×
بین الملل
شناسه خبر : 301085
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/21 ساعت 22:59
نخستین پیام رهبر جدید انقلاب در صدر اخبار رسانه‌های آمریکایی

نخستین پیام رهبر جدید انقلاب در صدر اخبار رسانه‌های آمریکایی

اولین پیام آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای رهبر جدید انقلاب اسلامی در رسانه‌های آمریکایی در صدر اخبار این رسانه ها قرار گرفت و هریک بخش هایی از این پیام از جمله درباره همسایگان، انتقام از دشمن و موضوع غرامت و نیز گشایش جبهه های جدید را برجسته کردند.

نورنیوز- گروه بین الملل: اولین پیام آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای رهبر جدید انقلاب اسلامی در رسانه‌های آمریکایی در صدر اخبار این رسانه ها قرار گرفت و هریک بخش هایی از این پیام از جمله درباره همسایگان، انتقام از دشمن و موضوع غرامت و نیز گشایش جبهه های جدید را برجسته کردند.

نخستین پیام رهبر جدید معظم انقلاب در صدر اخبار اکثر رسانه های آمریکایی قرار گرفت و برخی از این رسانه ها ضمن روایت پیام ایشان، آن را با تحلیل‌ها و تفسیرهای خاص خود بازتاب دادند.

بازتاب پیام رهبر انقلاب در سی‌ان‌ان؛ از غرامت تا تعطیلی پایگاههای آمریکا

شبکه سی ان ان روز پنجشنبه به وقت محلی در سیزدهمین روز از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران درباره بازتاب بیانات رهبر جدید معظم انقلاب گفت: آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای می‌گوید ایران خواهان دریافت غرامت در قبال حملات آمریکا و اسرائیل است.

سی ان ان افزود: آیت‌الله خامنه‌ای به آمریکا و اسرائیل هشدار داد که باید بابت اقدامات خود «غرامت» بپردازند. رهبر جدید ایران نامی از این دو کشور نبرد و تنها از آن‌ها با عنوان «دشمن» یاد کرد.

این رسانه آمریکایی به نقل از رهبر معظم انقلاب گفت: به هر صورت ما از دشمن غرامت خواهیم گرفت و اگر امتناع کند، به اندازه ای که تشخیص بدهیم از اموالش برخواهیم داشت و اگر آنهم مقدور نباشد به همان اندازه از اموالش را نابود خواهیم کرد.

سی ان ان ادامه داد: آیت الله خامنه‌ای گفت « ما با همه این ۱۵ کشور همسایه روابط خوبی داشته ایم.... ما فقط این پایگاه‌های نظامی را هدف قرار داده‌ایم (و) ادامه خواهیم داد، باید ادامه دهیم و این کار را انجام دهیم.»

این شبکه تلویزیونی آمریکا به نقل از رهبر جدید معظم انقلاب ادامه داد: «این کشورها باید تکلیف خود را در قبال مهاجمان به سرزمین عزیزمان و قاتلان مردم ما معلوم کنند» و توصیه کرد که آن‌ها «هرچه سریع‌تر» پایگاه‌های آمریکا را تعطیل کنند.

سی ان ان ادامه داد: رهبر جدید ایران، در اولین پیام خود خواستار اتحاد بین مردم ایران شده و هشدار داده است که تنگه هرمز، یک مسیر کلیدی کشتیرانی، به عنوان «ابزاری برای فشار» بسته خواهد ماند.

این رسانه آمریکایی گفت: این پیام که توسط یکی از مجریان تلویزیون دولتی ایران خوانده شد، همچنین حاوی هشداری بود مبنی بر اینکه همه پایگاه‌های ایالات متحده در منطقه باید تعطیل شوند، در غیر این صورت «مورد حمله قرار خواهند گرفت.»

شبکه تلویزیونی سی بی اس آمریکا نیز اعلام کرد(آیت الله) مجتبی خامنه‌ای رهبر جدید جمهوری اسلامی ایران، روز پنجشنبه نخستین بیانیه عمومی خود را ارائه کرد که یک مجری در تلویزیون دولتی ایران خواند.

سی بی اس نیوز به نقل از رهبر جدید معظم انقلاب افزود: او گفت همه پایگاه‌های آمریکا در منطقه باید فورا تعطیل شوند و ایران باید همچنان از اهرمی که با بستن تنگه هرمز به دست آورده استفاده کند.

شبکه تلویزیونی سی بی اس نیوز ادامه داد: او (آیت الله سید مجتبی خامنه ای) در سخنانی خطاب به همه کسانی که در این درگیری یکی از عزیزان خود را از دست داده‌اند، گفت همه کسانی که کشته شده‌اند در جای بهتری قرار دارند.

او افزود، مردم ایران باید به وعده خدا ایمان داشته باشند و کسانی که جان باخته‌اند انتقامشان گرفته خواهد شد.

آیت الله خامنه ای گفت: «به همه اطمینان می‌دهم که از انتقام خون شهدای شما دست نخواهیم کشید.»

سی بی اس نیوز به نقل از رهبر جدید معظم انقلاب افزود: «انتقامی که در نظر داریم تنها به شهادت رهبر بزرگ انقلاب محدود نمی‌شود؛ بلکه هر عضو از ملت که به دست دشمن به شهادت برسد، پرونده‌ای جداگانه در روند انتقام محسوب می‌شود.»

شبکه تلویزیونی سی بی اس نیز ادامه داد: او (آیت الله خامنه ای ) گفت که «جنایتی که دشمن عمدا علیه مدرسه شجره طیبه در میناب و برخی موارد مشابه مرتکب شد، در این روند پاسخگویی جایگاه ویژه‌ای دارد.

او همچنین گفت باید به ایرانیانی که دچار خسارت و زیان شده‌اند، خسارت مادی پرداخت شود.»


نظرات

آخرین اخبار
حسگر تنفسی برای تشخیص آنی گازهای سمی
چرا گاهی درمان ریزش مو با بیشتر شدن ریزش شروع می شود؟
آیا بیماران CF می‌توانند صاحب فرزند شوند؟
کشف تازه پژوهشگران سوئیسی درباره رفتار نانوذرات در جریان خون
بیداری‌های مکرر شبانه و یک ارتباط نگران‌کننده با آلزایمر
چه زمانی باید نگران تب در کودکان شویم؟
یوونتوس 2 - پارما 0؛ دومین برد متوالی بانوی پیر با کلین‌شیت
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به قهرمانان نوجوان والیبال ایران
الاعرجی: عراق می‌خواهد پل ارتباطی ایران و آمریکا باشد
گردنه پرخطر «نارمنج» دشتستان ایمن شد
تدوین برنامه عملیاتی برای ساختن «ایران هرچه قوی‌تر»
سومین رکورد دوومیدانی بانوان شکست؛ محیطی‌زاده تاریخ‌ساز شد
ادعای آمریکا درباره لبنان؛ دولت تنها مرجع تصمیم‌گیری معرفی شد
غریب‌آبادی: بازگشایی هرمز منوط به اجرای تعهدات آمریکاست
ایران از فینال هندبال نوجوانان آسیا جا ماند
برنامه قطعی برق استان البرز فردا 8 شهریور + لینک سامانه خاموشی
اولین ناکامی النصر با قایدی
انفجار مرگبار در کارگاه آزادگان؛ یک کارگر کشته شد
قرائت سوگندنامه ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا
تیراندازی در کارولینای جنوبی؛ 2 افسر پلیس زخمی شدند
روایت موسیقایی میلاد پیامبر(ص) با «جانِ جهان‌ها»+فیلم
انتشار پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت
دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد
تاتنهام 0-2 نیوکسل/ کلاغ‌ها تاتنهام را در خانه نقره‌داغ کردند
بلومبرگ: جمهوری‌خواهان به‌دلیل جنگ علیه ایران از ترامپ ناامید شده‌اند
قاهره و رم برای مهار تنش‌های منطقه‌ای وارد رایزنی شدند
10 میلیارد تومان پاداش برای دختران طلایی ایران در ناگویا
اولین زن گلف ایران در بازی‌های آسیایی+فیلم
قالیباف: جوانان ایرانی ثابت کردند هیچ قله‌ای دست‌نیافتنی نیست
شلیک خمپاره به حومه دمشق؛ تجاوزات اسرائیل در سوریه ادامه دارد
فجرسپاسی شیراز0-0 ذوب‌آهن اصفهان/ قفل دروازه‌ها باز نشد
مس شهر بابک0-0 صنعت نفت آبادان/ حملات بی‌اثر و حسرت برد
پرسپولیس 3-0 ملوان/ ملوان اسیر طوفان سرخ شد
افتخارآفرینی نوجوانان والیبال ایران؛ قهرمانی جهان با درخشش سه ستاره
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه 7 شهریور؛ سکه به 220 میلیون می رسد؟
وزیر علوم: بازگشت دانشگاهیان اخراجی در مسیر بازسازی اعتماد بود
تبریک رئیس‌جمهور ایران به جهان اسلام در سالروز ولادت پیامبر رحمت(ص)
توافق مخفیانه نظامی میان هلسینکی و تل‌آویو
تیم والیبال نوجوانان ایران قهرمان جهان شد؛ شکست فرانسه در فینال
شرط العامری برای واگذاری کامل سلاح به دولت عراق
چرا با سقوط اونس، قیمت‌ها در تهران بالا رفت؟
احضار سفیر اوکراین در آنکارا؛ هشدار ترکیه درباره امنیت دریانوردی
پرداخت 40 هزار میلیارد ریال خسارت به خودروهای آسیب‌دیده از جنگ
آمادگی مترو تهران برای جابه‌جایی شرکت‌کنندگان جشن «امت احمد»
نورویدئو | کنفرانس وحدت اسلامی در مسیر کارآمدی
پیش بینی قیمت دلار فردا یکشنبه 8 شهریور؛ دلار به 207 هزار تومان می‌رسد؟
نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد
رایزنی قطر و ترکیه برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای
پاسخ قالیباف به ادعاهای تحریمی وزیر خزانه‌داری ترامپ
تاتنهام 0-0 نیوکاسل/ترکیب متفاوت تاتنهام برای کسب سه امتیاز