×
ورزشی
شناسه خبر : 301650
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/24 ساعت 08:37
لغو مسابقات فرمول 1 بحرین و عربستان

لغو مسابقات فرمول 1 بحرین و عربستان

فدراسیون بین‌المللی اتومبیلرانی در پی تشدید تنش‌ها در خاورمیانه، تصمیم به لغو جایزه بزرگ «فرمول 1» بحرین و عربستان گرفت. این تصمیم لغو مسابقات فرمول 2، 3 و آکادمی فرمول 1 را نیز دربر می‌گیرد.

نورنیوز-گروه ورزشی: روزنامه «اخبار الخلیج» بحرین گزارش داد این تصمیم که در پی مشورت و هماهنگی کامل با فدراسیون بین‌المللی اتومبیلرانی و نهادهای برگزارکننده مربوطه اتخاذ شده است، لغو مسابقات «فرمول ۲»، «فرمول ۳» و آکادمی «فرمول ۱» در موعدهای مقرر را نیز شامل می شود.

«استفانو دومینیکالی» رئیس و مدیر اجرایی «فرمول ۱» در این خصوص گفت: «گرچه این تصمیم بسیار تأسف‌باری است، اما در شرایط کنونی و با توجه به وضعیت موجود در خاورمیانه، تصمیم درستی است.

«محمد بن سلیم» رئیس فدراسیون بین‌المللی اتومبیلرانی نیز در این رابطه اظهار داشت: فدراسیون بین‌المللی اتومبیلرانی همواره ایمنی و رفاه جامعه و همکارانمان را در اولویت قرار می‌دهد و پس از بررسی دقیق، این تصمیم را بر اساس همین مسئولیت اتخاذ کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که آرامش و امنیت هرچه سریع تر در منطقه برقرار شود و ثبات به سرعت به خاورمیانه بازگردد.

در این زمینه، «سلمان بن عیسی آل خلیفه» مدیر اجرایی پیست بین‌المللی بحرین تاکید کرد: ما از تصمیم «فرمول ۱» و فدراسیون بین‌المللی اتومبیل‌رانی حمایت می‌کنیم و قدردانی خود را از حمایت و مشارکت مستمرشان ابراز می‌داریم.

همچنین شاهزاده «خالد بن سلطان العبدالله الفیصل» رئیس فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری عربستان و رئیس شرکت سعودی ورزش‌های موتوری، گفت که فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری عربستان از تصمیم فرمول یک در مورد تقویم مسابقات سال ۲۰۲۶ حمایت می‌کند.

وی با بیان اینکه «مردم عربستان مشتاقانه منتظر برگزاری دوباره جایزه بزرگ در این کشور بودند که قرار بود در ماه آوریل آینده در جده برگزار شود» در همین حال افزود: اما ما ملاحظات پشت این تصمیم را درک می‌کنیم.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
احتمال درمان سرطان سینه بدون شیمی‌درمانی
طراحی لیبل بدون فتوشاپ؛ بهترین سایت‌های رایگان را بشناسید
چگونه به فرزندان «خودمراقبتی» و مهارت «نه گفتن» را آموزش دهیم؟
نشانه‌های پیش از بلوغ، پیش‌بینی کننده درد قاعدگی
دورکاری مادران؛ حمایت واقعی یا قانون روی کاغذ؟
کیفیت رژیم غذایی یا کاهش کالری؛ کدام برای لاغری اهمیت بیشتری دارد
هشدار وزارت بهداشت؛ کرونا دوباره صعودی شد
تسلط نیروهای مسلح یمن بر مناطق راهبردی جدید در تعز
هراس اسرائیل از احتمال حمله موشکی ایران
تهران؛ میزبان 150 رویداد هنری در «ماه هنر»
بقایی: ایران در حملات خود فقط اهداف نظامی آمریکا را زد
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ علی الطاهر دوباره بمباران شد
سریال «رویای نیمه‌شب» فروش کتاب را دو برابر کرد
روایت پاک نژاد از روزهای سخت جنگ؛ صادرات نفت خام یک ساعت هم متوقف نشد
اژه‌ای: ایران به هیچ وجه زیر بار ظلم و زور نرفته و نخواهد رفت
آخرین خبر از پرداخت حق عائله مندی به زنان شاغل
نورنما | ظاهر سحرکننده پورشه 911
نیویورک تایمز: موشک آمریکایی عروسی ایرانی را به خاک و خون کشید
عضو ارشد کنگره: ترامپ در جنگ پرهزینه با ایران شکست خورده است
ونس حمله به عروسی سیریک را انکار کرد
تخصص ما؟ کشتار غیرنظامیان!
حمله دوباره اسرائیل به خاک سوریه
هشدار درباره مواد مخدر جدید؛ اعتیاد دیگر سنتی نیست
فجر مساوی کرد و پنجم شد
بمب نقل‌وانتقالات الهلال ترکید
مدودف به آلمان هشدار داد
شمار شهدای حمله به عروسی سیریک به 5 نفر رسید
صالحی: «مدرسه میناب» به حافظه ماندگار ایران و جهان تبدیل می‌شود
پاکستان از کشته شدن 15 شبه‌نظامی در مرز افغانستان خبر داد
بازگشت قشم به چرخه پروازهای بین‌المللی
ترامپ بار دیگر خالی بودن ذخایر موشکی آمریکا را انکار کرد
استقبال رهبران ادیان هند از رئیس قوه قضاییه ایران
ترامپ رسوا شد
قالیباف: دنیا در حال تماشای سقوط ذخایر استراتژیک شماست
به «جنگ غیرقانونی» در ایران پایان دهید
نورنما | سگ رباتیک آتش نشان چین
نشست اضطراری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی
پاسخ تند نخست‌وزیر کانادا به اظهارات مداخله‌جویانه وزیر بازرگانی آمریکا
قانون هوش مصنوعی ایران تصویب شد
آن سوی صفحه‌های روشن، چه چیزی در تاریکی می‌ماند؟
خسارت 1.4 میلیارد پوندی جنگ علیه ایران به بازار بیمه لندن
بلوکه کردن بخشی از وام به عنوان ضمانت ممنوع است
تحریم های آمریکا به تشک کشتی رسید
پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد؛ معوقات کدام حروف تاکنون واریز شده است؟
گفت‌وگوی بن سلمان و السیسی درباره تحولات منطقه
محکومیت تکرار جنایات جنگی آمریکا در هرمزگان
برنامه خاموشی‌های برق در سیستان و بلوچستان+ لینک برنامه خاموشی
عقب‌نشینی وزیر بازرگانی آمریکا از ادعای جنجالی درباره تلفات در ایران
فرصت طلایی معاونت پرورشی برای تحول در مدارس
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 13 شهریور ؛روند صعودی در بازار داخلی