×
بین الملل
شناسه خبر : 301523
تاریخ انتشار : شنبه 1404/12/23 ساعت 18:15
حماس: ایران حق دارد به هر شیوه‌ای که مناسب می‌داند به تجاوز پاسخ دهد

حماس: ایران حق دارد به هر شیوه‌ای که مناسب می‌داند به تجاوز پاسخ دهد

نماینده حماس در ایران گفت: حقیقت این است که پاسخ ایران به این تجاوز پاسخی قدرتمند بوده و هست و متناسب با میزان تکبر و گستاخی دشمن صهیونیستی ـ آمریکایی است؛ ازاین‌رو ما معتقدیم ایران حق کامل و تمام دارد که با این تجاوز به هر شیوه‌ای که مناسب بداند مقابله کند.

نورنیوز- گروه بین الملل: دکتر خالد قدومی، مسئول بخش غرب آسیا در حماس و نماینده این جنبش در ایران در خصوص موضع جنبش حماس درباره حملات آمریکا و اسرائیل به ایران گفت: موضع جنبش حماس روشن و آشکار است. ما تجاوز ظالمانه و جنایتکارانه صهیونیستی ـ آمریکایی علیه جمهوری اسلامی ایران و علیه ملت ایران را محکوم کرده‌ایم و به ‌شدت آن را محکوم می‌کنیم، همچنین فاجعه انسانی را که در مدرسه دخترانه میناب رخ داد، محکوم می‌کنیم؛ این‌ها همگی نشان‌‌دهنده تکبر، جنایت‌پیشگی و وحشی‌گری دشمن متجاوز صهیونیستی ـ آمریکایی است.

وی افزود: حقیقت این است که پاسخ ایران به این تجاوز پاسخی قدرتمند بوده و هست و متناسب با میزان تکبر و گستاخی دشمن صهیونیستی ـ آمریکایی است؛ ازاین‌رو ما معتقدیم ایران حق کامل و تمام دارد که با این تجاوز به هر شیوه‌ای که مناسب بداند مقابله کند.

قدومی بر لزوم وحدت موضع میان کشورهای مسلمان اشاره کرد و گفت: در عین حال، بدون تردید آنچه اکنون موردنیاز است وحدت موضع در سطح امّت اسلامی است. مواضع بسیاری از علما و نیز بسیاری از شخصیت‌های سیاسی و نخبگان دنیای اسلام نشان می‌دهد که امت اسلامی تشنه این وحدت است و مشتاق آن است که در رویارویی با رژیم صهیونیستی به‌‌گونه‌ای قاطع و استوار پیش برود؛ به‌شکلی که هیچ جای تردید یا ابهامی در آن وجود نداشته باشد.

نماینده حماس در ایران ادامه داد: البته در این میان برخی انتقاداتی مطرح می‌کنند؛ اما این مسئله به طرف مسئول مربوط است که خود بهتر می‌داند چگونه به تجاوزی که علیه او صورت می‌گیرد پاسخ دهد و آنچه را مناسب می‌بیند انجام دهد. همان‌گونه که گفتیم، عنوان اصلی این است که این تجاوز جنایتکارانه و ظالمانه صهیونیستی ـ آمریکایی تجاوزی محکوم و مردود است و همه باید در برابر آن بایستند و همه باید در یک صف واحد متحد شوند تا این تجاوز ظالمانه علیه فرزندان ما در امت اسلامی و علیه برادرانمان در امت اسلامی متوقف شود.

خالد قدومی با تأکید بر اینکه «ایران امروز می‌جنگد، زیرا در برابر ظلم و کنار مردم فلسطین ایستاده است»، اضافه کرد: دیروز در روز جهانی قدس دیدیم که چگونه پیوند و همبستگی میان رهبری و مردم در راهپیمایی‌های میلیونی که سراسر جمهوری اسلامی را در بر گرفت، جلوه‌گر شد. روز قدس پدیده‌ای است که انسانیت زیر پرچم آن گرد آمده و در برابر تکبر و سلطه‌‌جویی صهیونیستی ـ آمریکایی متحد شده است.

نماینده جنبش حماس در پایان تصریح کرد: امروز دیگر جایی برای بی‌طرفی و اتخاذ مواضع مبهم و مردد وجود ندارد. امروز نبرد حق و باطل است و موضع حق و موضع باطل مشخص است. باید به ‌خوبی بدانیم که مقاومت، حق است؛ غزه و طوفان الاقصی حق هستند و هرکس کنار فلسطین بایستد، خداوند او را در همین دنیا پیش از آخرت عزیز و گرامی خواهد داشت، و هرکس فلسطین، غزه و طوفان الاقصی را تنها بگذارد، خداوند او را در همین دنیا پیش از آخرت خوار و ذلیل خواهد کرد.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
حزب الله مراکز نظامی رژیم اسرائیل را درهم کوبید
درخواست فوری آمریکا از اتباعش برای ترک خاک عراق
حمله به پالایشگاه لاناز و فرودگاه کویت توسط آمریکا یا اسرائیل صورت گرفته است
ادامه حملات هوایی وتوپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف جنوب لبنان
آغاز موج پنجاه و یکم عملیات وعده صادق4 با رمز یا علی بن موسی الرضا/شلیک موشکهای ترکیبی
حملات آمریکا-اسرائیل به ایران؛ حمله جنگنده های دشمن به شیراز ، یزد، اصفهان و قشم
شکل‌گیری خاورمیانه اسلامی با پایان سلطه آمریکا
وقتی که موشک‌های بالستیک چند کلاهکی ایران، خواب صهیونیست‌ها را آشفته می کند
هشدار قالیباف به وطن‌فروشان؛ مرا مادرم نامْ مرگ تو کرد!
غول کشتیرانی درباره بحران انرژی آسیا هشدار داد
بقائی: درخواست صدراعظم آلمان از ایران فراتر از مضحک است!
6 هزار نفر از علما و اساتید حوزه علمیه با رهبری بیعت کردند
سندرز: ترامپ نمی‌داند چگونه از جنگ با ایران خارج شود
گزارش تصویری | بدرقه باشکوه دریاسالار شهید علی شمخانی
استاد اقتصاد دانشگاه جان هاپکینز: تنگه هرمز برگ برنده ایرانی‌هاست
السودانی حملات علیه نیروهای الحشد الشعبی را محکوم کرد
روایت ناوشکن دنا از زبان معاون عملیات نیروی دریایی ارتش
اذعان ژنرال صهیونیست: قدرت نیروهای مسلح آن مانع از فروپاشی نظام می‌شود
سپاه: دشمن بزدلانه به حمله به صنایع غیرنظامی روی آورده است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: دوره قلدریِ بین‌المللی به پایان رسیده است
یک میلیون تن کالای اساسی به کشور وارد شد
ادامه بازداشت لیدرهای اغتشاشات در بندرکیاشهر؛ 2 نفر دستگیر شدند
حمله پهپادی حزب‌الله به بندر اشغالی «حیفا»
بازگشت پیکر 84 شهید قهرمان ناو دنا به ایران
کارلسون: کنترل جنگ با ایران، از دست آمریکا خارج شده است
خنثی سازی تحرکات مشکوک در استان تهران
تأکید عارف بر تداوم خدمت‌رسانی در کرمانشاه
پیام سپاه پاسداران به مناسبت شهادت سردار سرلشکر ابوالقاسم باباییان
پیروزی المپیاکوس با حضور طارمی
گازپروم: ذخایر گاز اروپا به کمترین میزان خود رسیده است
تنگه هرمز هنوز به شکل نظامی مسدود نشده است!
نورنما | وقتی دریاگریست؛ بدرقه باشکوه دریاسالار شهید علی شمخانی
چهاردهمین شب حماسه‌آفرینی مردم ایران در خیابان‌ها
تغییر آدرس سایت پلیس فتا
سفیر ایران در فرانسه: ایران خاک کشورهای دیگر را مورد هدف قرار نداده است
8 مزدور آمریکایی- صهیونی در همدان دستگیر شدند
نماینده مصری: آمریکا و اسرائیل مقاومت ایران را دست کم گرفتند
ترکیه: تجاوزها علیه ایران باید متوقف شود
هشدار اورژانس کشور: مصدومان را ناگهانی از زیر آوار خارج نکنید
هدف قرار گرفتن یک جنگنده رژیم صهیونیستی در آسمان ایران تایید شد
آسیب به 19 بنای تاریخی استان تهران در جنگ اخیر
دستگیری دو جاسوسی که موقعیت اماکن مهم را برای دشمن ارسال می کردند
حمله به سفارت آمریکا در بغداد با 2 پهپاد
حضور 30 خبرنگار خارجی در استان فارس برای پوشش جنگ
انهدام پدافند اسرائیل با موشک‌های حزب‌الله
تمدید پوشش بیمه‌ای برای بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت
اعلام جزئیات تماس تلفنی رؤسای جمهور ایران و مصر
مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها رژیم صهیونیستی را محو خواهد کرد
سفیر ایران: مشکل آمریکا، ایرانِ متحد و مقتدر است
مردم‌پایه شدن مقاومت؛ شرط پیروزی در نبرد اراده‌ها