×
ورزشی
شناسه خبر : 303182
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/12/27 ساعت 13:32
نامه دنیامالی به اعضای سازمان شانگهای و بریکس

نامه دنیامالی به اعضای سازمان شانگهای و بریکس

احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، در نامه‌ای به وزرای ورزش کشورهای عضو شانگهای و بریکس خواستار محکومیت جهانی نسبت به حملات رژیم صهیونی و آمریکا و حمایت از کودکان و ورزشکاران آسیب‌دیده شد.

نورنیوز-گروه ورزشی: احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان با ارسال نامه‌ای جداگانه به کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و وزاری ورزش کشورهای عضو بریکس، از این دو نهادهای بین‌المللی خواست تا حمله رژیم صهیونی _ آمریکایی در جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی ایران را محکوم کنند.

وی از کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و وزاری ورزش کشورهای عضو بریکس خواست تا با واکنش به این حملات غیرانسانی، در حفاظت از جان غیرنظامیان به‌ویژه کودکان و ورزشکاران تلاش نمایند.

متن این نامه به شرح ذیل است؛
با سلام و احترام،

اقدامات نظامی اخیر ارتش تروریستی آمریکا و رژیم اشغالگر اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران، موجب نگرانی عمیق بسیاری از وجدان‌های بیدار در سطح جهان گردیده است. این گونه اقدامات ضد انسانی که در تعارض آشکار با اصول و قواعد حقوق بین‌الملل و مفاد منشور ملل متحد قرار دارد، نقض حاکمیت ملی و تمامیت ارضی یک کشور مستقل تلقی می‌شود.

گزارش‌ها از پیامدهای انسانی بسیار تأسف‌بار این حملات ناجوانمردانه حکایت دارد: از جمله، حمله مستقیم به یک مدرسه که منجر به جان باختن بیش از ۱۶۵ دانش‌آموز کودک شده است، همچنین حمله به یک سالن ورزشی و کشته شدن ۲۰ دختر نوجوان در حال تمرین والیبال، هدف قرار گرفتن اماکن ورزشی و تخریب زیر ساخت‌های مربوط به فدراسیون‌های دوچرخه‌سواری، تنیس، تنیس روی میز، هاکی، هندبال، تیراندازی، کمپ تیم‌های ملی کشتی، فوتبال و همچنین جان باختن ده‌ها ورزشکار زن و مرد از دیگر رخدادهای تلخ و نگران‌کننده این حملات وحشیانه بوده است.

این رفتارهای غیرانسانی، نگرانی‌های جدی در خصوص امنیت غیرنظامیان به‌ویژه ورزشکاران و کادرهای ورزشی ایجاد نموده و ضمن بروز اختلال در نظم و روند تمرین و آماده‌سازی تیم‌های ورزشی، خدشه‌ای جدی بر اعتبار ورزش حرفه‌ای و دیپلماسی ورزشی کشور وارد نموده است.

جمهوری اسلامی ایران همواره بر اصول صلح، ثبات منطقه‌ای، گفت‌وگو و همکاری میان ملت‌ها تأکید داشته است. با این حال در پی این تجاوزات نظامی ددمنشانه، جمهوری اسلامی ایران در چارچوب حقوق بین‌الملل و مطابق با اصل شناخته‌شده دفاع مشروع، ناگزیر از اتخاذ اقدامات لازم برای صیانت از حاکمیت، امنیت و تمامیت ارضی خود بوده است.

در چنین شرایطی، انتظار می‌رود وزاری ورزش کشورهای عضو بریکس و کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در قبال چنین رخدادهایی موضعی قاطع اتخاذ نموده و با محکوم نمودن این جنایات غیرانسانی، در حمایت از صلح، عدالت و احترام به حاکمیت کشورها و حفاظت از غیرنظامیان به‌ویژه کودکان و ورزشکاران، تلاش نمایند.

اینجانب بر این باورم که همبستگی و همگرایی میان کشورهای عضو به‌ویژه در عرصه‌های ورزشی، می‌تواند نقشی مؤثر در تقویت همکاری‌ها و دفاع از ارزش‌های مشترک ایفا نماید.

در پایان، ضمن تأکید بر تداوم همکاری‌ها و تعاملات سازنده ورزشی میان کشورهای عضو، امیدوارم با همدلی و همفکری، شاهد تقویت صلح، عدالت و احترام متقابل در میان کشورهای جهان باشیم.


اخبار مرتبط
ایران: سازمان همکاری شانگهای می‌تواند نقش برجسته‌ای در ایجاد صلح داشته باشد
شنبه 1405/01/29 ساعت 21:25
ایران: سازمان همکاری شانگهای می‌تواند نقش برجسته‌ای در ایجاد صلح داشته باشد
نماینده دائم ایران نزد سازمان همکاری شانگهای گفت: معتقدیم سازمان همکاری شانگهای می تواند نقش برجسته تری در کاهش تنش و ایجاد صلح و ثبات و تامین امنیت داشته باشد.
پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان به درستکار و ساروی
یکشنبه 1405/01/16 ساعت 16:47
پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان به درستکار و ساروی
وزیر ورزش و جوانان انتخاب پژمان درستکار و محمدهادی ساروی را به‌عنوان برترین مربی کشتی آزاد و ورزشکار کشتی فرنگی سال آسیا تبریک گفت.
دنیامالی : جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کنید
دوشنبه 1405/01/10 ساعت 21:47
در نامه ای خطاب به رییس کمیته بین‌المللی المپیک:
دنیامالی : جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کنید
احمد دنیامالی در نامه‌ای به کریستی کاونتری رییس کمیته بین‌المللی المپیک، از او خواست جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه مردم ایران را محکوم کند.
نامه‌ شدیداللحن دنیامالی به وزیر ورزش استرالیا
دوشنبه 1404/12/25 ساعت 19:00
نامه‌ شدیداللحن دنیامالی به وزیر ورزش استرالیا
وزیر ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای شدیداللحن به همتای استرالیایی خود با انتقاد شدید از رفتار «سیاسی و مغایر با موازین دیپلماتیک و ورزشی» این کشور در میزبانی از تیم ملی فوتبال زنان ایران، بر حق کشورمان بر پیگیری این رفتار و مطالبه غرامت از میزبان رقابت‌های جام ملتهای آسیا تاکید کرد.
نظرات

آخرین اخبار
قالیباف: حرکت علمی و دفاعی کشور متوقف نمی‌شود
آغاز محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول
سپاه هیچ صفحه‌ای در «ایکس» ندارد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+جدول
آماده برای «توافق‌سازی»، مقاوم در برابر «تسلیم‌سازی»
چرا رامات دیوید هدف مهم موشک‌های ایران بود؟
هشدار چین درباره بحران ایران و آمریکا؛ راه‌حل فقط دیپلماسی است
محاصره دریایی تجارت ایران را قفل نمی‌کند
بازگشت «آقای خاص» به برنابئو؛ مورینیو سرمربی جدید رئال مادرید شد
فرماندار قشم: هیچ انفجاری در این جزیره رخ نداده است
روسیه از سرنگونی 326 پهپاد اوکراینی خبر داد
تشدید نظارت بر صنعت خودرو و افزایش انطباق تولیدکنندگان
جهش ذخایر سد سفیدرود؛ یک میلیارد مترمکعب آب ذخیره شد
رشد چشمگیر پذیرش استعدادهای درخشان در ارشد و دکتری
جزئیات افزایش نرخ بلیت اتوبوس در مسیرهای مختلف کشور
صادرات 20 قلم کالای دامی به کشورهای همسایه
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول قیمت ها
روایت پزشکیان از پاسخ رهبر شهید درباره مذاکرات و «نه جنگ نه صلح»
اعلام جزئیات سهمیه ویژه مناطق بحران‌زده و آسیب‌دیدگان جنگ در کنکور
ادامه رکورد شکنی بورس ؛ صعود 52 هزار واحدی شاخص
انتصاب اعضای جدید هیأت مدیره مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با حکم رهبر انقلاب
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 20خرداد ؛ تداوم نوسان دلار در کریدور 170 هزار تومانی
انفجار خاموشی که همه چیز را آنلاین می بلعد
برنامه تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌های 2026 مشخص شد + جدول زمان ومکان مسابقات
تصمیمات جدید در مورد هزینه های مکالمه تلفن ثابت ؛ تماس های رایگان می‌شوند
سخنگوی دولت: لایحه منع خشونت علیه زنان در حال استرداد است
نوراینفو | مکمل‌ها را چه زمانی مصرف کنیم؟
تهدید ترامپ، پاسخ ایران؛ مسئول خون‌های بیشتر کیست؟
شناسایی و توقیف اموال 47 نفر از شبکه‌های معاند در خراسان شمالی
پایان فرار قاتل یک بانوی باردار در پلدختر
سهمیه ایران در آسیا مشخص شد؛ سه تیم در رقابت‌های AFC
زاخارووا : روسیه آماده کمک به حل تنش ایران و آمریکا است
چرا فرزندانمان به قد ژنتیکی خود نمی‌رسند؟
چرامتناسب‌سازی برای همه بازنشستگان یکسان نیست؟ + جزئیات افزایش حقوق 1405
جزئیات محدودیت جدید آمریکا برای تیم ملی ایران
بحران سیاسی در اکوادور
کمبود 85 قلم داروی ضروری در کشور
تورم آمریکا به بالاترین سطح 3 سال اخیر رسید
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405
بازگشت اولین بازیکن خارجی پرسپولیس به تهران
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی یمن
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از پرونده قتل دانشجوی قزوینی
مبارزه همراه با مذاکره؟ مسئله این است
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405 + رگبار و رعدوبرق در 7 استان کشور
سرلشکر عبداللهی: اقتدار ایران بر ایمان مردم استوار است
اعلام تصمیمات وزارت علوم در خصوص نحوه برگزاری امتحانات مقطع کارشناسی دانشگاه ها
برنی سندرز: مردم آمریکا مخالف افزایش کمک نظامی به اسرائیل هستند
شرط عجیب ترامپ برای مشارکت در بازسازی ایران
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 خرداد؛ریزش قیمت طلا شدت گرفت