×
بین الملل
شناسه خبر : 301380
تاریخ انتشار : شنبه 1404/12/23 ساعت 08:36
رئیس‌جمهور بلاروس: تجاوز آمریکا و اسرائیل مردم ایران را متحدتر کرد

رئیس‌جمهور بلاروس: تجاوز آمریکا و اسرائیل مردم ایران را متحدتر کرد

رئیس‌جمهور بلاروس با محکومیت تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت مهاجمان به هیچ‌یک از اهداف خود نرسیدند و این اقدام، انسجام و وحدت مردم ایران را افزایش داده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: لوکاشنکو با بیان اینکه ما وارد این جنگ نمی‌شویم، گفت: ما همراه با ایران تحت تحریم بودیم و هنوز هم هستیم و ما بر اساس مجموعه‌ای از دلایل تصمیم می‌گیریم و نتیجه گیری می‌کنیم و بر همین اساس موضع و رویکرد خود نسبت به ایران را شکل داده‌ایم، رویکردی انسانی و عادلانه.

رئیس‌جمهور بلاروس با اشاره به اینکه ایران کشوری بسیار بزرگ با مردمی بسیار معنوی و مسلمان است، افزود: حمله به ایران مردم این کشور را با وجود اختلافات سیاسی مختلف متحد کرده است.

لوکاشنکو در ادامه به جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه اشاره کرد و گفت: آنها (صهیونیست‌ها) در غزه نیز کودکان را بمباران کردند و همه چیز را در هم آمیختند.

رئیس‌جمهور بلاروس با بیان اینکه اکنون در تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران نوعی آرامش نسبی به وجود آمده است، افزود حال که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مدعی است «ما همه چیز را در آنجا بمباران کرده‌ایم و دیگر کاری آنجا نداریم»، این در واقع تلاشی برای خارج شدن از این وضعیت است.

لوکاشنکو گفت: «ترامپ در اینجا درست می‌گوید. این بهترین گزینه است. بگذارند بگویند که آنجا همه چیز را بمباران کرده‌اند اما از جنگ خارج شوند چون اگر جنگ ادامه یابد، اوضاع برای آنها بدتر خواهد شد.»

به گزارش ایرنا، تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

تحلیلگران معتقدند این اقدام نشان داد که آمریکا در عمل پایبندی لازم به اصول گفت‌وگو، اعتمادسازی و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات ندارد و همچنان از گزینه نظامی به‌عنوان ابزار فشار سیاسی بهره می‌گیرد.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است.

جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


اخبار مرتبط
روسیه و بلاروس حمله آمریکا و اسرائیل به ایران را محکوم کردند
چهارشنبه 1405/02/09 ساعت 23:35
در بیانیه ای مشترک؛
روسیه و بلاروس حمله آمریکا و اسرائیل به ایران را محکوم کردند
روسیه و بلاروس در بیانیه‌ای مشترک در یازدهمین کنفرانس بازنگری پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای اعلام کردند که حمله نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران را «ناموجه و غیرقانونی» می‌دانند.
رئیس‌جمهور بلاروس: سلاح‌های هسته‌ای برای دفاع کشور است
یکشنبه 1405/01/30 ساعت 12:30
رئیس‌جمهور بلاروس: سلاح‌های هسته‌ای برای دفاع کشور است
الکساندر لوکاشنکو با تأکید بر نزدیکی راهبردی بلاروس و روسیه اعلام کرد تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی مستقر در بلاروس با هدف تقویت بازدارندگی و حفظ امنیت و دفاع این کشور به کار گرفته شده است.
لوکاشنکو: ایران با شجاعت بر چالش‌ها پیروز خواهد شد
یکشنبه 1405/01/02 ساعت 21:15
لوکاشنکو: ایران با شجاعت بر چالش‌ها پیروز خواهد شد
رئیس‌جمهور بلاروس در پیامی نوروز 1405 را به مسعود پزشکیان تبریک گفت و تأکید کرد مردم ایران با تجربه تاریخی خود بر چالش‌های بیرونی غلبه خواهند کرد.
روایت وال استریت ژورنال از خوش خیالی ترامپ درباره تسلیم ایران
شنبه 1404/12/23 ساعت 07:03
روایت وال استریت ژورنال از خوش خیالی ترامپ درباره تسلیم ایران
به نوشته روزنامه وال استریت ژورنال، مقامات ارتش آمریکا قبل از جنگ به ترامپ هشدار داده بودند که حمله به ایران باعث بسته شدن تنگه هرمز خواهد شد.
مقام ارشد انصارالله یمن: تصمیم برای ایستادن نظامی در کنار ایران گرفته شده است
شنبه 1404/12/23 ساعت 05:08
مقام ارشد انصارالله یمن: تصمیم برای ایستادن نظامی در کنار ایران گرفته شده است
محمد البخیتی، مقام ارشد انصارالله یمن گفت: تصمیم برای ایستادن نظامی در کنار ایران گرفته شده است و ساعت صفر (آغاز اقدام) در زمان مناسب اعلام خواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
حسگر تنفسی برای تشخیص آنی گازهای سمی
چرا گاهی درمان ریزش مو با بیشتر شدن ریزش شروع می شود؟
آیا بیماران CF می‌توانند صاحب فرزند شوند؟
کشف تازه پژوهشگران سوئیسی درباره رفتار نانوذرات در جریان خون
بیداری‌های مکرر شبانه و یک ارتباط نگران‌کننده با آلزایمر
چه زمانی باید نگران تب در کودکان شویم؟
یوونتوس 2 - پارما 0؛ دومین برد متوالی بانوی پیر با کلین‌شیت
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به قهرمانان نوجوان والیبال ایران
الاعرجی: عراق می‌خواهد پل ارتباطی ایران و آمریکا باشد
گردنه پرخطر «نارمنج» دشتستان ایمن شد
تدوین برنامه عملیاتی برای ساختن «ایران هرچه قوی‌تر»
سومین رکورد دوومیدانی بانوان شکست؛ محیطی‌زاده تاریخ‌ساز شد
ادعای آمریکا درباره لبنان؛ دولت تنها مرجع تصمیم‌گیری معرفی شد
غریب‌آبادی: بازگشایی هرمز منوط به اجرای تعهدات آمریکاست
ایران از فینال هندبال نوجوانان آسیا جا ماند
برنامه قطعی برق استان البرز فردا 8 شهریور + لینک سامانه خاموشی
اولین ناکامی النصر با قایدی
انفجار مرگبار در کارگاه آزادگان؛ یک کارگر کشته شد
قرائت سوگندنامه ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا
تیراندازی در کارولینای جنوبی؛ 2 افسر پلیس زخمی شدند
روایت موسیقایی میلاد پیامبر(ص) با «جانِ جهان‌ها»+فیلم
انتشار پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت
دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد
تاتنهام 0-2 نیوکسل/ کلاغ‌ها تاتنهام را در خانه نقره‌داغ کردند
بلومبرگ: جمهوری‌خواهان به‌دلیل جنگ علیه ایران از ترامپ ناامید شده‌اند
قاهره و رم برای مهار تنش‌های منطقه‌ای وارد رایزنی شدند
10 میلیارد تومان پاداش برای دختران طلایی ایران در ناگویا
اولین زن گلف ایران در بازی‌های آسیایی+فیلم
قالیباف: جوانان ایرانی ثابت کردند هیچ قله‌ای دست‌نیافتنی نیست
شلیک خمپاره به حومه دمشق؛ تجاوزات اسرائیل در سوریه ادامه دارد
فجرسپاسی شیراز0-0 ذوب‌آهن اصفهان/ قفل دروازه‌ها باز نشد
مس شهر بابک0-0 صنعت نفت آبادان/ حملات بی‌اثر و حسرت برد
پرسپولیس 3-0 ملوان/ ملوان اسیر طوفان سرخ شد
افتخارآفرینی نوجوانان والیبال ایران؛ قهرمانی جهان با درخشش سه ستاره
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه 7 شهریور؛ سکه به 220 میلیون می رسد؟
وزیر علوم: بازگشت دانشگاهیان اخراجی در مسیر بازسازی اعتماد بود
تبریک رئیس‌جمهور ایران به جهان اسلام در سالروز ولادت پیامبر رحمت(ص)
توافق مخفیانه نظامی میان هلسینکی و تل‌آویو
تیم والیبال نوجوانان ایران قهرمان جهان شد؛ شکست فرانسه در فینال
شرط العامری برای واگذاری کامل سلاح به دولت عراق
چرا با سقوط اونس، قیمت‌ها در تهران بالا رفت؟
احضار سفیر اوکراین در آنکارا؛ هشدار ترکیه درباره امنیت دریانوردی
پرداخت 40 هزار میلیارد ریال خسارت به خودروهای آسیب‌دیده از جنگ
آمادگی مترو تهران برای جابه‌جایی شرکت‌کنندگان جشن «امت احمد»
نورویدئو | کنفرانس وحدت اسلامی در مسیر کارآمدی
پیش بینی قیمت دلار فردا یکشنبه 8 شهریور؛ دلار به 207 هزار تومان می‌رسد؟
نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد
رایزنی قطر و ترکیه برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای
پاسخ قالیباف به ادعاهای تحریمی وزیر خزانه‌داری ترامپ
تاتنهام 0-0 نیوکاسل/ترکیب متفاوت تاتنهام برای کسب سه امتیاز