×
بین الملل
شناسه خبر : 303030
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/26 ساعت 22:38
آمریکا باید پاسخگوی جنایت خود درباره مدرسه میناب باشد

عفو بین‌الملل:

آمریکا باید پاسخگوی جنایت خود درباره مدرسه میناب باشد

سازمان عفو بین‌الملل بر اساس تحقیقات درباره حمله به مدرسه میناب اعلام کرد که آمریکا باید پاسخگوی فاجعه خود درباره این مدرسه و قتل عام دختران دانش آموز باشد.

نورنیوز- گروه بین الملل: سازمان عفو بین المللی در هفدهمین روز از تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران گفت: «آمریکا تمام احتیاط‌های ممکن برای جلوگیری از آسیب غیرنظامیان انجام نداده و قوانین بشردوستانه بین‌المللی را نقض» کرده است.

عفو بین الملل تاکید کرد: کسانی که «مسوول برنامه‌ریزی و اجرای حمله غیرقانونی آمریکا به یک مدرسه در میناب» هستند، باید پاسخگو باشند.

این سازمان ملل بین‌المللی خواستار تحقیق سریع و شفاف آمریکا در این باره شده است.

«امیر سعید ایروانی» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه ای به مقامات و دبیرکل سازمان ملل و نیز شورای امنیت اعلام کرد: «در نخستین روز تجاوز، یک مدرسه ابتدایی دخترانه در شهر کوچک میناب واقع در استان هرمزگان در جنوب ایران، به‌طور عمدی مورد اصابت قرار گرفت و تخریب شد.»

سفیر ایران در سازمان ملل تصریح کرد: « در نتیجه این حمله مجرمانه، بیش از ۱۷۰ دانش‌آموز دختر بی‌گناه جان خود را از دست دادند و پیکرهای آنان پس از ساعت‌ها عملیات امداد و نجات از زیر آوار خارج شد. در همان روز، حملات مشابهی در شهرهای دیگر از جمله شرق تهران و آبیک در استان قزوین نیز به کشته شدن چندین دانش‌آموز انجامید.»

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


اخبار مرتبط
167 کتاب به یاد دانش‌آموزان میناب در نمایشگاه بین‌المللی مینسک توزیع شد
جمعه 1404/12/29 ساعت 10:02
167 کتاب به یاد دانش‌آموزان میناب در نمایشگاه بین‌المللی مینسک توزیع شد
سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب مینسک در حالی این روزها برپاست که غرفه جمهوری اسلامی ایران با توزیع 167 جلد کتاب‌ مزین به تصاویر دانش‌آموزان شهید مدرسه میناب، یاد آنها را گرامی داشته است.
آمریکا و رژیم صهیونیستی ماهیت خبیث و مستکبرانه خود را آشکار کردند
جمعه 1404/12/29 ساعت 08:46
آمریکا و رژیم صهیونیستی ماهیت خبیث و مستکبرانه خود را آشکار کردند
رئیس فرهنگستان علوم در نامه‌ای به رؤسای آکادمی علم در جهان بر ماهیت خبیث و مستکبرانه آمریکا و رژیم صهیونیستی تاکید کرد.
آمار شهدا و مجروحان حمله موشکی شب گذشته به میناب
پنج‌شنبه 1404/12/28 ساعت 13:47
آمار شهدا و مجروحان حمله موشکی شب گذشته به میناب
حمله موشکی دشمن آمریکایی - صهیونی در شامگاه چهارشنبه (شب گذشته) به یکی از روستاهای میناب تاکنون 2 نفر شهید و 12 نفر مجروح داشته است.
نوعِید و عید نو
چهارشنبه 1404/12/27 ساعت 10:53
کامبیز نورورزی:
نوعِید و عید نو
چیزی به شروع بهار نمانده است. خاکی که امسال خوب دارد باران می‌خورد، آبستن دانه‌هایی است که بی‌تاب رقص رویش‌اند. روی شاخه‌های درخت‌ها جوانه‌ها دارند چشم باز می‌کنند که به آفتاب سلامی دوباره بدهند.هوا هنوز قدری سرد است و شکوفه‌های گیلاس زیر پوست نازک درخت انتظار کمی گرما را می‌کشند تا باغ و باغچه را آرایش کنند.
عفو بین‌الملل: نسل‌کشی فلسطینیان در غزه همچنان ادامه دارد
شنبه 1404/09/08 ساعت 10:26
عفو بین‌الملل: نسل‌کشی فلسطینیان در غزه همچنان ادامه دارد
سازمان عفو بین‌الملل در بیانیه‌ای هشدار داد که نسل‌کشی ساکنان نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی متوقف نشده است و وضعیت بحرانی این منطقه همچنان ادامه دارد. بر اساس گزارش‌ها، ارتش اسرائیل اکنون 58 درصد از مساحت نوار غزه را در اشغال دارد و فلسطینی‌ها در نیمی از این منطقه در محاصره کامل قرار دارند.
نظرات

آخرین اخبار
فارس زیر تیغ غبار؛ هشدار سطح نارنجی برای تمامی مناطق استان
ترامپ با کوله‌باری از اختلافات به نشست گروه هفت می‌رود
وزیر خارجه ایتالیا خواستار آزادی فوری فعالان ناوگان صمود شد
پزشکیان: شهدای پرواز اردیبهشت نماد خدمت بی‌منت بودند/ منش شهید رئیسی الگوی مسئولان است
بانک مرکزی از افزایش بودجه وام ازدواج خبر داد
ترامپ نامحبوب‌تر از هر زمان دیگری در میان مردم آمریکا
محدودیت‌های ترافیکی در آزادراه تهران-شمال/قفل ترافیک در چالوس و هراز
تنگه هرمز در تسلط کامل نیروی دریایی سپاه/ عبور 26 فروند کشتی با مجوز ایران
جزئیات بازداشت دروازه‌بان پیشین فوتبال ایران هنگام فرار از کشور
مشاور رهبری: خرازی و امیرعبداللهیان در مکتب امام خمینی(ره) تربیت شدند
حاجی‌میرزایی: شهیدان وزارت خارجه به دنبال توسعه پیوندها بودند
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405 + جدول
شکایت رسمی پرسپولیس از سرمربی سابق آبی ها
هشدار وزیر نیرو درباره کاهش 37 درصدی بارش‌ها در تهران
صدور پیام تسلیت فرمانده کل سپاه برای شهادت سردار فرزندی
ادعای آمریکا:یک نفتکش مرتبط با ایران در اقیانوس هند توقیف شد
اعتراف عجیب برنده نوبل ادبیات به استفاده از هوش مصنوعی
یارانه دهک‌های 4 تا 9 واریز شد
جزئیات جدید درباره کنکور 1405و زمان برگزاری
هشدار درباره مصرف برخی روغن‌های پخت‌وپز
ایران سالانه 70 همت هزینه اعتیاد می‌کند
مسئولیت‌پذیری، توجه به عدالت، دیپلماسی فعال ومردمی بودن از ویژگی های شهید رئیسی بود
بازار سهام با بسته حمایتی دوباره جان گرفت
احمد مهرانفر با یک کمدی جدید برگشت
عراقچی احتمالا راهی نیویورک می‌شود
نورنما | آتش سوزی در کالیفرنیا
فرمانده ارشد صهیونیست‌ها در لبنان زخمی شد
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405 +جدول
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار شنبه 30 اردیبهشت /دلار 2 هزار تومان رشد کرد+ جدول
جزئیات تامین لوازم خانگی برای خانواده‌های آسیب‌دیده از جنگ
قیمت‌های جدید 1096 قلم دارو اعلام شد
وزیر ارشاد: 30 سال آینده؛ ایران وارد دوره سالمندی می‌شود
روسیه: آمریکا و اسرائیل مسئول تشدید تهدیدات هسته‌ای در غرب آسیا هستند
دولت اسپانیا رسماً از خاویر باردم حمایت کرد
قائم‌پناه: ایران جنگ‌طلب نیست اما در مقابل هر تجاوزی می‌ایستد
جاده چالوس امروز ساعت 14 بازگشایی می‌شود
هشدار سپاه: تجاوز به ایران تکرار شود جنگ را به فراتر از منطقه می‌کشانیم
امارات و اسرائیل صندوق مشترک تسلیحاتی راه‌اندازی کردند
انتقاد شدید کارلسون از آمریکا به دلیل کمک‌های نظامی به اسرائیل
تکواندوکاران ایران در بخش تیمی پومسه ناکام ماندند
امتحانات پایان‌ترم پیام نور حضوری شد
کرملین: سفر پوتین و ترامپ قابل مقایسه نیست
مرحله دوم پرداخت مطالبات مراکز درمانی و داروخانه ها آغاز شد
آخرین وضعیت جسمی علی پروین ؛ زخم پا بهبود پیدا کرد
تیم ملی کنگو با قرنطینه به جام جهانی 2026 می‌آید
کره جنوبی بازداشت فعالانش توسط اسرائیل را محکوم کرد
افتتاح سفارت سومالی لند در سرزمین فلسطین اشغالی
تاکید رئیس جمهور موقت ونزوئلا بر ضرورت پایان دادن به تحریم های آمریکا
قیمت شیر خام اعلام شد
مشاوران جنگ‌طلب را نادیده بگیر و به توافق با ایران بیاندیش