×
اقتصادی
شناسه خبر : 303275
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/12/27 ساعت 19:58
ابلاغ سطوح درآمدی سال 1405 بیمه روستاییان و عشایر

ابلاغ سطوح درآمدی سال 1405 بیمه روستاییان و عشایر

سطوح درآمدی مبنای وصول حق بیمه سال 1405 بیمه شدگان صندوق با تایید و تصویب هیات امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوق‌های تابعه وزرات تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی ابلاغ شد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: جدول جدید سطوح درآمدی سال ۱۴۰۵ ابلاغ و اعلام شد که بر اساس این جدول، بیمه‌شدگان می‌توانند با توجه به انتخاب خود در یکی از هشت سطح درآمدی تعیین‌شده قرار گیرند.

به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، متن ابلاغیه بدین شرح است:

احتراماً با عنایت به تبصره (۱) ماده واحده بند (۳) مصوبه یکصد و نود و هفتمین جلسه ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۴ هیئت امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های تابعه، جدول سطوح هشتگانه درآمد ماهیانه مبنای وصول حق‌بیمه، بیمه‌شدگان صندوق در سال ۱۴۰۵ با الزام به رعایت موارد ذیل جهت اجرا ابلاغ می‌شود:

جدول سطوح درآمدی مبنای وصول حق‌بیمه در سال ۱۴۰۵
بیمه
این بخشنامه از تاریخ ۱۴۰۵/۰۱/۰۱ جایگزین بخشنامه شماره ۱۴۰۴/۱ (شماره ۳۱۱۶۴/د/۰۳ مورخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۵) می‌شود و مبنا و معیار وصول حق‌بیمه در سال ۱۴۰۵ خواهد بود.

کلیه بیمه‌پردازان صندوق در سال ۱۴۰۴، مجاز خواهند بود در سال ۱۴۰۵ در همان سطح درآمدی یا در یک سطح بالاتر نسبت به پرداخت حق‌بیمه خود اقدام کنند.
بیمه‌شدگان مجازند حق‌بیمه سالیانه خویش را به‌صورت یکجا (۱۲ ماهه)، در ۲ قسط (۶ ماهه) و یا حداکثر در ۴ قسط (۳ ماهه) به ‌حساب صندوق واریز کنند.

تبصره ۱- با توجه به بند (۶) ماده (۱) قرارداد صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر که مقرر می‌دارد"بیمه‌شده متعهد است: درصورتی‌که در موعد مقرر نسبت به پرداخت حق‌بیمه متعلق به خود اقدام نکند این قرارداد لغو و انعقاد مجدد آن با رعایت مقررات صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر خواهد بود"، لذا بیمه‌شدگانی که حق‌بیمه سالیانه خویش را به‌صورت اقساط پرداخت می‌کنند، می‌بایست جهت بهره‌مندی از مزایای بلندمدت صندوق نسبت به پرداخت به‌موقع حق‌بیمه اقدام کنند.

تبصره ۲- با عنایت به مفاد مندرج در تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین صندوق و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور مبنی بر یکسان‌سازی تاریخ اعتبار کارت هوشمند رانندگان با دوره بیمه‌پردازی نزد صندوق، لذا رانندگان می‌بایست حق‌بیمه خویش را صرفاً به‌صورت سالیانه و یکجا پرداخت کنند.

پس از اخذ شناسه پرداخت حق‌بیمه از طریق مؤسسات کارگزاری و یا پایگاه اطلاع‌رسانی صندوق، حق‌بیمه الزاماً می‌بایست به شماره‌حساب متمرکز ۶۰۰۶۰۹ صندوق نزد بانک کشاورزی، بانک ملت و یا بانک رفاه کارگران با یکی از روش‌های؛ ۱) دستگاه‌های کارت‌خوان (POS) (ثابت و سیار) مستقر در محل مؤسسات ۲) دستگاه‌های کارت‌خوان فروشگاهی (PC-POS) مستقر در محل مؤسسات کارگزاری ۳) درگاه اینترنتی تعیین‌شده در پایگاه اطلاع‌رسانی صندوق به نشانی WWW.ROOSTAA.IR ۴) مراجعه به شعب بانک‌های کشاورزی، ملت و یا رفاه کارگران ۵) پایانه‌های بانکی غیرنقد بانک ملت ۶) دستگاه‌های خودپرداز (ATM) بانک ملت و ۷) انتقال وجه کارت به کارت به شماره ۲۷۹۳-۸۳۶۹-۳۳۷۳-۶۱۰۴ بانک ملت در سراسر کشور پرداخت شود.

بیمه‌شده موظف است از پرداخت هرگونه وجه نقد به مؤسسات کارگزاری خودداری نماید. بدیهی است صندوق هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال پرداخت حق‌بیمه به‌غیراز حساب و روش‌های مذکور در بند فوق نخواهد داشت و مسئولیت عدم رعایت این امر بر عهده شخص بیمه‌شده خواهد بود.
 مسئول حسن اجرای این بخشنامه؛ مؤسسات کارگزاری، مدیریت‌های استانی‌، ادارات کل ستادی و معاونت‌ها خواهند بود.
 بیمه‌شدگان پس از واریز وجه بیمه، نیازی به ارسال رسید ندارند و اطلاعات پرداخت به صورت خودکار در سامانه صندوق ثبت می‌شود. همچنین در صورت بروز مشکل در فرآیند پرداخت، افراد می‌توانند با شماره ۸۴۶۸۰۰۰۰-۰۲۱ تماس گرفته و موضوع را پیگیری کنند.


نظرات

آخرین اخبار
واژگونی اتوبوس در گردنه اسدآباد؛ 13 نفر مصدوم شدند
سرقت از عزاداران در بهشت‌زهرا؛ باند سه‌نفره زنان جیب‌بر دستگیر شد
باید به پایان جنگ علیه ایران کمک کنیم
پایگاه آمریکا در بحرین 400 میلیون دلار خسارت دید
حامی ترامپ:او باید از والدین کودکان میناب عذرخواهی کند
ناتو: هیچ تهدید قریب‌الوقوعی از حمله روسیه وجود ندارد
منچستر یونایتد5-2 ایپسویچ/ هت‌تریک فرناندز در اولدترافورد
روسیه حملات ترکیبی در اروپا را تشدید کرده است
هزاران خانواده در غزه همچنان چشم‌انتظار عزیزان مفقود خود هستند
کرملین شرط دیدار پوتین و زلنسکی را اعلام کرد
حادثه تلخ در آبشار بیشه؛ دو خواهر غرق شدند
پروازهای بندرعباس ـ دبی از دوشنبه از سر گرفته می‌شود
یمن:غافلگیری‌های جدید در راه است
نفتکشی در نزدیکی تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
استانبول کانون رایزنی‌های امنیتی منطقه
رئال مادرید 4-0 مالاگا/ تلاش کهکشانی‌ها برای دیکته کردن برتری
نورویدئو | جوانان امت اسلامی ، پرچمداران وحدت
دولت چهاردهم در مسیر وفاق با مجلس گام برداشت
ائتلافی که هست، اما نیست؛ بازی تازه واشنگتن
رایزنی ایران و عراق برای کاهش تنش‌های منطقه
دو یار سابق ترامپ علیه جنگ؛ هشدار درباره ورود گزینه اتمی به جنگ ایران
تأکید نماینده ولی‌فقیه در گلستان بر صیانت از وحدت و انسجام ملی
بنادر پهل و لافت قشم شبانه‌روزی شدند
محسن نامجو: بی‌خبر به ایران برگشتم تا پشیمانم نکنند
تاکید پیشمرگه بر تمدید نشدن تفاهم‌نامه اقلیم کردستان و ائتلاف آمریکایی
نخست‌وزیر لبنان: مسئولیت ما پایان دادن به اشغالگری است
مفتی لبنان: امام موسی صدر، اسرائیل را «شر مطلق» می‌دانست
وزارت ورزش از موفقیت تاریخی دختران والیبالیست ایران تقدیر کرد
طرف‌های درگیر لیبی درباره برگزاری انتخابات به توافق رسیدند؟
«نه» ایسلندی‌ها به بازگشت مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا
جنجال در آستانه نشست G20؛ آمریکا به برخی خبرنگاران مجوز نداد
چلسی 4-3 برایتون/ طوفان 7 گُله در استمفوردبریج
عمامه‌گذاری طلاب ایرانی و خارجی با حضور آیت‌الله مکارم شیرازی
فراخوان حمایت از توسعه هوش مصنوعی در نظام پولی و بانکی
پیشنهاد ایران در شانگهای؛ هم‌آوایی رسانه‌ها برای مقابله با روایت‌های جنگ‌طلبانه
مراسم یادبود جعفر حسنخانی برگزار می‌شود
ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران
تاکید سناتور آمریکایی بر برگزاری انتخابات آزاد در ونزوئلا
کرملین دیدار پوتین با رئیس سیا را تکذیب کرد
رونق موسیقی در دو سال اخیر
رونمایی یمن از ویدئوهای حملات پهپادی به نیروهای سعودی + فیلم
کاهش جمعیت اتباع خارجی در ایران؛ ساماندهی مهاجران ادامه دارد
فیلیپین سد راه تیم بسکتبال ایران شد
ونزوئلا به جای هرمز؛ برگ نفتی ترامپ برای مهار بازار
تاکر کارلسون: ترامپ باید فورا از سمت خود برکنار شود
القسام در سالروز شهادت ابوعبیده: راه مقاومت ادامه دارد
تداوم تجاوز اسرائیل در سوریه؛ نفوذ نیروهای اشغالگر به قنیطره
نشست ترکیه، عربستان و پاکستان برای بررسی توافق مکه در استانبول
پیش‌بینی بورس دوشنبه 9 شهریور؛ شاخص به صعود ادامه می‌دهد؟
فرماندهان پنتاگون به هگست درباره جنگ ایران هشدار دادند