×
اقتصادی
شناسه خبر : 301275
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/22 ساعت 20:32
صادق: خسارات جنگ تحمیلی صهیونی- آمریکایی روزانه محاسبه می‌شود

صادق: خسارات جنگ تحمیلی صهیونی- آمریکایی روزانه محاسبه می‌شود

وزیر راه و شهرسازی گفت: پیرو بند چهارم سخنان معظم‌له، خسارت‌های مالی وارده به امکنه و زیرساخت‌ها باید به صورت مستمر روزآمدسازی و برای ارائه گزارش به ایشان آماده شود.

نورنیوز- گروه اقتصادی: فرزانه صادق که با آغاز دومین جنگ تحمیلی آمریکایی ـ صهیونی علیه ایران به معاونین و مدیران خود دستور برآورد خسارات ناشی از جنگ را داده بود، در پی صدور پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت ایران، بار دیگر بر ضرورت برآورد روزانه این خسارات برای ارائه گزارش به معظم‌له تأکید کرد.

وی در نخستین روز از حمله صهیونی ـ آمریکایی به کشورمان طی نامه‌ای به معاونان مسکن، شهرسازی و حمل‌ونقل این وزارتخانه، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها، بر ضرورت برآورد خسارات این جنگ به اماکن، زیرساخت‌ها، جاده‌ها، خطوط ریلی و فرودگاه‌ها و سایر بخش‌ها تأکید کرد تا همانند جنگ ۱۲ روزه، این خسارات برآورد و برای جبران آن‌ها برنامه‌ریزی شود.

امروز نیز پس از صدور نخستین پیام رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران، وزیر راه و شهرسازی طی تماسی با معاونان و مدیران خود تأکید کرد: پیرو بند چهارم سخنان معظم‌له، خسارت‌های مالی وارده به امکنه و زیرساخت‌ها باید به صورت مستمر روزآمدسازی و برای ارائه گزارش به ایشان آماده شود.

صادق همچنین یادآور شد: خسارات برآورد شده متعاقباً از طریق مجاری ذی‌ربط به مجامع بین‌المللی نیز اعلام خواهد شد تا عمق فجایع صهیونی ـ آمریکایی افشا و روند مطالبه غرامت از عاملان این تجاوز پیگیری شود.

رهبر معظم انقلاب در بخشی از پیام خود با اشاره به آسیب‌دیدگان جنگ اخیر تصریح کردند: روی سخن بنده با کسانی است که در این چند روز به نوعی آسیب دیده‌اند؛ چه آنان که داغ شهادت عزیز یا عزیزانی را تجربه کرده باشند، چه کسانی که دچار مجروحیت شده باشند و چه افرادی که به خانه و کاشانه یا محل کسب و کارشان صدمه وارد شده باشد.

معظم‌له در این پیام ضمن اعلام همدردی عمیق با بازماندگان شهدا تأکید کردند: حتماً جانبازان این حملات باید خدمات درمانی مناسبی را به‌طور رایگان دریافت کنند و از مزایای لازم بهره‌مند شوند.

ایشان همچنین در ادامه تأکید کردند: تا جایی که وضع فعلی اجازه دهد باید برای جبران خسارت‌های مالی وارد آمده به امکنه و اموال شخصی اقدامات کافی تعریف و اجرا شود. دو مورد اخیر به منزله تکلیفی لازم‌الاجرا برای مسئولان محترم است که باید آن را اجرا کرده و گزارش آن را به بنده بدهند.

رهبر معظم انقلاب در ادامه پیام خود خاطرنشان کردند: به هر صورت ما از دشمن غرامت خواهیم گرفت و اگر امتناع کند، به اندازه‌ای که تشخیص بدهیم از اموالش برخواهیم داشت و اگر آن هم مقدور نباشد به همان اندازه از اموالش را نابود خواهیم کرد.

در همین راستا، وزیر راه و شهرسازی نیز تأکید کرد: برآورد دقیق و مستمر خسارات وارده به زیرساخت‌ها و امکنه، علاوه بر برنامه‌ریزی برای جبران خسارات، مبنای ارائه مستندات لازم برای پیگیری حقوقی و مطالبه غرامت از عاملان این تجاوز در مجامع بین‌المللی خواهد بود.


نظرات

آخرین اخبار
معاون اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
فدراسیون کشتی بهترین فدراسیون شد
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
در نشست خبری جنبش خیابانی حفاظت از ایران
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟
جنگ علیه ایران، موتور رشد صنایع چین را کند کرد
پیرصالحی: به دلیل افزایش هزینه‌های تأمین، ناچار به اصلاح قیمت‌ها هستیم
«غبار میمون» و «کروکودیل» در کمین جوانان
ثبت شرکت مستقل در روسیه بدون شریک بومی ممکن است
ترامپ قواعد سخت تری برای توافق روی میز ایران گذاشت
استقلال در بلاتکلیفی/ چشم امید آبی ها به باز شدن پنجره خرید بازیکنان
واکنش خبرساز قالیباف به حضور یک بانو در هیئت رئیسه مجلس
ایران قهرمان آسیا شد/ کشتی نوجوانان تاج طلا را بازپس گرفت
انتشار یک ترابایت از اطلاعات پایگاه‌های داده مرکز هولوکاست
نتایج اولیه دعوت به مصاحبه دکترای بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
ایراد مجلس به منابع کالابرگ/ ابهام در حساب‌ها، مغایرت با قانون
آرمان الهی با شکست ژاپن مدال طلا گرفت
هشدار بلاروس به ارمنستان: خروج از اوراسیا خطرناک است
فرانسه: اشغال لبنان غیرقابل توجیه است