×
بین الملل
شناسه خبر : 303366
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/28 ساعت 02:20
واکنش ونس به استعفای مقام آمریکایی درباره مخالفت با جنگ علیه ایران

واکنش ونس به استعفای مقام آمریکایی درباره مخالفت با جنگ علیه ایران

معاون رئیس جمهوری آمریکا همچنین در واکنش به استعفای رئیس مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا در مخالفت با جنگ بی دلیل واشنگتن و تل آویو علیه ایران گفت: استعفای کنت «خوب» بود اگر نمی‌توانست از طرح ترامپ در مورد ایران حمایت کند.

 نورنیوز-گروه بین الملل: معاون ترامپ روز چهارشنبه به وقت محلی در میشیگان در توجیه حمله به ایران و دستکم گرفتن پیامدهای اقتصادی این جنگ و عدم همراهی ناتو با آمریکا گفت: دولت دونالد ترامپ افزایش قیمت بنزین به دلیل جنگ با ایران را یک «مشکل» می‌داند و به آمریکایی‌ها هشدار داد که «مسیر دشواری در چند هفته آینده پیش رو داریم.»

او همان توجیه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا را تکرار کرد که این جهش قیمتی «یک نوسان موقتی» است و سپس ادعا کرد: «در خارج از کشور، مردم وضعیت را خیلی بدتر از ما تجربه می‌کنند.» قیمت بنزین در اروپا معمولا بالاتر از آمریکا است.

ونس در آبرن هیلز، میشیگان گفت: «این وضعیت برای همیشه ادامه نخواهد داشت. ما به کسب و کار رسیدگی خواهیم کرد. ما به خانه باز خواهیم گشت و وقتی این اتفاق بیفتد، خواهید دید که قیمت انرژی به واقعیت بازمی‌گردد. اما در عین حال، ما یک مشکل داریم. ما می‌دانیم که یک مشکل داریم. ما هر کاری از دستمان بربیاید برای رسیدگی به آن انجام می‌دهیم.»

به گزارش سی ان ان، بر اساس اعلام انجمن خودروی آمریکا، میانگین قیمت بنزین معمولی در سطح ملی در روز چهارشنبه، ۳.۸۴ دلار برای هر گالن بنزین معمولی است که نسبت به هفته گذشته که ۳.۵۸ دلار و ماه گذشته که ۲.۹۲ دلار بود، افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش، در همین حال، ایالت‌هایی مانند کالیفرنیا با میانگین قیمت‌های بالای ۵ دلار برای هر گالن مواجه هستند.

معاون ترامپ به طور مبهم اشاره کرد که برخی اقدامات برای مقابله با افزایش قیمت بنزین در ۲۴ تا ۴۸ ساعت آینده انجام خواهد شد.

واکنش ونس به استعفای مقام آمریکایی درباره مخالفت با جنگ علیه ایران

معاون رئیس جمهوری آمریکا همچنین در واکنش به استعفای رئیس مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا در مخالفت با جنگ بی دلیل واشنگتن و تل آویو علیه ایران گفت: استعفای کنت «خوب» بود اگر نمی‌توانست از طرح ترامپ در مورد ایران حمایت کند.

«جو کنت» رئیس مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا در اعتراض به جنگ بی دلیل آمریکا علیه ایران استعفا داد و گفت: «من نمی‌توانم با وجدانی آسوده از جنگ جاری در ایران حمایت کنم. ایران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی برای کشور ما ایجاد نکرده بود و واضح است که ما این جنگ را به دلیل فشار اسرائیل و لابی قدرتمند آمریکایی آن آغاز کردیم.»

ونس گفت: استعفای رئیس سابق مبارزه با تروریسم، «اقدام خوبی» بود و اعضای دولت باید تصمیمات رئیس جمهورترامپ را حتی اگر با آنها مخالف باشند، اجرا کنند. «من اینگونه کارم را انجام می‌دهم.»

برخی از حامیان جنبش ماگا از ونس به دلیل شفاف نبودن موضعش درباره این جنگ انتقاد کرده‌اند.

ونس در سخنرانی خود در ایالت میشیگان مدعی شد: «من رئیس‌جمهور را به‌خوبی می‌شناسم؛ او از اختلاف نظر استقبال می‌کند. او دوست دارد افراد دیدگاه‌های خود را درباره آنچه باید رخ دهد بیان کنند و به همه گوش می‌دهد.»

او افزود: «با این حال، فارغ از اینکه دیدگاه شما چیست، وقتی رئیس‌جمهور ایالات متحده تصمیمی می‌گیرد، وظیفه شماست که کمک کنید آن تصمیم تا حد ممکن مؤثر و موفق اجرا شود.»

تهدید مقامات آمریکا برای ترک دولت در صورت عدم همسویی با ترامپ

ونس ادامه داد: «اگر شما عضو تیم هستید و نمی‌توانید به اجرای تصمیمات دولت او کمک کنید، در این صورت استعفا دادن برای شما اقدام خوبی است. من کارم را این‌گونه انجام می‌دهم و معتقدم همه در دولت نیز باید همین‌گونه عمل کنند.»

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که کنت روز دوشنبه با ونس دیدار کرد و دلایل تصمیم خود برای کناره‌گیری را توضیح داده بود. در نامه استعفای او آمده بود که ایران «هیچ تهدید قریب‌الوقوعی» برای ایالات متحده ندارد.

سی‌ان‌ان به نقل از منابع خود گفت که ونس در ابتدا نسبت به تصمیم حمله به ایران تردیدهایی داشته، اما او بارها در پاسخ به پرسش‌های عمومی درباره دیدگاه شخصی‌ خود در مورد این جنگ، از پاسخ صریح خودداری کرده است. با این حال، او ابراز اطمینان کرده است که این درگیری به یک جنگ بلندمدت تبدیل نخواهد شد.

در حالی که برخی در دولت ترامپ ، کنت را به افشای اطلاعات متهم کرده‌اند، ونس گفت: «من جو کنت را تا حدی می‌شناسم و از او خوشم می‌آید.»

 تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

«تام فلچر»، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ‌کننده امداد اضطراری، با هشدار درباره تشدید بحران در منطقه و خارج شدن کنترل از سوی آغازگران این درگیری (آمریکا و اسرائیل) در هفتمین روز از حمله مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران اعلام کرد: «طبق گزارش ها، ما شاهد مبالغ هنگفتی، روزانه ۱ میلیارد دلار، برای تامین مالی این جنگ هستیم که صرف تخریب می‌شود.»

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
ایران در سوگ رهبر شهید
ساخت داروی پارکینسون از بطری پلاستیکی
تاکید وزیر راه بر ضرورت بازنگری در روابط مرزی با همسایگان
گزارش‌های ضد و نقیض از تلفات اسرائیل و آمریکا در جنگ
سرمربی اتلتیکو مادرید: پیروزی مقابل بارسلونا آسان نبود
نمره دولت در مدیریت شرایط جنگی کشور چند است؟
ترافیک سنگین در محورهای شمالی همزمان با موج بازگشت مسافران
بازگشایی محور شمال به جنوب آزادراه خرم‌آباد - بروجرد
مرحله دوم شارژ اعتبار کالابرگ آغاز شد+ جزئیات
بیم و امیدهای آتش‌بس
ظرفیت‌های تعیین‌کننده تنگه هرمز برای توسعه
حاجی بابایی: امروز جهان با ایران قدرتمند و ملت یکپارچه رو به‌ رو است
گزارش تصویری| اربعین رهبر شهید انقلاب در سراسر ایران
انتشار آمار تلفات نظامیان آمریکایی در جنگ علیه ایران
خشم جهانی از ترور خبرنگار الجزیره در غزه
هیئت ایرانی برای مذاکرات امشب به اسلام آباد می رود
ابهام امنیتی، آتش‌بس و پیامدهای آن
تهدید دوباره ترامپ علیه ایران؛ پایان آتش‌بس با عدم اجرای توافق
تأکید سفیر ایران در لندن: ایران با وجود بی‌اعتمادی به آمریکا آماده مذاکره است
میدان دیپلماسی و وحدت راهبردی
چرا تهدید عصر حجر به طراحی میز مذاکره با قواعد ایران تبدیل شد؟
تشدید ناامنی غذایی در پی تنش‌های خاورمیانه
آغاز آزمایش معکوس‌کردن پیری سلولی در انسان
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 20 فروردین+ وضعیت استانها
موج اعتراضات ضدجنگ به حملات در ایران و لبنان
هیچ‌کس در دنیا مدعی پیروزی آمریکا و ترامپ در این میدان نیست
نهادهای بین‌المللی: جنگ در خاورمیانه موجب ناامنی غذایی می‌شود
بازگشایی مسجد الاقصی پس از 40 روز/ تعرض شهرک نشینان به این مکان مقدس
کره شمالی چند آزمایش تسلیحاتی انجام داد
فرانسه حمله رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
موج محکومیت‌های بین‌المللی و رسانه‌ای در پی شهادت خبرنگار الجزیره در غزه
واشنگتن پست: آمریکا اروپا را از دست می‌دهد؛ ترامپ متهم اصلی
حملات هوایی گسترده رژیم صهیونیستی به مناطقی در لبنان/ بمباران شهرک «الزراریة»
سفیر پاکستان در واشنگتن: لبنان بخشی از آتش‌بس ایران و آمریکاست
نماینده لبنان : دولت با جلوگیری از مقاومت در برابر رژیم صهونیستی قانون اساسی را نقض کرد
شهادت 3 خبرنگار دیگر به‌دست رژیم صهیونیستی
بلومبرگ: جنگ ترامپ علیه ایران، آمریکا را در موضعی ضعیف‌تر قرار داد
عضو مجلس نمایندگان آمریکا : ترامپ در مقابل نتانیاهو بایستد
تبدیل آتش‌بس به صلح پایدار، محور دیدار رهبران انگلیس و عربستان
بلژیک: آتش‌بس ایران و آمریکا باید لبنان را نیز شامل شود
اعلام مسیرهای ورود به مراسم امروز اربعین رهبر شهید انقلاب در تهران
رایزنی تلفنی مکرون با سران لبنان، قطر و عراق درباره آتش بس میان ایران و آمریکا
نیویورک‌تایمز: هیچ نفتکشی از زمان آتش‌بس از تنگه هرمز رد نشده است
نیوزویک: نیمی از آمریکایی‌ها خواستار برکناری ترامپ هستند
نخست وزیر پیشین قطر درباره بهانه‌جویی‌های اسرائیل برای بحران‌آفرینی هشدار داد
عضو دفتر ریاست جمهوری : حملات اسرائیل به لبنان، تهدیدی برای آتش بس است
هاآرتص: اهداف سه‌گانه نتانیاهو شکست خورد
آژیر خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
دولت لبنان روز پنجشنبه را عزای عمومی اعلام کرد
بهای نفت خام برنت به 124 دلار رسید