×
فرهنگی
شناسه خبر : 301753
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/24 ساعت 16:34
بهمن دان: زمان ایستادگی هنرمندان است

بهمن دان: زمان ایستادگی هنرمندان است

بهمن دان بازیگر سینما و تلویزیون گفت: زمان ایستادگی هنرمندان است و قصد دارم مستندی از رهبر شهید انقلاب بسازم.

نورنیوز- گروه فرهنگی: بهمن دان بازیگر شناخته‌شده سینما و تلویزیون با اشاره به شرایط و وضعیت این روزهای کشور و شهادت رهبر انقلاب، گفت: با وجود این حادثه بزرگ، همه امور به شکلی منسجم و طراحی‌شده پیش می‌رود و کشور با ثبات و اقتدار در مسیر خود ادامه می‌دهد. ایستادگی ملت، تضمین‌کننده سربلندی روح ایشان است و ما تا انتهای این راه خواهیم ماند.

او با تأکید بر ضرورت حضور پررنگ هنر در این روزها به خبرنگار تسنیم گفت: ما در موقعیتی کاملاً حماسی قرار داریم و هنر باید زبان این حماسه باشد. حمله به مدرسه ابتدایی، اوج خباثت رژیم صهیونیستی است؛ جنایتی که تاریخ فراموش نخواهد کرد.

بهمن دان درباره بیعت خود با رهبر جدید انقلاب، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای نیز بیان کرد: بلافاصله پس از اعلام خبر انتخاب ایشان از سوی مجلس خبرگان، پیامی دادم و نوشتم که همان‌طور که سرباز پدرشان بودم، امروز سرباز ایشان هستم. در نخستین ساعات شب قدر در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی این احساس را در وجودم بیان کردم و ایمان دارم که این راه، مسیر وطن‌دوستی و وفاداری به انقلاب است.

او با اشاره به ضرورت پایبندی به قانون و احترام به نمادهای ملی ادامه داد: در هیچ کشور آزادی‌خواهی، بی‌احترامی به رهبر یا رئیس‌جمهور پذیرفته نیست. پرچم هر ملت، شناسنامه آن کشور است و باید با افتخار در برابرش ایستاد. این پرچم هویت ماست و در همه جای دنیا ما را با آن می‌شناسند.

بهمن دان نقش رسانه را در این دوران حساس حیاتی دانست و افزود: رسانه با کسی شوخی ندارد؛ می‌تواند کشوری را بالا ببرد یا پایین بیاورد. متأسفانه مدت‌هاست در فضای پرتلاطم رسانه‌ای جهان، ما اندکی ضعیف عمل کرده‌ایم. باید از حالت تدافعی خارج شویم و در میدان رسانه بجنگیم، نه فقط دفاع کنیم. دشمن سال‌هاست از طریق ماهواره و فضای مجازی وارد خانه‌های مردم شده و باید ما هم با سرمایه‌گذاری جدی، رسانه‌ای حرفه‌ای و اثرگذار بسازیم.

او ضمن اشاره به امیدهای تازه در عرصه ارتباطی گفت: خوشبختانه ماهواره ملی ما در مدار قرار گرفته و می‌تواند صدای ایران را به گوش جهانیان برساند. باید رسانه‌هایی داشته باشیم که بازتاب‌دهنده حرکت‌های رهبر و رئیس‌جمهور باشند و پیام همدلی و وحدت مردم را منتقل کنند. از سال 1357 تا 1404، ملت ایران بارها در برابر توطئه‌ها و فشارهای آمریکا و صهیونیسم ایستاده است. با تدبیر، همدلی و اتحاد خواهیم توانست از این پیچ خطرناک نیز عبور کنیم و سرافراز بمانیم.

او درباره سکوت برخی چهره‌های هنری (سلبریتی‌ها)، خاطرنشان کرد: من نمی‌توانم درباره سلبریتی‌ها قضاوت کنم و عقایدم را به آنان تحمیل کنم، اما باور دارم بودن در صحنه، در این زمان، ضروری است. بسیاری از این چهره‌ها، شهرت خود را از پرده نقره‌ای، آنتن تلویزیون و رسانه‌های همین نظام به‌دست آورده‌اند. حال که مردم آنها را شناخته و ستوده‌اند، شایسته است در لحظه‌های دشوار نیز کنار ملت بایستند. هیچ‌کس نسخه‌ای برای دیگری نمی‌پیچد، اما وجدان انسانی حکم می‌کند ساکت نمانند.»

بهمن دان در بخش دیگری از گفت‌وگو درباره آرزوی ساخت برشی از زندگی دو شخصیت بزرگ، گفت:  پیش‌تر هم اعلام کرده‌ام که تمایلی به ایفای نقش در پروژه‌هایی با حضور چهره‌های دینی یا تاریخی ندارم، اما اگر قرار باشد اثری ساخته شود، دوست دارم به‌عنوان مستندساز و کارگردان دو پروژه را بسازم: یکی مستندی از زندگی رهبر شهید انقلاب و دیگری درباره آیت‌الله سیستانی. این دو بزرگوار را عمیقاً دوست دارم و امیدوارم بتوانم گوشه‌ای از سیره و زیست آنان را در قالب مستند به تصویر بکشم.

او تأکید کرد: همان‌طور که اعلام کرده‌ام، امکان ندارد فردی بتواند نقش رهبر شهید انقلاب را بازی کند. من نیز هرگز چنین نقشی را نمی‌پذیرم، اما ساخت مستندی واقع‌گرایانه درباره مسیر زندگی و مجاهدت ایشان آرزوی قلبی من است.

این هنرمند باسابقه در پایان گفت: آنچه امروز بیش از هر چیز نیاز داریم، اتحاد، یک‌دلی و تکیه بر هویت ایرانی‌اسلامی است. رسانه باید در این مسیر بازتاب‌دهنده صدای مردم باشد و هنرمندان نیز با اثرگذاری خود، امید را گسترش دهند. ما ملت ایستاده‌ایم و از این پیچ تاریخی نیز سرافراز عبور خواهیم کرد.


نظرات

آخرین اخبار
حدادی: اوسمار سرمربی پرسپولیس است/ استقلال نباید به AFC معرفی شود
ترافیک نیمه سنگین در محورهای شمالی
پیام جذاب مهدویان به مناسبت روز ملی خلیج فارس
در سایه هپروت ترامپ، جهان آماده شوک دوم انرژی
ترامپ: یک رئیس‌جمهور اجازه دارد در یکی از مأموریت‌ها به فضا برود
ناتوانی در مذاکره و لغو برجام عامل اصلی شکل‌گیری جنگ علیه ایران
نگرانی سایپا بابت تامین ورق های فولادی حل شد
ترامپ به رژه مسکو دعوت نشد
شرمن: دولت ترامپ فاقد دیپلماسی مؤثر با ایران است
سفیر ایران در هند: پایان جنگ پیش‌شرط حل اختلافات با آمریکاست
پیام قالیباف به مناسبت روز ملی خلیج فارس
هزینه جنگ با ایران ممکن است به 50 میلیارد دلار برسد
قدردانی نخست‌وزیر ژاپن از ایران برای اجازه تردد کشتی ژاپنی
عراقچی:روز ملی خلیج فارس یادآور حماسه بیرون راندن پرتغالی‌ها از تنگه هرمز است
هشدار فرمانده نیروی هوافضای سپاه به دشمن آمریکایی
رضایی: میدان و دیپلماسی در یک مسیر واحد حرکت می‌کنند
وزارت بهداشت غزه: شمار شهدا به 72 هزار و 601 نفر رسید
قابلیت جدید گوگل؛ تولید مستقیم فایل با هوش مصنوعی جمینای
سی‌ان‌ان: کارنامه تورمی ترامپ بدتر از بایدن و کارتر است
شرط حماس برای ورود به مرحله دوم آتش بس اعلام شد
رئیس‌جمهور لبنان: تجاوزات اسرائیل با وجود آتش‌بس ادامه دارد
زمان ثبت‌نام آزمون سراسری اعلام شد
آینده خلیج فارس بدون حضور آمریکا رقم خواهد خورد
ادعای ترامپ درباره زیرساخت‌های نفتی ایران ایران اغراق‌آمیز است
انتصاب سرپرستان بیمه مرکزی و بانک ملی ایران
مدودف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست
معاون نیروی دریایی: ادعای نابودی توان دریایی ایران بی‌اساس است
وزیر خارجه روسیه: تجاوز آمریکا و اسرائیل به خزر آسیب زد
امنیت خلیج فارس بدون حضور بیگانگان و قدرت‌های استکباری معنا می‌یابد
تعهد صنف جایگاه‌های سوخت به حفظ نیروها در شرایط بحرانی
جزئیات سقوط مرگبار کودک ایرانی از طبقه ششم در اتاوا
سردار علایی: خلیج فارس مهم‌ترین مؤلفه قدرت ملی ایران است
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 10 اریبهشت 1405+ جدول
وزیر صمت: فولاد خودروسازان تأمین است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 10 اردیبهشت ؛ توقف دلار روی 180 هزار تومان
اوپک‌پلاس در آستانه تصمیم جدید برای افزایش تولید نفت
جنگ علیه ایران، ضعف‌های ارتش آمریکا را آشکار کرد
حضور گسترده ورزشکاران در مراسم روز خلیج فارس روی پل طبیعت
تنش‌ها در خاورمیانه نفت برنت را به 126 دلار رساند
هزینه واردات نفت پاکستان به 800 میلیون دلار در هفته رسید
چرا قیمت روغن نوسان دارد؟
نوراینفو | روش های بهبود زندگی در هفت روز
نوراینفو | برای کاهش سریع چربی بدن چه بخوریم؟
حمله پهپادی حزب‌الله به الجلیل غربی
رکوردشکنی دوباره قیمت بنزین در آمریکا
چه عواملی باعث نوسان قیمت کالاهای اساسی شده است؟
اقدامات فوری پس از آسیب به دندان‌های شیری و دائمی کودکان
دمای گیلان تا اواسط هفته آینده 8 درجه گرم تر می شود
چرا پنتاگون صورت حساب نجومی جنگ را پنهان می کند؟
عارف : امنیت خلیج فارس خط قرمز و غیرقابل معامله ایران است