×
بین الملل
شناسه خبر : 301382
تاریخ انتشار : شنبه 1404/12/23 ساعت 08:54
روز جهانی قدس در نیویورک و طنین فریاد حمایت از ایران و فلسطین

روز جهانی قدس در نیویورک و طنین فریاد حمایت از ایران و فلسطین

ده‌ها مسلمان روزه‌دار، یهودی ضد صهیونیسم و فعال ضد جنگ در نیویورک همزمان با روز جهانی قدس راهپیمایی کرده و شعارهای حمایت از ایران و فلسطین را در تایمز اسکوئر سر دادند.

 نورنیوز-گروه بین الملل: راهپیمایان که تحت تدابیر شدید امنیتی و همراهی پلیس به مناسبت روز جهانی قدس در تایمز اسکوئر گردهم آمده بودند، فریاد «هیهات من الذله»، «الله اکبر» و «حیدر حیدر» سر می‌دادند.

راهپیمایان، تصاویر حضرت امام خمینی (قدس سره) بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی و نیز حضرت آیت الله سید علی خامنه ای رهبر شهید انقلاب اسلامی را در دست داشتند و پرچم‌های جمهوری اسلامی ایران، فلسطین و حزب الله لبنان را تکان می‌دادند.

آنان همچنین شعارهایی در حمایت از فلسطین و ایران همچون «فلسطین را آزاد کنید»، «مقاومت از فلسطین تا ایران»، «جهان در کنار ایران می ایستد» و «نسل کشی در فلسطین و جنگ در ایران» سر می‌دادند.

راهپیمایان همچنین یاد بیش از ۱۷۰ دانش آموز دختر مدرسه میناب ایران را که در پی حمله موشکی آمریکا و رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند را گرامی داشتند و فریاد می‌زدند، «کشتار کودکان را متوقف کنید.»

سخنرانان این مراسم نیز در سخنانی کوتاه با انتقاد شدید از سیاست‌های دونالد ترامپ، خطاب به رئیس جمهور آمریکا، پیت هگست وزیر جنگ و مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا گفتند: این جنگ، جنگ اسرائیل است، همچنانکه جنگ غزه، جنگ این رژیم است.

سخنرانان تصریح کردند: این جنگ، جنگ وال استریت و شرکت‌های تسلیحاتی است. آمریکایی‌ها جنگ نمی‌خواهند آنها مراقبت‌های بهداشتی و بیمه می‌خواهند نه جنگ.

راهپیمایان نیز خطاب به روبیو فریاد زدند: «روبیو روبیو چند سرباز آمریکایی کشته شده‌اند؟ حقیقت را بگو!» و « دست سر از خاورمیانه بردارید.»

همزمان با این تجمع برخی طرفداران رژیم صهیونیستی نیز با دادن شعارهایی سعی در ایجاد اختلال در این مراسم داشتند که یکباره برخی از راهپیمایان به زبان فارسی، شعار «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» سر دادند.

دونالد ترامپ رئیس جمهور جنگ طلب آمریکا در پی تجاوز مشترک با رژیم صهیونیستی علیه ایران از سوی کنگره و افکار عمومی این کشور به دلیل آغاز این حمله و نداشتن ادله متقن و مستند و نیز پیامدهای اقتصادی این تجاوز بر منطقه ، جهان و به ویژه ایالات متحده آمریکا به شدت تحت فشار است.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

تحلیلگران معتقدند این اقدام نشان داد که آمریکا در عمل پایبندی لازم به اصول گفت‌وگو، اعتمادسازی و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات ندارد و همچنان از گزینه نظامی به‌عنوان ابزار فشار سیاسی بهره می‌گیرد.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است.

جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
زمان کنکور سراسری 1405 اعلام شد/ آزمون کارشناسی ارشد 18 و 19 تیر برگزار می‌شود
حمله آمریکا در شرق اقیانوس آرام؛ سه نفر کشته شدند
کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول قرار دارد
قیمت گوشت قرمز امروز 9 خرداد 1405 + جدول
شوک بزرگ به بازنشستگان و کارگران ؛ آیا بیمه کارگران دولتی می‌شود؟ + جزئیات تغییرات
هشدار روسیه به غرب درباره پیامدهای جنگ اوکراین
پاکستان: به توافق ابراهیم نمی‌پیوندیم
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 9 خرداد 1405 / معاملات هفتگی اونس با خوش‌بینی سیاسی بسته شد
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو از امروز + پیش‌پرداخت، موعد تحویل و مدل‌ها
حمله به چاه آب در اردوگاه فلسطینی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 9خرداد 1405 + جدول
شلیک 8 موشک از جنوب لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی
جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال بازگشایی شد
فشار جدید در پارلمان عراق برای خروج نیروهای آمریکایی
جزئیات شکست مذاکرات لبنان و اسرائیل در پنتاگون؛ مخالفت تل‌آویو با آتش‌بس
درس‌هایی از آتش‌بس غزه برای ایران
راز کبودی دست های ترامپ فاش شد!
واکنش تند رئیس‌جمهور برزیل به تصمیم جنجالی واشنگتن
چرخه بحران دیپلماسی و بازتولید عملیات تاکتیکی
جایزه جهانی «قلم طلایی» به خبرنگاران غزه رسید
ریشه ناکامی امریکا در جنگ ها
اقدام بی‌سابقه کاپیتان تیم ملی ایرلند پیش از بازی با رژیم صهیونیستی
اینترنت، دولت و بازگشت به یک حق عمومی
روایت سقوط، سرما و یک معجزه در ارتفاعات آبعلی
انتقاد تند ایلهان عمر از کنگره آمریکا درباره ایران
ادعاهای تازه هگست درباره ایران و چین در سنگاپور
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 خرداد 1405+ جدول پخش
مدیرکل زندان‌های استان ایلام در سانحه رانندگی جان باخت
آغاز امتحانات پایه‌های اول تا دهم از امروز؛ آزمون‌های نهایی یازدهم و دوازدهم از 21 تیر
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 9خرداد 1405 + وضعیت استانها
10 درصدکمتر بخور، بیشتر زندگی کن
اثرات پنهان آلودگی هوا بر بدن که تازه آشکار شده است
اسکلت یک دایناسور تی‌رکس در حراجی زیر چکش می‌رود
چاقی پدر و اثر آن بر متابولیسم فرزندان
این رژیم غذایی خطر چاقی در دوران یائسگی را کاهش می‌دهد
ویتامینی که سلامت قلب و استخوان را تضمین می کند
پوتین خط و نشان کشید: کالینینگراد خط قرمز روسیه است
غریب آبادی: اکنون زمان پایان دادن به امنیت رژیم اشغالگر است
امیدواری گوترش به پایان درگیری ها در خاورمیانه
جزئیات تحرکات نظامی امارات در جنگ و پس از آتش‌بس با ایران
قدردانی واشنگتن از نقش اسلام‌آباد در مذاکرات با ایران
گرمای بی سابقه در مازندران رکورد زد
در پس این هیاهو؟!
شوی تبلیغاتی ترامپ با چاشنی تحریف توافق/ 12 میلیارد دلار کلید قفل مذاکرات تهران و واشنگتن
چرا ویزای تیم ملی هنوز توسط آمریکا صادر نشده است؟
6 پله صعود بانوان والیبالیست ایران در رده‌بندی جهانی
آماده باش یگان حفاظت منابع طبیعی برای مقابله با آتش سوزی
تشکیل ستاد ویژه برای آماده‌سازی تشییع میلیونی پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
جنگ علیه ایران پرده از بحران تقاضای نفت چین برداشت
حمله حزب‌الله به تجهیزات زرهی ارتش اسرائیل