×
بین الملل
شناسه خبر : 303208
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/12/27 ساعت 15:41
روابط تل‌آویو و واشنگتن در بحران بی‌سابقه

مقام سابق صهیونیست:

روابط تل‌آویو و واشنگتن در بحران بی‌سابقه

«عیران عتصیون» معاون سابق رئیس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، استعفای «جو کنت» مدیر مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا را نشانه‌ای از آشکار شدن فریبکاری نتانیاهو در قبال دونالد ترامپ دانست.

نورنیوز-گروه  بین الملل:«عیران عتصیون»، معاون سابق رئیس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی استعفای جو کینت، مدیر مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا را زلزله‌ای بزرگ توصیف کرد.

به گفته عتصیون، این زلزله دروغ‌پراکنی و فریبکاری بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل در قبال دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را آشکار می‌سازد.

وی هشدار داد که رژیم صهیونیستی به دلیل جنگ با ایران به سوی فروپاشی و هرج و مرج پیش می‌رود.

عتصیون در مصاحبه‌ای اظهار داشت: نامه استعفای کینت حاوی انتقادات تندی از کابینه رژیم صهیونیستی است. در این نامه اشاره شده که نتانیاهو ترامپ را فریب داده و رهبری تل‌آویو و لابی طرفدار آن در واشنگتن را به فریبکاری خطرناک و مستمر، نه تنها در مورد جنگ کنونی، بلکه طی دهه‌ها از زمان جنگ خلیج فارس متهم می‌کند.

وی افزود: باور کردن چنین کلمات تندی که از سوی یک مقام عالی‌رتبه در چنین زمان حساسی صادر شده، حجم بحران در روابط اسرائیل و آمریکا را منعکس می‌کند و چنین وضعیتی در تاریخ روابط دو طرف بی‌سابقه است.

عتصیون در مورد پیامدهای شدید این استعفا هشدار داد که ممکن است بر ادامه جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، ماهیت روابط دوجانبه واشنگتن و تل‌آویو، و همچنین روابط ایالات متحده با متحدانش و جایگاه جهانی آن تأثیر بگذارد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که مدیر مرکز ملی مبارزه با تروریسم ایالات متحده در اعتراض به جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران از سمت خود استعفا کرد و در عین حال رویکرد فریب‌خورده رئیس‌جمهور کشورش را به باد انتقاد گرفت.

به گزارش ایسنا، «جو کنت» مدیر مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا وابسته به دفتر رئیس اطلاعات ملی عصر سه‌شنبه با انتشار بیانیه‌ای در راستای دلیل استعفای خود عنوان کرد: «من نمی‌توانم با وجدان راحت از جنگ جاری علیه ایران حمایت کنم.»

این بیانیه را مستقیما سازمان مربوطه و این مقام آمریکایی منتشر کرده‌اند که در آن آمده است: «ایران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی برای ملت ما ایجاد نکرده و واضح است که ما این جنگ را به دلیل فشار اسرائیل و لابی قدرتمند آمریکایی آن آغاز کردیم.»

جو کنت در ادامه افزود: «در دولت فعلی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مقامات ارشد اسرائیلی و اعضای تاثیرگذار رسانه‌های آمریکایی کارزاری از اطلاعات غلط را به راه انداختند که سیاست رئیس‌جمهور مبنی بر «اول آمریکا» را تضعیف کرد و جنگ با ایران را تشویق کرد. از این کارزار به نحوی استفاده شد که رئیس‌جمهور را نسبت به ایران و تهدید قریب‌الوقوع از سوی این کشور فریب دادند. این یک دروغ بود و اسرائیلی‌ها از تاکتیک مشابهی برای کشاندن ما به جنگ فاجعه‌آمیز در عراق استفاده کردند که هزینه‌هایی را برای ملت و هزاران تن از بهترین مردان و زنان ما به همراه داشت. ما نمی‌توانیم دوباره این اشتباه را مرتکب شویم.»

آمریکا و رژیم صهیونیستی شنبه ۹ اسفند در حالی‌که مذاکرات هسته‌ای با ایران با میانجیگری عمان در حال انجام بود در یک عملیات از پیش طراحی‌شده، بخش‌هایی از ایران از جمله محل سکونت رهبر انقلاب، مراکز نظامی و شخصیت های سیاسی و نظامی کشور را مورد هدف قرار دادند.

ایران در پاسخ به این تجاوز، حملات موشکی را با عملیات وعده صادق ۴ آغاز کرد و سرزمین‌های اشغالی و اهداف و پایگاه‌های آمریکا در منطقه را هدف قرار داد.


نظرات

آخرین اخبار
ورزش منظم چگونه خطر حمله قلبی ژنتیکی را کاهش می‌دهد؟
شناسایی پرنده‌ها از روی صدا به کمک هوش مصنوعی ممکن شد؟
علائمی که خبر از آلرژی شما به ورزش می دهد!
کاهش عملیات اسرائیل در لبنان
اعلام آمادگی سوئیس برای میزبانی توافق احتمالی ایران و آمریکا
خشم ایتالیا از شوخی اینفانتینو
عراقچی:احتمال اعلام تفاهم باآمریکادر روزهای آینده/ باید راه‌های بدعهدی طرف مقابل را ببندیم
موافقت ایران با کنوانسیون اقتصاد پلتفرمی در ژنو
آمادگی کامل نیروهای مسلح برای مقابله با تهدیدها
اسرائیل: در توافق ایران و آمریکا فریب خوردیم
توافق ایران شامل لبنان نیز می‌شود
پاسخ قالیباف به ترامپ: باید بدون هیچ بهانه‌ای به تعهدات داده شده، عمل شود
امارات با آزادسازی 10 میلیارد دلار از دارایی‌های ایران موافقت کرد
نقاش معروف بریتانیایی درگذشت
جاسوس اسرائیلی دستگیر شد
دوجاریک: از آنچه می‌شنویم دلگرم هستیم
یک ستاره جام جهانی دیگر هم ویزا نگرفت
چراغ سبز دوحه و قاهره به توافق ایران و آمریکا
سی‌ان‌ان: عقب‌نشینی و ترس ترامپ از نقشه سرقت اورانیوم ایران
پرسپولیس به روند صدور مجوز حرفه‌ای معترض شد
مرتضی نعمت اللهی پیشکسوت مجسمه‌سازی اصفهان درگذشت
قدرت‌نمایی ایران در خلیج فارس نماد اقتدار نیروهای مسلح است
تیراندازی در وست وال استریت با یک کشته و 11 زخمی/ فرد مهاجم کشته شد
منبع آگاه : وزیر خارجه پاکستان عازم ژنو می شود
هشدار سی‌ان‌ان درباره بحران سوخت در آمریکا
گروسی: اولویت راستی‌آزمایی است!
بقایی:جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است
بازنشر پیام عراقچی از سوی ترامپ/ترامپ: پیام وزیر خارجه ایران درباره توافق مثبت بود
بارش‌های سیل‌آسا در راه شمال کشور
دوازده روز جنگ، یکسال مقاومت ملی
مهار آتش‌سوزی در ارتفاعات دشتی بوشهر
کریس رایت ادعا کرد: خروج روزانه حدود 7 میلیون بشکه نفت از خلیج فارس
خوزستان روی خط آتش؛ کدام شهرها امروز رکورد گرما را شکستند؟
پیام تند پوتین به غرب: هرگز با روسیه وارد جنگ نشوید
پاسخ عضو تیم رسانه‌ای مذاکرات به ادعای نبویان درباره تنگه هرمز
پاکستان از پایان نگارش توافق صلح ایران و آمریکا خبر داد
پیام پزشکیان به پوتین به مناسبت روز ملی روسیه
حمله حزب الله به نظامیان اسرائیلی
نورویدئو | ایران یک سال پس از آن دوازده روز
خط‌ونشان رونالدو برای مدعیان جام جهانی
فرمانده‌ای که دنبال «کار» بود نه «نام»+فیلم
وزیر جنگ اسرائیل: از لبنان، سوریه و غزه عقب نشینی نمی کنیم!
دریادار سیاری: دستمان روی ماشه است/هرگز به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم
ونس: خبری از پول نقد بابت امضای توافق با ایران نیست!
استارمر: استعفا نمی‌دهم، می‌جنگم!
خنثی‌سازی مهمات در ملارد/ شهروندان نگران نباشند
تنیسور میزبان هم حریف ملی‌پوش ایران نشد
واکنش تند سرمربی نروژ به رفتار توهین‌آمیز مقامات آمریکایی
عراقچی: جزئیات تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در زمان مناسب منتشر می‌شود
خبر خوش از بازگشت 30 میلیون مترمکعب گاز به شبکه