×
بین الملل
شناسه خبر : 301085
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/21 ساعت 22:59
نخستین پیام رهبر جدید انقلاب در صدر اخبار رسانه‌های آمریکایی

نخستین پیام رهبر جدید انقلاب در صدر اخبار رسانه‌های آمریکایی

اولین پیام آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای رهبر جدید انقلاب اسلامی در رسانه‌های آمریکایی در صدر اخبار این رسانه ها قرار گرفت و هریک بخش هایی از این پیام از جمله درباره همسایگان، انتقام از دشمن و موضوع غرامت و نیز گشایش جبهه های جدید را برجسته کردند.

نورنیوز- گروه بین الملل: اولین پیام آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای رهبر جدید انقلاب اسلامی در رسانه‌های آمریکایی در صدر اخبار این رسانه ها قرار گرفت و هریک بخش هایی از این پیام از جمله درباره همسایگان، انتقام از دشمن و موضوع غرامت و نیز گشایش جبهه های جدید را برجسته کردند.

نخستین پیام رهبر جدید معظم انقلاب در صدر اخبار اکثر رسانه های آمریکایی قرار گرفت و برخی از این رسانه ها ضمن روایت پیام ایشان، آن را با تحلیل‌ها و تفسیرهای خاص خود بازتاب دادند.

بازتاب پیام رهبر انقلاب در سی‌ان‌ان؛ از غرامت تا تعطیلی پایگاههای آمریکا

شبکه سی ان ان روز پنجشنبه به وقت محلی در سیزدهمین روز از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران درباره بازتاب بیانات رهبر جدید معظم انقلاب گفت: آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای می‌گوید ایران خواهان دریافت غرامت در قبال حملات آمریکا و اسرائیل است.

سی ان ان افزود: آیت‌الله خامنه‌ای به آمریکا و اسرائیل هشدار داد که باید بابت اقدامات خود «غرامت» بپردازند. رهبر جدید ایران نامی از این دو کشور نبرد و تنها از آن‌ها با عنوان «دشمن» یاد کرد.

این رسانه آمریکایی به نقل از رهبر معظم انقلاب گفت: به هر صورت ما از دشمن غرامت خواهیم گرفت و اگر امتناع کند، به اندازه ای که تشخیص بدهیم از اموالش برخواهیم داشت و اگر آنهم مقدور نباشد به همان اندازه از اموالش را نابود خواهیم کرد.

سی ان ان ادامه داد: آیت الله خامنه‌ای گفت « ما با همه این ۱۵ کشور همسایه روابط خوبی داشته ایم.... ما فقط این پایگاه‌های نظامی را هدف قرار داده‌ایم (و) ادامه خواهیم داد، باید ادامه دهیم و این کار را انجام دهیم.»

این شبکه تلویزیونی آمریکا به نقل از رهبر جدید معظم انقلاب ادامه داد: «این کشورها باید تکلیف خود را در قبال مهاجمان به سرزمین عزیزمان و قاتلان مردم ما معلوم کنند» و توصیه کرد که آن‌ها «هرچه سریع‌تر» پایگاه‌های آمریکا را تعطیل کنند.

سی ان ان ادامه داد: رهبر جدید ایران، در اولین پیام خود خواستار اتحاد بین مردم ایران شده و هشدار داده است که تنگه هرمز، یک مسیر کلیدی کشتیرانی، به عنوان «ابزاری برای فشار» بسته خواهد ماند.

این رسانه آمریکایی گفت: این پیام که توسط یکی از مجریان تلویزیون دولتی ایران خوانده شد، همچنین حاوی هشداری بود مبنی بر اینکه همه پایگاه‌های ایالات متحده در منطقه باید تعطیل شوند، در غیر این صورت «مورد حمله قرار خواهند گرفت.»

شبکه تلویزیونی سی بی اس آمریکا نیز اعلام کرد(آیت الله) مجتبی خامنه‌ای رهبر جدید جمهوری اسلامی ایران، روز پنجشنبه نخستین بیانیه عمومی خود را ارائه کرد که یک مجری در تلویزیون دولتی ایران خواند.

سی بی اس نیوز به نقل از رهبر جدید معظم انقلاب افزود: او گفت همه پایگاه‌های آمریکا در منطقه باید فورا تعطیل شوند و ایران باید همچنان از اهرمی که با بستن تنگه هرمز به دست آورده استفاده کند.

شبکه تلویزیونی سی بی اس نیوز ادامه داد: او (آیت الله سید مجتبی خامنه ای) در سخنانی خطاب به همه کسانی که در این درگیری یکی از عزیزان خود را از دست داده‌اند، گفت همه کسانی که کشته شده‌اند در جای بهتری قرار دارند.

او افزود، مردم ایران باید به وعده خدا ایمان داشته باشند و کسانی که جان باخته‌اند انتقامشان گرفته خواهد شد.

آیت الله خامنه ای گفت: «به همه اطمینان می‌دهم که از انتقام خون شهدای شما دست نخواهیم کشید.»

سی بی اس نیوز به نقل از رهبر جدید معظم انقلاب افزود: «انتقامی که در نظر داریم تنها به شهادت رهبر بزرگ انقلاب محدود نمی‌شود؛ بلکه هر عضو از ملت که به دست دشمن به شهادت برسد، پرونده‌ای جداگانه در روند انتقام محسوب می‌شود.»

شبکه تلویزیونی سی بی اس نیز ادامه داد: او (آیت الله خامنه ای ) گفت که «جنایتی که دشمن عمدا علیه مدرسه شجره طیبه در میناب و برخی موارد مشابه مرتکب شد، در این روند پاسخگویی جایگاه ویژه‌ای دارد.

او همچنین گفت باید به ایرانیانی که دچار خسارت و زیان شده‌اند، خسارت مادی پرداخت شود.»


نظرات

آخرین اخبار
استقرار گسترده رادارهای اسرائیل در لبنان به‌دلیل نگرانی‌های امنیتی
سفیر آمریکا در اعتراض به سیاست‌های ترامپ کناره‌گیری کرد
ادعای بحران در صورت توقف پمپاژ نفت واقعیت ندارد
قیمت بنزین در آمریکا همزمان با تداوم تنش‌ها رکورد زد
الزام ادارات به کاهش 70 درصدی مصرف برق بعد از ساعت 13
تعطیلی 7 مدرسه ایرانی در امارات و کویت
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405
زاخارووا: تردد در تنگه هرمز پس از اقدام نظامی آمریکا دچار وقفه شد
قیمت سکه و طلا امروز 9 اردیبهشت 1405 + طلا در قله 20 میلیونی
سقوط هواپیما و آتش‌سوزی در فرودگاه «آدلاید» استرالیا
واکنش حماس به سخنان تونی بلر در شورای امنیت
قیمت دلار امروز چهارشنبه 9 اردیبهشت 1405 ؛ جهش تاریخی دلار
تعدیل بازار فولاد با عرضه سنگین ورق در بورس کالا
تأیید عبور امن کشتی ژاپنی از تنگه هرمز
ترکیه مانع عبور هواپیمای رئیس رژیم صهیونیستی شد
جزئیات قرارداد محرمانه گوگل و پنتاگون برای استفاده از هوش مصنوعی
پرواز رشت – تهران پس از دو ماه از سر گرفته شد
نتایج نظرسنجی جدید درباره عملکرد نظامی تل‌آویو فاش شد
رای سازمان ملل با روایت غرب است یاعدالت؟
ثبات بازار کالاهای اساسی با وجود تنش‌های اخیر در کشور
گندم در سال 1405 پنج نرخی شد
جهش تاریخی قیمت طلا؛ عبور هر گرم از مرز 20 میلیون تومان ؛ سکه به اوج رسید
ترویج لوازم کاهنده برای مصرف بهینه آب در سال 1405
پیش‌بینی باد شدید و احتمال آلودگی هوا در تهران
جزئیات ثبت‌نام و دریافت ارز حج تمتع 1405 اعلام شد
نامه مفتی لبنان به عون: توان و مشروعیت لبنان بر مقاومت استوار است
جزئیات نحوه برگزاری امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم
سکته قلبی دیگر سن نمی‌شناسد؛ این علائم را جدی بگیرید
حمایت آمریکا و 5 کشور آمریکای لاتین از پاناما در برابر چین
روایت جان‌فشانی‌ها رسالت اهل فرهنگ است
تنش پنهان ریاض–ابوظبی؛ از اوپک تا رسانه‌های خلیج فارس
جزئیات آسیب به 40 مرکز دارویی در جنگ رمضان
جزئیات حمله مسلحانه به گشت انتظامی در زاهدان
مرگ یک کارگر در حادثه معدن پرورده طبس
شهادت یک فلسطینی در جریان عملیات کرانه باختری
کمپین «جهان برای ایران»؛ روایت حمایت های بین المللی از ایران در جنگ رمضان
معامله بمب اتم با ترقه؟!
اژه‌ای: مقابله با فساد در دستگاه قضایی حتی در شرایط جنگی متوقف نمی‌شود
سازمان بازرسی: بازپرداخت پول پروازهای لغوشده الزامی است
چراغ سبز پکن برای ازسرگیری صادرات سوخت در ماه آینده
تنکرترکرز: صادرات نفت ایران در ماه دوم جنگ کم نشد
تشدید تنش در واشنگتن؛ احتمال شکایت از ترامپ بر سر اختیارات جنگی
خرید 80 هزار تن مرغ مازاد برای تنظیم بازار
نوراینفو | همه چیز برای دویدن تازه کارها
افت محدود قیمت نفت پس از رسیدن به اوج سه‌هفته‌ای
اروپای ناتوان تا کجا به تخته پاره تحریم چنگ می زند؟
اقتصادنگار | مبلغ کالا برگ چقدر افزایش می یابد؟
نوراینفو | 6 نکته موثر در کاهش مصرف سوخت در رانندگی
درگیری مرگبار در شمال تهران؛ صاحبخانه با شلیک گلوله سارق مسلح را از پای درآورد
هشدار 7 سال پیش روحانی به متوهمان آمریکایی در باره تنگه هرمز + فیلم