×
بین الملل
شناسه خبر : 301208
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/22 ساعت 16:31
بازتاب راهپیمایی روز قدس در رسانه‌های عربی

بازتاب راهپیمایی روز قدس در رسانه‌های عربی

رسانه های عربی با پوشش گسترده این رویداد گزارش دادند که میلیون ها نفر از مردم ایران در شرایطی که حملات دشمن صهیونیستی - آمریکایی علیه آنها ادامه دارد، با حضور در این راهپیمایی ضمن اعلام همبستگی با مردم فلسطین و خشم و انزجار خود را از تجاوز دشمنان به کشورشان ابراز کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: رسانه‌های عربی منطقه‌ با بازتاب برگزاری راهپیمایی‌های پرشور و گسترده در تهران و صدها شهر و شهرستان ایران به مناسبت روز جهانی قدس عنوان کردند که ملت ایران به رغم ادامه تجاوزات آمریکایی - صهیونیستی، هوای سرد و فضای سنگین فقدان رهبر و فرماندهان شهید خود، با حضوری میلیونی بار دیگر بر پایبندی به آرمان فلسطین تاکید کردند.

 شبکه‌های خبری از جمله المیادین، المسیره، المنار، الجزیره قطر، العربیه سعودی و خبرگزاری‌های فلسطینی و عراقی با پوشش گسترده این رویداد گزارش دادند که میلیون ها نفر از مردم ایران در شرایطی که حملات دشمن صهیونیستی - آمریکایی علیه آنها ادامه دارد، با حضور در این راهپیمایی ضمن اعلام همبستگی با مردم فلسطین و خشم و انزجار خود را از تجاوز دشمنان به کشورشان ابراز کردند.

شبکه المیادین لبنان: راهپیمایی‌های عظیم در تهران و استان‌ها علیرغم ادامه تجاوز شبکه المیادین لبنان گزارش داد که راهپیمایی‌های گسترده‌ای در تهران و سایر استان‌های ایران برای گرامیداشت روز جهانی قدس برگزار شد و به رغم ادامه تجاوز آمریکایی - صهیونیستی که ایران را هدف قرار داده بود، با قدرت ادامه یافت.

المیادین به نقل از خبرنگار خود گزارش داد که هم‌زمان با برگزاری راهپیمایی‌های میلیونی در نزدیکی میدان انقلاب تهران، هواپیماهای جنگی آمریکایی و صهیونیستی اقدام به تجاوز و حمله هوایی کردند، اما حاضران با سردادن تکبیر و شعار به استقبال این حملات رفتند.

این شبکه همچنین از حضور مسئولان ایرانی در کنار مردم و سردادن شعارهایی در محکومیت تجاوز و حمایت از آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای رهبر جدید ایران خبر داد.

شبکه المسیره یمن: حضور بی‌نظیر مردمی و رسمی در بیش از هزار شهر و شهرستان ایران شبکه المسیره یمن نیز گزارش داد که راهپیمایی‌های میلیونی امروز در تهران و بیش از هزار شهر و شهرستان ایران، صحنه‌ای از همبستگی بی‌نظیر مردمی با آرمان فلسطین و مقاومت دلیرانه را به نمایش گذاشت.

به گزارش این شبکه، شرکت‌کنندگان به رغم موج سرمای شدید و حملات هوایی دشمن به نقاط مختلف ایران در دو هفته اخیر، از ساعات اولیه صبح در میادین حاضر شدند.

در تهران، راهپیمایی‌کنندگان از ۱۰ مسیر اصلی خود را به دانشگاه تهران رساندند و شعارهایی علیه موجودیت غاصب صهیونیستی و حضور آمریکا در منطقه سر دادند.

المسیره افزود که در صفوف راهپیمایان، مقامات عالی‌رتبه، فرماندهان نظامی و نخبگان فکری و سیاسی ایران حضور داشتند و پیام روشن این حضور آن بود که حمایت از فلسطین یک راهبرد ثابت در برابر تمام چالش‌ها است.

شبکه المنار لبنان: برگزاری راهپیمایی‌ها در فضای فقدان رهبران شهید شبکه المنار لبنان گزارش داد که راهپیمایی‌های روز قدس امسال در ایران در حالی برگزار شد که کشور در فضای فقدان ناشی از شهادت امام سید علی خامنه‌ای به سر می‌بُرد، اما ایرانی‌ها با حضور گسترده خود تاکید کردند که آرمان فلسطین همچنان قطب نمای آنها است.

به گزارش المنار، شرکت‌کنندگان در تهران از ۱۰ محور مختلف به سمت میدان انقلاب حرکت کردند و شعارهای «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا » سر دادند.

این شبکه تاکید کرد که شرکت کنندگان در این راهپیمایی‌ خواستار انتقام خون رهبر و فرماندهان شهید شدند و بر دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی ایران در برابر توطئه‌های استکبار جهانی تاکید کردند.

خبرگزاری عراق : راهپیمایی‌ روز جهانی قدس در شهرهای مختلف ایران برگزار شد خبرگزاری رسمی عراق (واع) گزارش داد که صبح روز جمعه راهپیمایی‌های روز جهانی قدس در شمار زیادی از شهرهای ایران با حضور گسترده مردم برگزار شد. این خبرگزاری از حضور شرکت‌کنندگان در مشهد مقدس، قم، اصفهان و سایر شهرها از ساعات اولیه صبح خبر داد.

به گزارش واع، شرکت‌کنندگان پرچم‌های فلسطین را برافراشتند و شعارهایی در محکومیت سیاست‌های رژیم صهیونیستی سر دادند.

شبکه روسیه الیوم : وقوع انفجار در میدان فردوسی هم‌زمان با راهپیمایی شبکه روسیه الیوم از وقوع انفجاری بزرگ در میدان فردوسی تهران همزمان با برگزاری راهپیمایی گسترده در این میدان خبر داد.

به گزارش این شبکه، هم‌زمان با تجمع گسترده مردم، ستونی از دود خاکستری در منطقه برخاست و فریادهای «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» طنین‌انداز شد.

این شبکه به نقل از علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران گزارش داد که وی در حین حرکت به سمت راهپیمایی، حملات رژیم صهیونیستی به مسیرهای راهپیمایی را نشانه یاس آنها توصیف کرد.

خبرگزاری فلسطینی صفا: مشارکت گسترده در راهپیمایی‌های جهانی و محکومیت جنگ‌افروزی‌ها خبرگزاری فلسطینی صفا با بیان اینکه راهپیمایی‌های روز قدس در پایتخت‌ها و شهرهای مختلف جهان برگزار شد، افزود: راهپیمایی‌های امسال در ایران به رغم تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ملت ایران و با مشارکت گسترده اقشار مختلف برگزار شد.

صفا افزود که با وجود فضای فقدان ناشی از شهادت آیت الله سید علی خامنه ای رهبر معظم انقلاب، مردم با حضور خود تاکید کردند که قطب نمای آنها همچنان فلسطین و بیت‌المقدس است و پروژه‌های عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی و تلاش برای حذف آرمان فلسطین غیر قابل پذیرش است.

این خبرگزاری همچنین از تشدید تدابیر امنیتی در تورنتوی کانادا و ممنوعیت برگزاری راهپیمایی روز قدس در لندن خبر داد.

خبرگزاری سما فلسطین: حضور مسئولان و فرماندهان در صفوف راهپیمایی خبرگزاری سما فلسطین نیز گزارش داد که رهبران و مسئولان ایرانی در کنار جمعیت میلیونی مردم در میدان‌ها حضور یافتند و روز جهانی قدس را به رغم تهدیدها و حملات به مسیرهای راهپیمایی گرامی داشتند.

شبکه الجزیره قطر: انفجار در میدان فردوسی و حضور گسترده مردم شبکه الجزیره قطر نیز گزارش داد که هم‌زمان با برگزاری راهپیمایی روز قدس در تهران، چندین انفجار ناشی از حملات جنگنده های اسرائیلی - آمریکایی در نزدیکی محل تجمع راهپیمایان به وقوع پیوست.

این شبکه خبری گزارش داد که هزاران نفر در تهران و سایر شهرهای ایران در راهپیمایی‌های همبستگی با مردم فلسطین شرکت کردند و علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا شعار سر دادند.

خبرنگار این شبکه در تهران با بیان اینکه انفجار بزرگی در حوالی ظهر در میدان فردوسی تهران که مملو از تظاهر کنندگان بود، رخ داد، افزود: این راهپیمایی دو پیام داشت، یکی اعلام همبستگی با مردم فلسطین و دیگری ابراز خشم از تجاوز و حملات اخیر به کشور.

الجزیره همچنین از وقوع یک حمله هوایی در فاصله چند متری تجمع تظاهرکنندگان در تهران خبر داد، هرچند مکان دقیق آن مشخص نشد.

به گزارش این شبکه، تعدادی از مقامات ایران از جمله دبیر شورای عالی امنیت ملی، رئیس جمهور، وزیر امور خارجه، وزیر راه و وزیر ورزش و جوانان نیز در میان تظاهرکنندگان دیده شدند.

الجزیره همچنین اعلام کرد که در مسیر این راهپیمایی یک زن بر اثر اصابت ترکش ناشی از حمله هوایی آمریکا و اسرائیل به شهادت رسیده است.

شبکه العربیه: حضور مقامات ارشد در راهپیمایی شبکه العربیه عربستان نیز در گزارشی از حضور علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در راهپیمایی روز قدس خبر داد و افزود، لاریجانی در حین حضور در این راهپیمایی، حملات رژیم صهیونیستی را ناشی از یاس و ناامیدی توصیف کرد.

خبرگزاری آناتولی ترکیه: چالش مردم ایران با حملات و سرما خبرگزاری آناتولی ترکیه در گزارشی مفصل به پوشش راهپیمایی روز قدس در ایران پرداخت و تاکید کرد که مردم ایران به رغم موج حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی و همچنین سرمای شدید هوا، با حضور پرشور خود در راهپیمایی، بار دیگر بر پایبندی خود به آرمان فلسطین تاکید کردند.

آناتولی گزارش داد که راهپیمایی‌ها در تهران از ۱۰ مسیر اصلی به سمت دانشگاه تهران محل برگزاری نماز جمعه برگزار شد و شرکت‌کنندگان با سردادن شعارهای «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» انزجار خود را از جنایات دشمن ابراز کردند.

خبرگزاری فرانسه: ارزیابی بین‌المللی از راهپیمایی خبرگزاری فرانسه نیز در گزارشی که در العربیه نیز منتشر شد، به نقل از علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران نوشت: «این حملات ناشی از ترس و ناامیدی است. کسی که قوی باشد هرگز به تظاهرات بمباران نمی‌کند. واضح است که آنها شکست خورده‌اند».

این خبرگزاری همچنین به شهادت یک زن بر اثر حمله هوایی در حوالی مسیر راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران اشاره کرد.


نظرات

آخرین اخبار
کانادا خشونت‌های صهیونیست‌ها در کرانه باختری را محکوم کرد
مراسم یادبود اکبر عبدی؛ از اشک هنرمندان تا عصبانیت از سلفی‌بگیران + تصاویر
فعالیت تمامی مدارس به صورت حضوری خواهد بود
هدایت پیکان به الهامی سپرده شد
هلاکت عامل تروریستی در شهرستان بوکان
زیدان برای عشق به فرانسه آمد، نه پول
تعیین ضرب‌الاجل تا بیست‌وسوم صفر
تامین اجتماعی به 48 میلیون بیمه‌شده خدمات می‌دهد
خوراکی‌ها؛ رکورددار خالی کردن جیب مردم
افشاگری «ریتر» از دلایل دوری ترامپ از دروازه‌های جهنم
مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است
رضایت زائران از «مرز خسروی»
نورنما | فقط با آب می تونیم از زوارش پذیرایی کنیم ...
سید عمار حکیم حمله آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد
بهبود معیشت مردم در فهرست ضروریات اساسی دولت
حمله AFC به پیشنهاد جنجالی فیفا
پیشنهاد جبران قطعی برق صنایع با تعطیلی هفتگی؛ کارگران چه می‌گویند؟
پیشروی ارتش روسیه در اوکراین
سرایا اولیاء الدم خواستار قطع روابط عراق با عربستان پس از حملات اخیر شد
ماجرای بسته اضطراری زمستانی ترامپ برای اوکراین
ذخیره خون کشور در دوران جنگ به 10 روز رسید؛ مشارکت مردم ناجی بیماران شد
حکمت اشراق و راز ماندگاری هویت ایرانی
بهره‌برداری از مسیر راه‌آهن چابهار ـ زاهدان تا پاییز انجام می شود
خبر مهم برای بازار خودرو؛ واردات 70 تا 75 هزار خودرو در دستور کار دولت
آخرین وضعیت ارتباطات در مرز مهران؛ اینترنت رایگان برای زائران اربعین
آخرین آمار اربعین 1405؛ کاهش 85 درصدی جان‌باختگان تصادفات زائران
شرط استقلال برای حفظ آسانی؛ حذف بند فسخ از قرارداد
دستگیری عضو سابق ارتش رژیم صهیونیستی به اتهام همکاری با ایران
وداع تلخ با پیراهن زرد؛ نیمار از تیم ملی برزیل خداحافظی کرد
محکومیت حملات آمریکا و عربستان به مواضع حشدالشعبی توسط رئیس پارلمان عراق
ریاست جمهوری عراق: حمله به مقرهای حشدالشعبی غیرقابل قبول است
اعلان قرمز روسیه علیه پاول دورف
بازسازی پل B1 کرج؛ زمان افتتاح و بهره برداری اعلام شد
ترامپ: حمله ایران غافلگیرمان کرد؛ فقط چند دقیقه فرصت واکنش داشتیم
جزئیات برنامه جدید استانداری قم برای کاهش مصرف انرژی در ادارات
آخرین تغییرات وثیقه خروج از کشور برای دانشجویان
هشدار سیل در پاکستان؛ صدها زخمی و خسارت به 800 خانه بر اثر بارندگی
تصمیم جدید اوپک‌پلاس با کاهش ذخایر نفت خام آمریکا
هشدار امنیتی جدید آمریکا؛ شهروندان آمریکایی از سفر به عراق منع شدند
ایران حملات آمریکا و عربستان به عراق را به‌شدت محکوم کرد
ضربه اطلاعاتی به گروهک‌های تروریستی تکفیری؛ 4 تیم عملیاتی پیش از اقدام بازداشت شدند
بازگشت کاپیتان سابق پرسپولیس به فولاد خوزستان
پیکر شهید خلبان مجید کاظمی به وطن بازگشت ؛ روایت ارتش از عملیات سوخو 24
آیا نتانیاهو از واشنگتن دست خالی برگشت؟
جدول و لینک ساعت قطعی برق استانها فردا پنج شنبه 8 مرداد اعلام شد
هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غربی استان
مدیریت مصرف انرژی شرط تداوم تولید کشور است؛ دولت با اخلالگران برخورد می‌کند
نورنما | بزرگداشت زنده‌یاد اکبر عبدی در جشن «نفس»
وام 20 میلیون تومانی اربعین بازنشستگان کشوری آغاز شد؛ شرایط و نحوه ثبت‌نام
حمله به عراق؛ مقدمه تقابل بزرگ‌تر یا پرده آخر بحران؟