×
سیاسی
شناسه خبر : 301162
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/22 ساعت 12:31
آمریکا و اسرائیل صحنه را باخته‌اند

سردار رمضان شریف در حاشیه راهپیمایی روز قدس:

آمریکا و اسرائیل صحنه را باخته‌اند

سردار رمضان شریف، رئیس ستاد مرکزی روز جهانی قدس، در حاشیه راهپیمایی این روز اعلام کرد که حضور پرشور مردم، پیامی روشن به آمریکا و اسرائیل مبنی بر نشناختن ملت ایران است. وی تاکید کرد که شعارها و مصاحبه‌های مردم نشان‌دهنده مطالبه شدید آنها در برخورد با دشمن است و این حضور موجب یاس دشمن و افزایش انگیزه رزمندگان در خط مقدم می‌شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار رمضان شریف در حاشیه راهپیمایی روز جهانی قدس در گفت‌وگو با خبرنگار با بیان اینکه امروز روز قدس است و این روز یک سابقه تاریخی برای حضور ملت ما داشته و نیز یک انگیزه عبادی، سیاسی و دینی و انجام تکلیف محسوب می‌شود، گفت: از ابتدای شروع جنگ تحمیلی، شاهد حضور ملت در شرایط بسیار سخت آب و هوایی و ساعت‌های متمادی در محلات مختلف و همه شهرهای مختلف بوده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد:یکی از قله‌های امروز، حضور در راهپیمایی ۲۲ اسفند است که در تداوم راهپیمایی ۲۲ بهمن و ۲۲ دی ارزیابی می‌شود و امروز این سلسله راهپیمایی‌ها تکمیل خواهد شد.

رئیس ستاد مرکزی روزجهانی قدس گفت: راهپیمایی امسال پیام خیلی مشخص و روشن دارد و آن اینکه مشخص می‌کند که آمریکایی ها و صهیونیست‌ها مردم ایران را نشناخته‌اند.

سردار شریف با اشاره به حضور مردم در راهپیمایی روز قدس خطاب به دشمن متجاوز، تاکید کرد: ملت ایران این‌ها هستند. آنها سرباز چه کسانی هستند و چه می‌کنند و مطالبه آنها چیست؟

وی تصریح کرد: باور کنید شدیدترین مطالبه  در برخورد با دشمن را همین مردم دارند و شعارها و مصاحبه های آنها را می‌بینید و می‌شنوید. خداوند این ملت را حفظ کند که برای دین، فرهنگ، کشور و خاک خود هوشمندانه و با بصیرت در میدان حضور دارند و این انگیزه فوق العاده‌ای به رزمندگان که درخط مقدم هستند می‌دهد و موجب یاس و ناامیدی  دشمن می‌شود.

رئیس ستاد مرکزی روزجهانی قدس درباره پایان جنگ، گفت:معمولا استراتژی آنها این است که درگیرهای کوتاه مدت منجر به نتیجه قاطع و برنده بودن آنها می‌شود اما طبیعی است، وقتی صحنه را باخته‌اند باید فکری برای جمع و جور کردن آن کنند.


اخبار مرتبط
طنین «الله‌اکبر»درآسمان بارانی تهران؛راهپیمایی روز جهانی قدس درسراسر کشور+ فیلم حمله موشکی
جمعه 1404/12/22 ساعت 13:22
طنین «الله‌اکبر»درآسمان بارانی تهران؛راهپیمایی روز جهانی قدس درسراسر کشور+ فیلم حمله موشکی
صبح جمعه بارانی تهران، طنین «الله‌اکبر» مردم روزه‌دار باصدای انفجار درهم آمیخت و شهررا در شور راهپیمایی روزجهانی قدس فرو برد.از میدان انقلاب تاخیابان آزادی، جمعیت مؤمن و انقلابی فریاد حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی را سر دادند؛ همزمان درسراسر کشور مردم به خیابان های اصلی شهر آمدندتااز جنایات آمریکا ورژیم صهیونیستی اعلام انزجار کنند.
مهاجری: جنگ ترامپ؛ علیه مردم است
جمعه 1404/12/22 ساعت 12:01
مهاجری: جنگ ترامپ؛ علیه مردم است
محمد مهاجری، عضو پیشین شورای اطلاع‌رسانی دولت، جنگ اخیر آمریکا علیه ایران را جنگ با مردم دانسته و تأکید کرده است که ایرانیان، حتی معترضان، اجازه تغییر نقشه کشورشان را از بیرون نخواهند داد. وی اظهارات ترامپ مبنی بر هدف قرار دادن “گروه‌های مردم” و تجزیه ایران را اعتراف رسمی دولت تروریستی آمریکا خواند.
نظرات

آخرین اخبار
گنبد آهنین و نفربر ارتش اسرائیل زیر حملات حزب الله
اعتراض صدراعظم آلمان به خشونت صهیونیست ها در کرانه باختری
تیم ملی آمریکا مقصد بعدی گواردیولا است؟
اضافه کاری کارکنان بعد از ساعت 13 ممنوع!
یمن: تجاوز جدید با پاسخ قاطع روبرو خواهد شد
تحریم‌های ضدایرانی به هرمز کشیده شد
بقائی: تجاوز آمریکا «غیرضروری» نبود بلکه «مجرمانه» بود
رهبران 7 کشور غربی شهرک سازی در کرانه باختری را محکوم کردند
روبیو ادعا کرد: همه دوست داریم شاهد توافق با ایران باشیم
امتحانات خردادماه در گلستان غیرحضوری شد
پاکستان و آمریکا در اتصال ریلی با هم همکاری می کنند
محاصره و فشار بر باریکه غزه شدت بیشتری گرفت
شکایت گل‌گهر از چادرملو به نفع پرسپولیسی ها
رویترز: یک تیم مذاکره‌کننده قطری در تهران حضور دارد
روابط عمومی سپاه: مذاکره، صحنه دیگری از کارزار میدان نبرد است
وزیر نفت: مردم بهینه انرژی مصرف کنند
15 نفر محکوم فراری در پیشوا تحویل زندان شدند
فتوحات جدید واحدهای ارتش روسیه در اوکراین
تاجرنیا: فوتبال باید برای همه جهان غیرسیاسی باشد
مشاهده خرس سیاه آسیایی در شهر گوهران
هشدار لاوروف به احتمال ازسرگیری جنگ در منطقه خلیج فارس
بقایی: ایران صرفا خواهان احقاق خود است
بحرینی: محاصره دریایی مصداق جنایت جنگی است
تعرفه واردات گوشی‌های پرچمدار چقدر شد؟
حمله هوایی انتحاری حزب الله به پادگان برانیت
افزایش بهای نفت در بازارهای جهانی
عاصم منیر راهی تهران شد
پایان 10 سال حکمرانی گواردیولا بر منچسترسیتی+فیلم
کشف محموله نیم کیلویی شیشه در ملکان
برپایی 7 مرکز عرضه دام زنده در پایتخت برای عید قربان
آخرین فرصت ثبت‌نام در طرح مشارکت در تولید ایران‌خودرو
انصراف نماینده فلسطین از نامزدی نایب‌رئیسی مجمع عمومی سازمان ملل
بقایی سخنگوی هیئت مذاکره‌کننده شد
هشدار امارات درباره تبعات تنش جدید بین ایران و آمریکا
خشم هواداران فوتبال از لیست جنجالی انگلیس
تلاش‌ها برای توقف جنگ وارد مرحله حساسی شده است
عقب‌نشینی قیمت نفت ایران در بازار اروپا
متقاضیان بیمه بیکاری بخوانند؛آغاز ثبت نام از فردا
روایت متفاوت جنگ 12روزه در قاب طنز
هشدار درباره «فاجعه سالمندی» در ایران
حملات علیه ایران نباید به عنوان «جنگ غیرضروری» مفهوم‌سازی شود
آخرین وضعیت پرداخت خسارت به خودروهای جنگ‌زده+جزئیات
فروش اجباری کالا تخلف است
پیش‌بینی جهش تولید برنج در گیلان
توقیف اموال هفت متهم امنیتی در ایلام
وضعیت غزه به مرز هشدار رسید
ادعای «روبیو»درباره پیشرفت در مذاکرات با ایران
افتتاح نیروگاه خورشیدی 130 مگاواتی در ساوه
ابهام در آینده آسیایی سپاهان
قیمت جهانی طلا در سراشیبی افتاد