×
سیاسی
شناسه خبر : 301155
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/22 ساعت 13:22
طنین «الله‌اکبر»درآسمان بارانی تهران؛راهپیمایی روز جهانی قدس درسراسر کشور+ فیلم حمله موشکی

طنین «الله‌اکبر»درآسمان بارانی تهران؛راهپیمایی روز جهانی قدس درسراسر کشور+ فیلم حمله موشکی

صبح جمعه بارانی تهران، طنین «الله‌اکبر» مردم روزه‌دار باصدای انفجار درهم آمیخت و شهررا در شور راهپیمایی روزجهانی قدس فرو برد.از میدان انقلاب تاخیابان آزادی، جمعیت مؤمن و انقلابی فریاد حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی را سر دادند؛ همزمان درسراسر کشور مردم به خیابان های اصلی شهر آمدندتااز جنایات آمریکا ورژیم صهیونیستی اعلام انزجار کنند.

نورنیوز-گروه سیاسی: با آغاز رسمی راهپیمایی روز جهانی قدس در صبح جمعه ۲۲ اسفند ۱۴۰۴، هزاران نفر از مردم تهران با وجود هوای سرد و بارانی، از مسیرهای ده‌گانه پایتخت به سمت دانشگاه تهران حرکت کردند. دقایقی پیش از آغاز آیین اصلی، صدای انفجاری در حوالی میدان انقلاب طنین‌انداز شد که حاضران با فریاد «الله‌اکبر» به آن پاسخ دادند.

لحظه بمباران اطراف راهپیمایی تهران و فریادهای الله اکبر مردم

حمله+به+تهران
 

 اژه‌ای رئیس قوه قضائیه، علی لاریجانی دبیر شورای امنیت ملی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین پورخاقان رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور، علیرضا کاظمی وزیر آموزش‌و‌پرورش و قاضی صلواتی و سردار رادان فرمانده انتظامی کشور در راهپیمایی روز قدس تهران حضور پیدا کردند.

امسال اولین سالی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی، روز جهانی قدس را در شرایط درگیری مستقیم با رژیم غاصب صهیونیستی برگزار می‌کنیم و در حالی که منطقه خاورمیانه با سیاست‌های خصمانه امریکا و راهبرد تفرقه افکنانه صهیونیست‌ها در کانون توجه افکار عمومی جهان است راهپیمایی روز جهانی قدس امسال بسیار مهم و در واقع با حضور گسترده و میلیونی ملت ایران و مسلمان جهان به منزله تیر خلاص به قلب مستکبران و صهیونیست‌های غاصب است.

مردم روزه دار استان‌های مختلف کشور با توجه به اهمیت مسائل منطقه و جنگ طلبی های استکبار جهانی امروز یکصدا و هم نوا با هم به خیابان‌ها آمده و با مشت‌های گره کرده فریاد خشم و انزجار خود را بر سر صهیونیست‌ها و استکبار جهانی می‌ریزند.

بر اساس اعلام مسؤولان، راهپیمایی روز جهانی قدس امسال در نزدیک به یک هزار شهر کشور برگزار می‌شود و ملت روزه دار ایران همصدا با مسلمانان سراسر جهان با گام‌های استوار و محکم و طنین گرم شعارهای خود لرزه بر اندام دشمنان اسلام خواهند افکند.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نیز در اطلاعیه‌ای از عموم مردم مؤمن، انقلابی و بصیر ایران اسلامی برای شرکت در راهپیمایی سراسری روز جهانی قدس دعوت کرد.

متن اطلاعیه این شورا برای دعوت از مردم و شرکت در راهپیمایی روز قدس به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

سبحان الذی اسری بعبده لیلا من المساجد الحرام الی المسجد الاقصی الذی بارکنا حوله لنریه من آیاتنا.

روز جهانی قدس، میراث ماندگار و راهبردی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و نماد بی بدیل وحدت امت اسلامی و آزادگان جهان در دفاع از ملت مظلوم فلسطین و مقابله با رژیم سفاک، جعلی و اشغالگر صهیونیستی است؛ روزی که در آن ملت‌های آزاده با حضور در صحنه، فریاد عدالت‌خواهی و حمایت از آرمان آزادی قدس شریف را به گوش جهانیان می‌رسانند.

راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس امسال در حالی برگزار می‌شود که منطقه غرب آسیا و کشور عزیزمان در میانه تحولات مهم و سرنوشت‌سازی قرار دارد و جنگ رمضان و اقدامات قهرمانانه نیروهای مسلح ایران بار دیگر چهره واقعی رژیم صهیونیستی و حامیان آن را آشکار ساخته است. ایستادگی ملت ایران در برابر جنایات جنگی آمریکای خبیث و رژیم اشغالگر صهیونیستی و استمرار نبردی تاریخی برای دفاع از سرزمین و کرامت انسانی، نشان داد که اراده ملت‌های مقاوم می‌تواند هیمنه پوشالی این رژیم را درهم شکند و افق‌های تازه‌ای از آزادی و رهایی را پیش روی منطقه قرار دهد.

در چنین شرایطی، ملت بزرگ ایران اسلامی نیز در حالی به استقبال روز جهانی قدس می‌رود که داغ شهادت رهبر جلیل القدر، عظیم الشان، مجاهد و حکیم خویش و جمعی از فرماندهان و مدافعان امنیت کشور را بر دل دارد؛ شهادتی که اگرچه اندوهی عمیق و غمی عریق در دل‌های مؤمنان بر جای گذاشت، اما در عین حال مکتب عزت، مقاومت و استکبارستیزی آن امام شجاع و رهبر شهید را بیش از پیش در میان ملت ایران و آزادی‌خواهان جهان زنده و جاری و ساری ساخت و موجی از همبستگی و همدلی و همصدایی و حضور حماسی مردم در صحنه‌های مختلف را رقم زد.

بی‌تردید، راهپیمایی روز جهانی قدس امسال جلوه‌ای باشکوه از اتحاد مقدس ملت ایران به آرمان‌های انقلاب اسلامی، حمایت از ملت مظلوم فلسطین و پشتیبانی از جبهه مقاومت خواهد بود؛ حضوری که پیام روشن آن به دشمنان ملت‌های منطقه این است که مسئله فلسطین همچنان در وجدان بیدار ملت‌های مسلمان زنده است و مقاومت تا سر جای خود نشاندن دشمن آمریکایی- صهیونیستی و تحقق آزادی قدس شریف ادامه خواهد یافت.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای والامقام اسلام، انقلاب و جبهه مقاومت، به‌ویژه رهبر شهید انقلاب اسلامی و فرماندهان شهید اخیر و با قدردانی از مجاهدت‌ها و اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در صیانت از امنیت و عزت کشور، از عموم مردم مؤمن، انقلابی و بصیر ایران اسلامی دعوت می‌کند با حضور گسترده، آگاهانه و دشمن‌شکن در راهپیمایی سراسری روز جهانی قدس که ساعت ۱۰:۳۰ روز جمعه ۲۲ اسفند در سراسر کشور بر گزار می‌شود، بار دیگر وحدت، بصیرت و اراده استوار ملت ایران در محکومیت تجاوز به کشور در جنگ رمضان و حمایت از ملت فلسطین و مقابله با ظلم و اشغالگری را به نمایش بگذارند.

راهپیمایی روز قدس در تهران ساعت ۱۰:۳۰ از مسیرهای ده‌گانه به سمت دانشگاه تهران آغاز شده است.


اخبار مرتبط
آمریکا و اسرائیل صحنه را باخته‌اند
جمعه 1404/12/22 ساعت 12:31
سردار رمضان شریف در حاشیه راهپیمایی روز قدس:
آمریکا و اسرائیل صحنه را باخته‌اند
سردار رمضان شریف، رئیس ستاد مرکزی روز جهانی قدس، در حاشیه راهپیمایی این روز اعلام کرد که حضور پرشور مردم، پیامی روشن به آمریکا و اسرائیل مبنی بر نشناختن ملت ایران است. وی تاکید کرد که شعارها و مصاحبه‌های مردم نشان‌دهنده مطالبه شدید آنها در برخورد با دشمن است و این حضور موجب یاس دشمن و افزایش انگیزه رزمندگان در خط مقدم می‌شود.
دعوت سپاه از اقشار و آحاد مختلف مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس
پنج‌شنبه 1404/12/21 ساعت 23:04
دعوت سپاه از اقشار و آحاد مختلف مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس
سپاه در اطلاعیه‌ای از اقشار و آحاد مختلف مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.
روز قدس فریاد حمایت از تمام مظلومان جهان است
پنج‌شنبه 1404/12/21 ساعت 22:01
کشیش کلیسای شرق آشور:
روز قدس فریاد حمایت از تمام مظلومان جهان است
کشیش کلیسای شرق آشور ارومیه با بیان اینکه روز قدس متعلق به تمامی انسان‌های آزاده جهان است، گفت: حضور پرشور در راهپیمایی این روز پاسخ قاطعی به رژیم صهیونیستی و میثاقی دوباره با ملت مظلوم فلسطین و تمامی مظلومان جهان است.
نظرات

آخرین اخبار
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به فرودگاه کاشان
پاسخ ستاره فوتسال به تهدید عصر حجر ترامپ
ترامپ: چرا آنها تماس نمی گیرند؟
سردار شکارچی: راهبرد ما تنبیه متجاوز تا پشیمانی کامل است
علی‌اف: کمک‌های بشردوستانه به ایران ادامه خواهد یافت
آغاز موج 91وعده صادق 4/ هدف‌گیری ناوگروه آبراهام لینکلن توسط 4 موشک قدر
سفر 28 میلیون نفر از هموطنان در نوروز امسال
روسیه خطاب به آمریکا و اسرائیل: دست از «بازی با آتش» بردارید
حمله به شرکت آمریکایی Oracle در پاسخ به ترور دکتر خرازی و همسر ایشان
سقوط یک جنگنده پیشرفته دشمن در قشم با پدافند هوایی
هشدار عراقچی نسبت به تبعات صدور قطعنامه از سوی شورای امنیت درباره تنگه هرمز
انهدام یک پهپاد انتحاری رژیم صهیونیستی در قزوین
جنگ علیه ایران بدهی آمریکا را 295 میلیارد دلار بیشتر کرد
بحران سوخت در فرانسه
واکنش کنایه‌آمیز عراقچی به اظهارات ترامپ
هگست فرمانده کل نیروی زمینی ارتش آمریکا را برکنار کرد
تیم ملی کشتی فرنگی عازم قرقیزستان شد
نورنما | میدان تجریش ـ موکب دریاسالار شهید علی شمخانی
مخبر: حمله به شرکت‌های داروسازی جنگ تمام‌عیار است
مقام مستعفی سازمان ملل: بمباران پل «بی‌-1» ایران جنایت جنگی است
نخست‌وزیر ایرلند نسبت به تبعات تهدید اخیر ترامپ علیه ایران هشدار داد
ابراهیم رضایی: دشمن باید منتظر شگفتانه‌های دیگری در روزهای آینده باشد
نورنما | هجوم پهپادی ارتش به مقر جنگنده ها
حمله موشکی یمن به اهداف حیاتی اسرائیل
پلها مستحکم تر ساخته می شوند اما اعتبار و اعتماد به آمریکا هرگز ترمیم نمی شود
حمله به مرکز پشتیبانی ارتش آمریکا در بغداد
زمانی که نیاکان شما در عصر حجر بودند، ایران در قلب گهواره تمدن بود
فعال شدن عرضه شیرخشک یارانه‌ای در داروخانه‌ها
سفیر ایران در سازمان ملل در نامه به شورای امنیت حمله به انستیتو پاستور را محکوم کرد
احتمال بازگشایی دوطرفه جاده چالوس
برگزاری اردوی تیم ملی فوتبال در شمال
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: دشمن منتظر ضربات کوبنده‌تر ایران باشد
استعفای بوفون افسانه‌ای از تیم ملی فوتبال ایتالیا
سی‌وسومین موج تجمعات شبانه مردمی ایران
ادامه واکنش هنرمندان به تجاوز به خاک ایران
«لالایی» فریدون آسرایی برای کودکان میناب
تقدیر بقائی از حمایت مردم و نخبگان کشورهای مغرب عربی از ایران
تهدیدات ترمپ مصداق روشن قصد مجرمانه برای ارتکاب جنایات جنگی است
اعتراف ترامپ به ارتکاب یک جنایت جنگی دیگر
حملات موشکی سهمگین به تل‌آویو و حیفا
ایران از حقوق خود درخصوص خسارات زیست‌محیطی جنگ کوتاه نمی‌آید
پاسخگویی به 18 هزار تماس در ستاد خسارت‌دیدگان از ابتدای جنگ
فیفا سپاهان و آلوز را نقره‌داغ کرد
واکنش رییس‌جمهور به حمله به بیمارستان‌ها و مراکز پزشکی
رسانه‌های عراقی به منصوریان لقب نوستراداموس دادند
ادارات منابع طبیعی آماده واگذاری نهال به شهروندان
ترامپ دادستان کل آمریکا را برکنار کرد
نورویدیو | جهانی سازی جنگ ، خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
واکنش های جهانی به ادعای ترامپ درخصوص به«عصر حجر» کشاندن ایران
از ابتدای جنگ چند واحد غیر نظامی آسیب دیدند؟