×
بین الملل
شناسه خبر : 301382
تاریخ انتشار : شنبه 1404/12/23 ساعت 08:54
روز جهانی قدس در نیویورک و طنین فریاد حمایت از ایران و فلسطین

روز جهانی قدس در نیویورک و طنین فریاد حمایت از ایران و فلسطین

ده‌ها مسلمان روزه‌دار، یهودی ضد صهیونیسم و فعال ضد جنگ در نیویورک همزمان با روز جهانی قدس راهپیمایی کرده و شعارهای حمایت از ایران و فلسطین را در تایمز اسکوئر سر دادند.

 نورنیوز-گروه بین الملل: راهپیمایان که تحت تدابیر شدید امنیتی و همراهی پلیس به مناسبت روز جهانی قدس در تایمز اسکوئر گردهم آمده بودند، فریاد «هیهات من الذله»، «الله اکبر» و «حیدر حیدر» سر می‌دادند.

راهپیمایان، تصاویر حضرت امام خمینی (قدس سره) بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی و نیز حضرت آیت الله سید علی خامنه ای رهبر شهید انقلاب اسلامی را در دست داشتند و پرچم‌های جمهوری اسلامی ایران، فلسطین و حزب الله لبنان را تکان می‌دادند.

آنان همچنین شعارهایی در حمایت از فلسطین و ایران همچون «فلسطین را آزاد کنید»، «مقاومت از فلسطین تا ایران»، «جهان در کنار ایران می ایستد» و «نسل کشی در فلسطین و جنگ در ایران» سر می‌دادند.

راهپیمایان همچنین یاد بیش از ۱۷۰ دانش آموز دختر مدرسه میناب ایران را که در پی حمله موشکی آمریکا و رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند را گرامی داشتند و فریاد می‌زدند، «کشتار کودکان را متوقف کنید.»

سخنرانان این مراسم نیز در سخنانی کوتاه با انتقاد شدید از سیاست‌های دونالد ترامپ، خطاب به رئیس جمهور آمریکا، پیت هگست وزیر جنگ و مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا گفتند: این جنگ، جنگ اسرائیل است، همچنانکه جنگ غزه، جنگ این رژیم است.

سخنرانان تصریح کردند: این جنگ، جنگ وال استریت و شرکت‌های تسلیحاتی است. آمریکایی‌ها جنگ نمی‌خواهند آنها مراقبت‌های بهداشتی و بیمه می‌خواهند نه جنگ.

راهپیمایان نیز خطاب به روبیو فریاد زدند: «روبیو روبیو چند سرباز آمریکایی کشته شده‌اند؟ حقیقت را بگو!» و « دست سر از خاورمیانه بردارید.»

همزمان با این تجمع برخی طرفداران رژیم صهیونیستی نیز با دادن شعارهایی سعی در ایجاد اختلال در این مراسم داشتند که یکباره برخی از راهپیمایان به زبان فارسی، شعار «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» سر دادند.

دونالد ترامپ رئیس جمهور جنگ طلب آمریکا در پی تجاوز مشترک با رژیم صهیونیستی علیه ایران از سوی کنگره و افکار عمومی این کشور به دلیل آغاز این حمله و نداشتن ادله متقن و مستند و نیز پیامدهای اقتصادی این تجاوز بر منطقه ، جهان و به ویژه ایالات متحده آمریکا به شدت تحت فشار است.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

تحلیلگران معتقدند این اقدام نشان داد که آمریکا در عمل پایبندی لازم به اصول گفت‌وگو، اعتمادسازی و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات ندارد و همچنان از گزینه نظامی به‌عنوان ابزار فشار سیاسی بهره می‌گیرد.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است.

جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
خواهش سناتور آمریکایی از ایران:با خلبان ما بشردوستانه رفتار کنید
نشست شورای امنیت درباره قطعنامه تنگه هرمز باز هم به تعویق افتاد
افزایش بی‌سابقه قیمت بلیط‌های جام جهانی
سی‌ بی‌ اس: سرنشینان بالگرد آمریکایی در علمیات نجات جنگنده اف- 15ای زخمی شدند
پزشکیان: ملت‌های دوست و برادر در هنگامه سختی‌ها و تنگناها یکدیگر را باز می‌یابند
طوفان سهمگین شهر گوئیانگ در جنوب غربی چین را درنوردید
نماینده کنگره آمریکا: آسمان ایران در اختیار آمریکا نیست
مشاور پیشین کلینتون‌ها: دست و پای ترامپ بسته شده، اما دهانش نه!
حملات حزب‌الله به نیروهای اسرائیلی در جنوب لبنان
توقف تولید آلومینیوم در امارات و بحرین پس از حملات ایران
تحلیل‌گر آمریکایی: فقط شکست در انتظار ماست!
گری سیک: ناکامی در پیش‌بینی وقوع انقلاب اسلامی، بزرگترین شکست اطلاعاتی آمریکا بود
وال‌استریت‌ژورنال: آمریکا جمعه متحمل یک شکست دوگانه شد
کنایه نماینده کنگره به ترامپ: به لانه زنبور لگد زدی!
جلسه فوری تیم امنیت‌ ملی ترامپ در پی سرنگونی جنگنده‌های آمریکایی
آغاز موج 93 عملیات وعده صادق 4/ وحشت صهیونیست‌ها با حملات سنگین موشکی ایران
سفارت ایران: انگلیس در سمت درست تاریخ بایستد
عضو مجلس نمایندگان آمریکا: ترامپ نمی‌داند چگونه به جنگ علیه ایران پایان دهد
جنگ طولانی در خلیج فارس حتمال بروز قحطی در جهان را به دنبال دارد
مقام روس: جنگ با ایران یک اشتباه ژئوپلیتیک جدی از سوی ایالات متحده و اسرائیل است
گزارش جدید نیویورک تایمز از وضعیت ذخایر موشکی ایران
زلزله 3.3 عسلویه را لرزاند
سناتور روس نسبت به عواقب تداوم درگیری‌ها در خاورمیانه هشدار داد
شکاف در اردوگاه ترامپ بر سر برکناری رئیس ستاد ارتش آمریکا
نیروی دریایی سپاه: وقت برکناری فرمانده نیروی هوایی آمریکا رسیده
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید
ایران با خلبانان امریکایی به شیوه عصر حجر برخورد کند یا متمدنانه!
پرسش معنادار قالیباف دربارهٔ سهم تنگهٔ باب المندب در تجارت جهانی
نگرانی سناتور آمریکایی از تداوم جنگ با ایران
نظامیان صهیونیستی زیر ضربات مقاومت لبنان
3 دلیل تراکتور برای نرفتن به عربستان در نامه به AFC
نشریه آمریکایی از تلاش پنتاگون برای پنهان‌سازی تلفات جنگ با ایران پرده برداشت
واکنش پزشکیان به ادعای مذاکره آمریکایی‌ها
آیت الله فاضل لنکرانی به پویش «جانفدا برای ایران» پیوست
تشریح جزئیات روز سی و پنجم عملیات وعده‌ صادق 4
حساب جدید سردار سیدمجید موسوی در شبکه اجتماعی ایکس
تاسیسات گازی ابوظبی دچار خسارت جدی شد
روز سیاه نیروی هوایی آمریکا و رژیم صهیونیستی در آسمان ایران
سفر ملونی به خاورمیانه با هدف تامین انرژی مورد نیاز ایتالیا
سردار محبی مسئول جدید روابط عمومی سپاه شد
خلبان مفقودشده همچنان پیدا نشده است/ ادامه عملیات جستجو در کهگیلویه و بویراحمد
سازمان جهانی بهداشت خواستار حمایت فوری از ایران و کشورهای جنگ‌زده منطقه شد
فرید زکریا: جنگ آمریکا علیه ایران یک گل به خودی راهبردی است
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/درگیری متفاوت پدافند هوایی در تهران با جنگنده ها
گفت و گوی تلفنی وزیران خارجه ایران و ترکیه
پدافند ایران 2 بالگرد آمریکایی را حین عملیات نجات هدف گرفت
واکنش ترامپ به سقوط جنگنده‌های آمریکایی
قدردانی ویژه عباس جمشیدی‌فر از هلال احمر، آتش‌نشانی و کادر درمان
داودمیرباقری: ملت ایران از یورش دشمن سرافراز بیرون می‌آید
حمله اسرائیل به مناطق مرزی قنیطره سوریه