×
اجتماعی
شناسه خبر : 301836
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/24 ساعت 22:04
بدا به حال وطن فروشانی که توسعه، رفاه و پیشرفت را از دشمن ایران می‌خواهند

وزیر علوم:

بدا به حال وطن فروشانی که توسعه، رفاه و پیشرفت را از دشمن ایران می‌خواهند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: بدا به حال وطن فروشانی که توسعه، رفاه و پیشرفت را از دشمن ایران می خواهند. این روسیاهها اگر زمان مغول هم بودند می گفتند مغولها دنبال از بین بردن خوارزم شاهیان بودند و چنگیز با ما ایرانیان کاری ندارد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: حسین سیمایی صراف امروز در مراسم تجدید بیعت جنبش دانشجویی با رهبر جدید انقلاب در مسجد دانشگاه تهران، گفت: جای جای زندگی و تفکر و اندیشه رهبر شهید حامل دو مفهوم جهاد و شهادت بود.

وی افزود: با دنبال کردن آثار، سخنرانی ها، نوشته ها و منابر رهبر شهید به یک نقطه اشتراک و خط ثابت جهاد و شهادت را مشاهده می کنیم. از دست دادن ایشان یک سلمه و خسارت سهمگین است. به همین دلیل باید به خودمان تسلیت بگوییم. خداوند داغ سنگین فقدان رهبر شهید را خودش باید تسلی دهد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: خوشحالیم که با انتخاب به جا و شایسته انتخاب فرزند برومند و صالح رهبر شهید حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای توسط خبرگان رهبری این داغ کمی تسلی یافت. بر خود وظیفه می دانم که از نیروهای مردمی و بسیج که نقشه دشمن را نقش بر آب کردند تشکر کنم. دشمن درصدد بود آسمان و خیابان را به هم پیوند بزند. آسمان را رزمندگان اسلام خنثی کردند و خیابان و صحنه را نیروهای مردمی و بسیج جان بر کف به اذن و قدرت الهی تسخیر کردند و خواب آشفته دشمنان نظام و انقلاب بار دیگر تعبیر نشد.

سیمایی صراف افزود: با مطالعه تاریخ ننگین رژیم منحوس صهیونیستی متوجه می شوید که دهه هاست در فکر اشغال و تجزیه ایران است. آنان فقط دنبال از بین بردن جمهوری اسلامی نیستند بلکه وقتی به هدفی نمی رسند، اهداف دیگر را دنبال می کنند. یک بار می گویند هدفمان بمباران تاسیسات هسته ای است، بار دیگر می گویند هدفمان انهدام توانایی های موشکی است. آنان حتی از موقعیت ژئوپلتیکی ایران هم ناراحت هستند. آنان دنبال از بین بردن و تجزیه ایران هستند و البته بعد از موفقیت در این هدف به سایر اهدافشان هم می رسند.

وی گفت: نتانیاهو به صراحت اعلام کرده است که بزرگترین تهدید برای ما کشورهای عربی نیستند بلکه ایران و جمهوری اسلامی است. بدا به حال وطن فروشانی که توسعه، رفاه و پیشرفت را از دشمن ایران می خواهند. این روسیاهها اگر زمان مغول هم بودند می گفتند مغولها دنبال از بین بردن خوارزم شاهیان بودند و چنگیز با ما ایرانیان کاری ندارد. لابد اگر صدام هم می آمد می گفتند صدام با ما کاری ندارد بلکه با جمهوری اسلامی ایران کار دارد. اینها همان آدمها هستند، چنگیز و مغول و هیتلر برایشان همین نتانیاهوی امروز است. آیا می شود تفکیک کرد بین آنها و اینها؟ آیا آنان فقط دنبال تغییر حکومت بودند و نه تسخیر ایران؟ واقعا روسیاه شدند. نمی دانم این رو سیاهی را کجا می برند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: پدر و پسر با سرنوشت مردم ایران بازی کردند و دستاوردهای مردم را نابود کردند.  نهضت مشروطه یک دستاورد پرافتخار بود اما آن پدر آن دستاوردها را از بین برد. دستاوردهای نهضت ملی شدن صنعت نفت را چه کسی از بین برد؟ آن پسر. حالا همین ها دنبال برقراری دموکراسی در ایران هستند؟ آنها می خواهند برای ما آزادی، عدالت و رفاه بیاورند؟ کلا و حاشا که آنان ذره ای به ایران علاقه داشتند باشند. حدود 170 فرشته آسمانی شدند، دریغ از یک تسلیت.

سیمایی صراف خاطرنشان کرد: رهبر شهیدمان بیش و پیش از همه با پارادایم ها و گفتمان حوزه علم و فناوری آشنا بود و سیاستها، برنامه ها و قانونگذاری های کشور را به این سمت هدایت کردند و پیش بردند. مفاهیم رهبر شهید عبارت بود جنبش نرم افزاری، هوش مصنوعی، نانو، زیست فناوری و مرجعیت علمی. این مفاهیم نشان از عمق دیدگاه ایشان دارد. ان شاءالله روح آن عزیز را با پیروی از خط مشی ها و سیاستهایی که در حوزه علم و فناوری ترسیم کردند، شاد خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: به عنوان جنبش دانشجویی مهمترین رسالتمان این است که وصیت راهبردی آن عزیز مبنی بر حفظ وحدت ملی و انسجام را سرلوحه همه کارهایمان قرار دهیم. توصیه رهبر جدید هم در اولین پیامشان حفظ وحدت و انسجام ملی بود. دانشگاه وظیفه خود می داند هویت، تاریخ و حیثیت کشور را مقتدرانه حفظ کند و به آن آرمانها و اهداف برساند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در حاشیه این مراسم گفت: مراسم امسال تشکلهای دانشجویی یک اهمیت فوق العاده دارد و آن اینکه دشمن درصدد تسخیر خیابان بود، به خیال خودش آسمان را در اختیار گرفته و خیابان را هم به آسمان پیوند می زند و ایران عزیزمان را تجزیه و تضعیف می کند حال آنکه رزمندگان اسلام آسمان را دستشان گرفتند و بسیجیان سلحشورمان اصلا اجازه ندادند خیابان ها به چنگ دشمنان ایران بیفتد.

وی با تشکر از رزمندگان، بسیجیان و مردم کشور، گفت: دانشگاه حافظ وحدت و انسجام ملی است و مراسم تجدید بیعت امروز حاوی این پیام به دشمنان خارجی و وطن فروشان است که اجازه نخواهیم داد ذره ای از خاک عزیز ایران به مخاطره بیفتد همانطور که در هشت سال دفاع مقدس چنین اجازه ای ندادیم.


نظرات

آخرین اخبار
دبیرکل سازمان ملل پس از 17 سال وارد سوریه شد
چرا ترامپ بدنبال تغییر زمین جنگ است؟
شکستن رکورد صادرات تراکتور ایران در شرایط جنگ تحمیلی
توصیه‌های مهم وزارت خارجه به زائران اربعین
تداوم نقض آتش‌بس رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
حیرت رسانه انگلیسی از دقت و قدرت تخریبی حملات ایران
جزئیات نرخ کرایه مسیرهای اربعین از مرزهای ایران تا شهرهای عراق
آمادگی شبکه دارویی کشور برای اربعین افزایش می‌یابد
قیمت گوشت قرمز امروز 3 مرداد + جدول قیمت ها
رشد 25 درصدی تردد زائران اربعین از مرز خسروی
جنایت مسلحانه در ارومیه؛ راننده پیکان‌وانت هدف گلوله قرار گرفت
هشدار مقاومت عراق درباره محاصره یمن
شینا انصاری: مقابله با گرد و غبار نیازمند تبدیل شدن به اولویت ملی است
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 3 مرداد 1405
علت درگذشت ستاره سینمای ایران چه بود؟/محل خاکسپاری اکبر عبدی مشخص شد
پاسخ بقایی به ادعاهای نگرانی حقوق بشری اروپا
آمریکا دارایی‌های عراق را هدف قرار داده است
رسانه ملی و حق مردم برای شنیدن صدای رئیس‌جمهوری
انتخاب 10 دانشگاه در مسیر اجرای رشته‌های راهبردی
جدول قطعی برق کرمانشاه شنبه 3 مرداد 1405
سناریوی پنهان آمریکا در اقلیم کردستان
حماس به کدام سو می‌رود؟
کدام کابل‌های اینترنت جهانی از باب المندب می‌گذرد؟
عصر جنگ‌های سریع آمریکایی به پایان رسید
تجاوز نظامی عربستان به یمن/شهرهای جیزان و ینیع عربستان زیر آتش حملات موشکی و پهپادی یمن
قیمت خودرو امروز 3 مرداد 1405 + جدول قیمت ها
رئیس قوه قضاییه درگذشت اکبر عبدی را تسلیت گفت
فیش حقوقی تیر ماه بازنشستگان تامین اجتماعی بارگذاری شد + لینک
ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران و محور هراز؛ برخی محورها مسدود
مهران همچنان انتخاب اول زائران؛ ثبت‌نام اربعین از 1.7 میلیون نفر گذشت
طرح ضربتی پلیس برای برخورد با تردد موتورسواران در خطوط ویژه
ثبت رکورد جدید تردد مسافران از مرز رازی
افشاگری بورل از اختلاف ترامپ و نتانیاهو؛رئیس‌جمهور آمریکا از سرسختی اسرائیل خسته شده است
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 3 مرداد+ وضعیت استان ها
عبور از چشم در مقابل چشم
قدرت؛ تنها قانون مستقر در عرصه بین‌المللی
پیروز قربانی سرمربی آلومینیوم شد
پیش بینی شوکه‌کننده ایلان ماسک از سال 2036؛ هوش مصنوعی از انسان عبور می‌کند
وضعیت اضطراری در فرانسه و اسپانیا؛ بزرگ‌ترین آتش‌سوزی جنگلی در قلب اروپا
عراقچی در دیدار وزیر خارجه روسیه: اجازه سوءاستفاده آمریکا از تنگه هرمز را نمی‌دهیم
چرا با وجود ورزش منظم وزن کم نمی‌کنیم؟
ایران: هدف قرار دادن عامدانه دو شناور ایرانی از سوی آمریکا جنایت جنگی است
انفجار مهیب در قلب انگلیس/ اعلام وضعیت فوق‌العاده و تخلیه ساکنان
تنبیه متجاوز ادامه دارد؛ انفجارهای شدید در ناوگان پنجم آمریکا در بحرین
نخستین دستورکار صحن مجلس پس از جنگ تحمیلی سوم منتشر شد
تأکید اردن و عمان بر ضرورت دستیابی به آتش‌بس جامع در منطقه
لفاظی‌های جدید رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران
پزشکیان: نام استاد اکبر عبدی در زمره ارکان ماندگار فرهنگ و هنر ایران ثبت می‌شود
اعتراف رسمی عربستان به هدف قرار گرفتن کشتی خود در دریای سرخ
عکس های منتخب جهان؛ 24 جولای 2026