×
سیاسی
شناسه خبر : 301068
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/21 ساعت 21:55
مومنی: یکی از رویکردهای دشمن بی‌ثباتی در داخل است

مومنی: یکی از رویکردهای دشمن بی‌ثباتی در داخل است

وزیر کشور گفت: دشمن چون در صحنه‌های نظامی و اهدافی که داشته به نتیجه نرسیده، بدون تردید یکی از رویکردهایش ایجاد بی‌ثباتی در داخل کشور است.

نورنیوز- گروه سیاسی: اسکندر مومنی وزیر کشور با قدردانی از حضور مستمر مردم بصیر در صحنه و تلاش نیروهای مسلح در کشور در مقابله با دشمن، گفت: یکی از اولویت‌های دولت، زندگی عادی و جاری مردم است که در این میان استانداران نقش اصلی را دارند.

مومنی با قدردانی از نیروهای نظامی اظهار کرد: رزمندگان عزیز و نیروهای مسلح در حال انجام مأموریت‌های خود و مقابله با دشمن هستند و باید به آن‌ها دست‌مریزاد گفت.

وی در ادامه با اشاره به فرارسیدن روز جهانی قدس گفت: اگر چهار ضلع را در نظر بگیریم، دولت در حوزه خدمات عمومی، نیروهای امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی در حوزه تأمین امنیت محلات، نیروهای مسلح در مقابله با دشمن و مردم به عنوان مهم‌ترین رکن در این عرصه نقش‌آفرینی می‌کنند.

وزیر کشور افزود: مردم نشان داده‌اند که حضورشان در صحنه مهم‌ترین نقش را ایفا می‌کند و مطمئن هستم که فردا مردم عزیزمان حماسه دیگری در روز قدس خلق خواهند کرد.

مومنی ادامه داد: دشمن چون در صحنه‌های نظامی و اهدافی که داشته به نتیجه نرسیده، بدون تردید یکی از رویکردهایش ایجاد بی‌ثباتی در داخل کشور است.

وی افزود: حضور مردم در اماکن عمومی، در شب‌ها و در مکان‌های مختلف مانند روزهای گذشته می‌تواند تمام توطئه‌های دشمن را خنثی کند و این حماسه را در روز قدس نیز شاهد خواهیم بود.

وزیر کشور گفت: از همه مردم عزیز درخواست می‌کنم با توجه به اینکه دشمن به اهداف خود نرسیده، به دامن زدن بر شایعات متوسل می‌شود تا جنگ شناختی ایجاد کند تا افکار عمومی را تحت تأثیر قرار دهد، بنابراین اخبار را از مراجع رسمی بویژه صداوسیما دنبال کنند.

مومنی با اشاره به آمادگی استانداران در این روزها تصریح کرد: تفویض اختیارات لازم از سوی دولت به همه استانداران انجام شده و از قبل نیز برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته بود و ابلاغیه‌های مورد نیاز صادر شده است.

وی ادامه داد: دیروز و امروز مجدداً به همه استانداران سراسر کشور اعلام و ابلاغ شد که در خصوص نیازهای اساسی مردم و خدماتی که مردم به آن نیاز دارند، به ویژه در حوزه‌های بهداشتی، درمانی، انرژی و ارزاق عمومی، توجه لازم را داشته باشند.

مومنی گفت: استانداران باید ضمن نظارت و حضور در صحنه، با توجه به نزدیک بودن تعطیلات نوروز، آمادگی لازم را برای سفرهای نوروزی نیز داشته باشند.

وزیر کشور اظهار کرد: به استحضار مردم عزیز می‌رسانم که همه استانداران با روحیه بسیار خوب پای کار هستند و در تماس‌هایی که با آنان دارم، همگی تأکید می‌کنند که تمام توان خود را برای خدمت به مردم به کار خواهند گرفت.

مومنی افزود: در تماس شب گذشته با یکی از استانداران، وی اعلام کرد که تمام ظرفیت‌های عمومی استان بسیج شده و چنانچه استان‌های دیگر نیز نیاز به کمک داشته باشند، آماده همکاری هستند.

وی با بیان اینکه استان‌های شمالی کشور نیز تا این لحظه بیشترین بار مسافر را داشته‌اند، تأکید کرد: همه اعضای دولت، استانداران، فرمانداران، بخشداران و شهرداران پای کار مردم هستند و تلاش می‌کنند خدمات لازم بدون وقفه ارائه شود.


نظرات

آخرین اخبار
ترامپ بار دیگر عقب‌نشینی از ادعاهای خود را گردن دیگران انداخت!
رابرت مالی: تنها راه خروج از جنگ علیه ایران، توافقی بااحترام به منافع دو طرف است
آمریکا مدعی شد منشأ محموله‌های ال‌پی‌جی آدانی ایران بوده است
انصارالله: مواضع تحریمی می‌تواند فشار قابل توجهی بر دشمنان وارد کند
خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت و املاک و ورود به طلا
جنگ علیه ایران، عامل گرانی سوخت و کالا در آمریکا
اعتراف گزارش صهیونیستی به تداوم قدرت و ظرفیت بازسازی ایران
فیلمبرداری «سونیک 4»، پرفروشترین فیلم دوره کرونا به پایان رسید
ترامپ تهدیدات خود علیه ایران را تکرار کرد
شوک تورمی گریبان‌گیر اتحادیه اروپا
اندیشکده واشنگتن: گزینه نظامی برای هرمز پرهزینه است
نوراینفو | هشت حقیقت مهم در مورد اثرات کمبود ویتامین B12
حمله گسترده حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
وزرای جدید دفاع و اطلاعات بزودی به مجلس معرفی می‌شوند
مذاکرات محرمانه آمریکا درباره آینده گرینلند
جزئیات واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از فردا + صدور احکام جدید تا پانزدهم خرداد
ترکیه: اختلافات اصلی در مذاکرات هسته‌ای ایران بر سر شروط و امتیازهاست
جزئیات تکان‌دهنده از قتل فجیع زن ایرانی در ترکیه ؛ راز جنایت در پیام واتساپ نهفته بود
معافیت خرید نفت روسیه دوباره تمدید شد
سازمان بورس از پشت‌پرده بسته ماندن 42 نماد بازار چه گفت؟
واکنش سخنگوی وزارت دفاع و مجلس به اظهارات ترامپ درباره توان دفاعی
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 28 اردیبهشت 1405
عراق ادعای عبور پهپادها به سمت عربستان را رد کرد
پاداش طلایی‌های بازی‌های آسیایی 2026 دو برابر می‌شود
مشارکت راهبردی مسکو و پکن/ امضای 40 سند همکاری در سفر پوتین به چین
ولی نصر: ترامپ یک شانس دیگر برای خروج از جنگ با ایران دارد
«کر استارمر» شایعه استعفا را رد کرد/ تا سال 2029 در قدرت می‌مانم
چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به ایران!
ضربه پاسداران گمنام به گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب
آمار جدید اوپک از اثر تکان‌دهنده هرمز بر انرژی جهان
داستان باند بزرگ سرقت رمزارز؛ از هک تا سرقت حضوری
امنیت تیم ملی ایران در جام جهانی 2026 و واکنش مقام فیفا در کاخ سفید
10 کشته و زخمی در حمله مهاجم 17 ساله به رستورانی در ترکیه
شهباز شریف: مذاکرات آمریکا و ایران در اسلام‌آباد ادامه دارد
نورنما | تصویر واقعی مردم ایران که در اینترنشنال پخش نشد!
پرواز پهپادهای کویتی در آسمان بصره
هندبال دختران ایران در آخرین لحظه از سکوی آسیا دور ماند
چرا پاکستان 8 هزار نیروی نظامی و اسکادران جنگنده به عربستان اعزام کرد؟
پشت‌پرده خرید سهام اینتل توسط دولت آمریکا
پیام سفر بیست‌وپنجم پوتین به پکن چیست؟
چرا مجلس با تغییر فرمول حقوق بازنشستگی همراه نشد؟
نارضایتی 70 درصدی مردم از محدودیت‌های اینترنتی در نظرسنجی ریاست‌جمهوری
کدام تیم‌ها نمایندگان ایران در آسیا می‌شوند؟
چین و آمریکا و معمای ثبات بین‌المللی
آیا نظام اقتصادی ایران پس از جنگ تغییر می‌کند؟
پایان دوره تذکر به نانوایان متخلف پایتخت
دومین شوک و ضربه جدی به امیدهای قهرمانی ماتادورها
ذخایر نفت جهان تا چه زمانی دوام می‌آورند؟
پشت‌پرده شروط ایران در مذاکره با آمریکا چه بود؟
وقتی رفیق صمیمی، دزد خانه‌ات می‌شود!