نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از شبکه الجزیره، این وزارتخانه افزود: نباید به کابینه نتانیاهو اجازه داد که به اقدامات خرابکارانه اش در لبنان همانگونه که در غزه انجام داد، ادامه دهد.
وزارت امور خارجه ترکیه افزود: در مقابله با حملات اسرائیل که یکپارچگی و حاکمیت لبنان را تهدید میکند، با دولت بیروت ابراز همبستگی میکنیم.
در همین پیوند اظهارات مقامات رژیم صیهونیستی نشان می دهد این رژیم به دنبال حمله به دیگر کشورها است بطوری که نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی گفت که اگر ترکیه به دنبال تشکیل ائتلاف علیه تل آویو است، بعد ایران باید به این کشور حمله شود.
به نقل از النشره، نفتالی بنت، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در اظهاراتی با اشاره به اینکه تشکیل هرگونه ائتلاف اسلامی به طور خودکار اقدامی تروریستی و تهدیدی برای رژیم اسرائیل به شمار می رود تاکید کرد: (در مقابل این اقدام) دست بسته نخواهیم ماند.
وی پیش از این نسبت به تلاش های ترکیه برای قانع کردن عربستان برای ایستادگی در مقابل اسرائیل و ایجاد «محور سنی» توسط این کشور هشدار داده بود که این محور پاکستان هسته ای را نیز شامل می شود.
وی گفت که هدف آنکارا ایجاد شبکه ائتلافی است که امنیت اسرائیل را تهدید می کند.