایران با 4 کشور برای توسعه هوش مصنوعی
افشای کشتار خانواده‌های لبنانی توسط رژیم صهیونیستی
توطئه‌های دشمن در شمال‌غرب و جنوب‌شرق کشور خنثی‌ شدند
جزئیات اصلاح نحوه محاسبه فوق‌العاده خاص حقوق کارمندان
افزایش دمای هوا در همدان
بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه درباره تنگه هرمز
«تفنگ پدری» با صدای پرواز همای منتشر شد+فیلم