×
بین الملل
شناسه خبر : 301279
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/22 ساعت 20:53
حمایت بحرینی‌ها در راهپیمایی روز قدس از ایران

حمایت بحرینی‌ها در راهپیمایی روز قدس از ایران

همزمان با روز جهانی قدس، مردم بحرین با برگزاری راهپیمایی‌ها و اجتماعات در شهرهای مختلف این کشور ضمن اعلام ادامه حمایت خود از آرمان فلسطین، بر همبستگی با جمهوری اسلامی ایران و مخالفت با حضور نظامیان آمریکایی در منطقه تاکید کردند.

نورنیوز- گروه بین الملل: همزمان با روز جهانی قدس، مردم بحرین با برگزاری راهپیمایی‌ها و اجتماعات در شهرهای مختلف این کشور ضمن اعلام ادامه حمایت خود از آرمان فلسطین، بر همبستگی با جمهوری اسلامی ایران و مخالفت با حضور نظامیان آمریکایی در منطقه تاکید کردند.

مردم این کشور در مناطق مختلف از جمله جزیره ستره (منطقه وادیان)، شهرک باربار، شهرک المعامیر و منامه با برگزاری راهپیمایی‌ها و نصب پلاکاردهایی، روز جهانی قدس را گرامی داشتند.

ائتلاف جوانان انقلاب ۱۴ فوریه بحرین نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که این راهپیمایی‌ها را با شعار «القدس عهد الله» سازماندهی کرده است.

در بیانیه این ائتلاف تاکید شده است که این اجتماعات با هدف وفاداری به راه «امام شهید قدس، رهبر شهید حضرت آیت الله سید علی خامنه‌ای»، اعلام موضع ثابت در قبال مساله مرکزی امت اسلامی یعنی فلسطین و اعلام همبستگی با جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

همبستگی با ایران و مخالفت با حضور نظامیان آمریکایی در منطقه

جزئیات منتشر شده از این راهپیمایی‌ها در شبکه اجتماعی ایکس نشان می‌دهد که شرکت‌کنندگان علاوه بر حمایت از آرمان فلسطین، بر دو محور مهم دیگر یعنی همبستگی با جمهوری اسلامی ایران و مخالفت با حضور نظامیان آمریکایی در بحرین و منطقه و جنگ علیه ایران تاکید کرده اند.

منابع بحرینی گزارش داده‌اند که راهپیمایان با سر دادن شعارهایی، ضمن محکوم کردن تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، خواستار پایان حضور نظامیان آمریکایی در منطقه و کشورشان شدند.

این بخش از راهپیمایی‌ها نشان‌دهنده عمق مخالفت مردمی با سیاست‌های آمریکا در غرب آسیا و حمایت واشنگتن از رژیم صهیونیستی است.

بر اساس گزارش‌های منابع بحرینی در شبکه اجتماعی ایکس، در شهرک باربار، شرکت‌کنندگان با توزیع نوشته‌هایی حاوی تصاویر رهبران مقاومت، یاد و خاطره آنان را گرامی داشتند.

در منامه پایتخت بحرین نیز یک راهپیمایی گسترده در روز جمعه برگزار شد که تصاویر و ویدیوهای منتشر شده از آن، حضور قابل توجه شهروندان بحرینی را نشان می‌دهد.

در جزیره ستره و شهرک المعامیر نیز مردم بحرین با نصب پلاکاردهایی بر دیوارها و معابر عمومی، پیام‌های حمایت از فلسطین و مخالفت با جنگ آمریکا و رژمی صهیونیستی را به نمایش گذاشتند.

منطقه غرب آسیا شاهد افزایش تنش‌ها و تجاوزات نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران است و ملت‌های منطقه با برگزاری چنین راهپیمایی‌هایی، بر مخالفت خود با جنگ‌افروزی‌های آمریکا و اشغالگری رژیم صهیونیستی تاکید می‌کنند.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

تحلیلگران معتقدند این اقدام نشان داد که آمریکا در عمل پایبندی لازم به اصول گفت‌وگو، اعتمادسازی و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات ندارد و همچنان از گزینه نظامی به‌عنوان ابزار فشار سیاسی بهره می‌گیرد.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است.

جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
مکرون: فرانسه زیر سلطه آمریکا نمی‌رود
اعتراف ارتش اسرائیل به شکست در مقابل حزب‌الله
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/انفجار در چند نقطه تهران و کرج
بن بست کشورهای میانجی برای دستیابی به توافق آتش بس میان آمریکا و ایران
وزیر ورزش: تصمیم‌گیری درباره حضور ایران در جام جهانی فوتبالبا دولت است
اعلام جزئیات مراسم وداع با پیکر مطهر سردار شهید فتحعلی زاده
ارتش: یک هواپیمای A10 دشمن متجاوز آمریکایی ـ صهیونی حوالی تنگه هرمز مورد هدف قرار گرفت
جزئیات نامه رایزنان علمی کشور به بیش از 200 دانشگاه بزرگ جهان
ریانووستی: عمده حملات آمریکا به ایران از اردن انجام می‌شود
ایکس اکانت سردار موسوی را بست
یک فروند جنگنده A10 آمریکایی امروز نزدیک تنگه هرمز سقوط کرد
وزارت جنگ و پایگاه اطلاعاتی اسرائیل هدف حملات حزب الله قرار گرفت
پیش بینی بارندگی به مدت 5 روز در بیشتر نقاط کشور
سیل جمعیت در یمن برای ایران به خیابان‌ها آمدند
جزئیات برگزاری تجمع حافظان میراث جهانی ایران
پاسخ ایران به پیشنهاد آتش‌بس موقت آمریکا چه بود؟
قدردانی پزشکیان از جمهوری آذربایجان
آغاز موج 93 عملیات وعده صادق 4 با مشارکت نیروهای مقاومت
ساعت کاری کارکنان قوه قضاییه از 15 فروردین چگونه است؟
اعلام شیوه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه فرهنگیان
افزایش بی سابقه قیمت سوخت در 18 ایالت آمریکا
بازسازی شرکت آلومینیوم امارات چقدر زمان می بر‌د؟
صرفه‌جویی در مصرف انرژی و برق در اولویت باشد
شناسایی بدافزار مرموز در زیرساخت‌های کشور +جزئیات عملیات شکار تهدید
آخرین جزییات مربوط به وضعیت خلبان جنگنده ساقط شده در ایران/جایزه میلیاردی برای یابنده
تأکید اردوغان و پوتین بر آتش‌بس فوری در غرب آسیا
کمبود کالا نداریم مردم نگران نباشند
واکنش جو کنت به آغاز عملیات نجات خلبان جنگنده‌ آمریکایی در ایران
حمله لفظی خبرنگار آمریکایی به ترامپ: این احمق جنگ‌طلب را عزل کنید
سرنگونی یک پهپاد انتحاری در منطقه سیریک توسط سپاه
متن پیام آیت‌الله جوادی آملی به طلاب حوزوی
پیام پزشکیان به مردم آمریکا چقدر بازدید گرفت؟
جزئیات گفتگوی پوتین و بن سلمان درباره تحولات بازار نفت
رکوردشکنی فروش نوروزی صنایع دستی با بیش از 217 میلیارد تومان
انفجارهای مهیب حیفا را لرزاند / انهدام کارخانه تولید پهپاد
خط قرمز عالیشاه درباره تمامیت ارضی ایران
دو رسانه آمریکایی سقوط اف35 در ایران را تایید کردند/کاخ سفید مطلع شد
آلمان: عملیات نظامی آمریکا علیه ایران به‌زودی پایان می‌یابد
ترافیک سنگین در محورهای منتهی به تهران در روزهای پایانی تعطیلات
تسلیت دکتر پزشکیان به خرازی
انیستیتو پاستور به تولید دارو و واکسن ادامه می‌دهد
اطلاعیه دانشگاه شهید بهشتی به دنبال حمله آمریکا و اسرائیل به این دانشگاه
قالیباف آمریکایی‌ها را دست انداخت
14 تله جنگ روانی و رسانه‌ای که ذهن را آسیب‌پذیر می‌کند
زمان‌بندی فعالیت متروی تهران تغییر کرد
چرا قیمت نفت دابلیوتی‌آی از برنت بیشتر شد؟
دانشجویان از چه زمانی می‌توانند برای وام‌ دانشجویی ثبت‌نام کنند؟
بررسی‌ها برای ارتقای رتبه 22 هزار معلم/زمان پرداخت اعلام شد
سفارت ایران در لندن: اسرائیل فوری‌ترین تهدید برای جهان است
ایرانیان خارج نشین درباره جنگ چه نظری دارند؟