نورنیوز-گروه ورزشی: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شامگاه امروز شهادت سرلشکر غلامرضا سلیمانی توسط دشمن صهیونی_ آمریکایی را تایید کرد.
در پی شهادت رئیس سازمان بسیج مستضعفین جامعه ورزش در بیانیهای شهادت این سردار بزرگ را تبریک و تسلیت گفت.
در بیانیه جامعه ورزش و جوانان پس از شهادت فرمانده رییس سازمان بسیج مستضعفین آمده است:
بسم رب الشهدا و الصدیقین
مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَیٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا
جامعه ورزش و جوانان ایران شهادت سردار رشید اسلام و ایران غلامرضا سلیمانی رئیس باعزت و پرافتخار سازمان بسیج مستضعفین را به رهبر معظم انقلاب، نیروهای مقتدر مسلح و مردم شریف ایران تبریک و تسلیت عرض مینماید.
هدف قرار گرفتن ایشان و همرزمان این شهید والامقام در بسیج از طرف آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی کودککش، نشان از ایستادن این مرد خدا در سمت درست تاریخ دارد و ما مفتخریم که نام شهید غلامرضا سلیمانی بعنوان مسئول بسیج کشورمان، تابان و درخشان بود.
تلاشهای این سردار پرافتخار برای رسیدگی به امور ورزشکاران و قهرمانان ورزش کشور و ارتقای سطح فرهنگ در ورزش، از اقدامات زرین وی در کارنامه سراسر نور ریاستش بر سازمان بسیج مستضعفین بود.
وزارت ورزش و جوانان، سازمان بسیج ورزشکاران، کمیته ملی المپیک و پاراالمپیک، فدراسیونهای ورزشی و همه جامعه ورزش ایران بار دیگر ضمن تبریک و تسلیت شهادت این مجاهد بزرگ، بر عهد و پیمان خود با رهبر معظم انقلاب و شهدای ایران اسلامی بخصوص شهید غلامرضا سلیمانی تاکید و اعلام میداریم این ترورها هیچ خللی در ایستادگی ملت بزرگ ایران در برابر استکبار جهانی و پیمودن مسیر حق ایجاد نخواهد کرد.
او آرزوی شهادت داشت و خداوند متعال پاداش سالها مجاهدت او را، در پیوستنش به امام شهیدش با او اهدا کرد. والسلام علی من اتبع الهدی