×
سیاسی
شناسه خبر : 303085
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/12/27 ساعت 02:18
ایرانیان پرچم آمریکا و اسرائیل را در چهارشنبه سوری سوزاندند

ایرانیان پرچم آمریکا و اسرائیل را در چهارشنبه سوری سوزاندند

مردم ایران اسلامی امشب هم‌زمان با آخرین چهارشنبه سال به جای ترقه و آتش بازی، تصاویری از ترامپ و نتانیاهو را همراه با پرچم آمریکا و رژیم صهیونیستی آتش زدند.

نورنیوز-گروه سیاسی: چهارشنبه‌سوری امسال، تهران و بسیاری دیگر از شهرها و روستاهای ایران، چهره‌ای متفاوت از همیشه داشتند. نه از صدای ترقه و انفجار خبری بود و نه از شادی‌های هیاهو‌گونه بلکه میدان‌های شهر صحنه حضور پرشور مردمی بود که با دل‌هایی مملو از اندوه و غرور برای وداع با پیکر شهدای ناو «دنا» و تجدید پیمان با آرمان‌های وطن خود گرد هم آمده بودند. 

در میدان‌های اصلی پایتخت از جمله میدان آزادی، ولیعصر، امام حسین (ع)، انقلاب و ... پیکرهایی از جوانان دریادل این خاک قرار داده شد تا مردم مؤمن و انقلابی تهران پیش از مراسم تشییع رسمی در صبح فردا، با آنان وداع کنند.

جمعیت عظیمی از زن و مرد، پیر و جوان از ساعات پیش از اذان مغرب در میدان‌ها حضور یافتند. بسیاری در دست پرچم سه‌رنگ ایران اسلامی داشتند و در میان آوای سرودهای حماسی و زمزمه صلوات، اشک‌های می‌ریختند.

تصمیم ستادهای مردمی برای تغییر ساعت مراسم به ۱۷ پیش از اذان مغرب تدبیری بود که معنویت افطار را با یاد و خاطره شهدا در هم آمیخت. گروه‌هایی از مردم، بسته‌های افطار همراه خود آورده بودند و آنها را میان حاضران توزیع می‌کردند.

بسیاری هم در نماز جماعت در خیابان‌ها شرکت کردند و نوای الله اکبر سر دادند و با زمزمه دعای فرج، انتظار برای ظهور منجی عالم بشریت را فریاد زدند.

در گوشه و کنار، موکب‌های مردمی با چای داغ، خرما و پرچم‌های برافراشته ایران، فضایی شبیه اربعین اما در دل تهران و دیگر شهرها پدید آورده بودند.

مردم در این گردهمایی در هر نقطه از ایران اسلامی از شمال تا جنوب، شرق تا غرب در آخرین شب چهارشنبه سال تصاویری از ترامپ، نتانیاهو و پرچم آمریکا و رژیم صهیونیستی را آتش زدند و با مشت‌های گره کرده خشم فروخورده ملتی را که تجاوز و دشمنی را تاب نمی‌آورد، به نمایش گذاشتند.

مسئولان، نیروهای انتظامی و مدافعان امنیت در میان مردم حاضر بودند بی‌آنکه فاصله‌ای بین آنان و مردم احساس شود، ایستاده در کنار خانواده‌ها و جوانان، با پرچم ایران در دست، هم حافظ امنیت و هم شریک این عزاداری مردمی بودند. حضور آنان آرامش خاصی به فضای شهر داده بود، به‌ویژه در شرایطی که برخی رسانه‌های بیگانه کوشیده بودند چهره‌ای امنیتی و بحرانی از چهارشنبه‌سوری ترسیم کنند. مردم اما با انضباط و همدلی پاسخ این تبلیغات را دادند.

در سراسر کشور نیز میدان‌ها و مراکز اصلی شهرها و حتی روستاها از جمعیت موج می‌زد. مردم نه تنها برای وداع با شهدا، بلکه برای نمایش وحدت و ایستادگی آمده بودند. شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و «ما ملت امام حسینیم» در بیش از یک شهر طنین‌انداز شد. بسیاری با چشمان اشک‌بار یاد رهبر شهیدان و مجاهدان این روزها را زنده می‌کردند و هم‌زمان بر عهد خود برای پاسداری از وطن تأکید می‌کردند. 

چهارشنبه‌سوری امسال، به نماد عقلانیت، بلوغ و ایستادگی جمعی تبدیل شد. مراسمی بدون ترقه، بدون آشوب و با حضور مردمی که آرام اما مقتدر، مشت محکمی بر دهان دشمنان قسم‌خورده این خاک زدند. آنان نشان دادند که در سخت‌ترین روزها، ایمان، همبستگی و عشق به میهن می‌تواند چهارشنبه آخر سال را از شبی آمیخته با خطر، به شبی آکنده از عزت و شعور ملی بدل سازد.

همانطور که رهبر شهیدمان فرمودند «نظام اسلامی چیزی دارد که بمب و حمله خارجی بر آن کارگر نیست و آن مردم است.»

با همین روحیه، امروز همه ملت ایران رزمنده هستند و ملت ایران اسلامی با نوع جدیدی از رزم را با حضور در میدان‌ها به نمایش گذاشته‌اند. همانطور که بنیانگذار انقلاب اسلامی فرمودند «تا مبارزه هست، ما هستیم.»


فارس
نظرات

آخرین اخبار
آمار حضور مردم در تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد اعلام شد
مرگ بازیکن آفریقای جنوبی بعد از بازگشت از جام جهانی
نورنما | نمایی متفاوت از محل تدفین رهبر
مستمری مددجویان بهزیستی به حساب مشمولان واریز شد
سرگردانی مسافران قطار مشهد در بیابان‌های سمنان
بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های منطقه
رفع تدریجی اختلالات بانکی؛ فعالیت کامل سامانه‌ها تا پایان هفته
افزایش کلاهبرداری با پیامک و پیام‌های جعلی ابلاغیه قضایی
اژه‌ای: آمریکا و اسرائیل هم مجازات شوند هم خسارت بپردازند
قیمت نقره امروز شنبه 20 تیر 1405 + جدول
قیمت گوشت قرمز امروز 20 تیر 1405 + جدول
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 20 تیر 1405+جدول
نورویدئو | وقتی سیاست، زبانش را از دست می دهد
چرا نوجوانان روز به روز از دنیای کتاب دورتر می شوند؟
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 20 تیر 1405 +جدول قیمت ها
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 20 تیر 1405 / دلار 4 هزار تومان ریزش کرد
انهدام محموله انفجاری در مرز کردستان
انتقام خون امام شهید را از قاتلین جنایتکار و بی‌آبرو می گیریم
واکنش سازمان هواپیمایی به شایعه خرید بوئینگ از عربستان
فارن‌پالیسی: تهدیدسازی علیه ترکیه بخشی از راهبرد انتخاباتی نتانیاهو است
احضار مدیرعامل پالایشگاه پلدختر پس از آتش‌سوزی
خداحافظی با چک رمزدار
جایگاه دانشگاه‌های ایرانی در جدیدترین رتبه‌بندی‌های جهانی
هشدار اتحادیه اروپا به متا؛ اینستاگرام و فیس‌بوک در آستانه جریمه سنگین
وجه همه بلیت‌های پروازهای لغوشده بازگردانده شد
هشدار درباره احتمال سقوط اجسام در هنگام ورزش باد شدید
ایهود باراک: نتانیاهو برای تشدید جنگ تدارک می‌بیند
رشد انفجاری معاملات بورس کالا و انرژی در 3 ماه نخست سال
مهاجرانی: دولت برای عزت ایران حتی گلوله هم می‌خورد
پیام‌هایی از مراسم آقای شهید
جدال بر سر یادداشت تفاهم
پشت پرده سفر رامین رضاییان به اسپانیا؛ واکنش باشگاه استقلال به خبر انتقال جنجالی
پیاتزا: اردوی صربستان برای ما مثل یک مرهم بود
وضعیت ترافیک تهران امروز 20 تیر ماه
مترو و BRT تهران تا کی رایگان می‌ماند؟
تهدید به مرگ خامینتون کامباس؛ سایه وحشت پس از حذف کلمبیا از جام جهانی
خسارت 300 میلیون دلاری به زیرساخت‌های پژوهشی کشور در جنگ
بن سلمان و ترامپ درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کردند
دلخوری محمدی از پرسپولیس؛ آیا میلاد با قرمزها قرارداد می‌بندد؟
آغاز عرضه ارز زیارتی اربعین از امروز + جزئیات خرید
دبیرکل کتائب حزب‌الله: تهدید دشمنان، ما را از مسیرمان باز نمی‌دارد
ترامپ چرا ناگهان از جان خودش گفت؟
اسپانیا - فرانسه؛ فینال زودرس جام جهانی 2026 در راه است
شبکه امداد مترویی تهران در راه بهره‌برداری تا پایان سال
چرا ترامپ ناگهان از جان خود گفت؟ پیام پنهان پس از تشییع میلیونی رهبر شهید
نورنما | سناریوی ترسناک در چین
حسین؛ پیام‌آور کرامت انسان
ابَر سرمایه تشییع قائد شهید
کالابرگ تیر 1405 شارژ شد+ جزئیات
آتش‌بس در لبنان و دشواری‌های پیش‌‌رو