×
سیاسی
شناسه خبر : 303003
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/26 ساعت 20:10
درحال حاضر هیچ مذاکره‌ای با آمریکایی‌ها نداریم

کمیسیون امنیت ملی مجلس:

درحال حاضر هیچ مذاکره‌ای با آمریکایی‌ها نداریم

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: با توجه به اینکه شایعاتی در مورد موضوع مذاکره مطرح شده، در نشست امروز نیز تاکید شد هیچ مذاکره‌ای در حال حاضر با آمریکایی ها نداریم و صرفا در حال تنبیه و تسلیم متجاوزان هستیم.

نورنیوز- گروه سیاسی: ابراهیم رضایی در تشریح نشست امروز (سه شنبه ۲۶ اسفندماه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: این نشست با حضور مسئولان ستادکل نیروهای مسلح و وزارت دفاع برگزار شد.

وی اظهار کرد: ابتدا آخرین وضعیت میدان و نبرد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با دشمن متجاوز صهیونیستی و آمریکایی مورد بررسی قرار گرفت و آخرین اخبار در این زمینه مرور شد.

تصمیمات لازم برای هر سناریویی اتخاذ شده است

نماینده مردم دشتستان در مجلس دوازدهم افزود: بر اساس گزارش های ارائه شده در این نشست، موفقیت‌های نیروهای مسلح ما خیره کننده بوده و ضربات کوبنده و موثرتری طی روزهای اخیر به دشمن وارد شده است. همچنین گزارش هایی از سوی وزارت دفاع و ستاد کل نیروهای مسلح در رابطه با اقدامات انجام شده ارائه شد لذا باید اذعان کرد که تصمیمات لازم برای هر سناریویی اتخاذ شده است.

مجلس پیگیر تصویب قوانین حمایتی از ایثارگران جنگ رمضان

رضایی ادامه داد: در بخش دیگری از این نشست، طرحی مورد بررسی قرار گرفت که در آینده به صورت طرح یا لایحه در صحن علنی مجلس بررسی خواهد شد؛ در این طرح یا لایحه تاکید شده همه افرادی که در این جنگ تحمیلی به صورت مستقیم در حال مبارزه، دفاع و مقاومت هستند، اعم از بخش های مختلف نیروهای مسلح، نیروی‌های بسیجی که در تامین امنیت کشور زحمت می‌کشند و همینطور افرادی که در این دفاع اقداماتی را انجام می‌دهند، به عنوان ایثارگر شناخته شوند و مشمول قوانین حمایتی ایثارگران شوند و از حمایت های قانونی ایثارگری بهره مند شوند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: طبق گزارش‌های مسئولان ستاد کل و وزارت دفاع، الحمدالله نگرانی بابت ذخایر وجود ندارد و امکانات لازم نیز برای جبهه های نبرد فراهم شده است و هم اکنون نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در اوج آمادگی دفاعی خودشان قرار دارند و به همه شرارت ها و حملات دشمن پاسخ قاطع و کوبنده می‌دهند.

وی اظهار کرد: همچنین در این نشست تاکید شد، هر دولتی که با دشمنان ما در حمله به ایران و منافع ما کمک کند یا خاک یا پایگاه هایش را به هر طریقی در اختیار آنها قرار دهد، حتماً به عنوان متخاصم مورد برخورد قرار خواهد گرفت.

استماع گزارش هیات‌های اعزامی به مناطق عملیاتی و مرزی شمالغرب، غرب و جنوب

رضایی بیان کرد: در بخش دیگری از این نشست، هیات هایی که از کمیسیون امنیت ملی به مناطق عملیاتی و مرزی شمالغرب، غرب و جنوب اعزام شده بودند، گزارش هایی ارائه کردند و پیرو برنامه‌ها و مسائلی که در این سفر ها مورد بررسی قرار داده بودند، کمیسیون طی روزهای اخیر جلساتی با وزیر اقتصاد و رییس سازمان برنامه و بودجه به منظور بهبود وضعیت نیروهای مسلح داشته و در این راستا تصمیمات خوبی نیز اتخاذ شده است.

نماینده مردم دشتستان در مجلس دوازدهم تصریح کرد: همچنین در این نشست، بنده گزارشی از وضعیت دفاعی کشور از استانی های جنوبی بوشهر و هرمزگان و آخرین وضعیت خارگ ارائه کردم؛ در این راستا می‌توان اذعان کرد امنیت در خارگ به طور کامل برقرار است و صادرات نفت نیز بدون هیچ وقفه و مشکلی در جریان است و کارکنان زحمتکش صنعت نفت به صورت شبانه روزی در حال انجام وظایف خود هستند.

وی گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از مجاهدت کارکنان صنعت نفت به ویژه در خارگ و پایانه ها تقدیر و تشکر می‌کند؛ همچنین اعضای کمیسیون از نیروی‌های مسلح مقتدر کشورمان اعم از ارتش، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فراجا، ستاد کل و وزارت دفاع تقدیر کردند زیرا با برخورد قاطعانه و اقتدار، دشمن را پشیمان کردند و به پیروزی های بزرگی نیز دست یافته اند.

رضایی ادامه داد: اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس همچنین از حضور حماسی و خیره کننده مردم در صحنه و نقاط مختلف کشور تقدیر و تشکر کردند و از مردم دعوت می‌کند در صحنه بمانند زیرا این حضور خنثی کننده توطئه های آنان و باطل السحر نقشه‌های دشمنان است. کمیسیون امنیت ملی مجلس به ویژه از عموم ملت بزرگ و انقلابی ایران اسلامی برای حضور در تجمعات سراسری امشب دعوت می‌کند.

هیچ مذاکره‌ای در حال حاضر با آمریکایی ها نداریم

نماینده مردم دشتستان در مجلس دوازدهم بیان کرد: با توجه به اینکه شایعاتی در مورد موضوع مذاکره مطرح شده، در نشست امروز نیز تاکید شد هیچ مذاکره‌ای در حال حاضر با آمریکایی ها نداریم و صرفا در حال تنبیه و تسلیم متجاوزان هستیم. همه اخبار کذبی که منابع آمریکایی با هدف کنترل قیمت انرژی و نفت در رسانه هایشان مطرح می‌کنند کذب بوده و ما هیچ برنامه ای برای مذاکره یا آتش بس در شرایط فعلی نداریم و جمهوری اسلامی ایران قاطعانه به تجاوز دشمن صهیونیستی - آمریکایی پاسخ می‌دهد و تا بازدارندگی کامل و گرفتن انتقام خون شهدا به ویژه رهبر شهیدمان از پای نخواهد نشست.


نظرات

آخرین اخبار
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است
مانیفست سیاسی شرق علیه نظم غربی
چرا دیدار ترامپ و شی‌جین‌پینگ شکست خورد؟
کنکور ارشد وزارت بهداشت به تعویق افتاد + تاریخ جدید
دستگیری دو آلمانی به جرم همکاری با سرویس‌های اطلاعاتی چین