×
اقتصادی
شناسه خبر : 301955
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/12/25 ساعت 14:02
ارزیابی خسارت‌ها برای بازگشت سریع واحدهای اقتصادی آغاز شده است

معاون اشتغال وزارت کار:

ارزیابی خسارت‌ها برای بازگشت سریع واحدهای اقتصادی آغاز شده است

معاون وزیر کار از عزم جدی دولت برای حمایت از واحدهای اقتصادی آسیب‌دیده از جنگ رمضان خبر داد و اعلام کرد که ارزیابی خسارت‌های مستقیم و غیرمستقیم در حال انجام است و مقدمات حمایت از این واحدها در دستور کار دولت قرار دارد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: سید مالک حسینی همراه با بهزاد سام دلیری- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران و جمعی از کارشناسان با هدف بررسی وضعیت واحدهای آسیب دیده و کمک به رفع هرچه سریعتر مشکلات این واحدها از چندین بنگاه اقتصادی آسیب دیده از جنگ تحمیلی رمضان بازدید و با صاحبان و مدیران این بنگاه ها گفت وگو کردند. 

وی در جریان این بازدید گفت: از آغاز جنگ رمضان به منظور کمک به رفع مشکلات بنگاه های اقتصادی به طور مستمر و میدانی در حال بررسی وضعیت هستیم و تلاش داریم با اقدامات عملیاتی و ایجاد هماهنگی لازم در مجموعه دولت بخشی از دغدغه های تولیدکنندگان را رفع کنیم.

به گفته حسینی، دشمن با هدف قراردادن بنگاه های اقتصادی پیشران در صنعت به صورت مستقیم زنجیره تولید کشور را هدف قرار داده است.

معاون اشتغال وزارت کار از اراده جدی دولت به منظور بازگشت هر چه سریعتر همه واحدهای اقتصادی به خصوص بنگاه های اقتصادی پیشران آسیب دیده از جنگ خبر داد و گفت: تاب آوری تولید و پایداری اشتغال حتی زیر سایه جنگ با حضور شجاعانه‌ کارگران و کارفرمایان در سنگر تولید قابل تقدیر است.

وی افزود: مهمترین مسئله امروز بنگاه های اقتصادی آسیب دیده از جنگ، برگشت هر چه سریعتر به چرخه کار و تولید است.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار گفت: برقراری هرچه سریعتر مقرری بیمه بیکاری برای کارگران به ویژه کارگران واحدهای آسیب دیده و تسریع در تامین مالی برای همه بخش های تولید و بطور خاص واحدهای آسیب دیده در اثر جنگ رمضان به رغم تنگناهای مالی در اولویت قرار دارد.

حسینی در عین حال افزود: هم در جنگ ۱۲ روزه و هم در جنگ اخیر جامعه کار و تولید سنگ تمام گذاشته اند و قطعا وظیفه دولت و مجموعه حاکمیت آن است که با تغییر سریع برخی رویه ها و تسریع و تسهیل فرایندها در عمل حمایت خود را اثبات کند ما باید بپذیریم که بسیاری از رویه ها و مقرره ها متناسب با تغییر شرایط تغییر نکرده اند و قطعا برای فردای پس از جنگ نیاز به تغییرات جدی در این فرایندها و رویه ها برای جبران کاستی ها و سرعت بخشیدن به رشد متوازن اقتصادی داریم.

در ادامه بهزاد سام دلیری - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران ضمن تقدیر از مجاهدین سنگر کار و تولید گفت: همه بنگاه های اقتصادی آسیب دیده از جنگ تحمیلی رمضان از حمایت های دولت برخوردار خواهند شد.

وی افزود: قطعا دولت ظرفیت‌ها و بسته های حمایتی متناسب با شرایط حال حاضر کشور برای این بنگاه های اقتصادی در نظر خواهد گرفت.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران تاکید کرد : طبق ‌تبصره ۲  ماده ۲ قانون بیمه بیکاری، بیمه شدگانی که به علت بروز حوادث قهریه و غیر مترقبه از قبیل سیل،زلزله، جنگ، آتش‌سوزی و... بیکار می‌شوند با معرفی واحد تعاون، کار و رفاه اجتماعی محل از مقرری بیمه بیکاری استفاده خواهند کرد. 

سام دلیری افزود: کارفرمایان بنگاه های اقتصادی آسیب دیده ضمن مراجعه به ادارات تعاون،کار و رفاه اجتماعی حوزه فعالیت خود با ارائه مدارک به همراه لیست بیمه تامین اجتماعی کارگران می توانند جهت برقراری مقرری بیمه بیکاری اقدام کنند.


اخبار مرتبط
نظرات

آخرین اخبار
ارائه متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی ایران به میانجی پاکستانی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتایان منطقه‌ای
بیکاری در فلسطین رکورد زد
شهردار نیویورک توقیف «ناوگان مقاومت جهانی» را محکوم کرد
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران
وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن
توافق وزارت نیرو و صمت برای افزایش سهم برق صنایع در تابستان
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
مخاطرات پیدا و پنهان هند از جنگ ایران چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 11 اردیبهشت 1405+ جدول
صادق: شهرداری‌ها و نظام مهندسی در بازسازی خدمات رایگان ارائه می‌کنند
نشست وزرای گردشگری اکو در جمهوری آذرباجان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام اعزام عتبات عرفه در سامانه حج و زیارت
جزئیات دستمزد مقطوع مشاغل صنفی برای محاسبه حق‌بیمه
بحران تنگه هرمز، صنعت هوانوردی اروپا را زمین‌گیر کرد
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند
واشنگتن‌پست: پیش‌بینی ترامپ درباره فروپاشی صنعت نفت ایران بعید است
فراخوان جامعه کارگری برای حضور در تجمعات سراسری روز کارگر
حسین‌زاده: اینترنت برای معیشت روستاییان یک ضرورت است، نه کالای لوکس
چگونه جنگ خلیج فارس جهان را وارد هشدار گرسنگی می کند؟
اجرای رالی موتورسیکلت‌ها در محکومیت حمله به آثار تاریخی ایران
سفارت ایران در لندن اتهام دخالت در حملات تروریستی را رد کرد
واکنش بقایی به گزارش آمریکا درباره اقدام تجاوزکارانه علیه ملت ایران
پیام پزشکیان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد
آیا ستاره مراکشی ها در جام جهانی پا به توپ می‌شود؟
گزارش الجزیره از خسارت چندین میلیارد دلاری تجهیزات آمریکا در جنگ ایران
تعرفه حقوق ورودی خودرو در انتظار تصویب دولت
وزارت ارتباطات: «اینترنت پرو» طرح ما نبود
قیمت جهانی طلا در مسیر کاهش هفتگی
هشت پلیس در انفجار خانه ای در نیویورک زخمی شدتد
تداوم شرایط سالم هوا در پایتخت
عارف: کارگران در خط مقدم دفاع از معیشت مردم ایستاده‌اند
رئیس انجمن قطعه‌سازان: بخش عمده قیمت خودرو در بازار کاذب است
کلسترول بالا فقط مشکل افراد چاق نیست
نقش بنادر شمالی در تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی
شوک هرمز، صادرات آمریکا را بلعید
هاآرتص: جبهه لبنان سخت‌ترین میدان نبرد برای ارتش اسرائیل
اینستاگرام با حساب‌های بازنشرکننده محتوا مقابله می‌کند
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 11 اردیبهشت+ وضعیت استانها
آخرین وضعیت ترافیک در محورهای شمالی کشور
پلیس فتا نسبت به افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی هشدار داد
ابلاغ پیام تشکر رهبر انقلاب از شورای مفتیان فدراسیون روسیه
انتقال پنج نفر به بیمارستان پس از چاقوکشی در دبیرستان آمریکایی
سفر ترامپ به چین و تصمیم گیری درباره جنگ با ایران