×
سیاسی
شناسه خبر : 301858
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/24 ساعت 23:40
استاندار تهران: مرکز جبران خسارت خودروها بر عهده بیمه مرکزی است

استاندار تهران: مرکز جبران خسارت خودروها بر عهده بیمه مرکزی است

استاندار تهران گفت: جبران خسارت خودروها بر عهده بیمه مرکزی است که بیمه ایران به نمایندگی در استان‌ها از جمله استان تهران این مسئولیت را برعهده گرفته است.

نورنیوز- گروه سیاسی: محمدصادق معتمدیان در یک برنامه تلویزیونی تهران با تشریح سازوکار جبران خسارت واحدهای مسکونی اظهار کرد: این مسئولیت در شهر تهران برعهده شهرداری است و مردم می بایست برای تشکیل پرونده به نواحی شهرداری مراجعه کنند.

وی گفت: در ۱۵ شهرستان دیگر استان تهران‌ مسئولیت تشکیل پرونده با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است.

رئیس شورای مسکن استان تهران با بیان این که پیشنهاد دادیم‌ تشکیل پرونده غیرحضوری باشد، گفت: تاکنون برای ۹۷۰ واحد در سطح استان تهران، بدون نیاز به حضور مردم پرونده تشکیل شده است. ۱۲هزار واحد مسکونی در استان تهران براثر جنگ آسیب جزئی و یا کلی دیده اند.

استاندار تهران درباره خودروهای آسیب دیده نیز گفت: جبران خسارت این خودروها بر عهده بیمه مرکزی است، که بیمه ایران به نمایندگی در استان‌ها از جمله استان تهران این مسئولیت را برعهده گرفته است.

معتمدیان اضافه کرد: مالکان خودروهای آسیب دیده برای تشکیل پرونده از طریق فرمانداری‌ها اقدام کنند، تا پرونده ها پس از تجمیع توسط ستاد بحران استان تهران تحویل بیمه ایران شود. البته در این خصوص نیز بهتر است فرمانداری ها از طریق شبکه های داخلی و به طور مجازی مدارک را جمع آوری کنند.

وی با اشاره به خسارات به واحدهای صنفی در استان تهران تصریح کرد: نزدیک به ۱۰۰ واحد صنفی و صنعتی در استان تهران آسیب دیده که متولی آن وزارت صمت است و در استان تهران اداره کل صنعت، معدن و تجارت متولی خواهد بود. پرونده‌ها بررسی می‌شود و به کانون کارشناسان ارسال می‌شود؛ همکاران ما در کانون کارشناسان به سرعت کار را پیش می‌برند و بعد به وزارت صمت ارجاع داده می‌شود و در نهایت پرداخت‌ها عملیاتی و اجرایی خواهند شد.

استاندار تهران با اشاره به چگونگی اقدامات در خصوص رسیدگی به شهدا یا آسیب دیدگان جنگ گفت: ستادی تشکیل دادیم که شامل بهشت زهرا، پزشک قانونی، بنیاد شهید و ارگان‌های دیگر به طور متمرکز هستند که در این ستاد پرونده شهدای غیرنظامیان بررسی می‌شود و استعلامات اولیه گرفته می‌شود و در نهایت روند خدمت رسانی ادامه پیدا می‌کند. در بخش آسیب دیدگان و مجروحان براساس روابطی که با بیمارستان‌ها و مراکز درمانی داریم سوابق و مدارک بالینی اخذ می‌شود و کمیسیون‌های مربوطه در استانداری به طور فعال اقدامات لازم را انجام می‌دهند تا پرونده‌ها تکمیل کنیم. ما در استان تهران بیشترین آمار شهدا و مصدومین را داریم اما همه به طور جهادی و روحیه بالا در حال کار هستند.   

وی با اشاره به آخرین وضعیت کالاهای اساسی در استان تهران گفت: بعد از جنگ ۱۲ روزه دولت چهاردهم تدابیر ویژه‌ای اندیشیدند و اصلاحات اقتصادی خوبی انجام شد. یکی از دغدغه‌های ما تامین کالا بود که به دلیل مشکلات ارزی امکان پذیر نبود. در آذر ماه و اوایل دی ماه به شدت مشکل کالا داشتیم اما با تصمیماتی که گرفته شد امروز تاثیر مثبتی در وضعیت کالاها می‌بینیم. از نظر فراوانی کالا در وضعیت مطلوبی قرار داریم. در دو هفته گذشته بیش از یک میلیون تن کالای اساسی وارد کشور کرده‌ایم.

معتمدیان اضافه کرد:‌ باوجود شرایط جنگی از طریق بنادر، از طریق ریل و از طریق جاده‌ای شاهد واردات کالاهای اساسی هستیم؛ در گذشته رانتی برای تعدادی به وجود آماده بود اما با تصمیمات اخیر بازرگانان و تجار ما در حال فعالیت هستند. این فراوانی باعث ثبات و آرامش در بازار داشته باشیم. در مساله نهاده‌ها کمبود داشتیم اما امروز بیش از ۷۰۰ هزار تن از انواع نهاده‌ها بارگزاری شده است. شرایط مطلوبی در کشور وجود دارد. در مساله گوشت، مرغ، برنج، شکر و ... نیز شرایط به همین صورت است و در ادامه تعداد موجودی کالاهایمان نیز بیش از این هم خواهد شد.

وی با اشاره به چگونگی مدیریت سوخت در استان تهران باوجود جنگ اخیر بیان کرد: همکاری خود مردم اولین حرکت در این مدیریت بود. ما از نظر تامین سوخت مشکلی نداریم اما نیاز به صبوری از سوی مردم داریم تا بتوانیم مدیریت کنیم. به طور موقت سهمیه‌ها را کاهش دادیم تا سوخت به همه استان برسد. مردم اکنون نیز از سفرهای غیرضروری خودداری کند و در صورت امکان از CNG استفاده کنند.

معتمدیان با اشاره به تدابیر امنیتی پایان سال به ویژه مساله چهارشنبه سوری گفت:‌ تدابیر حداکثری اندیشیده شده است و دستگاه‌های امنیتی و انتظامی مثل همیشه حفظ امنیت را در دستور کار دارند. ما با آداب و رسوم مخالفتی نداریم اما در سال‌های اخیر فرهنگ ترقه بازی و بی احتیاطی‌ها را به چهارشنبه سوری اضافه کردند که موجب آسیب دیدگی‌های زیادی می‌شود. در سال گذشته ۸۴۰ مصدوم و ۲۳۰ مجروح چشمی داشتیم. به خانواده‌ها توصیه می‌کنیم از فرزندان خود مراقبت کنند چرا که این هیجانات زود گذر است و یک عمر پشیمانی به بار خواهد آمد.  

استاندار تهران اضافه کرد: نکته دوم این است که در شرایط جنگ و انفجار هستیم و ۱۶ روز است برای ما چهارشنبه سوری راه انداخته‌اند. مردم به اندازه کافی از نظر روحی زیر فشار هستند و چهارشنبه سوری شرایط را نامناسب خواهد کرد. نباید در خیابان‌ها تجمع کنند چرا که شرایط جنگی است و ممکن است اتفاقی رخ دهد. دشمن رحم ندارد و همه جا را بمباران می‌کنند و نیاز به احتیاط بیشتری داریم. همچنین مهم است برای حال خانواده‌های داغدار کشورمان و شهادت رهبر معظم انقلاب رعایت لازم صورت بگیرد. 


نظرات

آخرین اخبار
ایران و روسیه درباره همکاری‌های هسته‌ای رایزنی کردند
فرمانده پیشین ناتو: جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
فرار سرمایه از دوبی به سنگاپور در پی تنش‌های منطقه‌ای
هشدار پکن به واشنگتن درباره مسئله تایوان
این غذاها خطر سرطان روده را کاهش می‌دهند
اختلاف در واشنگتن بر سر قانونی بودن جنگ با ایران
آمریکا ناوگان کمک‌رسانی به غزه را محکوم کرد
واکنش رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین به پیشنهاد دست دادن با مقام اسرائیلی + فیلم
ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به‌زودی تصمیم مهمی درباره ایران اتخاذ می‌کند
جهان هر ماه 750 میلیون بشکه نفت را در هرمز از دست می‌دهد
نوراینفو | نکاتی برای بالا بردن امنیت گوشی هوشمند
ایروانی: ادعاهای مطرح‌شده علیه ایران بی‌اساس است
9 نشانه سرطان روده بزرگ که نباید نادیده بگیرید
چرا ابتلا به سرطان روده بزرگ در جهان افزایش پیدا کرده است؟
آیا بستن چشم‌ها باعث تقویت شنوایی می‌شود؟
اتحادیه اروپا از میزان واقعی ذخایر سوخت بی‌اطلاع است
اکونومیست: نفت ممکن است به 200 دلار برسد
برتری ناتینگهام مقابل استون‌ویلا در جدال تمام‌انگلیسی لیگ اروپا
درخواست اسپانیا از اتحادیه اروپا برای تعلیق توافق شراکت با اسرائیل
درخواست سازمان ملل برای واکنش فوری اروپا به توقیف ناوگان الصمود
واکنش تند ایتالیا به اقدام اسرائیل علیه کشتی‌های بشردوستانه
احضار کاردار رژیم صهیونیستی توسط اسپانیا
لیلاز: سعی کردیم جلوی جنگ را بگیریم و نشد/محاصره دریایی قابل مدیریت است
دیدار و گفت و گو وزیران خارجه عمان و فرانسه درباره آخرین تحولات منطقه
دولت ثبت سفارش کالاهای ضروری را حذف کرد
بیشترین تعداد عملیات‌ حزب‌الله علیه ارتش اشغالگر اسرائیل در پاسخ به نقض آتش‌بس
مکانِ سرنگونی هواگردهای متجاوز آمریکایی-صهیونی در «دشت مهیار» به ثبت ملی رسید
ممنوعیت امارات برای سفر شهروندان خود به ایران، عراق و لبنان
ایران و روسیه درباره همکاری‌های دوجانبه در زمینه هسته‌ای گفت و گو کردند
سنای آمریکا برای ششمین بار قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ را رد کرد
بقایی: تاریخ با افتخار از مقاومت مردم ایران یاد خواهد کرد
سخنگوی سازمان ملل: با همه طرف‌ها درباره تنگه هرمز در حال تماس و گفت وگو هستیم
بیانیه مطبوعاتی سفارت ایران درباره فضای رسانه‌ای منفی ساختگی در انگلیس
آملی لاریجانی: ایران متعهد به ایجاد امنیت، صلح و توسعه در منطقه است
جهش کم‌سابقه قیمت سوخت در پرجمعیت‌ترین ایالت آمریکا
تدوین طرح ثبت الکترونیکی سفته و برات در مجلس
شهادت14 غیرنظامی لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی
عراقچی: ناامنی خلیج فارس نتیجه تجاوز آمریکا و اسرائیل است
ادعاهای تکراری ترامپ: ایران به شدت به دنبال دستیابی به توافق است
محل سرنگونی هواگردهای آمریکا در دشت مهیار ثبت ملی شد
سنای آمریکا پیش‌نویس قطعنامه‌ توقف عملیات نظامی علیه ایران را رد کرد
محکومیت شدید حمله به کاروان «صمود» و اسارت فعالان حامی مردم غزه
دلنوشته رئیس قوه قضاییه برای رهبر شهید انقلاب
دعوت ترامپ از نخست‌وزیر مأمور عراق برای سفر به واشنگتن
هیئت دولت مردم را به حضور در مراسم چهلم شهید علی لاریجانی دعوت کرد
وزارت صمت: واردات خودرو طبق روال گذشته انجام می‌شود
دفاع جنجالی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از ادامه جنگ علیه ایران
قالیباف خطاب به هگست: ایران محاصره‌پذیر نیست
فیفا: حضور ایران در جام جهانی 2026 قطعی است
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: به‌دنبال توافقی مشابه برجام نیستیم