×
سیاسی
شناسه خبر : 303010
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/26 ساعت 20:33
خودشیفته‌ای که دشمن واقعیت‌هاست

نورنیوز سخنان ترامپ در جعلی دانستن فیلم راهپیمایی روز قدس را بررسی می‌کند

خودشیفته‌ای که دشمن واقعیت‌هاست

ترامپ چنان تخته‌بند روایت‌سازی تحریف‌شده اسراییلی‌ها قرار گرفته که حتی گزارش‌های رسانه‌های جریان اصلی در آمریکا را هم نمی‌پذیرد و آنها را متهم به دروغگویی می‌کند و به دلیل گزارش‌هایشان خواستار تعطیلی آنهاست! او در توری از شبه واقعیت‌های قلابی گرفتار شده است که تحلیل‌گران اسراییلی برایشان بافته‌اند.

نورنیوز- گروه سیاسی: سلسله شاه‌بیت‌های عجیب مستأجر متوهم کاخ سفید تمامی ندارد. از این جملات غریب، اکنون می‎توان یک کتاب تهیه کرد، کتابی که شاید بتوان آن را ضمیمه الحاقی جدیدی بر «شهریار» ماکیاولی دانست. چه اینکه مثل آن کتاب دوران‌ساز که با هدف توضیح راه‌های ممکن برای تحکیم قدرت حاکم نوشته شده بود، کتاب جدید هم دنبال ان است که نشان بدهد چگونه می‌توان هرچیز و همه چیز را در پای حفظ قدرت فدا کرد و به استخدام درآورد حتی اگر با واقعیت‌های مشهود و مسلّم مغایرت داشته باشد.
جدیدترین جمله‌ای که دونالد ترامپ از خود صادر کرده این است که تصاویر و گزارش‌های حضور میدانی ایرانیان در دفاع از کیان ملی و تمامیت ارضی‌ کشور، حاصل هوش مصنوعی است. او مشخصا به راهپیمایی روز قدس اشاره کرده و مدعی شده است که ایرانیان با فناوری هوش مصنوعی، فیلم‌هایی ساخته‌اند تا تعداد شرکت‌کنندگان در این مراسم را بالا نشان بدهند. ترامپ از این ویدئوها صراحتا با تعبیر «جعلی و ساخته شده با هوش مصنوعی» یاد کرده است. مخاطب هوشمندی که مشاهدات عینی از کف خیابان در شهرهای ایران دارد، در قبال ادعای عجیب ترامپ، چاره‌ای ندارد جز اینکه یا این حرف را یک جنگ روانی برای کوچک‌انگاری حضور میدانی مردم در نه گفتن به تجاوز آمریکا بداند؛ و یا اینکه آن را حاصل ناآشنایی و بی‌اطلاعی رئیس‌جمهور آمریکا از فضای عینی سیاست در ایران قلمداد کند. شاید هم این هردو احتمال باهم مطرح باشند.
آمریکایی‌ها معمولاً و تاکنون در قبال حضورهای میدانی ایرانیان خصوصا در روزهایی مثل راهپیمایی 22 بهمن یا روز قدس، می‌گفتند حکومت ایران با تبلیغات فراوان یا با تهدیدهای مستقیم یا غیرمستقیم، مردم را در شکل انبوه به خیابان می‌کشند و لذا مشارکت چشمگیر ایرانیان در این مراسم از سر انتخاب و رضایت شخصی نیست. در این تحلیل، چیزی که مشهود بود این بود که آنها اصل حضور را انکار نمی‌کردند و در واقعیت‌های عینی میدان تردید نداشتند و فقط در  ریشه‌یابی و تحلیل ماهیت این حضور، آن را حاصل اغوا و القائات تبلیغی حکومت ایران می‌دانستند.
ترامپ اما برخلاف اسلاف خود، اصل واقعیت را انکار می‌کند و تصاویر فراوانی را که حتی رسانه‌های معتبر جهانی رأساً از این راهپیمایی تهیه و منتشر کرده‌اند جعلی و حاصل هوش مصنوعی می‌داند. به همین دلیل است که با رویکردی ماکیاولیستی، واقعیت‌ها را به نفع یک ذهنیت قدرت‌پرستانه و سیاست‌زده انکار و تحریف می‌کند. تازه این ترفند فقط مختص او هم نیست. 
وزیر جنگ آمریکا هم در این واقعیت‌ستیزی، شریک رئیس خود است. هگست، اخیراً ادعا کرده بود که مسئولان ایرانی در پناهگاه‌های زیرزمینی خود مخفی شده‌اند و جرأت ندارند در انظار عمومی حاضر شوند. او انگار خبر ندارد که در روز قدس، رئیس‌جمهور شجاع ایران بدون هرگونه حلقه حفاظتی در میان مردم حاضر شد و با آنان همراهی کرد و عکس یادگاری گرفت. رئیس قوه قضاییه هم به جای نشستن در جایگاه خاص مسئولان، در صف عادی نمازگزاران نشست و هیچ فاصله‌ای با مردم عادی را قبول نکرد. سایر مقامات سیاسی و نظامی نیز همین شیوه را داشتند. 
ترامپ و اعوان و انصارش با چنین دیدگاه‌های شگفت‌آوری نشان داده‌اند که در نهایت بی‌خبری از واقعیت‌های عینی سیاست در ایران هستند. آنها در جهل مرکب قرار دارند و حتی نمی‌دانند که واقعیت‌های ایران را نمی‌دانند. اینجا هم ذهن مقامات مدعی و ارشد آمریکا، در گروگان و اسارت بازنمایی‌های خبری و تحلیلی صهیونیست‌هاست. می‌توان ادعا کرد که ترامپ و دوستانش در حلقه سیاست آمریکا در یک ایزوله حرفه‌ای از خبرسازی‌های اسراییلی‌ها اسیر شده‌اند و آماج روایت‌های یکسویه و غیرواقعی آنها از حقایق مسلّم در جامعه ایران قرار گرفته‌اند. 
ترامپ چنان تخته‌بند این روایت‌سازی تحریف‌شده قرار گرفته که حتی گزارش‌های رسانه‌های جریان اصلی در آمریکا را هم نمی‌پذیرد و آنها را متهم به دروغگویی می‌کند و به دلیل گزارش‌هایشان خواستار تعطیلی آنهاست! اینگونه است که کلیددار متوهم و خودشیفته کاخ سفید در توری از شبه واقعیت‌های قلابی گرفتار شده است که تحلیل‌گران اسراییلی برایشان بافته‌اند. او به هرآنچه بیرون از این تور سیمانی باشد بی‌اعتقاد است ولو اینکه مشهورترین و معتبرترین رسانه‌های جهانی و حتی آمریکایی گفته باشند.
ترامپ در حمله به ایران نیز درست برحسب همین شبه واقعیت‌ها تصمیم به اقدام گرفت. او با اطلاعات و تحلیل‌هایی که مقامات اسراییلی در اختیارش قرار دادند هوای جنگ با ایران برداشت و خیال کرد با یک «نبرد آسان» سرود فتح را خیلی زود زمزمه خواهد کرد و غائله ایران را فیصله خواهد داد. او اکنون به جای چهار روز، 17 روز است منتظر آن سرودخوانی است اما هیچ نشانه‌ای از فرارسیدن فوری آن لحظه نمی‌بیند. راز این ناکامی در این است که ترامپ باز هم روایت اسراییلی‌ها از واقعیت‌های عینی ایران را باور کرد و در تور سیمانی شبه واقعیت‌های بافته شده توسط استراتژیست‌های صهیونیست گرفتار شد. رئیس‌جمهور آمریکا یک توان‌یاب روانشناختی است، کسی که به سندروم خودشیفتگی و توهم مبتلاست و دوست دارد واقعیت‌ها را با ذهن خود اندازه بگیرد نه ذهن خود را با واقعیت‌ها. این را صهیونیست‌ها بهتر و زودتر از همه فهمیدند و بازی بر اساس همین واقعیت طراحی و اجرا کردند.


نظرات

آخرین اخبار
یمن: حل مساله تنگه هرمز به پایان تجاوزات علیه ایران بستگی دارد
کارشناس حوزه انرژی: تولید بنزین در کشور با مشکل مواجه نمی‌شود
ایروانی: شورای امنیت باید اسرائیل را وادار به رعایت کامل آتش‌بس در لبنان کند
زاخارووا: آماده کمک به حل وضعیت وخیم در خاورمیانه هستیم
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین