×
اجتماعی
شناسه خبر : 303414
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/28 ساعت 09:46
بیماران خاص در سفر نگران تامین دارو نباشند

بیماران خاص در سفر نگران تامین دارو نباشند

سخنگوی سازمان غذا و دارو با اعلام آمادگی کامل برای تامین دارو و شیرخشک در تعطیلات سال نو، از امکان دریافت داروهای تخصصی توسط بیماران خاص در خارج از استان محل سکونت و پایش شبانه‌روزی شبکه توزیع برای رفاه حال مسافران خبر داد.

نورنیوز_ گروه اجتماعی: سخنگوی سازمان غذا و دارو تمهیدات این سازمان جهت تامین دارو، تجهیزات پزشکی و شیرخشک در شرایط جنگی و همچنین تعطیلات عید نوروز را تشریح کرد.

دکتر محمد هاشمی در توضیح تامین دارو و تجهیزات پزشکی در شرایط جنگی و همچنین در آستانه عید نوروز، گفت: تأمین ذخایر استراتژیک دارو و تجهیزات پزشکی مبتنی بر اسناد بالادستی از جمله برنامه هفتم توسعه و قانون برنامه سالانه یکی از اولویت‌های اساسی کشور بود و با اینکه ردیف بودجه مستقلی برای آن پیش‌بینی نشده بود، با تدبیر دولت منابعی از آن تأمین شد.

وی در این باره افزود: در برنامه هفتم توسعه، از وظایف محوله به سازمان غذا و دارو ذخیره استراتژیک دارو، تجهیزات پزشکی و شیر خشک بود که کارگروه‌های تخصصی در این حوزه ها، در پروسه ای مستمر بر اساس نیازسنجی، روند خریدها را انجام داد؛ ذخایری که در این سال پر حادثه که با دو جنگ و یک اغتشاش غیر قابل تصور همراه بود، ضرورت آن بوضوح بر همگان مشخص شد.

او در این باره ادامه داد: بر همین اساس هم عملا در جنگ ۱۲ روزه یکی از ارگانهایی که به زعم همگان سربلند از انجام وظایف خود بیرون آمد سازمان غذا و دارو بود که علی رغم چالش جدی تامین و انتقال ارز، تامین کنندگان دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی با حداکثر توان و مطابق با برنامه‌ریزی‌های انجام شده وظایف خود را در تولید، واردات و توزیع اقلام سلامت محور به صورت شایسته انجام دادند. در حال حاضر نیز این اطمینان وجود دارد که چرخه تولید و تأمین کماکان با صلابت و استحکام ادامه خواهد یافت.

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره تامین داروهای مورد نیاز بویژه داروهای بیماران خاص با توجه به در پیش بودن تعطیلات نوروز، گفت: کشور از ذخایر راهبردی و استراتژیک قابل توجهی در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی، شیر خشک و سایر فراورده‌های سلامت برخوردار است و توانایی پاسخگویی به تمام نیازهای پیش‌بینی شده و اضطراری کشور را دارا می‌باشد.

او در همین راستا افزود: مدیران و پرسنل سازمان غذا و دارو و معاونت های غذا و داروی سراسر کشور به صورت ۲۴ ساعته و بدون وقفه در حال پایش مستمر وضعیت بوده و با هماهنگی کامل با سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، آمادگی لازم جهت مدیریت هرگونه اقتضاء و تأمین نیازهای ضروری جامعه را دارند.

هاشمی همچنین گفت: در سالهای گذشته در ایام نوروز تمهیدات خاصی برای مدیریت فراورده های سلامت بویژه دارو، تجهیزات و شیر خشک انجام می شد تا علاوه بر پایداری شرایط معمول، جمعیت مواج مسافر و مهاجر در استانهای میهمانپذیر موجب اختلال در آن استانها نشود. با تجارب جنگ ۱۲ روزه این موضوع در شرایط حاضر نیز به خوبی رصد و پایش می شود و مشکل حادی در این زمینه نیست.

سخنگوی سازمان غذا و دارو ادامه داد: در جابه‌جایی موقت برخی بیماران خاص و صعب‌العلاج به استان‌های دیگر در پی شرایط اخیر با توجه به اینکه شبکه توزیع دارو در کشور به‌گونه‌ای طراحی شده که بیماران می‌توانند حتی خارج از استان محل سکونت خود نیز داروهای تخصصی مورد نیازشان را دریافت کنند، مشکلی برای بیماران ایجاد نخواهد شد. بر همین اساس داروخانه‌های منتخب در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور آماده ارائه خدمات دارویی به این بیماران هستند و فرآیند تأمین و تحویل داروهای حیاتی بدون وقفه ادامه دارد.


نظرات

آخرین اخبار
پکن و واشنگتن بر سر کاهش تعرفه‌های متقابل مذاکره می‌کنند
نیکزاد: دشمنان تصور می‌کردند تهران را سه‌روزه می‌گیرند، اما ایران را نشناختند
جاده چالوس جمعه یک‌طرفه می‌شود؛ جزئیات محدودیت‌های ترافیکی
میزان خسارت های طوفان و سیل در مازندران اعلام شد؛ 750 واحد مسکونی آسیب دید
آخرین قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ اونس طلا از 4400 دلار عبور کرد
کارمزد جدید بانک‌ها اعلام شد؛ هزینه دسته‌چک، چک برگشتی و گواهی تمکن چقدر شد؟
لغو 4 بازی هفته هفتم لیگ برتر؛ پرسپولیس و سپاهان بازی ندارند
عوارض 10 درصدی کرایه حمل مایعات نفتی و گازی متوقف شد
جدول پخش فیلم‌های تلویزیونی پنجشنبه 19 شهریور؛ از «دوازدهمین مرد» تا «اخراجی‌ها 2»
دو معاونت ریاست جمهوری مأمور پیگیری طرح مقابله با نفوذ شدند
دستور پزشکیان برای بسیج همه ظرفیت‌ها در مناطق سیل‌زده
آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ سکه امامی به 240 میلیون تومان رسید
پهپاد کاریال عربستان به دست نیروهای یمن ساقط شد
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با وعده درآمد دلاری از لایک کردن
هشدار بغداد؛ استفاده از خاک عراق برای حمله به کشورهای دیگر ممنوع است
قیمت خودروهای داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ تارا و اکستریم رکورد زدند
آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ جهش 10 هزار تومانی یورو
وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران نابودشدنی نیست
مخالفت دولت با طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه
تعطیلی استخرها و سالن‌های همایش دولتی با دستور رئیس‌جمهور
رویترز: تصرف زهپاد آمریکایی فرصتی برای مهندسی معکوس ایران است
هزینه وام مسکن زوجین تهرانی به 470 میلیون تومان رسید
استقلال - پیکان / ترکیب احتمالی آبی ها ؛ 2 تغییر مهم بختیاری‌زاده
نورنما | نمایش هوایی جنگنده های ترکیه ای بر فراز اهرام مصر
آخرین اخبار از پیشتازی مخالفان نتانیاهو در آستانه انتخابات کنست
تعرفه تلفن ثابت بازهم گران شد؛ مکالمه با موبایل از فردا چقدر می‌شود؟
حمایت اسلام‌آباد از حق هسته‌ای ایران در نشست آژانس
یمن عربستان را به تشدید حملات متهم کرد؛ درگیری‌ها وارد مرحله جدید شد
قیمت گوشت قرمز امروز 19 شهریور 1405 + جدول قیمت گوشت گوسفندی و گوساله
عرب‌ها در انتخابات اسرائیل چه می‌کنند؟
گسترش جغرافیایی تنش
هشدار سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات دارویی در فضای مجازی
رکوردشکنی دولت در اسقاط خودرو؛ 700 هزار دستگاه طی دو سال
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ گرانترین محصول 7 میلیارد تومان
موشک‌های ایران به کشتی‌های جنگی آمریکا نزدیک‌تر شدند
قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405 + جدول کامل قیمت ها
افشاگری اژه‌ای درباره دو وزیر دولت سیزدهم: ترک فعل نکرده بودند؛ جرم مرتکب شده بودند
فروش 42 هزار سکه در نخستین عرضه اوراق سلف
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ عبور شاهین اتوماتیک از 3 میلیارد
وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات از ناترازی برق کشور برطرف شد
انصارالله شهر راهبردی المخا را فتح کرد؛ پیشروی 2600 کیلومتری در سواحل غربی یمن
جنگی که آمریکا را مجبور به بازآرایی می کند؛ مرحله بعدی چیست؟
آخرین اخبار از تأمین اجتماعی ؛ تصمیم جدید برای وصول حق‌بیمه و مطالبات کارفرمایان
هجوم مرغ‌های مینا به مزارع خراسان‌شمالی؛ کلزا و کاملینا در امان نماندند
جنگ اراده‌ها و محاسبات ناکارآمد دشمن
طناب کشی عراقی ها برسر دو ضرب الاجل
60 هزار برق غیرمجاز در تهران شناسایی شد؛ کشف ماینر غیرمجاز در چاه‌ کشاورزی!
روایت معاون نیروی دریایی ارتش از شهید سلیم‌زاده؛ خلبانی که تحرکات آمریکا را رصد می‌کرد
تک ضرب | غزال تیزپای بد دهن فوتبال ایران !
جزئیات آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا/انفجار در قشم و سیریک، ادعای ترامپ و موضع پاکستان