×
بین الملل
شناسه خبر : 301101
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/22 ساعت 00:30
سناتور آمریکایی: روند جنگ «بشدت فاجعه‌بار» پیش می‌رود

سناتور آمریکایی: روند جنگ «بشدت فاجعه‌بار» پیش می‌رود

سناتور دموکرات «کریس مورفی» عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در سیزدهمین روز از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران بشدت به دونالد ترامپ برای این حمله و اظهارات متناقض و هزینه ‌های سنگین این جنگ تاخت و گفت: این یک فاجعه تمام‌عیار بوده و مسوول آن ترامپ است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  این سناتور آمریکایی روز پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در کنگره آمریکا افزود: این جنگ « آشفته‌ترین جنگی است که آمریکا در یک قرن گذشته وارد آن شده است.»

عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا، گفت که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که «دچار زوال ذهنی شده» و «در حال از دست دادن عقل خود است.»

سناتور مورفی افزود: «این بی‌کفایت‌ترین و آشفته‌ترین جنگی است که آمریکا در صد سال گذشته وارد آن شده، و این خود گویای بسیاری از حقایق است. این دولت هیچ تصوری از کاری که انجام می‌دهد، ندارد. هیچ برنامه جنگی قابل اجرایی وجود ندارد. آن‌ها هر روز اهداف و مقاصد خود را تغییر می‌دهند.»

عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا، استدلال کرد که روند جنگ «بشدت فاجعه‌بار» پیش می‌رود و از نظر اقتصادی و امنیتی برای شهروندان آمریکایی هزینه‌ هایی خواهد داشت.

این سناتور دموکرات اضافه کرد: «من همدردی زیادی با سربازان و فرماندهان نظامی‌مان (آمریکا) دارم؛ آن‌ها از سوی یک پیرمرد دچار زوال ذهنی که در حال از دست دادن عقل خود است، دستور می‌گیرند.»

او افزود: «قیمت‌ها در حال افزایش است، تنگه بسته شده است. ایران همچنان توانایی هدف قرار دادن متحدان منطقه‌ای ما را دارد… برنامه هسته‌ای همچنان وجود دارد. این یک فاجعه تمام‌عیار بوده و مسوول آن یک نفر است: دونالد ترامپ؛ کسی که هر روز نظرش را درباره اینکه این جنگ باید درباره چه باشد تغییر می‌دهد.»

 تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز نهم اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

«تام فلچر»، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ‌کننده امداد اضطراری، با هشدار درباره تشدید بحران در منطقه و خارج شدن کنترل از سوی آغازگران این درگیری (آمریکا و اسرائیل) در هفتمین روز از حمله مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران اعلام کرد: «طبق گزارش ها، ما شاهد مبالغ هنگفتی، روزانه ۱ میلیارد دلار، برای تامین مالی این جنگ هستیم که صرف تخریب می‌شود.»

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است. جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
پاسخ سفارت ایران به تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران
بازیکن سابق نفت آبادان درگذشت
مقام سابق امنیتی اسرائیل: حضور میلیونی مردم، قدرت ایران را به نمایش گذاشت
مشاور رهبر انقلاب: مردم خالق اصلی حماسه‌های ملی هستند
قدردانی عراقچی از کشورهای شرکت‌کننده در مراسم بزرگداشت قائد شهید
کرملین: در صورت آمادگی، زلنسکی می‌تواند به مسکو سفر کند
هشدار افزایش دما در خراسان رضوی
امشب مراسم وداع در مصلی امام خمینی(ره) تا اذان صبح ادامه دارد
ادعای رسانه صهیونیستی از پشت‌پرده تعویق عملیات اسرائیل در جنوب لبنان
راهور: ترافیک نیمه‌سنگین در محورهای شمالی و ورودی‌های تهران
صعود قاطع شیرهای اطلس به یک‌چهارم نهایی؛کانادای میزبان به خانه بازگشت!
آماده‌باش شبکه سوخت رسانی کشور؛ هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند
حمله بالگردهای ارتش اسرائیل به مناطق مسکونی جنوب لبنان
مراکز تعویض پلاک و شماره‌گذاری فردا تعطیل است
اهدای عضو جوان شیرازی، زندگی بخش شد
افشای علت انصراف بن گویر از سفر به آمریکا
حماسه حضور در روز وداع؛ روایت بدرقه ای که تاریخ به یاد خواهد سپرد+ فیلم اختصاصی
پاسخ فدراسیون فوتبال به اظهارات مدیر اجرایی جام جهانی آمریکا
امیر دریادار حبیب الله سیاری: حضور میلیونی مردم در مراسم وداع همه را شگفت‌زده کرد
قالیباف: ایستادگی ملت ایران معادلات جنگ اخیر را تغییر داد
پزشکیان: دم از وحدت می‌زنند اما طرف مقابل را تخطئه می‌کنند
سرپرست وزارت دفاع: در صورت نقض آتش‌بس، پاسخ ایران قاطع خواهد بود
ترامپ: مراسم تشییع رهبر ایران را دنبال می کنم/ از گریه ایرانی ها در مراسم غافلگیر شدم
جهاد اسلامی: رهبر شهید انقلاب ستون اصلی حمایت از فلسطین بود
موزه قرآن و هدایای رهبر شهید در حرم رضوی بازگشایی شد
ولایتی: عاملان شهادت رهبر ایران به سرنوشتی شوم دچار می‌شوند
شعب کشیک بانک‌ها فردا یکشنبه در سراسر کشور فعال هستند
اردوغان: توافق اسلام‌آباد باعث آرامش جهان شد
11 هزار اتوبوس برای جابه‌جایی زائران مراسم تشییع به کار گرفته شد/ارائه 20 درصد تخفیف
پلیس راهور: 14 ورودی تهران بدون محدودیت در اختیار زائران است
هلال‌احمر در 3 استان شمال‌غربی به حالت آماده‌باش درآمد
وزیر راه: 7500 ناوگان و ظرفیت ویژه ریلی برای مراسم تشییع آماده شد
رئیس اتحادیه نویسندگان اوراسیا: آمریکا با دروغ به ایران تجاوز می‌کند
تردد در محورهای منتهی به تهران 40 درصد افزایش یافت
چین در مراسم تشییع رهبر شهید: به توسعه روابط با ایران متعهد هستیم
رئیس ستاد تشییع از مراکز اسکان و درمان زائران بازدید کرد
ارایه تسهیلات خرید اقساطی ویژه بازنشستگان تأمین اجتماعی و صندوق بازنشستگان کشوری+ لینک
وزیر بهداشت: کادر درمان برای خدمت‌رسانی به 15 میلیون عزادار آماده‌باش است
مراسم وداع با رهبر شهید تا فردا ساعت 20 ادامه دارد
آیا جنگ ایران، آخرین جنگ بی‌پایان آمریکا بود؟
سفیر ایران: چین در هزینه‌های تنگه هرمز مشمول ملاحظات ویژه خواهد شد
حرکت مردم از میادین به سمت مصلی بعد از نماز مغرب و عشا
تشییع ملی رهبر شهید، فرصتی برای تقویت انسجام ملی و ترمیم شکاف‌ها
جابجایی بیش از 2.2 میلیون مسافر با متروی تهران در مراسم وداع
قوانین فیفا سد راه استقلال؛ جذب 3 بازیکن آزاد در هاله‌ای از ابهام
آماده‌باش کامل اورژانس برای مراسم وداع با رهبر شهید
بازتاب گسترده وداع با رهبر شهید در رسانه‌های خارجی
وزارت خارجه: شهادت رهبر انقلاب آغاز مرحله‌ای نوین برای اسلام و ایران است
«جاماندگان تشییع» در اصفهان برگزار می‌شود؛ سوگواری شبانه تا پایان هفته
آغاز مدال‌آوری ایران در کشتی جوانان آسیا با سه مدال رنگارنگ