×
بین الملل
شناسه خبر : 301101
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/22 ساعت 00:30
سناتور آمریکایی: روند جنگ «بشدت فاجعه‌بار» پیش می‌رود

سناتور آمریکایی: روند جنگ «بشدت فاجعه‌بار» پیش می‌رود

سناتور دموکرات «کریس مورفی» عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در سیزدهمین روز از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران بشدت به دونالد ترامپ برای این حمله و اظهارات متناقض و هزینه ‌های سنگین این جنگ تاخت و گفت: این یک فاجعه تمام‌عیار بوده و مسوول آن ترامپ است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  این سناتور آمریکایی روز پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در کنگره آمریکا افزود: این جنگ « آشفته‌ترین جنگی است که آمریکا در یک قرن گذشته وارد آن شده است.»

عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا، گفت که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که «دچار زوال ذهنی شده» و «در حال از دست دادن عقل خود است.»

سناتور مورفی افزود: «این بی‌کفایت‌ترین و آشفته‌ترین جنگی است که آمریکا در صد سال گذشته وارد آن شده، و این خود گویای بسیاری از حقایق است. این دولت هیچ تصوری از کاری که انجام می‌دهد، ندارد. هیچ برنامه جنگی قابل اجرایی وجود ندارد. آن‌ها هر روز اهداف و مقاصد خود را تغییر می‌دهند.»

عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا، استدلال کرد که روند جنگ «بشدت فاجعه‌بار» پیش می‌رود و از نظر اقتصادی و امنیتی برای شهروندان آمریکایی هزینه‌ هایی خواهد داشت.

این سناتور دموکرات اضافه کرد: «من همدردی زیادی با سربازان و فرماندهان نظامی‌مان (آمریکا) دارم؛ آن‌ها از سوی یک پیرمرد دچار زوال ذهنی که در حال از دست دادن عقل خود است، دستور می‌گیرند.»

او افزود: «قیمت‌ها در حال افزایش است، تنگه بسته شده است. ایران همچنان توانایی هدف قرار دادن متحدان منطقه‌ای ما را دارد… برنامه هسته‌ای همچنان وجود دارد. این یک فاجعه تمام‌عیار بوده و مسوول آن یک نفر است: دونالد ترامپ؛ کسی که هر روز نظرش را درباره اینکه این جنگ باید درباره چه باشد تغییر می‌دهد.»

 تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

«تام فلچر»، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ‌کننده امداد اضطراری، با هشدار درباره تشدید بحران در منطقه و خارج شدن کنترل از سوی آغازگران این درگیری (آمریکا و اسرائیل) در هفتمین روز از حمله مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران اعلام کرد: «طبق گزارش ها، ما شاهد مبالغ هنگفتی، روزانه ۱ میلیارد دلار، برای تامین مالی این جنگ هستیم که صرف تخریب می‌شود.»

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
راهکار طلایی برای پایان دعواهای تکراری زن و شوهرها
کوکی‌های اینترنتی؛ بپذیریم یا رد کنیم؟
چرا بیماری‌های خودایمنی در زنان شایع‌تر است؟
آزمایش؛ راهی جدید برای مقابله با عوارض کم‌خوابی مزمن
هوش مصنوعی چطور با «داستان‌های جعلی» فریب می‌خورد
کشف آثار کم‌نظیر ساسانی در غار اسپهبد خورشید سوادکوه
پیاتزا 4 بازیکن را از تیم ملی والیبال خط زد/غیبت لژیونر ایران در برزیل
مخالفت آموزش و پرورش با برگزاری آنلاین امتحانات نهایی
ترامپ و آینده پیمان ابراهیم در سایه توافق احتمالی با ایران
جزئیات تفاهم احتمالی ایران وآمریکا؛ حفظ حق حاکمیت درتنگه هرمز و آزادی دارایی‌های بلوکه‌شده
ترامپ: اگر درباره توافق با ایران خبری باشد، فقط خبر خوب است/ادامه تناقض گویی
واکنش پسر ترامپ به منتقدان توافق با ایران
محکومیت 4 نفر از متهمان پرونده شهادت آرمان علی‌وردی به اعدام
تهدید حنظله به افشای پشت‌پرده حمله به ناوگان صمود
هشدار پترائوس درباره چالش‌های آمریکا در برابر ایران
سپاهان از آسیا جا ماند؟
سه حادثه امنیتی در جنوب لبنان/ دو نظامی صهیونیست کشته شدند
نامگذاری خیابانی در نیکاراگوئه به یاد «فرشتگان میناب»
تمرین نفس‌گیر 160 دقیقه‌ای ملی‌پوشان در آنتالیا
روبیو: عجله‌ای برای توافق با ایران نیست
پیام تهران به مسقط رسید
11 خرداد؛ روز اعلام لیست نهایی بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران
مراکز حساس آمریکا، اسرائیل و امارات در قبضه هکرها
نماینده روسیه در وین: غنی‌سازی اورانیوم حق مسلم ایران است
نتایج مرحله گروهی بسکتبال غرب آسیا/ استقلال صدرنشین شد
قصاص قاتل نینا/ از انکار جنایت تا پذیرش نقشه مسمومیت با قرص برنج
هشدار قاطع دادستان کل به جواسیس/ اثبات اتهام برابر با برخورد بدون اغماض است
آرسنال قهرمان، وستهام سقوط کرد و تاتنهام نجات یافت
آخرین اخبار از زبان سخنگوی دولت؛ از مسکن ملی تا فیبر نوری مدارس
اعلام لیست تیم ملی مالی برای بازی با ایران؛ نبرد دوگانه در اردوی ترکیه
استقلال قهرمانی اول خود در لیگ برتر هندبال را کسب کرد
اجرای طرح مهتاب توانیر و مبارزه با انشعابات غیرمجاز + جزئیات
وزیر خارجه انگلیس: ما به حمایت از توافق ایران و آمریکا ادامه می‌دهیم
گام جدید دولت برای قانونمند کردن پهپادهای غیرنظامی
استقلال در آستانه تصمیم بزرگ؛ طاهری یا بختیاری‌زاده؟
شیخ نعیم قاسم: اگر دولت در تأمین حاکمیت ناتوان است، باید کنار برود
سکوت نتانیاهو درباره توافق با ایران شکست
محسنی اژه‌ای: وحدت ملی، بخشی از امنیت کشور است؛ تا آخر ایستاده‌ایم
الحوثی: اظهارات ترامپ چیزی جز جنگ روانی و ایران‌هراسی نیست
ثبت‌نام سهامداران از مرز 60 هزار نفر گذشت
دستور تخلیه چند روستا در جنوب لبنان از سوی رژیم اشغالگر
چگونه وام ودیعه مسکن بگیریم؟ +لینک سامانه و شرایط ثبت نام
اشغال 1220 کیلومتر از غزه، لبنان و سوریه توسط اسرائیل
اعتراف فرمانده سابق ارتش آمریکا به افول واشنگتن در خاورمیانه
بانوان ژیمناست به مدال تاریخی رسیدند
محکومیت حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان
شرط دریافت اضافه‌کاری چیست؟
خیانت برادرزن؛ سرقت میلیاردها تومان طلا در سفر ترکیه
زمان بازگشایی زاینده‌رود اعلام شد/ دعوت از گردشگران
نورنما | 4 خرداد؛ روز دزفول، روز مقاومت و پایداری گرامی باد