×
بین الملل
شناسه خبر : 303146
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/12/27 ساعت 10:47
الجزیره: حضور گسترده مردم ایران در حمایت از دولت در شب چهارشنبه‌سوری

الجزیره: حضور گسترده مردم ایران در حمایت از دولت در شب چهارشنبه‌سوری

شبکه الجزیره گزارش داد مردم ایران در شب چهارشنبه‌سوری با خودداری از برگزاری مراسم سنتی، در میادین شهرها حضور یافته و حمایت خود را از دولت و کشور اعلام کردند.

 نورنیوز-گروه بین الملل:عمر هواش خبرنگار الجزیره در تهران در مورد حال و هوای این روزهای شهرهای مختلف ایران گفت: ایران در آستانه نوروز و سال جدید قرار دارد و با وجود اینکه شب گذشته مصادف بود با چهارشنبه سوری، مردم در شهرهای مختلف به درخواست پلیس پاسخ دادند و از برگزاری مراسم مربوط به این مناسبت خودداری کردند،آنها در میادین اصلی تهران و شهرهای مختلف حضور یافته و حمایت خود را از دولت و کشورشان اعلام کردند.

وی افرود: از نظر نظامی هم سه شنبه شب مقر و پایگاه های آمریکایی در کشورهای منطقه از سوی ایران هدف قرار نگرفت، بلکه تمرکز حملات بر اسرائیل بود، ایران در جریان این حملات از موشک‌های خرمشهر ۴ استفاده کرد.

همچنین شب گذشته تهران نسبتا در مقایسه با شب‌های قبل آرام بود و دست کم در شمال غرب پایتخت صدای انفجار شنیده نشد.

هواش در مورد هدف قرار گرفتن نیروگاه بوشهر نیز گفت: سازمان انرژی اتمی ایران اعلام کرد که خسارت چندانی به این نیروگاه وارد نشده است.

وی در تحلیل این حمله اضافه کرد: هدف قرار دادن نیروگاه اتمی بوشهر نه فقط برای ایران، بلکه برای کشورهای منطقه اقدام بسیار خطرناکی است و چه بسا حمله به آن موجب نشت مواد اتمی در منطقه شود.

خبرنگار الجزیره ادامه داد در سطح سیاسی نیز شاهد اظهارات عباس عراقچی وزیر خارجه ایران در حمایت از کشورش و بر حق بودن مواضع آن بودیم.

 تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که درپی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند، از بامداد نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

تحلیلگران معتقدند این اقدام نشان داد که آمریکا در عمل پایبندی لازم به اصول گفت‌وگو، اعتمادسازی و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات ندارد و همچنان از گزینه نظامی به‌عنوان ابزار فشار سیاسی بهره می‌گیرد.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
زلزله در جام جهانی 2026؛ پایان تلخ آلمان و هلند در یک شب تاریخی
قیمت گوشت قرمز امروز 9 تیر 1405 + جدول
سیاست نامه | اصولگرایی علیه افراط گرایی و تندرویی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 9 تیر 1405+ جدول
شهادت دو پاسدار سپاه در حمله تروریستی پاوه؛ روایت سپاه از جزئیات حادثه
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 9 تیر 1405
خداحافظی احساسی گلر آلمان از مانشافت
نبویان از کدام کودتا حرف می زند؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 تیر 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 9 تیر 1405 + وضعیت استانها
راز طول عمر در وزنه‌ها؛ ورزش قدرتی عمر را افزایش می‌دهد
هشدار برای کلاهبرداری به نام سریال «وحشی»
مرگ 5 آمریکایی در هر ساعت به علت آلودگی خودروها
سفر در اروپا مختل شد!
شمار شهدای لبنان از 4250 نفر گذشت
پزشکیان: آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد، ما هم به تعهداتمان عمل می‌کنیم
حدادعادل: رابطه مردم و رهبری با معیارهای غربی قابل فهم نیست
گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و مرتس
تیراندازی نظامیان اسرائیل به معترضان سوری در درعا
برخورد پهپاد با هواپیمای مسافربری در آسمان نیویورک
ادعای ترامپ: نشست دوحه شاید مهم باشد
ارتش جزئیات برنامه‌های مراسم بدرقه رهبر شهید را اعلام کرد
حمایت ویژه بنیاد ملی علم ایران از زنان و مادران پژوهشگر
روحانی: رهبر شهید در برابر بزرگ‌ترین فشارها ایستادگی کرد
شکست حقوقی ترامپ در پرونده رسوایی جنسی
سازمان ملل: اختلافات لبنان و اسرائیل باید پشت میز مذاکره حل شود
دایی فرزندان رهبر شهید: مردم برای دختر دوم رهبر شهید دعا کنند
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه در سانحه رانندگی جان باخت
پایان رؤیای سامورایی‌ها؛ برزیل با بازگشتی تماشایی صعود کرد
غریب‌آبادی: تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت
تنگه هرمز روی میز ناتو؛ رایزنی استارمر و دبیرکل ناتو در لندن
راز پیراهن 9 میلیون دلاری مارادونا فاش شد
پنالتی‌های سرنوشت‌ساز؛ گل‌گهر آخرین بلیت آسیا را گرفت
جزئیات فعالیت بانک‌ها در مراسم رهبر شهید
مخبر: شهید لاریجانی زبان گویای عقلانیت راهبردی جمهوری اسلامی بود
دیدار مکرون و سلطان عمان در کاخ الیزه
نور ویدئو | تحول قضایی ؛ از مطالبه تا واقعیت
برد نفس‌گیر ایران مقابل سوریه در انتخابی جام‌جهانی بسکتبال
بقائی: فعلاً هیچ مذاکره‌ای با آمریکا در کار نیست
130 هزار گواهینامه مهارتی فرهنگ و هنر صادر شد
چرا برقراری آتش بس، آغاز نبرد بر سر تنگه هرمز را کلید زده؟
لبنان زیر آتش؛ با وجود توافق، اسرائیل 10 نفر را به شهادت رساند
عارف: بحران بانک‌ها از ضعف امنیت سایبری شروع شد
پاسخ قاطع ایران به ادعای مکرون
پشت‌پرده خرید جنجالی اف-35 از آمریکا
ایران ادعای ترامپ درباره نشست دوحه را رد کرد
لگدکوب شدن غرور ملی در آمریکا
قتل مادربزرگ برای تأمین هزینه عروسی مجلل
نخبگان اجازه ندهند تفرقه جای همبستگی ملی را بگیرد
آمار آسیایی‌ها در جام جهانی؛ ایران بدشانس‌ترین