×
بین الملل
شناسه خبر : 303208
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/12/27 ساعت 15:41
روابط تل‌آویو و واشنگتن در بحران بی‌سابقه

مقام سابق صهیونیست:

روابط تل‌آویو و واشنگتن در بحران بی‌سابقه

«عیران عتصیون» معاون سابق رئیس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، استعفای «جو کنت» مدیر مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا را نشانه‌ای از آشکار شدن فریبکاری نتانیاهو در قبال دونالد ترامپ دانست.

نورنیوز-گروه  بین الملل:«عیران عتصیون»، معاون سابق رئیس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی استعفای جو کینت، مدیر مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا را زلزله‌ای بزرگ توصیف کرد.

به گفته عتصیون، این زلزله دروغ‌پراکنی و فریبکاری بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل در قبال دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را آشکار می‌سازد.

وی هشدار داد که رژیم صهیونیستی به دلیل جنگ با ایران به سوی فروپاشی و هرج و مرج پیش می‌رود.

عتصیون در مصاحبه‌ای اظهار داشت: نامه استعفای کینت حاوی انتقادات تندی از کابینه رژیم صهیونیستی است. در این نامه اشاره شده که نتانیاهو ترامپ را فریب داده و رهبری تل‌آویو و لابی طرفدار آن در واشنگتن را به فریبکاری خطرناک و مستمر، نه تنها در مورد جنگ کنونی، بلکه طی دهه‌ها از زمان جنگ خلیج فارس متهم می‌کند.

وی افزود: باور کردن چنین کلمات تندی که از سوی یک مقام عالی‌رتبه در چنین زمان حساسی صادر شده، حجم بحران در روابط اسرائیل و آمریکا را منعکس می‌کند و چنین وضعیتی در تاریخ روابط دو طرف بی‌سابقه است.

عتصیون در مورد پیامدهای شدید این استعفا هشدار داد که ممکن است بر ادامه جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، ماهیت روابط دوجانبه واشنگتن و تل‌آویو، و همچنین روابط ایالات متحده با متحدانش و جایگاه جهانی آن تأثیر بگذارد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که مدیر مرکز ملی مبارزه با تروریسم ایالات متحده در اعتراض به جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران از سمت خود استعفا کرد و در عین حال رویکرد فریب‌خورده رئیس‌جمهور کشورش را به باد انتقاد گرفت.

به گزارش ایسنا، «جو کنت» مدیر مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا وابسته به دفتر رئیس اطلاعات ملی عصر سه‌شنبه با انتشار بیانیه‌ای در راستای دلیل استعفای خود عنوان کرد: «من نمی‌توانم با وجدان راحت از جنگ جاری علیه ایران حمایت کنم.»

این بیانیه را مستقیما سازمان مربوطه و این مقام آمریکایی منتشر کرده‌اند که در آن آمده است: «ایران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی برای ملت ما ایجاد نکرده و واضح است که ما این جنگ را به دلیل فشار اسرائیل و لابی قدرتمند آمریکایی آن آغاز کردیم.»

جو کنت در ادامه افزود: «در دولت فعلی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مقامات ارشد اسرائیلی و اعضای تاثیرگذار رسانه‌های آمریکایی کارزاری از اطلاعات غلط را به راه انداختند که سیاست رئیس‌جمهور مبنی بر «اول آمریکا» را تضعیف کرد و جنگ با ایران را تشویق کرد. از این کارزار به نحوی استفاده شد که رئیس‌جمهور را نسبت به ایران و تهدید قریب‌الوقوع از سوی این کشور فریب دادند. این یک دروغ بود و اسرائیلی‌ها از تاکتیک مشابهی برای کشاندن ما به جنگ فاجعه‌آمیز در عراق استفاده کردند که هزینه‌هایی را برای ملت و هزاران تن از بهترین مردان و زنان ما به همراه داشت. ما نمی‌توانیم دوباره این اشتباه را مرتکب شویم.»

آمریکا و رژیم صهیونیستی شنبه ۹ اسفند در حالی‌که مذاکرات هسته‌ای با ایران با میانجیگری عمان در حال انجام بود در یک عملیات از پیش طراحی‌شده، بخش‌هایی از ایران از جمله محل سکونت رهبر انقلاب، مراکز نظامی و شخصیت های سیاسی و نظامی کشور را مورد هدف قرار دادند.

ایران در پاسخ به این تجاوز، حملات موشکی را با عملیات وعده صادق ۴ آغاز کرد و سرزمین‌های اشغالی و اهداف و پایگاه‌های آمریکا در منطقه را هدف قرار داد.


نظرات

آخرین اخبار
ارتش: آماده مقابله قاطع و همه‌جانبه با هرگونه تعدی دشمنان هستیم
ثبت 419 مورد ابتلا به تب دنگی در کشور
تایید انتخاب فرمانده اولین پرواز سرنشین‌دار مریخ توسط اسپیس‌ایکس
طرح جدید برای یکپارچه‌سازی نظام تأمین اجتماعی کلید خورد
دانشگاه‌ها در مسیر بازگشت به آموزش حضوری
صدور کیفرخواست برای 9 متهم در پرونده امنیتی قزوین
همگرایی روسیه، چین و ایران در برابر فشارهای آمریکا
پیام ویژه رهبر انقلاب به مردم سیستان و بلوچستان
دیپلماسی در سایه جنگ؛ تهران و واشنگتن در آستانه توافق یا رویارویی تازه؟
وزیر جهاد کشاورزی: دشمن در هدف‌گیری امنیت غذایی ایران ناکام ماند
عرضه گسترده مرغ منجمد برای تنظیم بازار آغاز شد
نخست‌وزیر پاکستان وارد هانگژو چین شد
تأمین کالاهای اساسی از مسیر کشورهای همسایه
جزئیات محدودیت ترافیکی در جاده چالوس از ساعت 16
53 سال حبس برای 2 زن متهم به همکاری با شبکه‌های معاند
قیمت لبنیات 20 درصد دیگر افزایش یافت
خرید سانتی متری مسکن در تهران کلید خورد
عبور 25 کشتی از تنگه هرمز با تأمین امنیت سپاه
پایگاه‌های میزبانِ دشمن، اهداف نظامی مشروع برای ایران هستند
وام ودیعه و خرید مسکن 1405 ابلاغ شد
آغاز نصب نیروگاه خورشیدی در 12 هزار مدرسه کشور
جزئیات آغاز اسکان دوباره دانشجویان در خوابگاه ها و امکان لغو حذف ترم
قیمت گوشت قرمز امروز 2 خرداد 1405 + جدول
پاداش 30 درصدی برای «خوش‌مصرف‌ها»
نوراینفو | کودکان و فضای مجازی
قطر: از تلاش ها برای رسیدن به توافقی فراگیر حمایت می کنیم
جهش 50 درصدی و رکوردشکنی قیمت بنزین در آمریکا
آمریکا اسرائیل را از مذاکرات با ایران کنار گذاشت
رشد 70 هزار واحدی شاخص بورس؛ بازار سرمایه سبز پوش شد
آخرین اخبار از شرایط حجاج ایرانی
رایزنی‌های فشرده در تهران؛ عاصم منیر با پزشکیان و قالیباف دیدار کرد
فدراسیون فوتبال خبر رد ویزای ملی‌پوشان را تکذیب کرد
تأثیر 60 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور 1405
برگزاری انتخابات هیئت رئیسه مجلس4 خرداد برگزار می‌شود
«زنده شور» و «استخر» در راه اکران سینماها
هشدار 9 کشور غربی به رژیم صهیونیستی درباره شهرک سازی
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 2 خرداد ؛ سکه کاهشی شد+ جدول قیمت ها
چرا در پرونده شهید آرمان علی‌وردی حکم اعدام صادر نشد
تغییر استراتژیک در ناسا؛ از بررسی گزینه‌های مدیریتی تا فشار بودجه‌ای
سخنگوی سازمان هواپیمایی: نوتام منتشرشده در فضای مجازی صحت ندارد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 2 خرداد 1405+ جدول
عضو کمیسیون امنیت ملی: انتهای هر جنگی، مذاکره است
سد طالقان در وضعیت قرمز؛ ذخیره آب از نیمه گذشت
گل‌محمدی در مسیر لیگ عراق
ترامپ در سوءاستفاده از قدرت شخصی، از همه اسلاف خود پیشی گرفت
انفجار مرگبار در معدن زغال‌سنگ؛ 90 کشته و ده‌ها مصدوم
نسخه ویژه دولت برای احیای تولید
پایان توقف فعالیت پلتفرم‌های طلا؛ صدور مجوز آنلاین آغاز شد
کاپ کشتی قهرمانی جهان بعد از 11 سال تحویل ایران می‌شود
نگرانی در اردوی ایران؛ چشمی تیم ملی را ترک کرد