×
بین الملل
شناسه خبر : 301101
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/22 ساعت 00:30
سناتور آمریکایی: روند جنگ «بشدت فاجعه‌بار» پیش می‌رود

سناتور آمریکایی: روند جنگ «بشدت فاجعه‌بار» پیش می‌رود

سناتور دموکرات «کریس مورفی» عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در سیزدهمین روز از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران بشدت به دونالد ترامپ برای این حمله و اظهارات متناقض و هزینه ‌های سنگین این جنگ تاخت و گفت: این یک فاجعه تمام‌عیار بوده و مسوول آن ترامپ است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  این سناتور آمریکایی روز پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در کنگره آمریکا افزود: این جنگ « آشفته‌ترین جنگی است که آمریکا در یک قرن گذشته وارد آن شده است.»

عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا، گفت که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که «دچار زوال ذهنی شده» و «در حال از دست دادن عقل خود است.»

سناتور مورفی افزود: «این بی‌کفایت‌ترین و آشفته‌ترین جنگی است که آمریکا در صد سال گذشته وارد آن شده، و این خود گویای بسیاری از حقایق است. این دولت هیچ تصوری از کاری که انجام می‌دهد، ندارد. هیچ برنامه جنگی قابل اجرایی وجود ندارد. آن‌ها هر روز اهداف و مقاصد خود را تغییر می‌دهند.»

عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا، استدلال کرد که روند جنگ «بشدت فاجعه‌بار» پیش می‌رود و از نظر اقتصادی و امنیتی برای شهروندان آمریکایی هزینه‌ هایی خواهد داشت.

این سناتور دموکرات اضافه کرد: «من همدردی زیادی با سربازان و فرماندهان نظامی‌مان (آمریکا) دارم؛ آن‌ها از سوی یک پیرمرد دچار زوال ذهنی که در حال از دست دادن عقل خود است، دستور می‌گیرند.»

او افزود: «قیمت‌ها در حال افزایش است، تنگه بسته شده است. ایران همچنان توانایی هدف قرار دادن متحدان منطقه‌ای ما را دارد… برنامه هسته‌ای همچنان وجود دارد. این یک فاجعه تمام‌عیار بوده و مسوول آن یک نفر است: دونالد ترامپ؛ کسی که هر روز نظرش را درباره اینکه این جنگ باید درباره چه باشد تغییر می‌دهد.»

 تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

«تام فلچر»، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ‌کننده امداد اضطراری، با هشدار درباره تشدید بحران در منطقه و خارج شدن کنترل از سوی آغازگران این درگیری (آمریکا و اسرائیل) در هفتمین روز از حمله مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران اعلام کرد: «طبق گزارش ها، ما شاهد مبالغ هنگفتی، روزانه ۱ میلیارد دلار، برای تامین مالی این جنگ هستیم که صرف تخریب می‌شود.»

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
تشدید مجازات فروش مواد مخدر در فضای مجازی
آزادراه تهران از دل جنگل و کوه می‌گذرد؛ پروژه‌ای جنجالی در راه است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 24 خرداد 1405 / دلار به کانال پایین‌تر سقوط کرد
سید حسن خمینی: از دعوا و تندگویی هیچ راهی ساخته نمی‌شود
اعتراف مقام سابق اسرائیل به دست بالاتر ایران
جوان 25 ساله در آب‌بندان قائم‌شهر جان باخت + جزئیات حادثه
افشای انتقال صدها میلیون دلار طلای یمن از عدن به امارات
زمان آزمون ارشد 1405 تغییر کرد
گفت‌وگوی پاکستان و ترکیه درباره ایران و آمریکا
مدافع مرزهای ایران آسمانی شد؛ شهادت افسر مرزبانی در نبرد با عناصر پ.ک.ک
طوفان گرد و خاک در راه تهران
نوراینفو | فواید اهدای خون برای اهدا کنندگان
مترو به بیمارستان امام خمینی می‌رسد
سرمربی تیم ملی والیبال زنان: پیشرفت بازیکنان مشهود است
نوراینفو | خطای شناختی که باعث می‌شود فکر کنیم حق با ماست و دیگران را ناعادلانه قضاوت کنیم
جهش شاخص بورس تهران در معاملات امروز
مدار دیپلماسی | روایت رسمی از یک تفاهم
چند درصد از مصدومان جنگ چهل روزه در تهران غیرنظامی بودند؟
اختلال کارت‌های بانک تجارت و صادرات برطرف شد
رهگیری موشک‌های بالستیک ایران غیرممکن است
برنامه های توانیر برای تامین برق پایدار پایتخت؛ هوشمندسازی، صرفه جویی و مشارکت مردمی
معاریو: ایران پیروز بلامنازع است
ایران پس از جنگ، قوی‌تر و سرسخت‌تر از قبل
افت تولید گندم در جهان؛ کاهش 42 میلیون تنی در راه است
صرفه‌جویی بزرگ در شبکه برق با اجرای طرح مهتاب
کولین؛ سپر دفاعی بدن در برابر آلزایمر و عوارض قلبی‌کبدی
مجلس شورای اسلامی در نشست های تخصصی امروز چه موضوعاتی را بررسی می کند؟
ثبت 2.6 میلیون جریمه رانندگی در پایتخت از 9 اسفند 1404
جام جهانی در انتظار یوزها؛ ایران فردا وارد لس‌آنجلس می‌شود
جزئیات حمله سایبری محدود به چهار بانک + توضیح مسئولین در مورد وضعیت اطلاعات مشتریان
امنیت مرزهای کشور در چه شرایطی قرار دارد؟
اجرای طرح پایلوت پزشک خانواده و نظام ارجاع
ادامه مقاومت در توافق
رئیس کمیسیون انرژی: با همکاری مردم خاموشی نداریم
همکاری های جدید روسیه و ایران در دیدار مسئولین دو کشور مورد توافق قرار گرفت
استحکام توافق احتمالی با انسجام ملی
آیا تفاهم با آمریکا به ثمر می رسد؟
حکمرانی در ترازوی منافع ملی
اعلام زمان توزیع کارت آزمون سمپاد و نمونه دولتی
رمزگشایی از میناب 168 و روایت کفشهایی که پیام مظلومیت مردم ایران شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 24 خرداد 1405+ جدول پخش رقابت های جام جهانی
پیش بینی قیمت طلای جهانی / اونس از فشار نزولی رها می‌شود؟
شگفتی در جام جهانی؛ استرالیا ترکیه را غافلگیر کرد + فیلم گل های بازی
واکنش تل‌آویو به توافق احتمالی ایران و آمریکا
پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 24 خرداد 1405
پیش‌ بینی قیمت دلار یکشنبه 24 خرداد 1405
اروپا در چهارراه تاریخ؛ ماندن در غرب یا بازگشت به موازنه؟
آخرین تصمیمات وزارت آموزش وپرورش در مورد برگزاری امتحانات نهایی
بازیگر «زیر آسمان شهر» چشم از جهان فروبست + علت مرگ
فردا کالابرگ چه خانوارهایی شارژ می شود ؟