نورنیوز- گروه بین الملل: گروه سایبری حنظله اعلام کرد: «لورا گلینسکی» معاون سابق برنامهریزی و راهبرد موساد و مدیر کل فعلی مرکز مطالعات امنیت داخلی «INSS» از سوی نیروهای سایبری ما هدف عملیات هک قرار گرفت.
بر اساس اعلام حنظله، هم اکنون بیش از ۱۰۰ هزار نامه الکترونیک فوق محرمانه این فرد در اختیار این گروه قرار گرفته است.این نخستین بار نیست که گروه سایبری حنظله به اطلاعات شخصیتهای مهم رژیم صهیونیستی دست مییابد و پیش از این نیز روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» با اشاره به افشای هزاران اسرار شخصی و امنیتی مسوولان ارشد رژیم اشغالگر نوشت که اطلاعات افشا شده شامل حدود ۴۵۰۰ تماس از تلفن نفتالی بنت نخستوزیر سابق، ۲۴۰۰ تماس از تلفن تساحی براورمن رئیس دفتر نتانیاهو و ۴۶۰۰ تماس از تلفن آیلت شاکید وزیر دادگستری سابق رژیم صهیونیستی در کنار تماسهای شخصی، عکسها و ویدئوها است.
هاآرتص همچنین گزارش داد که افشای این اطلاعات توسط گروه سایبری «حنظله» انجام شده است که پیشتر نیز موفق شده بود تلفنهای همراه افرادی مانند بنت، براورمن و شاکید را هک کرده است.